Pe 16.8.2013 Otteluseuranta Kultakeskus-turnaus, European Trophy ja harjoitusottelut

• 58 294
  • 194

J.Hotti

HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
HIFK-VF ilmeisesti tilanteessa 1-4?

Swedujengit murjoo Stadin ylpeyksiä oikein huolella.

Edit. 1-5. Hyvä pojat.

Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Frölunda - HIFK 5-1. SM-liiga on pärjännyt heikosti ruotsalaisia vastaan tänä syksynä.

Ilvekselle jälleen ylivoima. Tilanne on edelleen 3-1 Sibirin johto. Ilves on pelannut ottelussa 12 minuuttia ylivoimaa, kun taas Sibir 2 minuuttia.

Kyllä se kavennus sieltä tulee kun saa pelata tarpeeksi ylivoimaa. Ilves kavensi tilanteeksi 2-3. Ottelua ilmeisesti pari minuuttia jäljellä. Odotettavissa vielä yksi tai kaksi rangaistusta Sibirille.

Murmeli

SaiPa, Vancouver Canucks
Juvonen imee taas. Kiilholma etuylänurkkaan ranteella ja ilman maskia. 41:28 3-0.

L4E

Rauma Luk
Eipä tuo yllätä yhtään. Ottelua näkemättä voisi väittää, että taas on ollut tyypillistä venäläistä halonhakkuuta ilmassa. Ihanan katkeraa kuitenkin nuo "salaliittoteoriat".

Porissa edelleen 3-2?

Ilves siis dominoi. Maalinteko näemmä tökkii.
Tottahan toki heikompikin joukkue dominoi jos pelaa koko ajan ylivoimalla. Tosin SKA:ta vastaan sekään ei auttanut. Ilves pelasi koko ajan ylivoimalla mutta hävisi 0-8.

Zaari

Ässät

Ehditkö lainkaan katsella ottelua, vai viekö yhden miehen venäjämissio kaiken ajan? Liigan jumbo pelaa nyt tasapäin venäläisten kanssa ja sillä siisti:)

delta

Philadelphia Flyers, Johan Franzén, Daniel Brière

En millään keksi yhtä ainutta syytä miksi tuomarit olisivat puolueellisia. Jos tässä olisi kyse niin selvästä asiasta kuin tuomarilinjojen erilaisuudesta? Mielestäni on selvää, että SM-Lii... eikun Liigan viime kauden tuomarilinja oli naurettavan heppoinen.
Ehkä Venäjällä tai KHL:ssä saa vain pelata kovempaa? Mielestäni uskottavampi selitys kuin jonkinasteinen salaliitto tai kotiinpäinveto.

Ei mene hääppöisesti suomalaisjengeillä kyllä ET:ssa. Tuntuu että turpaan tulee joka matsissa, vaikka ei nyt näennäisesti parhaimmat miehet siellä kentällä olekaan.

Eihän noita otteluita jaksa muuten edes kukaan seurata kun pitää olla kahdeksan eri lähdettä auki pelkästään tuloksia varten.

Telemarketti

Ilves
Jatkuvasti alivoimalla ollut ja urhoollisesti taistellut Sibir vie lopulta ottelun 2-4, venäläisiä vihaavien tuomarijunttien estelyistä huolimatta.

Edit: Eikä niillä ollut edes kaikki parhaat mukana. Vakuuttavaa ylivoimaa kerta kaikkiaan! Ilveksen poissaololistaa ei sitten huomioida muuten vain.

Vuokralainen

Kerho! Arsenal
Onkos se Juuse Saros ollut hyvä siellä Kerhon maalilla? Nollasta päätellen kyllä. Kerholla viikonlopun aikana kolme peliä ja jokaisessa eri maalivahti. Hyvää kilpailua on se.

Franck

Ilves

Lopettaisit nyt ton mussuttamisen, Sibirin jokaikinen jäähy oli ansaittu. Ilvekseltä jäi pari viheltämättä mutta se ei muuta tuota kokonaiskuvaa. Sibir oli omassa päässä vaikeuksissa, eikä pakkien liike näyttänyt riittävän edes SM-liigan heittopussia vastaan.

Raúl

Pelicans

Odotin Juvosen vievän jopa ykkösmaalivahdin paikan Myllyniemeltä, mutta alku ei kyllä vakuuta. Edellisessä pelissäkin meni pari helpohkoa ja sama meno jatkuu.

Onhan siellä toisessakin päässä kokematon kaveri, mutta hyvin tuntuu sujuvan, mikäli tiedot Pelicansin hallinnasta pitävät paikkansa.

Sibir teki tyhjiin ja voitti 4-2.

KHL voittaa maaleissa, mutta SM-liiga on suorastaan ylivoimainen jos paremmuutta mitataan ylivoima-ajassa. Ilves-Sibir pelissä SM-liiga oli 12-2 parempi. Päivän toisessa pelissä Saipa-SKA SM-liiga voitti ylivoima-ajan myös vakuuttavasti 22-10, mutta maalimääräiseen voittoon se ei riittänyt.

Jos oikein muistan niin Ilves-SKA pelissä ero jäähymäärässä oli vielä edellisiäkin suurempi.