Puolivälierät 2013: JYP-HPK

  • 83 431
  • 378

Mighty Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
Mahtava sarja oli! Olis tota ite kattonu vaikka sen seittemän otteluaki. Ette ollu noin huonoja kun 4-1. Hienoo vaihtelua puolivälierissä JYPin osalta jos katotaan viimestä kahta kautta.

Kiitos HPK!
ja
Kiitos JYP!
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Ette ollu noin huonoja kun 4-1.
Tämä on aina muodikasta sanoa sarjan kuin sarjan jälkeen. 4-1 on minusta aikalailla joukkueiden tasoeron verran. HPK rimpuili mukana sen ensimmäisen Rinkelinmäen pelin mutta tämän jälkeen JYP oli kuskin paikalla ja hoiti rutiinilla loput. Onnea kuitenkin Kerholle hienosta kaudesta vaikka tällä hetkellä ei varmasti lohduta paskaakaan.

EDIT: Nii joo, kiitos JYP! Viides vuosi putkeen semeissä on huikea saavutus.
 

Mighty Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
Tämä on aina muodikasta sanoa sarjan kuin sarjan jälkeen. 4-1 on minusta aikalailla joukkueiden tasoeron verran. HPK rimpuili mukana sen ensimmäisen Rinkelinmäen pelin mutta tämän jälkeen JYP oli kuskin paikalla ja hoiti rutiinilla loput. Onnea kuitenkin Kerholle hienosta kaudesta vaikka tällä hetkellä ei varmasti lohduta paskaakaan.

EDIT: Nii joo, kiitos JYP! Viides vuosi putkeen semeissä on huikea saavutus.

Olisitko voinu sanoa saman Ilvekselle 2011 tai Ässille 2012? Mun silmiin näytti vaan siltä et HPK ois voinu voittaa 2-3 peliä. Täähän siis oli vaan mun mielipide :)
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Joku kerhofani täällä aiemmin kysyi mitä se voittamisen kulttuuri on. Se on sitä että Mikko Viitanen lämää jatkoajalla ylänurkkaan kun ollaan tapettu 5-3 YV Miika Lahden johdolla. Se on sitä, että kuumennutaan sopivissa paikoissa mutta silloin kun matsi ratkaistaan, pidetään pää kylmänä. Se on sitä että voitetaan kaksi mestaruutta neljään vuoteen. Se on sitä, kun joukkueesta lähtee ratkaisijat, sinne ei haeta kalleimpia pelaajia tilalla vaan miehiä, jotka istuvat porukkaan. Se on sitä, että opitaan menneistä ja ymmärretään tulevaisuutta, lähteneet jättävät aukon mutta jääneet jättävät muistijäljen. Se pysyy, kun on järkevää jatkuvuutta. JYP ei ole taitava joukkue. Mutta se on joukkue, joka ei koskaan luovuta. Sen vuoksi me ollaan viidettä kertaa peräkkäin mitalipeleissä. JYPissä ei ole mitään erikoista - ja se tekee meistä erikoista.

Kerholla kaikki kunnia. Ei tuo jengi jää paljosta kiinni, että se olisi kiinni kultamitalissa. Nyt vastaan tuli vaikein mahdollinen vastus, ensi vuonna sitten uusi yritys. Mukavaa kevättä hämeenlinnaan! Täydet rispektit!

KIITOS JYP! JYVÄSKYLÄN YLPEYS! USKOMATON FIILIS!!!!
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joku kerhofani täällä aiemmin kysyi mitä se voittamisen kulttuuri on. Se on sitä että Mikko Viitanen lämää jatkoajalla ylänurkkaan kun ollaan tapettu 5-3 YV Miika Lahden johdolla. Se on sitä, että kuumennutaan sopivissa paikoissa mutta silloin kun matsi ratkaistaan, pidetään pää kylmänä. Se on sitä että voitetaan kaksi mestaruutta neljään vuoteen. Se on sitä, kun joukkueesta lähtee ratkaisijat, sinne ei haeta kalleimpia pelaajia tilalla vaan miehiä, jotka istuvat porukkaan. Se on sitä, että opitaan menneistä ja ymmärretään tulevaisuutta, lähteneet jättävät aukon mutta jääneet jättävät muistijäljen.

Se on sitä, että voitetaan joko runkosarja tai mestaruus. Näin on käynyt viimeiset 4 vuotta putkeen, välillä ollaan otettu Miika Lahden tapaan tuplat yhteen vaihtoon. Tänä vuonna ei tullut runkosarjan voittoa, joten täytyy hoitaa se tärkeämpi titteli.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitoksia HPK:lle, faneille ja ajatkoaikalaisille tiukasta sarjasta.
Teidän joukkue taistelee viimeiseen asti (onko selinin spelialiteetti? oli Selinin SaiPakin kova taistelemaan). Hyvää kesää ja parempaa ensi kautta.
Varsinkin viime lauantaina piditte todella hyvää meteliä Hippoksella. En moista muista vuosiin.
Kiitos JYP, hieno joukkue. Taas.
 

Ralph

Jäsen
Sarja ratkesi HPK:n ylivoimapeliin, enempää ei jäänyt kerrottavaa tästä sarjasta. Virtuaalinen kädenpuristus JYP:n kannattajille, hieno sarja ja kannustakaa omanne päätyyn saakka. Tämä sarja paransi ajatustani siitä, että JYP on HPK:n jälkeen liigan hienointa kiekkoa, taistelukiekkoa, pelaava joukkue.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ei mitään parempi voitti. Onnea vain Jyväskylään! Otteluvoitot 4-1 on aika karut lukemat, mutta totta se on, JYP oli tuon verran parempi. JYPillä oli enemmän ratkaisijoita ja vähemmän alisuorittajia. Siihen kun lisää kokemus-, menestys- ja materiaaliedun, niin näin jälkikäteen nähtynä peli oli selvä. Ainoa osa-alue jossa kamppailtiin tasaväkisesti, oli maalivahtiosasto. Pääasia oli että saatiin tiukkaa playoff vääntöä niin kuin pitääkin.

En ole edes hirveän pettynyt tällä hetkellä, toisaalta hivenen on tyhjä olo. Mutta kausi jätti positiiviset fibat ja toinen puoli itsessäni on ihan helpottunutkin että pääsee lomille ja ei tarvitse lätkää miettiä hetkeen.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ottelusarjassa JYPin vahvuus oli laaja materiaali. Tämän illan ottelun jälkeen ainoastaan Jyrki Välivaara jäi ilman pisteitä tästä ottelusarjasta. 14 JYPiläistä teki maalin ja parhaatkin "pyssyt" jäivät kahteen maaliin. Plus tietenkin se, että Auvitun ja Viitasen kaltaiset pelurit nostivat pelaamisen tasoaan pykälän tai parikin runkosarjasuorituksiin verrattuna. Playoffs-kokemus jyräsi.

Kiitos JYP, marssi jatkuu, vielä on epäselvää minkä joukkueen ihon alle tulisi päästä. Kiitos myös HPK:lle - eiköhän Selin saa porukasta hyvät tehot irti myös ensi kaudella!
 

Nessu

Jäsen
JYP-HPK sarjan ratkaisupaikat olivat:
-JYP:in uhrautuva alivoimapeli / HPK:n ylivoimapelin tehottomuus
-JYP:in pelaajien tapa noudattaa omaa pelitapaansa
-keski-alueen toimiva träppi, jota HPK:lla ei ollut resursseja rikkoa kuin ajoittain.

Hieman siltikin ihmetyttää veljien Viitaluoma (se jolla on kultainen kypärä) sekä Saarinen (kultakypärän ketjukaveri) katoaminen ratkaisun hetkillä, sekä HPK:n ylivoiman juonettomuus. Tänäkin keväänä moni vastustaja on todistanut JYP:in alivoiman haavoittuvuuden, mikäli vain kiekko saadaan liikkelle. HPK:n pelaajat, valmentajat, kannattajat sekä maskotit todennäköisesti miettivät vielä pitkään, miksi 5-3 alivoimalla Tarkki voi miettiä illan keno-arvontaa, samalla kun Miika Lahti syö kiekkoja p-pisteiden välissä. Ja koko paskan kuorrutukseksi joku mikkoviitanen vetää legendaarisen playoff-lämärinsä etukulmasta sisään.

Mikäli teillä olisi ollut peliätekevä kakkos-sentteri, sekä kolmoskentässä muutakin kuin flegmaattisia naruja, olisi sarjaan saatu muutama peli lisää.

Kiitos kuitenkin HPK:lle sekä sen kannattijille hienosta sarjasta!
 

Ralph

Jäsen
Hieman siltikin ihmetyttää veljien Viitaluoma (se jolla on kultainen kypärä) sekä Saarinen (kultakypärän ketjukaveri) katoaminen ratkaisun hetkillä.

Sallinen, Saarinen oli poissa kuvassa pari kuukautta putkeen. On pakko todeta, että kolmen näkemäni pelin perusteella Sallinen oli parempi kuin Abid ja Viitaluoma parempi kuin Perrin. Mutta JYP vei lähes kaikki muut taisteluparit, nelossentteri sekä kakkosen ja kolmosen oikea laita meni HPK:lle myös. Puolustuksesta kakkosparin vasen puolustaja.

Jos kaikki pelipaikat kävisi läpi, niin oma arvio jokaisen voittajasta ja minkälaisella erolla.
Abid < Sallinen (1-5)
Perrin < Viitaluoma (2-4)
Jaatinen > Rendulic (6-0)
Louhivaara > Saarinen (6-0)
Lahti > Kiilholma (4-2)
Wärn < Vänttinen (2-4)
Hubacek = Luomala (3-3)
Boyce > Piispanen (6-0)
Salmio < Rautiainen (0-6)
Sipiläinen = Aarnio (3-3)
Virtanen < Paajanen (1-5)
Nenonen = Turtiainen (3-3)

Kalteva > Laakso (6-0)
Näkyvä > Larsson (5-1)
Koskinen < Grönholm (0-6)
Auvitu > Henry (4-2)
Välivaara = Tuulola (3-3)
Viitanen = Mielonen (3-3)

Tarkki > Järvinen (4-2)
Myllykoski = Tolvanen (3-3)

JYP > HPK (65-55)
Näitä ei tarvi ottaa liian tosissaan, en tiedä miksi edes vertailin näitä, ehkä kesälomalla on aikaa tehdä turhia vertailuja. Ja nämä vain nähtynä pelit kaksi, kolme ja neljä.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hieman siltikin ihmetyttää veljien Viitaluoma (se jolla on kultainen kypärä) sekä Saarinen (kultakypärän ketjukaveri) katoaminen ratkaisun hetkillä, sekä HPK:n ylivoiman juonettomuus.

Viitaluoma ja Saarinen pelasivat yhdessä viimeksi vissiin lokakuussa. Ja Saarinen todellakin katosi jo muutama kuukausi sitten näkymättömiin, saman teki myös Santavuori. Viitaluomaa ei pidä syyttää, teki varmasti sen mitä yksi pelaaja voi joukkueen eteen tehdä (ehkä Azevedo pystyy parempaan). Sallisen kanssa ylivoimaisesti parhaat pisteitä tekevät hyökkääjät. Duunariosastolla oli pätevää porukkaa, mutta ratkaisijoita olisi kaivattu.

Kuten hyökkäyksessäkin, niin myös pakeissa oli liikaa alisuorittajia pelien kovuuteen nähden. OPG, Tuulola ja Mielonen saa puhtaat paperit meikäläiseltä.

YV:n ongelmat oli tiedossa. Kun ei ole varmoja YV-pakkeja (Larsson koomassa) ja kaksi kelvollista hyökkääjää, niin onhan se paha paikka. Esimerkiksi maanantain ratkaisevassa 5-3 YV:ssa jatkoerässä, Rendulic pelasi viivamiehenä lähes puolen minuutin pätkän! Tuota tuskin oli treenattu ihan silleen...
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
HPK:lle hyvää kesälomaa ja kiitos tiukasta vastuksesta. 4-1 ei ihan kerro koko totuutta, vaikka odotusten mukainen lopputulos onkin. Maali kotijoukkueelle maanantaina siinä 5 vs. 3 -ylivoimassa olisi tasoittanut sarjan 2-2:een. Uskon, että JYP olisi silti vienyt sarjan kotiedun turvin viimeistään seitsemässä ottelussa, sillä HPK:lla ei tainnut ryöstö olla lopulta kovin lähellä näissä kolmessa Jyväskylässä pelatussa ottelussa. Parempi kuitenkin näin, että jää aikaa palautua ja valmistautua ennen seuraavia koitoksia.

Sarjan kulminaatiopiste oli tosiaan maanantain ottelu ja se kahden miehen alivoima jonka Lahti, Viitanen ja Välivaara taistelivat. Rami kävi siinä ennen oman pään aloitusta vielä tsemppaamassa Veikkoa ja Väliä. Jotenkin tuossa muutamassa minuutissa ja noissa pelaajissa kulminoitui paljon sitä mikä on JYPin viime vuosien menestyksen takana. Viitasen lämärimaali hetkeä myöhemmin vielä kirsikkana kakun päällä.

Selinille vähän jäitä hattuun ja joukkueeseen pari täsmävahvennusta, niin hyvä tulee. Nyt materiaalin kapeus ja kokemattomuus tuli esiin sitä enemmän mitä pidemmälle sarja eteni. Jos ymmärsin oikein, Järvinen on vaihtamassa maisemaa, mikä on kyllä näillä näytöillä kova menetys HPK:lle.

JYP nyt on vaan JYP. Homma toimii vaikka puolet pelaajistosta vaihtuu ja traktori alkaa lämmetä kun kevään kynnöt lähestyy.

Oli kyllä hieno sarja, etenkin maanantain kähinät kentällä ja kulisseissa. Myös hienoa provoa, trollausta ja sekalaista läppää Jatkoajan keskusteluissa. Olisihan tätä seurannut pidempäänkin, mutta nyt suunta kohti uusia ylilyöntejä, ihon alle pääsemisiä ja muita allekirjoitusmateriaaleja. Ja tietenkin MITALIPELEJÄ! Viidettä kertaa peräkkäin!

JYP - Dynastia? En tiedä, mutta ainakin köyhän miehen Dallas.
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Sarja sitten taputeltu. Omana huomiona oli, että, että Hpk ei riitä, omalaatuisesti ensimmäisen vierastappion jälkeen. Siinä tuli olo, että hämpton laittoi tiskiin sen minkä osaa, eikä voi millään jaksaa tuota koko sarjaa ja JYP meni vielä konetta käynistellen. Jotenkin tässä sarjassa oli elementtejä viime kauden ässäsarjasta, kaveri roikkui mukana näennäisesti, mutta lopulta kaukana todellisesta haastamisesta.

Jääskeläinen analysoi radiossa, että yksi ratkaisevista tekijöistä oli JYPin parempi pinna, siinä missä Hpk pelurien fokus lipeili aivan vääriin asioihin, JYP toimi päinvastaisesti, paha tuota on mennä kiistämään, ammatikseen tuo kiekkoilee kumminkin.

Kunhan pöly tästä laskeutuu, voisin kuitenkin kuvitella Hämeenlinnassa olevan tiettyä tyytyväisyyttä kauden tuloksiin, ei huono joukkue tuonne asti mene ja samalla kannattaa huomata, että tästäkin voi viedä positiivista tulevaan kauteen.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Se oli siinä.

Onnea Jyväskylään. Parempi voittaa aina. Ei riittänyt vittusaatanaperkeleet, kahta ekaa vieraspeliä en edes nähnyt, mutta kotona ainakin yritettiin, kiitos Kerholle siitä. Hivenen paska maku jäi tästä päivästä kun homma meni Kerhon osalta ihan pyhäkoulupoika-tasolle, mutta näin tänään. Toivottavasti Mieloselle ei käy epäonnen takia Laaksoja.

Joka tapauksessa, kiitos molempien fanit, kiitos joukkueet. Hyvää vääntöä. Adios.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Onnittelut Jyväskylään. Virta loppui Pallokerholta kesken, eikä noin rutinoitunutta pleijarijoukkuetta voiteta, ellei ole kaikki pelissä. Sarja ratkesi jo 4. ottelun menetettyyn 5-3 ylivoimaan.

Kiitokset silti Kerholle kaudesta ja uskottavuuden palautuksesta Hämeenlinnan kiekkoiluun! Ja hämeenlinnalaiselle yleisölle myös iso käsi, pitkästä aikaa Rinkula oli se tunnelmallinen pyhättö, joksi sen jo pikkupoikana mielsin.

Toivottavasti A-junnut tuo pientä lohtua tähän edustuksen aiheuttamaan pettymykseen.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
On pakko todeta, että kolmen näkemäni pelin perusteella Sallinen oli parempi kuin Abid ja Viitaluoma parempi kuin Perrin. Mutta JYP vei lähes kaikki muut taisteluparit, nelossentteri sekä kakkosen ja kolmosen oikea laita meni HPK:lle myös. Puolustuksesta kakkosparin vasen puolustaja.

Minun mielestäni Perrin ja Abid hoitivat erittäin ison ruudun tässä ottelusarjassa, vaikka maalit jäivätkin tekemättä. He sitoivat vastustajan energiaa, huomiota ja paukkuja itseensä vaihto toisensa perään. Perrinin ketju "kulutti" HPK:ta varmasti enemmän kuin mikään muu. Toisin sanoen ne muut ketjut (jotka siis maalitkin enimmäkseen tekivät) pelasivat Perrinin pehmentää vastustajaa vastaan.
 

Handyy

Jäsen
Minun mielestäni Perrin ja Abid hoitivat erittäin ison ruudun tässä ottelusarjassa, vaikka maalit jäivätkin tekemättä. He sitoivat vastustajan energiaa, huomiota ja paukkuja itseensä vaihto toisensa perään. Perrinin ketju "kulutti" HPK:ta varmasti enemmän kuin mikään muu. Toisin sanoen ne muut ketjut (jotka siis maalitkin enimmäkseen tekivät) pelasivat Perrinin pehmentää vastustajaa vastaan.
Eikä pidä unohtaa että Abid ja Perrin vapauttivat molemmat Jaatista läpiajoon, sekä Perrin tarjosi parhaille maalintekopaikoille lukemattomia syöttöjä. Muutenkin Perrinille jäi Viitaluomaa parempi pistekeskiarvo, sekä plusmiinukset alkavat erinäköisellä merkillä.
 

Viivelähtö

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Dynamo
Viimeisessä pelissä ja sarjassa viimeistään näkyi mikä ero on laajalla rosterilla ja rosterilla. JYPillä kaikki kentät oli järjestäen vaarallisia, kun taas Kerholla oli muutama yksittäinen pelaaja, jotka pääsivät edes JYPin neloskentän tasolle.

JYPin alivoima oli todella vakuuttavaa koko sarjan, mutta saavat myös osan krediitistä antaa Kerhon ylivoimalla. Varsin mielikuvituksetonta ja hyökkäysalueella tuntui mahdottomalta saada edes kahta syöttö oman pelaajan lapaan, tai laukausta ohi ensimmäisen blokkaajan. Ehkä tässä nyt näkyi se, että tämänkin päivän ykkösyvssä pelasi Viitaluoma ainoana, jota sinne ennen kautta povattiin. Muut pystyivät runkosarjassa vielä pelaamaan yli rajojensa, mutta nyt oli vaan liian rutinoitunut porukka vastassa.

Hämeenlinnassa Kerho pystyi haastamaan, mutta telkkarin välityksellä seurattuna Jyväskylässä Kerholla ei oikeasti ollut mitään mahdollisuuksia, yhdessäkään pelissä, joka voi todeta, että ensimmäisessä oli, mutta kyllähän JYP siinäkin oli kuskin paikalla vaikka tasaisimmalta vaikuttikin.

Sarjan viimeinen maali kuvasti tosiaan aika komeasti Johan Larssonin viimeistä puoltatoista kuukautta Kerhossa. Syöttö pomppaa lavan yli, ja siihen aarniomainen kaatuminen siniviivaan ja kaveri yksin läpi tyhjään maaliin.

Lopuksi onnea Jyväskylään, ei kahta sanaa kumpi oli kovempi.

PS. Eiköhän Luomala ja Piispanen ole nähty Hämeenlinnassa, kivi putoaa sydämeltä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kiitos JYP! Ja kiitos HPK ja asialliset fanit, hyvää viihdettä palstoilla ja sopivan hyvä vastustaja kentällä :) Iloinen saa olla siitä, ettei Sami Vatanen loukkaantunut kolmatta kertaa putkeen pleijareissa tilanteessa, jossa JYP oli jo ratkaissut ottelusarjan edukseen.

Niin sen täytyi mennä, niin se meni. JYPin materiaali oli kumminkin laajempi, ja HPK ei saanut horjutettua traktorin (huoh) menoa. Valt(r)avan hienoa taistelukiekkoa molemmin puolin etenkin 4 ekaa peliä, tämä viimeinen meni vähän läpsyttelyksi.

Kuten on mainittu, JYPin uhrautuva alivoima oli sarjan edetessä aivan ensiarvoisen hyvää. Lahti, Sipiläinen, Viitanen, Välivaara, siinä niitä sankareita sille osastolle. Ei JYPistä oikein löytynyt yhtään heikkoa lenkkiä ja epäonnistujaa, ei edes ykköstykeistä.

Selinille ainoa lampaanahteri kättelemättömyydestä ja muista itkuista, mutta toisaalta toivat tunnetta peliin. Selin itki melkei kuin Suikkanen puolivälierissä 2009, ja kaikkihan muistaa mikä joukkue voitti mestaruuden silloin.

Kiitos Vänttinen, että lupauduit puolustamaan Ahoa ;) Hurrikaanisydän sielläkin.

Hyvä JYP! Nokka kohti seuraavaa koitosta!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Parempi voitti, onnea! Pelejä oli hieno katsoa, hyvät taistelevat joukkueet, etenkin JYP.

Kaikki muu sitten oli aivan karmeaa tässä ottelusarjassa. Hyi helvetti.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Lainaan tämän otteluketjusta, kun se koskee enemmän koko sarjaa:

Rontti kirjoitti:
Aika moni pelaaja tuntui olevan jo lomilla ja toivottavasti ei tarvitse heitä jatkossa enää HPK:n paidassa katsella.

Tähän varmaan viittasi myös Selin pressissä, kun sanoi että tästä sarjasta saatiin hyvää oppia joukkueen suhteen jatkon kannalta muttei suostunut tarkentamaan, mistä puhui. Jatkoajan verkkolehden haastattelussakin sanoo, että pitää asian omana tietonaan. Mutta eihän tuossa nyt kovin kummoinen tsykologi tarvitse olla tajutakseen ettei Seliniäkään miellyttänyt joidenkin pelaajien surkea suoritustaso pleijareissa. JYPiltä todella monet yksilöt nostivat pelaamisen tasoa runkosarjasta (kuten parina viime vuonnakin), HPK:lla näin ei käynyt.

Itse ainakin nostaisin pari nimeä jotka mulle olivat pettymys HPK:sta: Saarinen, Santavuori, Larsson, Piispanen. Positiivisesti yllättivät Rautiainen ja Turtiainen. Onkos edellämainitulla sopimusta ensi kaudesta...?
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Itse ainakin nostaisin pari nimeä jotka mulle olivat pettymys HPK:sta: Saarinen, Santavuori, Larsson, Piispanen. Positiivisesti yllättivät Rautiainen ja Turtiainen. Onkos edellämainitulla sopimusta ensi kaudesta...?

Santavuori pelasi yhdessä pelissä 10:46, ei voinut kyllä tuolla ajalla dominoida kentällä ( Ei kaikki ole Nenosia).
 

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse ainakin nostaisin pari nimeä jotka mulle olivat pettymys HPK:sta: Saarinen, Santavuori, Larsson, Piispanen. Positiivisesti yllättivät Rautiainen ja Turtiainen. Onkos edellämainitulla sopimusta ensi kaudesta...?

Miten Piispanen voi olla pettymys kenellekään? (boldaus minun, anteeksi Tj). Mies, jolle lempinimi "Naru" on jo loukkaus narua kohtaan, "Lanka" olisi paljon kuvaavampi. Eihän häneen pettyä voi, kun taatun varmasti Arsin fyysisyys on tiedossa ollut jo vuosikausia.

Minulle suurempi pettymys HPK:ssa oli tämä nuori puolustaja Laakso, joka kokosi kyllä huiman miinustilaston näissä peleissä. Liekö ollut joka kerta jäällä, kun JYP teki tasakentällisin maalin?

Mutta JYPistä olen kyllä ylpeä, en olisi millään ennen kauden alkua uskonut, että joukkue on taas mitalipeleissä. Niin suuri oli menetysten määrä kesän aikana.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ranska vs Kazakstan
  • 2.24
  • 4.25
  • 2.56
Itävalta vs Tanska
  • 3.90
  • 4.35
  • 1.70
Puola vs Latvia
  • 9.00
  • 6.90
  • 1.22
Norja vs Tshekki
  • 13.00
  • 9.00
  • 1.13
USA vs Saksa
  • 1.26
  • 6.30
  • 8.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös