Välierät 2013: JYP – Ässät

  • 150 203
  • 743

tallaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensinnäkin, onnittelut Ässille ja ässäkannattajille finaaliin menosta! Olette ehdottomasti ansainneet jatkoonpääsyn, olitte parempia tällä kertaa.

Tämä on ollut hyvin mielenkiintoinen kausi. Odotukset eivät olleet kovin korkeat, alkukauden voittoputkea minä sekä varmasti suurin osa JYP- kannattajista seurasi lähinnä hieman epäuskoisena. Kuitenkin ainakin minulla oli kova luotto siihen, että keväällä pelataan vielä pitkällä, ja niin kävikin. JYP yllätti myös viime vuonna, miksei siis tänäkin vuonna, vaikka joukkue onkin heikentynyt paperilla.

Tästä pääsemmekin arvoisaan vastustajaamme, Ässiin. Kuten olen jo aiemmin tässäkin ketjussa todennut, näen tämänhetkisessä pataporukassa paljon samaa kuin mitä JYPissä viime vuosina. Tämä ei rajoitu pelkästään pelitavallisiin asioihin; mikä JYPpiä ja Ässiä tuntuu yhdistävän tällä hetkellä on armoitettu kurinalaisuus ja joukkueen eteen pelaaminen. Paljon on puhetta ollut siitä, että JYPillä on maha täynnä. Minä sanon höpönlöpön, piiruakaan ei ole tarvetta ottaa Ässiltä pois. Pata vain yksinkertaisesti suoritti oman ruutunsa paremmin!

Paljon voisi puhua siitä, mihin sarja ratkesi, ja mitkä olivat sarjan käännekohdat. Ehkä hieman myöhemmin voin asiasta sepustaa enemmänkin, mutta sanottakoon nyt nopeasti, että noin hienoa porukkaa vastaan se ensimmäinen peli, jossa Ässät pelasivat jännittyneesti ja äärimmäisen virhealttiiisti, olisi pitänyt kääntää kotiin. Jälkikäteen on helppoa olla viisas ja todeta, että ainoastaan henkisellä puolella olisi eroa voinut tehdä, mutta se olisi pitänyt tehdä heti aluksi. Erikoistilannepelaaminen ja erityisesti JYPin heikko YV olivat näin JYP- lasein nähtynä ratkaisevia tekijöitä. JYP on aiempina menestyksen vuosina ollut tällä saralla vastustajiaan parempi, tällä kertaa ei oltu. Raanta oli maalilla loistava, mutta en oikein jaksa mieltää, että tämä sarja maalivahtipeliin olisi ratkennut, vaikka Tarkki huonompi olikin.

Monenlaista pikkuvääntöä on tässä ollut, ja siinä hengessä toteankin todennäköisesti jatkossa eniten toistetun vitsin: tässä sarjassa purivat niin omat kuin vieraat koirat! :D Tavallaan aika hienoa, että nimenomaan Pile, jolla on paljon vaikeuksia loukkinsa jälkeen ollut, teki ratkaisevan maalin. Kaikkien patakannattajien kanssa en ole samaa mieltä ollut enkä kovin monessa mahdollisessa maailmassa tule olemaankaan, mutta toisaalta oli mukavaa huomata, että suuri joukko oli oikein fiksua porukkaa.

Onnittelut siis vielä kerran. Teillä on erinomaisen hieno joukkue ja toivon, että menette päätyyn saakka!
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Onnea Ässille! Ehdottomasti parempi meni finaaleihin. Vaikka tuossa tuo pronssiläpsyttely vielä on niin voi vetää jo jonkinlaista analyysiä JYPin kaudesta. Viime kauden jälkeen joukkueesta hävisi todella moni pelaaja mestariryhmästä. Tuon vaihtuvuuden jälkeen runkosarjan kolmas sija ja välieräpaikka on vähintäänkin kasin arvoinen suoritus Aholta ja joukkueelta. Suoritusta voi verrata vaikka viime kauden finaalivastustaja Pelicansiin joka myös menetti kärkensä eikä päässyt edes sääleihin. Lisäksi nuoria ajettiin todella mukavasti sisään tällä kaudella. Ottakaahan ne pronssit pois kuljeksimasta, mukava revanssin paikka kun Lukko saapuu jälleen vieraaksi pronssipeliin.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Suuret onnittelut,parempi voitti ei kahta sanaa.

Se on kaksi yli muiden eli Raanta ja Savinainen. Toki kukaan ei pettänyt.

Omista ison iso lampaanperse Abidille. Turhia jäähyjä ja saamatonta hyökkäyspeliä. Häpeä. No ehkei tämä siihen ratkennut.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Onnittelut Ässille finaalipaikasta. Pelit olivat tiukkoja ja 5. matsi olisi voinut olla tasan, mutta kokonaisuutena jossiteltavaa ei kuitenkaan ollut.

Listaan muutaman sarjan kääntäneen tekijän:

- Ässien liike voitti JYPin liikkeen moninkertaisesti. JYPin joukkuetta ollaan kuulemma rakentamassa liikkuvampaan suuntaan, enkä ihmettele miksi. Samaan hengenvetoon pakko kehua Ässien tiivistä puolustusta. Tuolla pelillä ollaan aika lähellä mestaruutta.

- Shaun Heshka oli mulle ennen tätä kautta täysin tuntematon kaveri. Puolustajien pistepörssin kakkonen (?) ja aivan jäätävät pleijarit. Pää kylmänä jokaisessa kahinassa.

- Ässien ykkönen pesi JYPin ykkösen täysin. Kevään lyhin uutuuskirja: "Ramzi Abidin maineteot SM-liigan pudotuspeleissä". Jaatinen oli Jaatinen, ihan hyvää suorittamista noilla kyvyillä. Perrin oli yllättävän hidas ja Abidin saldoksi jäi hukattuja paikkoja ja rutkasti tyhmiä jäähyjä.

- Savinainen aivan uskomattoman hyvä, uskalsi kovissakin paikoissa pelata omaa kiekollista peliään ja pitää kiekkoa. Sai pelaamisen näyttämään tosi helpolta.

- Jos jollekin niin Tuomas Pihlmanille suo ehdottomasti tuon voittomaalin parin vaikean kauden jälkeen.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Tällainen tarina tänä vuonna. Jos en jossain vaiheessa uskonut JYPin pääsyyn välieriin, olisi varmasti Porissakin kummasteltu tammikuussa ennustusta finaalipaikasta.

Paremmalle hävittiin ja hienolle joukkueelle. Ei puhettakaan kumman piti jatkaa. Menkää päätyyn asti.

Kalle Koskiselle iso peukku. Kovalta tuntui katsoa miehen haastattelua, itku silmässä. Vielä pronssimatsi edessä.

Onnittelut Poriin!
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei muuta kuin onnea Ässille, selvästi parempi joukkue voitti vaikka jokainen peli tasainen olikin.

- Ylivoimamaalit sarjassa nopeasti katsottuna 4-1 Ässille. Tässäkin nähtiin se ettei runkosarjalla (JYP:llä runkosarjan paras ylivoima) ole mitään merkitystä.

- Raanta vei maalivahtipelin ja myös maalineduspelaaminen oli Ässillä kunnossa.

- JYP ja se maalinteon taito...ei tarvinne selittää enempää.

- JYP:n kärkimiehet suli täysin, etunenässä toki herra Abid.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kiitokset Ässille, finaaleilla jatketaan.

Ja kiitokset JYPille, hieno joukkue, hieno organisaatio ja hienot fanit! Kuten aiemminkin on todettu, Ässien organisaatiossa on muutaman vuoden ajan seurattu tarkasti JYPin tekemisiä ja pyritty ottamaan niistä mallia. Nyt voi sanoa siis että oppipoika päihitti vihdoin mestarinsa.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
- Ässien ykkönen pesi JYPin ykkösen täysin. Kevään lyhin uutuuskirja: "Ramzi Abidin maineteot SM-liigan pudotuspeleissä". Jaatinen oli Jaatinen, ihan hyvää suorittamista noilla kyvyillä. Perrin oli yllättävän hidas ja Abidin saldoksi jäi hukattuja paikkoja ja rutkasti tyhmiä jäähyjä.
Amen to that. Abidin osalta toivoisin jopa poliittisesti sanottuna "sopimuksen pituuden välitöntä tarkistamista", koska playoffs-ajan otteet eivät olleet peliesitysten osalta sellaisia joita haluaisin nähdä JYPin paitaa kantavalta mieheltä. Maalittomuus - ok, shit happens - mutta muu käytös ei ollut voittavaan joukkueeseen sopivaa. Ei nyt ihan tasoa hanneshyvönen, mutta sinnepäin.

Perrinin osalta arvelen syyksi hitauteen jotain vammaa. Pelasi esim. edellisessä matsissa Porissa vain 13 minsaa. Ikävää, että JYPistä etenkään Louhivaara kyennyt nousemaan suurempaan kiekolliseen rooliin. Nyt sitä olisi ollut tarjolla. Jaatiselle saappat olivat liian suuret.

Apropåå, viisi matsia ja kahdeksan tehtyä maalia. JYP hävisi kolme kertaa kotonaan joista kahdesti jääden nollille. Ei ihme että pyttyjahti päättyi välieriin.

Ässille onnittelut, neljä voittoa ei jätä selittelyn sijaa. JYP ei kyennyt antamaan kunnon vastusta, mutta Tapparasta sellainen epäilemättä löytyy.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Edellisellä työsulkukautena Ässät oli finaaleissa. Silloin näin sen toivonmerkkinä, josko mekin joskus. Sittemmin menestystä on sadellut JYPille... Tarvittiin taas työsulkukausi, ja Ässät finaaleihin - tällä kertaa omin voimin. Toivon menestystä, hienoa kiekkoa pelaavat!
JYP oli lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana, maalin päässä.
 

Mighty Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
Onnea Ässille ja varsinkin teille asiallisille faneille! Parempi voitti sitä ei voi kieltää. Uskon vahvasti teidän Mestaruuteen, mutta sitähän en voi ihan vielä onnitella :) Kyllä te perkele sen maljan haette! Tsemppiä!
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Mahtavaa!

Hienoa tässä on se, että yhden kärkipelaajan poissaolo ei taaskaan sen kummemmin näkynyt, kuten aiemmin AUK. Nyt Porin Richard Kiel, eli Rautahammas-Ryan oli telakalla oli pureskelemassa tulevan hitsarin vaimon napanuoraa poikki, mutta hienosti tämäkin tuurattiin.

En odottanut, että tämä näin nopeasti poikki menisi kumpaankaan suuntaan. Mutta kyllä Ässät on saatanan kova porukka juuri nyt. Yksi tappio tuottaa aina useamman pelin voittoputken, niin helvetisti tuo sakki vihaa tappiota. Bounce back tulee välittömästi.

Olin pyörtyä viimeisen kympin aikana, kun happi ei kulkenut ja tietysti piti vielä hermosavuja vetää. Loistava fiilis, vaikka tämä piiiiiitkä tauko vituttaa kovasti. Vaikka jäisin ilman lippujakin, niin ei haittaa. Raviradalla on tunnelmaa myöskin!....:)

Ai niin, Jypille ja faneille iso kiitos hienoista peleistä. Ilmaiseksi ei mitään saatu, kts Savinaisen ja Uusitalon lärvit....:) Kalle Koskiselle kevyet eläkkeet, hieno mies ja hieno ura! Ja onhan siinä tietysti toi Lukko-peli vielä.

Ramzi Abidille toivon paskaa kesää ja vitun huonoa loppuelämää! Polviajelu Uden lumpioon oli viimeinen pisara. On kyllä iso tippa kusta lorahtanut aikanaan sperman joukkoon.
 
Viimeksi muokattu:

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jumalauta mikä fiilis. Porin Ässät kaudella 2012/2013 finaaleissa.

Matka jatkuu kohti päätyä!!

Helvetin hieno sarja, tosin jatkoajassa tämä sarja ei ihan niin hieno ollut! :-D Tosin tällä hetkellä ei kiinnosta enää turhat väännöt. Vääntöä oli täällä ja kentällä.

Kevättä rinnassa.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Dee Sniderille, veikkaanpa että myöskään meidän puolelta ei löydy enää ymmärtäjiä Abidin toimintaan. Surkea tulos pleijareissa ja typerää toimintaa muutenkin.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Huhhuh! Aivan vitun hieno fiilis juuri nyt.

Jokainen ottelu oli tiukkaakin tiukempaa taistelua. Hyvin samankaltainen sarja, kuin viime keväänä JYPiä vastaan, roolit olivat ainoaistaan vaihtuneet. Tällä kertaa Ässät oli sen inan parempi joka osa-alueella. Oikeastaan ykkösketjuissa oli sitten isompi ero Padan hyväksi. Erittäin hieno, fyysinen sarja, jossa tuomarit antoivat taklata ja nämä joukkueet totisesti taklasivat.

Kiitokset JYPille ja sen faneille hyvästä vastuksesta. Keskustelut olivat puolin ja toisin melkoista provoilua, mutta se sallittakoon, kun kentälläkin sitä tapahtui. Onnea pronssiotteluun ja toivottavasti jätätte raumalaiset ilman mitalia.

Nostan pipoa Kalle Koskiselle! Itsekin vakavana kuuntelin pelin jälkeistä liikuttavaa haastattelua. Hieno ura on nyt yhtä peliä vaille valmis. Hieno pelaaja. Respect!
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Yrittäisikö tähän nyt vääntää jotain analyysiä? Fiilis on ainakin vielä suhteellisen euforinen, mutta koitetaan.

JYP perustaa pelinsä kyllä ratkaisijoiden laajuuteen, mutta maalintekopelissä ei sitten kuitenkaan saanut tulitukea siltä kärkiosaamiselta. Perrinillä on pakko olla joku vaiva ja kolotus, mielestäni mikään muu ei oikein selitä tilannetta. Abidilla ei yksinkertaisesti kestänyt polla sitten kuitenkaan. Toisin kuin myönnän jopa pelänneeni, se ei koitunutkaan vastustajan turmioksi, sen verran pysyi pää kasassa, ettei lähtenyt sikailemaan. Sitä arvostan kyllä. Abid oli näissä peleissä kuitenkin löysä sukka, yllättävän helposti pelattavissa pois.

Puolustuspäässä on paha kestää niitä menetyksiä, joita JYP koki. Tietyllä tavalla kulminaatiopisteeksi nousi se, etteivät Ässien kolhut sitten kuitenkaan osoittautuneet pysyviksi, vaan Malkamäki ja Marttinen palasivat suht. pian kehiin ja Uusitalo & Savinainen taistelivat tiensä takaisin saman pelin aikana.

Maalivahtiosastolla ero oli hyvin marginaalinen, mutta se oli Ässien hyväksi. Tarkki antoi pari helppoa alkupään peleissä, mutta mielestäni paikkasi kyllä kaiken ja vähän enemmänkin loppua kohti tultaessa. En millään näe, että Ässien voiton syy on Tarkki. Mutta kuten sanoin, se pieni ero oli kuitenkin Ässien hyväksi.

Valmennuksessa Aho ja Kivi taistelivat mielestäni aika tasaväkisesti. Kumpikaan ei yrittänyt löytää mitään uutta tähän sarjaan, pieniä nyansseja toki nähtiin, mutta aika samalla kaavalla molemmat peluuttivat joukkojansa. Toki en ole analyytikko, fani vain, mutta tämä on mielipiteeni.

Erot peleissä syntyivät mielestäni lähinnä maltista ja tarkkuudessa esim. avauspelissä. Kun se oli kuraa, vastustaja höyrysi päälle karvauksellansa aika lujasti. Ylivoima oli molempien akilleenkantapää. Ässät sentään sai pari maalia ylivoimalla kokonaisuudessaan, mutta viimeisessä pelissä se oli jo lohduttoman huonoa. Kaukana oli myös JYP:n runkosarjan ylivoima, kuten täällä on todettu, ei sillä ollut mitään merkitystä.

Pelissä ja Jatkoajassa räiskyi ja tapahtui. Kukaan ei voi ainakaan väittää tätä tunneköyhäksi sarjaksi. Jos tänään pitäisi arvioida, niin luulisin JYP:iä kiinnostavan pronssipeli selkeästi Lukkoa vähemmän. Ehkä se kuitenkin pelipäivään mennessä alkaa kiinnostaa, onhan se tavallaan kiva muisto kuitenkin "vanhalle jengille", joka ainakin osittain hajoaa vielä viime vuodesta lisää.

Kiitos kaikesta!
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Eka KalPaa vastaan vähä läpsyteltiin ja sitten vastaan JYP ja helvetin kovaa taistelua jokaisesta sentistä. Kyllä tämä voitto maistuu helvetin makealta, varsinkin kolme voitettua matsia Jyväskylästä!

Erikoinen kausi ja tähän on tultu!
KIITOS ÄSSÄT! ja kiitos hyvästä vastuksesta!
 

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
Onnea Ässät!

Olitte selkeästi parempi JOUKKUE! Vaikea on sarjaa voittaa kotiedun turvinkaan jos jää kotonaan kahdesti nollille. Ei paljoo seliteltävää.

Tuomarilinjasta voi taas hiukan jupista vaikka ei se mitään ratkassut. Ramses saa olla onnellinen ettei saanut vitosta Uusitalon polvitaklauksesta. Ja toisaalta tuomarilla ei ollut rohkeutta antaa Mika Niemelle lopussa jäähyä kun heitti kiekon katsomoon.

Jypin parhaita väläytyksiä oli ehdottomasti Ruohomaan karvaus ja Myttysen yritteliäisyys. Yllättävät miehet Jypin parhaimmistossa.

Ja nyt sitten kaatamaan "uimalakkia" Jyväskylässä. :)
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut Ässille ja Ässien faneille! Parempi meni jatkoon.

Oon tosi tyytyväinen JYPiin. Aika pöljä välikausi, kun viime keväänä lähti joka "osastolta" lähes kaikki parhaat miehet muualle, ja ketä tuli tilalle. Ihan uskomatonta, että tällä joukkueella, juurikin JOUKKUEELLA, pelataan taas mitalista. :) Harvoin on hävitty play offs -sarja harmittanu näin vähän. Toivottavasti joukkue jaksaa taistella pronssista.

Mielenkiintoiset finaalit luvassa tänä keväänä. Toivottavasti tulee tiukka sarja missä pelataan kaikki pelit. Tsemppiä molemmille - niin Tapparalle kuin Ässillekin!
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Kiitokset Jypille hyvistä otteluista, erityisesti Koskiselle peukku, sääliksi kävi haastattelua katsellessani.

Finaaleja sitten seuraavaksi, toivottavasti pelit vain paranee...
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Kiitos JYP faneille loppujen lopuksi ihan asiallisesta ketjusta, vaikkei alku hyvää luvannutkaan. Helvetin kovan vastuksen JYP tarjosi. Tapahtumarikas ottelusarja vaikka viimeinen peli jäikin hieman ehkä vaisuksi. Minulle toki pääasia että Ässät voitti.

Ennen sarjan alku sanoin Ässien vievän 4-0 tai 4-1. 4-1 toteutui ja vastus oli kovin mahdollinen. Sanoin myös että Ässien liike ja otteet tulee yllättämään jyväskyläläiset ja niin tapahtui ainakin kentällä. Raantaa ei myöskään varmasti väheksy enää kukaan!

Tänä vuonna ei kelpaa mikään muu kuin mestaruus!
 
Suosikkijoukkue
JYP
Ainahan tappio keljuttaa. Eipä näitä pelejä olisi paljon järkeä seurata, jos lopputulos olisi ihan sama. (Siksipä änäri ei niin kiinnostakaan, vaikka itse lätkä on parempaa.) Kyllähän kausi kokonaisuudessaan on selkeästi plusmerkkinen, vaikka vähän rumilla lukemilla tämä sarja menikin. Kolmessa kotipelissä kolme tappiota. Toivottavasti ensi kaudeksi saadaan vielä pari hyvää vahvistusta.

Tuomas Pihlman. Mahtavaa nähdä, että jätkällä on vielä annettavaa. Näissä peleissä miehen liike ei ole näyttänyt ollenkaan niin pahalta kuin runkosarjaraportit antoivat ymmärtää. Toivottavasti parantaa vielä finaaleihin. En tiedä antaako kunto myöten, mutta kyllä noiden näyttöjen pitäisi lisätä oikeasti peliaikaakin. Tänään hän kellotti vain 8.23!

Jos Ässät voittaa mestaruuden, Pile on voittanut viiden kauden sisään kolme kannua. Nuo kaksi puuttuvaa kautta mies oikeastaan missasikin loukkaantumisen takia. Unelmoin siitä, että Pihlman pääsee vielä huippukuntoon ja ratkoo Immosen vierellä mestaruuden Jypille.

Toivon Ässille voittoa finaaleissa monestakin syystä. Pihlman, Marttinen, Armia, Savinainen ja Raanta nyt ainakin. Kaikille soisin kernaasti menestystä. Myös Porille voitto tekisi varmasti gutaa. Tietysti myös Rautakorpi on iso syy kannattaa Tapparan kulloistakin vastustajaa. Hienot finaalit tulossa, vastakkain kaksi parasta joukkuetta. Ne moraalinen finaali -höpinät voi jättää omaan arvoonsa. Jyppi sai mitä ansaitsikin. Toivottavasti jätkät syttyvät vielä pronssipeliin. Mukavampihan se olisi lopettaa kausi voitollisesti, vaikka se suurin into tietysti lopahti kaikilla osapuolilla.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut Ässille! Erinomaisen hyvää vääntöä oli niin kaukalossa kuin keskusteluissa. Vähän jäi pannukakuksi sarjan viides matsi, mutta ei kahta sanaa etteikö oikea joukkue mennyt finaaliin. Nyt Tapparakin saa kunnon vastuksen kun ei grindattu seitsemää peliä. Kummaltakin alkoi porukkaa tippua kokoonpanosta ja muutenkin olisi kohta varmasti piiputtanut toden teolla.

JYPiltä puuttui maalintekijät ja ykkösketju. Raanta oli finaalipaikan eli ratkaisevan verran parempi kuin Tarkki. Ässät on ollut järkyttävässä nosteessa helmikuun alusta lähtien ja JYP jäi tässä hurmoksessa jalkoihin. Lisäksi näihin peleihin erittäin tärkeitä pelaajia jäi hurrikaanipaidoilta pois: Jääskeläinen, Sipiläinen, Kalteva ja nyt vielä Wärn & Viitanen, mutta tuskinpa kukaan em. pelaajista olisi niitä puuttumaan jääneitä maaleja tehnyt eikä näiden taakse voi missään tapauksessa mennä. Kirkkaasti pahin floppaaja oli Abid, eikä kapteeni Perrinkään pystynyt venymään. Muiltakin aika tasapaksua puurtamista, ei löytynyt uusia sankareita ja tasonnostajia joita mestarijoukkue aina tarvitsee.

Kaiken kaikkiaan on kyllä erittäin vaikea nähdä miten JYP olisi näillä otteilla saanut kammettua itsensä finaaliin ja laitettua siellä vielä kampoihin hyvin levänneelle ja aina vaikealle Tapparalle. Olisi täytynyt pitää lauantainen taso ja vielä parantaa pari pykälää. Ja löytää tosiaan se hyökkäyksen ykkösnyrkki jostain ja ryhtyä laittamaan paikoista kiekkoa reppuun.

Patapaidoille ja -faneille hyvää matkaa Tapparan kimppuun ja mestaruustaistoon! Ottakaahan poika Poriin niin nähdään mitä se paikallinen hulluus todella tarkoittaa. :)
 
Viimeksi muokattu:

Handyy

Jäsen
Ei voi mitään, ei sitten yksinkertaisesti voi mitään. JYP kaatui kyllä saappaat jalassa, en muista edes nähneeni noin pitkää ja raastavaa takaa-ajoa, mitä viimeisessä pelissä nähtiin. Hieno taistelu kaikenkaikkiaan ja harmi, että sarja meni poikki jo tässä vaiheessa, mutta näin tällä kertaa.

Kaksi asiaa oli minusta ratkaisevia tässä sarjassa:

Raanta > Tarkki
Ässien nälkä voittaa > JYPin nälkä voittaa

Maalivahtipeli meni aivan 100-0, varsinkin 3. pelissä Raanta oli ihan uskomaton. Ei välttämättä tehnyt mitään paraatipelastuksia, mutta liimasi kiekkoja itseensä aivan täydellisellä varmuudella. Toisessa päässä Tarkki ei missään vaiheessa tätä sarjaa päässyt sellaiseen tilaan, jossa olisi tehnyt niitä tarvittavia gamesavereita.

Ja liian pitkään meni myös JYPillä saada asenne kohdilleen. Se tapahtui vasta 4. ottelussa ja olikin sitten sitä, millä sarja olisi pitänyt aloittaa. Mäki oli tuossa vaiheessa kuitenkin jo liian suuri kivuttavaksi.

Onnea Ässille finaaliin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös