Tila
Viestiketju on suljettu.

Muhkea

Kärpät, NHL:n suomalaiset
Eklund on ollut taukoon nähden jopa yllättävän hyvä. Hyökkäyspäässä kiekko ei polta ollenkaan lavassa, vaan syötöt lähtevät tarkasti ja sen lisäksi luistelukin on luontevaa. Tuntuu, että heti ylivoima pyörii paremmin, kun Oscar on taas pelissä. Saikohan ainoastaan kerran Tappara purettua ykkös-YV:n ollessa kentällä kahden ylivoiman aikana.

Tukka

JYP, Maajoukkue
Hullu pommi Timoselta, ylärimaan, tai ehkä jopa tuohon ristitolppaan, pomppasi kummasti aika lähelle maalia.

Roku

Rauman Lukko
Patonkia suuhun pojat. Charles Bertrand niittaa Lukolle 2-1-johdon. Toinen maali sano.

Rough Diamond

Julkukat
Lukko nousee tänään jo sijalle 7.

Roku

Tarkkana pitää nyt olla jätkät. Ettei heti kolise omissa.

Liehuviitta

Oulun Kärpät
Tappara - Kärpät

Rautakorpi oli ilmeisesti vielä erätauon aluksi jäänyt murisemaan tuomareille valmennusryhmänsä tuella. Saas nähdä onko vaikuttanut tuomareiden fiilikseen..

kyykäärme

Johtaja Virran Dream Team
Kattelen tätä mokkulalla ja tajusin kahden erän diashown jälkeen vaihtaa lähetyksen laadun pienemmälle.

Ja heti alkoi Lukonkin peli luistaa, kun kuvakin liukastui. Taas Azevedo maalipaikassa.

Tukka

Näin välihuomiona, Ruohomaalta on tänään ollut paras peli JYP-paidassa mitä itse nähnyt, ja käsittääkseni ne kaikki olen nähnyt. Vaikka ei maalia olisi tehnytkään.

Ja naps, Auvitu pistää toisen maalinsa jo! Ekassa erässä Auvitu oli aivan pihalla, mutta kova on skarppaus ollut tuon jälkeen. 3-4.

EDIT2: ja 3-5!! Ruohomaa :D Auvitun riparista. Huh huh. Nää on tulessa tänään.