TPS kaudella 2013–2014

  • 942 449
  • 2 299

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Älkääs nyt, eikös valmentajan julkkaritilaisuudessa kerrottu, että koskaan ei ole ollut niin hyvä tilanne sopimusten kanssa kuin nyt, tai jotain sinne päin...?? Eli kohta kolisee ja kunnolla.

Kyllä Kaitsunkin rajat valmentajana on tällä hetkellä ylitetty, ei tätä rosteria, joka nyt on... Ilmeisesti pitää olla kärsivällinen, nyt on vasta toukokuu ja änärissäkin pelataan vielä...

Ymmärrän kyllä Vahalahtea, meillä on vain yksi elämä joka urheilua ammatikseen tekevällä on erittäin lyhyt ammatillisessa mielessä ja jotain muutakin on kiva nähdä kuin Auran rannat. Mutta Raumalle...
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Olisi muuten parempi alkaa tipahtelemaan hiukan parempia uutisia TPS:aan liittyen. Pelkkää paskaa on satanut niskaan viime viikkoina!! Ihan sama MM- kisat, niiden takia ei kannata pantata uutisia jos niitä on. Yksikään uusi TPS- pelaaja tuskin hiihtelee noissa kisoissa.

Em. siis siinä tapauksessa jos TPS- johdolla on YHTÄÄN ns. pelisilmää.
 
Viimeksi muokattu:

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
MEILLÄ tulee olemaan aivan järkyttävä joukkue tulevalla kaudella, koska tämähän kertoo ainoastaan siitä, jotta sielä on tulossa vielä kovemmat jätkät meille.

Juuri näin. Mitä ilmeisimmin joukkue kovenee kun Vahalahti ei mahdu enää sisään. Ja joukkuehan kovenee aika paljonkin, koska Vahalahdesta ikitepsiläisenä ei varmasti kovin helposti haluttu luopua.

Tai sitten ei. Jos näiden miesten tilalle tulee jotain AHL-arvoituksia sen jälkeen toimiston väki ansaitsee kuoleman hirttämällä hallin lipputankoihin.
 

Tazz82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Man Utd
Ymmärrän kyllä Vahalahden halukkuuden tienata vielä viimeisinä vuosinaan niin paljon kuin mahdollista, sillä hän ei koskaan ole päässyt nauttimaan ulkomailla erittäin suuresta palkasta, vaikka taidot sen olisivat mahdollistaneetkin. Toisaalta ymmärän myös TPS:n haluttomuuden lähteä tällaisissa tilanteissa kilpailemaan muiden seurojen kanssa.

Tähän 100 % sama. Tietenkin sillä olettamuksella että 1- ja 2-kenttiin ollaan hankkimassa todelliset vahvistukset.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Raumallehan on perinteisesti hankittu pelaajia maksamalla 30% korkeampaa palkkaa kuin muut.

Jokuhan tiesi tällä palstalla kertoa että Tepsin kesätreenien alettua oli todettu ettei Vahan fysiikka tulisi riittämään ratkaisukenttiin. Kyllähän tämä siirto tulisi sattumaan toteutuessaan, enemmän kuin mikään muu siirto aiemmin. 700-ottelun tifokin oli upea, hienoimpia jota olen nähnyt.
Vahalahti kusenkeltaisessa paidassa, ketut olkapäissään samalla kun Tuomainen suhaa Stiga-pöydältä oppimaansa luistelureittiä pitkin, pelaten kuin 30-kiloinen korttelikiekkolainen. Hrr.....
 

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Tai sitten ei. Jos näiden miesten tilalle tulee jotain AHL-arvoituksia...

Ton 'jos' sanan voi hyvinkin korvata 'kun' sanalla, lauseen loppuosaa en kuitenkaan allekirjoita.

Ei näiden viimeaikaisten näyttöjen jälkeen oikein luottoa ole, että sieltä mitään ennakolta tunnettua sateentekijää on tulossa. Onneks sentään Willsie on saatu pidettyä (ainakin toistaiseksi). Positiivisesti jos miettii, niin nyt viimeistään, kun Petu ja Vaha skipattiin, pitäisi olla fyrkkaa käytettävissä johonkin tasonsa jo näyttäneeseen heppuun.

Jos kakkosketju on kauden alussa mallia Suominen - Laakso - Famulare niin vinkki: Vapiskaa muut jengit. Vapiskaa.

Minkälainen maku on suussa nyt: "Paska, sama mikä on Rönnin pöksyissä. Haju."
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sanattomaksi vetää tää joukkueen kasaaminen, mutta no hätä etenee kuulemma paremmin kun ikinä vai mitä se arse juttelikaan hetki sitten?...

Laaksosta vai Virtalastako sitä kapteeni sitten seuraavaksi tehdään?
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Nyt kannattaa olla ainoastaan kärsivällinen. Luotan täysin Suikaseen ja joukkueen kasaamiseen.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt kannattaa olla ainoastaan kärsivällinen. Luotan täysin Suikaseen ja joukkueen kasaamiseen.

Itsekin toivon, että tilanne on tämä. Tosin on sen verran paskaa tullut niskaan, etten pistäisi pahakseni jos sieltä toimiston suunnalta kuuluisi vaihteeksi jotain positiivistakin.

P.S Jotain muuta positiivista kuin uusi TV-mainos..
 

besch

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vahalahden siirto kirpaisee pahasti, mutta tämä alkaa olla jokakesäistä. Hyttysen pistoja.

Aiemmista (Lehkonen, Järvinen) poiketen tämä oli paarma: joukkueen kapteenin ja seuraikonin siirto lähimmän kilpailijan riveihin on sen luokan tapahtuma, joka vaatii joukkueenjohdon ulostulon mediassa. Tekikö TPS tarjouksen ja hävisi kilpailussa? Katsottiinko, ettei Vahalahdelle löydy järkevää paikkaa ensi kauden joukkueesssa?

(ping TMA)

Vahalahti on arvokkaampi Palloseuralle kuin Lukolle, joten uskon jälkimmäiseen selitykseen. Tämä olisi reilua kertoa myös kannattajille ja oiva paikka pestinsä alusta asti lähes mykkänä pysyneelle uudelle toimitusjohtajalle. Herra Österlund voisi osoittaa, että joukkue todella olemme me.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tässä alkaa kiire tulla, käytännössä kuukausi aikaa hommata puuttuvat palaset. Kuten Suikkanen itsekkin totesi, joukkueen on hyvä olla kasassa jo kesällä eikä siten että juuri ennen runkosarjan alkua saadaan rosteri juuri ja juuri täyteen.

Toki tässä pitäisi nyt malttaa ja odottaa mutta helvetin vaikeata se on kun ollaan samassa tilanteessa jossa ollaan oltu monena vuotena.

Toivon todellakin että nuo herrat tietävät mitä tekevät, ei huvittaisi taas syksyllä kuulla niitä selityksiä että oli meillä pelaajia kiinni mutta muut tarjosi parempia sopimuksia ja ne meni sinne ja me jäätiin tyhjän päälle (viimeisin esimerkki tämä varasuunnitelman varasuunnitelman varasuunnitelmista suunniteellisin).
 

hokihoki

Jäsen
Nyt kannattaa olla ainoastaan kärsivällinen. Luotan täysin Suikaseen ja joukkueen kasaamiseen.

Suikkasen osaamiseen ja tekemiseen löytyy täältäkin 100% luottoa. Kaikella on kuitenkin rajansa, ja luotto Vuoren ja TPS organisaation kykyyn löytää riittävä määrä kovia peluireita rosteriin on 30% luokkaa. Tällä yhtälöllä mieli on synkkä ja päälimmäisenä ajatuksena on floppi, topin sijaan.

Mikäli joukkueen halutaan olevan edes säälipleijari luokkaa ensi kaudella, tarvitaan nyt hyökkäykseen korvaajat Vahalle ja Anttilalle, pahimmillaan myös Wilssielle.

Sisään liikennettä ollut Famulare, Bertrand ja Sointu, joista ainoastaa viimeinen on kärkikorien kamaa. Pahimmassa tapauksessa TPS aloittaa kauden Koskiranta 1. sentterinä ja toisessa laidassa Sointu, toisessa Miettinen.

Jotta em. kaltainen yhtälö ei toteudu tarvitaan (Wilssien jatkon lisäksi) 1 kpl kovan luokan senttereitä ja 2 kpl laitureita. Tällöin siis pelkästään hyökkäyksessä on 3 kpl kysymysmerkkejä! Soinnun varaankaan en lähtisi tässä vielä laskemaan, eli lähtökohtaisesti sijoittaisin 3. koriin.

Jos (suuri jos) nuo paikat saadaan täytettyä tulisi näistä vähintään 2 mielellään olla useamman kauden aikana tasonsa todistaneita pelureita. Kun huomioidaan Arsen haut ja se, että tasaisesti jokainen iso kala on karannut sumpusta, ei tässä voi olla kuin huolissaan!
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelillisesti ei välttämättä mitenkään massiivinen menetys ainakaan viime kauden näytöillä. Tietysti kaikki riippuu siitä, millainen korvaaja Vahalle hankitaan. Ja siinähän se pelko onkin, kun miettii näitä korvaavia pelaajia joita tänne on viime vuosina hankittu. Jos tulee Willsie vol2. niin kaikki on ok minun puolestani. Jos kuitenkin jätetään vakuuttava korvaaja hankkimatta, niin meikäläinen repii lopullisesti pelihousut. Nyt pitäisi ainakin Vuorella olla pelimerkkejä ja nappulaa tuhlata kärkihankintoihin, sillä Vahasta varmaan vapautuu sellaiset 150 k (täysi mutu) käytettäväksi.

Minun mielestäni Vahan siirrosta ei pidä vielä ranteita viillellä, vaikka vitutus on ihan ymmärrettävää. Tässä on nyt vähän pakon edessä mahdollisuus uudistaa joukkueen ilmettä ja ajaa uutta johtajistoa sisään - siis oikein kunnon tuuletus. Suoraan sanottuna Vahan kipparoima TPS on ollut sen 2010 suonenvetokevään jälkeen aika pahasti tuuliajolla, hajuton ja saamaton joukkue. Tuli jo aiemmin kirjoitettua, että tilanne on ollut varmasti raskas myös Vahalle, ja sen takia ymmärrän tämän siirron.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Alkaa oikeasti olla se paikka, jossa seuran kannattaisi hiljalleen kertoa kannattajille jotain positiivistakin. Veikkaan että nykymeiningillä ei kauheasti kausikortteja myydä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkaa oikeasti olla se paikka, jossa seuran kannattaisi hiljalleen kertoa kannattajille jotain positiivistakin. Veikkaan että nykymeiningillä ei kauheasti kausikortteja myydä.

Ja syksyllä, talvella tai keväällä vieritetään paska kannattajien niskaan. Kun kausikortteja ei myyty ennakkoon tarpeeksi, ei voitu hankkia niitä pelaajia jotka oltaisiin haluttu hankkia, sekä jouduttiin pitämään budjettia suunniteltua alempana.

Kyllä se vaan niin menee että ensin hankitaan kiinnostava joukkue ja sitten sen mukana myös yleisö innostuu ostamaan niitä kortteja + lippuja. Ei oletusarvo voi olla se että maksetaan paskasta ja toivotaan että tarpeeksi moni maksaa paskasta jotta paska muuttuu paremmaksi.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsillä on nyt vähän saatanmoinen näytönpaikka. Vahalahden ja Nummelinin tapauksia ei voi hyväksyä muuta kuin sillä, että jäätävän kovia pelimiehiä tulee tilalle. Jos sieltä tulee jotain Arttu Luttisia niin se on soronoo. "Ajateltiin, että käytetään nämä rahat nyt mielummin Arttu Luttiseen, kuin yhteen kaikkien aikojen TPS-ikoniin..."
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Niin ja on siis myös todettava, että Tepsi ei AUTOMAATTISESTI ollut tilanteessa väärässä. Jos neuvottelut ovat kariutuneet vaikka sellaiseen täysin hihasta temmattuun tilanteeseen, että Vahalahti jostain syystä halusi kolmen vuoden sopimuksen 450 000 euron vuosipalkalla, olisi ihan perusteltua, että kaveri jatkaa kiekkouraansa muualla.

Mutta jotenkin nyt toisen tällaisen keissin ja kulisseista kuullun jälkeen on vähän sellainen olo, että tässä on ns. penailtu taas urakalla ja nyt ei kehdata enää sanoa mitään. Huonoa vaan on se, että kun ei itse sano yhtään mitään, huhuista ja puolitotuuksista tulee nopeasti faktaa, eikä siitä Tepsille ainakaan pisteitä kilise.
 

henrylip

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ville

Olen vahvasti sitä mieltä, että nyt seurajohdon olisi syytä tulla ulos ja antaa rehellinen selitys. Että johtuiko Villen lähtö omasta vitutuksesta, seuran vittuilusta vai pelkästään rahasta. Eihän mikään seura päästä yli 700 ottelua pelannutta kaveria noin vaan pois ja vielä Lukkoon!
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Vahalahti oli vahvasti viime vuonnakin Lukkohuhuissa mukana, joten uskon että tämä on pitkän harkinnan päätös Villeltä.

Älkää polttako siltoja takana. Vahalahti voi olla vuoden päästä taas TPS:n miehiä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös