Nyt niitä valoja sinne Ouluunkin kun äsken huudeltu Pikkaraista teurastajana ja Salomäki taas marttyyrina.

KalPa tajunnut, että saa tilastoihin hyvän alivoimatilaston, jos ottaa jäähyjä. HPK ei kuitenkaan tee, joten KalPa vain parantelee tilastojaan jäähyilemällä.

Pörrö siirtää maalia tahallaan.

Melart repii Filppulan nurin käsin, ei jäähyä. Hyvä Levonen.

Crick

Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Hieno hyökkäys Jokereilta kun Julle pääsi jäähyltä. Ei mennyt paljoa ohi Teuvon terävä ranne.

Marre

SaiPa, (HIFK)
Katos, minähän osasin tulla kerrankin paikalle oikeaan aikaan. Jäi koko ensimmäisen erän ketutuksen nostatus välistä. Nyt näyttää saipalaisittain taas vähän paremmalta.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Lukko - Ässät

Tapsa ottaa 2min ja Lukko pääsee kokeilemaan ylivoimaa.

alias

Ässät
Ässää boxiin. Dumarit menee joka huutoon Raumalla.
edit: onneksi Lukko ottaa kakkosen heti perään

Ben_D

Chris Simon
Mitä vittua tolla pelin täydellisellä hallinnalla tekee kun joukkue täynnä puukäsiä, jotka eivät saa mistään sisään. Vituttaa niin ettei veri kierrä. Jos joukkueessa olisi käsiä niin tää peli olis jo 1-4.

JTX

Flyers, HPK
Se Kalpan 5-3 av-tilanteeseen johtanut koukkausjäähy tuli kyllä todella helposti linjaan nähden. Muuten kyllä ei mitään maailman typerimpiä jäähyjä, vaan kerhon maalitilanteissa otettuja.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Pulkkiselta huikea show hyökkäyspäädyssä, heti sen jälkeen Eronen ajaa täysin vapaasti maalille mutta tuloksetta.

Zeta03

Huh, onneksi Lukko pelaajakin ottaa jäähyn joten taas vedetään melkein 2min 4vs4 peliä

kananlento

Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ihan avoimesti voin myöntää, että vituttaa, että koko SaiPan rynnistys alkoi virheellisesti vihelletystä 5-3 alivoimasta.

No, kai ne olis ohi tullut joka tapauksessa. Nyt momentum on kuitenkin siirtynyt täydellisesti SaiPalle ja jatkuvasti hyviä maalintekopaikkoja lappeenrantalaisilla. Hieno syöttö oli myös Piitulaisen maaliin Leivolta.

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Selvästi parempi toinen erä Jokereilta, IFK:ltakin tuntui loppua kohden liike hiipuvan ja vahvaa painostusta loppu Jokereilta. Yksi vaihde vielä kolmanteen erään lisää ja tarvittavat maalit. Erittäin viihdyttävä peli tähän mennessä.