Flyers, kikkanikkarit
Clemensseniltä näppärä pelastus ja on vaikean näköistä. Oi miksi oi miksi on tämä taas näin hankalaa?

PJPT

TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Islandersin pakisto löysäilee & Moen iskee Armstrongin syötöstä Habsin 1-0 johtoon vajaan minuutin pelin jälkeen!

Grainger

La Decimoquarta
Travis Moen iskee Canadiensin 1-0 -johtoon heti kättelyssä ottelussa Islandersia vastaan. 49 sekuntia taisi ehtiä ottelua kulua ennen avausmaalia. Hyvä alku siis nelosketjulta ja koko joukkueelta. Canadiens voitti vasta 3-1 Flyersin, joka voitti Islandersin melkein heti perään 7-0. Tämä ottelu päättyy siis 1-2 Islandersille.

Sens 1-0 -johtoon Rangersia vastaan, alivoimahäkki.

Apmp-

Myllyä sitten seuraavaksi! Ericsson ja Dorsett vääntävät ja Tootoo tulee väliin. Tootoo tiputtaa Dorsettin ykkösellä ja sitten Dorsett mätkii maassa makaavaa Tootoota kun tuomarit ovat Tootoon päällä. Dorsett koppiin.

Ovela tappelu kun CBJ:llä oli pyöritys päällä. Instigatorin arpoivat tuosta näköjään Tootoolle.

Ja av jatkaa kusemista. Umberger kaventaa.

Merovingi

Kärpät, Blue Jackets
Perhana, tolpat kolisee ja hyvä pyöritys loppuu Tootoon päällekarkaukseen.

Blue Jacketsille ylivoima kuitenkin tästä tilanteesta.

Ja jes! R.J. Umberger kaventaa 2-1!

Footless

Toronto Maple Leafs
Vittu mistään ei mene sisään.

Tuo tiivistää myös avauserän Torontossa. Leafsillä useita hyviä paikkoja, mutta aina se Miller oli tiellä, tai sitten lyötiin kiekosta ohi.

Ekan erän jälkeen siis 1-0 Sabresille ja jotenkin en kovin luottavainen ole että tuosta vielä ohi mentäisiin. MacArthur-Kadri-Komarov on ollut tähän mennessä ketjuista pirtein, Grabon ketjua peluutetaan Vanekkia ja kumppaneita vastaan joten ovat lähinnä omissa pyörimässä.

Toinen erä alkaa Leafsin reilun minuutin ylivoimalla, siitäkään nyt ei uskalla ihmeitä odottaa.

Nicotsein

Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Silfverberg vie alivoimalla Ottawan 1-0 johtoon. Upea nosto rystyltä lunkan olkapään yli.

Broken Stick

Espoon Blues, New York Rangers
Noniin Silverberg Ottawalle alivomalla. Polkee laidasta läpi ja vieressä roikkuva puolustaja kaatuu ja siitä sitten yksin maalille ja rystyllä ylämummoon.

Merovingi

Ovelahan tuo oli ja hyvä veto Tootoolta, mutta jäähy tuli ihan aiheesta. Oikea ratkaisu, kun tolpat kolisivat ja Columbus tuntui maalin kohta tekevän.

Dorsett sai kympin epäurheilijamaisesta käytöksestä, kun löi Tootoota linjatuomarin ollessa välissä.

Blue Jacketsille jäähy.

Lampinen

JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Jakob Silfverberg nostaa rystyltä ja alivoimalla Senatorsille 1-0 johtomaalin. Anderson ottanut taas muutaman hyvän kopin pelin alkuun.

Apmp-

Juu arpominen ehkä vähän väärä sana, muttei tuo mielestäni instigator ollut. Third-man-in ehkä ennemmin. Hanskat tippuivat kuitenkin samaan aikaan. Tuo kymppi Tootoolle ehkä vähän liikaa, kakkonen olisi omasta mielestä riittänyt. Gilliesille tyhmä jäähy hyökkäysalueella ja Wings-yvtä nyt.

wunderveba

Ilves
Taas tuomaria kiekko naamassa. Varmaan kolmas peli, mitä tällä kaudella katson, kun tuomari laittaa lihaa kiekon tielle oikein antaumuksella. Tämä siis Rangers@Senatorsissa.

Kily

Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Methot koukusta boksiin ja Rags yv. Oli kyllä komea viimeistely Silfverbergiltä 1-0 maalissa.

Alfie pelasti varman maalin.

SaucerPass

Leafs
Kun ensimmäisten erien suorituksia katselee, niin onhan taas nähty huikeita temppuja.

Huberdeaun rangaistuslaukaus ja pohjustus maaliin, Seminin kiepautussyöttö selän takaa ja Silfverbergin rysty vain joitakin mainitakseni.

PJPT

Islandersin alivoimapelaajat ryntäävät syystä tai toisesta ottamaan joukolla Subbania (ei hänen vetoaan nyt niin paljon pidä pelätä), ja Desharnais pääsee jakamaan vapaalle Paciorettylle; 2-0!

Pacioretty lämpenee hiljalleen, hyvä hyvä! Samalla vielä viime viikkoina harvoin nähty yv-maali, ehkä sekin osa lähtee joskus toimimaan.

Apmp-

Uskokoon ken haluaa, mutta Red Wingsin ja Blue Jacketsin peli on toistaiseksi ekat 16 minuuttia ollut loistavaa viihdettä.

Grainger

Kiskis, Max Pacioretty 2-0 ylivoimalla Desharnaisin ja Subbanin syötöistä. Ensimmäinen ylivoimamaali Habsille 13 ylivoimaan. Toinen 23 viime ylivoiman aikana.

Jospa se ylivoimakin alkaisi toimia.

Lampinen

Alfredssonilta aika huikea torjunta. Rangers sai jo toisen ylivoimansa tähän erään, mutta ei mene. Nyt tarttis saada omaa hyökkäyspeliä toimimaan myös.

Footless

Phaneuf tasoittaa ylivoimalla, todella tarkka ja kova one-timer. Nyt pyöri Leafsin ylivoima todella hyvin.

Phaneufin sadas maali.

Kily

Ottawan vuoro koittaa ylivoimalla. Viime matsissa saatiin yksi maali, jos tänään tulis lisää..

Kaltsu

Ei saa oranssipaitainen Django maalia ja tuskainen nolla pysyy. Kuka on muuten kisujen kapteeni? Muistanko väärin, jos väitän, että Weissiltä on otettu C pois ja laitettu A tilalle?