Domi28

Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Wigan pelannee ensikaudella melko varmasti sekä englannin Chämppäriä että Euroopan liigan lohkovaiheessa!
Kävikö Birminghamille samoin taannoin?
Tällaiset tuhkimotarinat ovat urheilun suola ja minua ei ainakaan harmita yhtään se, että Wiganin kaltaiset kääpiöt pelaavat Euroopassa (Liverpoolin sijaan).
Loistavaa!!

Meikku

Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Porto vs Benfica alkamaisillaan. Benfica johtaa sarjaa 2 pisteellä kun kautta on jäljellä 2 kierrosta. Molemmat joukkueet ovat yhä tappioitta liigassaan. Mielenkiintoinen klassikko tulossa.

Meikku

Draamaa ja rytinää Portugalissa. Kelvin upotti 90min +1min 2-1 voittomaalin Portolle ja näin Benfican jo lähes varma mestaruus muuttui pinnan takaa-ajoasemaksi.

Aurinkotuuli

IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Näin totisesti kävi...

Draamaa ja rytinää Portugalissa......näin Benfican jo lähes varma mestaruus muuttui pinnan takaa-ajoasemaksi.

.....eikä lapsenuskoni riitä siihen, että Porto hukkaisi viimeisellä kierroksella pistettäkään kolmannen sijansa varmistaneelle Pacos Ferreiralle, kun taas Kotkilla on vastassa sarjapaikastaan tiukasti kamppaileva Moreirense. Pohjoiseen taisi taas "varma" mestaruus karata.

Scissors

TPS
Kyllä on KP:n anti jäänyt nihkeäksi viime aikoina seurantaketjuissa, vedä mies happea välillä.

Mä rakaston tota koutsia! Pelin aikana mietin monesti et haluaisin kyl pelata ton alaisuudessa.

Martínez on kyllä kova jätkä. Itse toivon että Wigan säilyy, mutta suattaapi olla että lähtee Valioliigasta hyvästä kevätkaudesta huolimatta. Todella viihdyttävä jengi, joka pelaa hienoa futista.

Benn

Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Avalta alkoi juuri äsken Stoke-Sp*rs. Bodariapinoiden puolella tottakai. COYP!

E: Kaamea merkkausvirhe ja Adamin vaparista Nzonzi 1-0!

Sidewinder

Oulun Kärpät, Manchester United, AC Oulu
Aivan käsittämätöntä draama jälleen Englannin Championshipin nousupleijareissa.
Leicester mokaa helposti annetun rankkarin 96. minuutilla, seuranneesta vastahyökkäyksestä Watford tekee maalin ja pelaa itsensä Wembleyn nousufinaaliin. Vuodesta toiseen kevään dramaattisimmat pelit ovat näitä nousukarsintoja.

Crueman

Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Ja norsunpesijän poika vienyt Tottenhamin johtoon. Vieläkö Spurs venyy CL-paikkaan...

Hack

Ovat kyllä. Lisäksi 3-1 maali oli vielä käsittämättömän hieno maali.

Watford goal after penalty missed by Leicester (NOT SCREEN RECORD) - YouTube
(Videolla 3-1 maali television välityksellä)

Incredible Watford play off semi vs Leicester with pitch invasion - YouTube
(Videolla 3-1 maali katsomosta käsin)

Playoff-finaali on kyllä pakko katsoa.

Apa

Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Sir Alex saa yleisöltä arvoisensa kohtelun ennen ManU vs Swanseaa ja Scholes avauksessa, pakkohan tämä peli on kulttuuritekona katsoa. Rooney ei näemmä pääse hyvästelemään faneja (kesäsiirto tulossa), kun ei ole edes penkillä. Taitaa olla sukset kunnolla ristissä Fergusonin (ja ManUn) kanssa viimeisimmästä siirtopyynnöstä.

Moto

HIFK

Kyselen tyhmiä, mutta onko noissa peleissä vierasmaalisääntö voimassa? Eli ilman Watfordin maalia ei oltaisi menty jatkoajalle, vaan Leicester olisi voittanut?

Vaikea kuvitella kummankankaan joukkueen tunteita tuossa tilanteessa.

Crueman

Näissä ei ole minkäänlaista vierasmaalisääntöä eli jatkoille oltaisiin menty.

Lexaa

KalPa, Juventus
Heh, ManUn kotivoittohan sieltä tuli, milläs muullakaan kuin viime minuuttien maalilla. Ja tähän se hymiö. Outoa tulee katsoa ensi kaudella ManUn pelejä ilman Fergusonia.