• 23 645
  • 181

dali

Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Carter survoo Devilsin 1-0-johtoon! Pitkästä aikaa onnikin on Devilsin puolella, kun rännikiekko pomppaa maalin eteen Zajacille, jonka yrityksen Pavelec torjuu, mutta Carter sutii irtokiekon maaliin.

Todella tärkeä maali, oli näköjään ensimmäinen kerta 10 otteluun, kun Devils tekee ottelun avausosuman.

edit. Kun alkuun päästiin: Gionta punnertaa puolittaiseen läpiajoon ja uittaa kiekon Pavelecin längistä verkkoon! 2-0.

Laus

Florida Panthers, FPS
Gionta laittaa oman reboundin sisään ja Habs menee menojaan . Hieman aikaisemmin Muellerilla hyvä kavennuspaikka mutta Budaj torjui. 0-3

PJPT

TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Brian Gionta vie lopultakin Habsin 0-3 johtoon kakkoskiekosta! Markstrom on pitänyt Floridaa pystyssä tässä erässä hyvillä torjunnoillaan, varsinkin ensimmäisen 10 minuutin aikana oli monta hienoa venytystä!

Kaunis rintamahyökkäys neljällä kahta vastaan tuottaa tulosta heti perään Floridan ylihyökättyä pitkästä aikaa neljällä miehellä; Bouillon 0-4!!

Broken Stick

Espoon Blues, New York Rangers
Haha Chicagolle taitaa tulla vähän ongelmia kun eivät ole tottuneet häviämään niin eivät osaa käsitellä tappiota. 3-0 jo Edmontonille.

kesäesa

Edmonton Oilers, KalPa
Oilers @ Blackhawks

10 minuuttia takana ensimmäistä erää.

1-0 Mike Brown
2-0 Sam Gagner
3-0 Ryan Whitney

Whitneyn maalin jälkeen Blackhawks vaihtoi Emeryn pois maalilta.

Kyle

Edmonton meni 3-0 johtoon Chicagossa. Kaikin puolin raikasta peliä näiden joukkueiden välillä, siihen nähden mitä puolitoista erää katsoin Montrealin ja Floridan peliä. Lennukin taas Oilersin kokoonpanossa, parin ottelun tauon jälkeen.

EDIT: Mayers yritti herätellä Chicagoo, mutta Mike Brown passas tällä kertaa.

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL

Olipahan huikea tykitys tuo Mike Brownin kauden avausmaali.

Laus

Blackhawksia viedään, Edmonton 3-0 johdossa avauserässä !

Habs tekee Bouillonin toimesta nopealla hyökkäyksellä (takajättö ja veto) 0-4. Taidan lähteä maaten....

Two Degrees of Mike Sillinger
Prospalilla oli vielä viime hetkillä huikea paikka, mutta Hockeytownissa jatkoaika edessä.

Nicotsein

Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Verkko heiluu, 2-0 Chris Kunitz! Islesin kolmiota sahattiin ja sahattiin ja loppujen lopuks kunitz iskee maalin edestä kiekon reppuun. Juuri oli ehtinyt Islesin toinen jäähy loppua eli 5-5 tilanteesta jatkuu.

dali

Pah. Devils antoi ilmaisen osuman Jetsille. Greene ohjasi Stuartin kudin omiin. Maali menee kyllä Greenen piikkiin, kun tuo kuti olisi pitänyt jättää Moosen heiniksi.

Toivottavasti pakka pysyy nyt kasassa, sillä ottelu on mennyt täysin isäntien komennossa. Viime peleissä tällaiset maalit ovat vain murentaa Devilsin henkisesti.

No, nyt tarjotaan ylivoimaa ja tilaisuutta ottaa homma taas haltuun erän päätteeksi.

Nicotsein

Huhhuh! 3-0, KUNITZ! Islesin puolustus on reikiä täynnä.

P.S Sidney Crosby 0+3.

Apmp-

Red Wings, TPS
Datsyukilla beast-mode päällä jatkoajalla. Äijä tuskin on edes 100% kunnossa, mutta taas kerran, ei herran jumala mitä touhua. Taitokisat nyt. Eiköhän sieltä Pavel, Zeta ja Brunner lauo.

PJPT

Montreal johtaa kahden erän jälkeen Floridassa 0-4. Toinenkin erä oli hyvää hallintaa vierailta, joskaan ei niin brutaalia kuin ensimmäinen. Pitkään näytti siltä että Habs tuhlailee tänään paikkoja koko viikon edestä, ensimmäisen 30 minuutin aikana oli tilanteita tehdä maali jos toinenkin, 0-2 johto oli todella pieni siihen nähden. Onneksi erän loppuun tuli pari vapauttavaa maalia, jospa peli vähän helpottuisi tuon myötä.

Toivottavasti Habsin jalat käyvät myös viimeisessä erässä. Edellinen Florida matsi oli myös vieraista haetun Tampa-voiton jälkeen. Tuolloin Montrealin bensa loppui viimeisessä erässä ja Price joutui ajoittain pitämään Panthersin nollilla hyvillä torjunnoillaan...

Datsjuk +, rannari längeistä hitaalla vauhdilla
Johansen +, hieno harhautus rystyltä ylös
Brunner - pienet harhautukset, veto, Bobrovski saa hanskan väliin.
Calvert +, harhautus rystyltä jäitä pitkin.
Zetterberg -, veto alas kilpipuolelle, Bobrovski torjuu.

Blue Jacketsille viides peräkkäinen voitto.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Maailman parhaan ensimmäiseen erään mahtui 0+3 tehot ja yksi tolppalaukauskin. On se hurja kaveri!

Vercetti

New Jersey Devils
Vakuuttava erä Devilsiltä, harmillinen ja ainoa kauneusvirhe oli tuo Greenen ohjaus omaan maaliin. Ollaankohan muuten lähelläkään ennätystä, nimittäin Devilsiltä on jäällä nähty tänään yhdeksän rightilta ampuvaa pelaajaa. Kovy, Zajac, Clarkson, Bernier, Gionta, Kostopoulos, Larsson, Zidlicky, Harrold. Näiden lisaksi kun jossain matsissa saataisiin lisäksi vielä Mark Fayne niin olisi kymppi täynnä.