Metallurg Novokuznetsk - Sibir (Viasat Hockey Finland) 15.00
Atlant - Spartak 18.30
Riika - Minsk 19.30

Suomalaisia sopivasti tälle päivälle!

En nyt ihan varma ole mihin nämä otteluseurannat piti laittaa joten siirtäkää jos on aihetta.

DefenceX

Ihan oikeaan paikkaan meni ketjunavaus. Mielestäni tarvittaisiin kyllä otteluseurannalle oma alueensa, vaikka kylmästi KHL alueen "ala-alueeksi" samanlailla kuten on vapaassa keskustelussa esim kierrätyskeskus yms.

Kuvanlaatu ei kyllä vakuuta sitten yhtään. Vierasjoukkue napautti jo ensimmäisen tolppansa äskettän 2v1 hyökkäyksestä.

E: Suomalaisia ottelussa on kuusi kappaletta, joista Niko Hovinen, Tuukka Mäntylä ja Marko Anttila pelaavat kotijoukkueessa ja Jori Lehterä, Jonas Enlund ja Tero Koskiranta puolestaan vierasjoukkueessa.

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kuvanlaatu ei kyllä vakuuta sitten yhtään.
Äläs nyt, mukavan retroa. Tulee ihan mieleen 90-luvun NHL-lähetykset. Harmi kun Linkku ei selosta. Noh, kai se tämä Mäkinenkin menee.

Ei ole vielä ihmeellistä peli ollut, tosin se nyt ei ole mikään ihme. Ihan kiva katsoa KHL:ää suomalaisella selostuksella.

Bruno

Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Nyt on jäätävän paska kuva Novokuznetsk-Sibir-matsissa. Jos vähänkin kauempaa on kuvakulma, niin kuva mössöytyy järjettömästi. Sibir kuitenkin 1-0-johdossa Jonas Enlundin maalilla.

DefenceX

Tänäänhän julkaistiin tieto, että Lindgren on yksi kolmesta Viasatin selostajista. Taitaa kuotenkin keskittyä enemmän elitsernieniin tai tämä on minun veikkaukseni.

Roger Moore

Haha, hitto heitin ihan vitsillä tuon Linkku-heittoni äsken. Mäkinenkin tosiaan mainitsi tuon asian äsken, ja ihan oikeasti piti miettiä hetki että kuulinko oikein.

Jos NHL-pelejä on tosiaan 40 kappaletta kuukaudessa, niin Linkulle saattaa kyllä lohjeta joku peli sieltäkin. Toki uskoisin kyllä itsekin, että lähtökohtaisesti Linkku vastaa näistä Ruotsin sarjoista ja Tero Kainulainen ja Mäkinen sitten KHL:n ja NHL:n peleistä.

Aatelinen

Glen Metropolit, New England Patriots
Mäntylä ja Enlund tehneet maalin tänään. Suomalaiset hyvin esillä KHL:ssä heti ekalla kierroksella.

NiksuP

NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Suomalaiset mukavasti pisteillä. Lehterä tarjoili Enlundin maaliin syötön ja äsken Tuukka Mäntylä tasoitti lukemat ylivoimalla. Siellä se meidän kapteeni pistää menemään.

Aivastus

Koskiranta tarjoili nätisti, mutta kaveri laitto tolppaan. Koskiranta oli kyllä muutenkin hyvin mukana pelissä!

Kuvanlaatu semmosta huonompaa youtube kamaa.

Magni

KHL, NHL
Ei tuo ole edes huono, kun kyse on Novokuznetskista. Et ole ilmeisesti nähnyt muutaman vuoden takaista kuvaa Novokuznetskin hallilta. Se oli jotain se.

Pelihän on ollut yllättävän hyvää ja Novokin pääsi peliin mukaan, kun Mäntylä tinttasi viivalta suoraan syötöstä ylivoimalla pelin tasoihin. 1-1 tilanteessa toiseen erään.

Halli taitaa olla loppuunmyyty ja tunnelma on hyvä tuolla betonibunkkerissa. Ei ihme, jos halli loppuunmyyty, kun kyseessä on Siperian El Classico. Kohta alkaa El Classicon toinen erä.

Bruno

Täytyy myöntää, että olen täysi ummikko tämän KHL:n katsomisen suhteen, mutta varmaan ihan hyvä, etten nähnyt muutaman vuoden takaista kuvaa. Pirteätä peliä minunkin mielestäni ja ilahduttaahan se, kun matsissa on tehty kaksi maalia ja molemmat on viimeistellyt suomalainen.

E. Onpa hassusti sijoitettu vaihtopenkit tuolla. Todella lähellä päätyjä.

wunderveba

Ilves
Nyt namutteli Lehterä turhaan. Oli pelaamassa itselleen varman rysän, mutta päättikin syöttää poikittain vielä toiselle puolelle.

Aatelinen

Lehterällä tonttia laittaa itse häkkiin, mutta jakelee vielä kaverille parempaan paikkaan, mutta ei maalia.

Jyyd

♠️, Flyers
Miten on suomalaiset pelannu? Mielenkiintosta seuraa ku kolme samassa joukkueessa.

Magni

KHL, NHL
Novokuznetskissa sattuu ja tapahtuu. Viime kaudella SKA:n vieraillessa tuolla oli hallissa Kovaltshukin mukaan jumalattoman kylmä. KHL:ssä on joitakin paikkakuntia, joista tulee hieman sumuista kuvaa ja Novokuznetsk on pahimmasta päästä. Huomisessa Omsk - SKA pelissä pitäisi olla huomattavasti parempi kuva.

Räpylätassu

KalPa, KuPS, Avalanche

2. erän näin, ensimmäistä en, mutta Sibirin Lehterä, Enlund ja Koskiranta pelaavat ihan ok peliä. Rakentavat jotain pieniä mahdollisuuksia, mutta ei 2. erässä ainakaan mitään kovin erikoista. Kaikki pärjäävät väännöissä, pelinopeudessa ja luistelussa kuitenkin. Metallurgin Mäntylä on loistavassa tikissä. Rauhallinen ja varma. Hyvä taklaus Koskirantaan. Hovinen pelaa myös vakuuttavasti, mitään erityisiä ei joutunut 2. erässä venymään mutta työskentely on rauhallista ja vakuuttavaa. Anttila on kehittynyt, luistelu on parempaa ja peli näyttää paremmalta. Saa hyvin ylivoima aikaa ykkös-yv:ssä Mäntylän kanssa. Teki 3-1 maalin hyvän maskin.

Kuvanlaadusta sen verran että melko kökköä, lähempää kuvaavat kamerat kuitenkin parempia.

Edit. Novokutsnetskin yleisö on loistavaa. Hallissa parempi tunnelma, kuin Kuopiossa kertaakaan viime kaudella.

wunderveba

Ilves
Äsken Enlund tarjosi Lehterälle hyvän paikan, mutta ei maalia. Sibir on vienyt kolmannen erän alkua ja nyt pääsevät ylivoimalle.

EDIT. Mäntylä virvelöi jotain venäläistä naamaan ja Sibir 5vs.3 YV:lle.

NiksuP

Ylivoimaan lyötiin Lehterä, Enlund ja Koskiranta ja heti tuli tulosta. Enlund tarjoilee Koskirannalle, joka iskee KHL-uransa ensimmäisen byyrin.