Otteluseurantaketju 18.4.-19.4. (to-pe yö)

• 53

FiFi93

New Jersey Devils, Česká republika
Hyi vittu, mikä taklaus menee tuomareilta ohi! Greene ajaa Hartnellia selkään.

Hartnell kaansi selan, mutta kylla tuosta olisi jaahyn voinut silti antaa. Nyt sitten tuomarit tarjoavat korvaukseksi Flyersille ylivoiman helposti

wunderveba

Ilves

Käänsi selän? Suojasi kiekkoa laidan lähellä normaalisti.

Selkeästi tuossa jäähyyn johtaneessa tilanteessa Simmondsista pidettiin kiinni.

Kily

Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Kahden erän jälkeen Sens-Caps 2-1 lukemissa. Kotijoukkue hallitsi myös toista erää ja loi huomattavasti enemmän paikkoja. Holtby ollut kaverin maalilla toisaalta todella hyvä, toisaalta antanut molemmat maalit enemmän tai vähemmän helposti. 27-12 laukaukset tällä hetkellä kertoo melko paljon pelistä. Toivottavasti Sens pysyy kolmannessa pois jäähyboksista, sen verran murhaavaa menoa oli tuo Capsin ainoa ylivoima toisessa erässä vaikkei maalia tehneetkään.

FiFi93

Ehka suojasi, mutta naitko miten han muutti suuntaa juuri ennen Greenen taklausta?

Ja tuota jaahyja pahempia kiinnipitamisa olen nahnyt jo 3 sen jaahyn jalkeen.

Era kuitekin paattyy ja pienta karhamaa kentalla

ace

Hienoa että Canadiens on katkaisemassa tappioputkeaan, vaikkakin erä on vielä jäljellä. Tilanne 2-1 toisella erätauolla.

Ekalla tauolla muisteltiin Niittymäen seuraennätystä kolmen vuoden takaa, eniten torjuntoja yhdessä ottelussa. Taitaa olla Boltsien 10. Vuosi sarjassa, jonka vuoksi noita pätkiä näyttivät.

On tuo Bishop kyllä hirveen kokoinen kaappi, miten tuonne kiekko mahtuu maaliin?

FiFi93

Ihan normaali kiekonsuojaustilanne, mitä näkee pelissä koko ajan, kun pelataan kulmissa. Sen sijaan tuollaista aivopierua, minkä Greene vetää ei ihan koko aikaa näe.

No siis, kuten sanoin, olisi tuosta voinut antaa jaahyn esim. laitataklauksesta. Sen verran vaarallisen lahella oltiin laitoja. Hartnellin selka kuitenkin kaantyi Greeneen pain, kun han muutti suuntaa. Tama on nakemykseni tilanteesta kunnes sen uudestaan naen.

Footless

Toronto Maple Leafs

Melkein, 20 vuotta tuli täyteen, 92-93 kaudelle siis tulivat mukaan.

Islanders johtaa jo 5-3, todella surkea peli Leafsiltä. Kadri laitettu nelosen keskelle, toivottavasti saisi pelinsä kuntoon pian.

Kily

Caps sai ylivoiman kolmannen erän alkuun, Senaattoreilta loistava tappo ja sen jälkeen momentum on ollut taas kotijoukkueelle, varmaan neljä ylivoimahyökkäystä tähän mennessä. Nyt Sens yv tulossa.

Ja sinne se menikin kun Turris boksiin 20 sekunnin jälkeen.

Fehr yksin läpi mutta Andy hoitaa, luonnollisesti.

FiFi93

D'Agostini vie Devilsin 2-0 johtoon vetamalla Bryzgalovin langeista puolittaisen lapiajon paatteeksi

Kily

1,5 minuuttia ennen loppua Turris heittää lopullisen ratkaisun tyhjiin! 3-1.

Sens jatkaa omaa voittoputkeaan ja pistää Capitalsin 8 voiton putken poikki. Ovechkin 0+0 -2, iso kiitos Methot-Phillips parille tästä.

FiFi93

Henrique sinetoi ottelun iskemalla tyhjiin 3-0 reilu minuutti ennen loppua. Ottelu paattyy rahinaan. Devils katkaisee tappioputkensa ja Brodeur paasee eroon 666-kirouksestaan.

Steus

Kojootit 58.53 tasoihin Bluesin kanssa kyseenalaisella maalilla. Tuomaristo kusee meikäläisen vedon päälle jättämällä viheltämättä Hanzalin laitataklauksen, samanlaisesta Backes sai juuri oman jäähynsä, jonka aikana Vrbata tasoitus tuli.

Ruutu tehnyt kaksi WIN-CAR -pelissä (3-3, JA alkamassa)

vilpertti

San Jose Chokes
Komea ohjaus Mikko Koivulta, vie Sharksit johtoon 1-0.

Raimoton

Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
2. erästä lähtien katsellut tota Minnesotan peliä. Hetki sitten Sharks meni taas kahden maalin johtoon Bäckströmin seikkailessa maalin takana. Granlund näkymätön.

lake79

Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mitä STL-Coyotes pelissä on tapahtunut kun Hitchcock lentänyt pihalle pelin päätyttyä? Jäällä kävi jotain sanomassa tuomareille, en tiedä mitä.

vilpertti

Logan Couture on pitänyt Mikko Koivua pilkkanaan läpi ottelun.

vilpertti

Ja nyt Pavelski ja Torres pitivät Wildin kakkosta (?) pilkkanaan, kaksi maalia 22 sekuntiin.

vilpertti

Couture 6-1, Mikko Koivun saldo tänä iltana 0+0, -3 pelatessaan Logan Couturen ketjua vastaan.

Raimoton

Tiukka loppu Kingseillä. Sinitakit paino pari minsaa lopussa kovaa päälle. Puolustustaistelu kannatti tällä kertaa.

Kahden surkean joukkueen kamppailu. Ei jäännyt paljoa kerrottavaa. Miksi Mikke pelaa noiden paskojen kanssa samassa kentässä? Lähettäkää se AHL:ään parempaan rooliin, kun nyt joutuu pelaamaan näiden koohottajien kanssa.