Positiivisuusketju

  • 2 809 392
  • 11 222

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Palikat loksahtelevat kohdilleen ja keskittyminen play-offeihin on käynnissä. Amerikan apuma-aseesta tulee vielä olemaan iloa, sanokaa minun sanoneen.
Tippuminen ulos 6:n joukosta vaatii Lämsän ja Valtosen vaihtamisen Soppa & Ape -parivaljakkoon.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko todellakin että AJ:lla ei ole omaa ketjua Jokeriosiossa??? Ainakaan minun haku-fu:ni ei löytänyt???

Mutta todella hienoa peliä isännältä tällä kaudella. Nöyrää oman pään varjelua ja liikekin on parantunut. Muodostaa Majeskyn kanssa toimivan parivaljakon, jolla ei takuulla päätä palella tiukemmassakaan paikassa.

AJ:ta on tullut varsinkin viime kaudella arvosteltua paljonkin, mutta nyt pelaa hyvällä tasolla illasta toiseen. Ja se näkyy siinä että vastustajan maalisarake näyttää vähää.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
- Jokerit osaa kääntää nämä maalin pelit kotikaukalossa edukseen. Viime viikolla JYPiä vastaan tasoitus syntyi viisi ja puoli minuuttia ennen loppua ja nyt voittomaali kun peliä on jäljellä vähän alle viisi minuuttia. En tosin muista milloin viimeksi Jokerit olisi kotikaukalossa onnistunut varsinaisella peliajalla näin myöhäisessä vaiheessa voittomaalin teossa.
- 0-3-1-1-1-1-1, siinä edellisten seitsemän pelin päästetyt maalit. Jokereiden päästettyjen maalien keskiarvo on liian alhaisin. Tämä on tärkeä asia, koska kuten vanha viisaus kuuluu, mestaruudet voitetaan puolustamalla. Tasakentällisin Jokerit on pitänyt maalin puhtaana 135 minuuttia putkeen.
- Pakkiparilta Dehner-Nordlund todella vahva peli, Masto kyykytti SaiPa-pelaajia pariin otteeseen kärkikynillään ja voittomaali lähti siitä kun Dehner sai pidettyä kiekon taitavasti alueella.
- Kilpeläiseltä todella hyvä peli ja ansaitusti valinta ottelun parhaaksi pelaajaksi.
- Jokainen liigajoukkue on käynyt häviämässä Areenalla vähintään kerran. Viimeksi näin oli edellisellä työsulkukaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
- Teukka 2 maalia
- Winchesterin väkevä debyytti
- Eeron loistava torjuntavire
- Joukkue osaa voittaa vaikka peli ei toimisikaan
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
-Pulkkinen on Jokerijoukkueen paras pelaaja!
-Kilpi, Dehner, Masto, JW, Teräväinen
-Eronen ei loukkaantunut kun vedettiin jalat alta ja työnnettiin päin laitaa. Piteli kyllä kättään.
-Tyrväinen ei loukkaantunut vaikka ajettiin päähän
-Filppula ei loukkaantunut laitataklaustilanteessa
-Se paitsiovihellys meni oikein, kun sputnikki heitti häkin

-Lopulta: onnistuin juuri ja juuri pitämään uudenvuodenlupaukseni, vaikka vaikeahan näitä sanoja on muotoilla.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Tuntuu jotenkin samalta kuin pari vuotta sitten naapurin jengiä arvioidessa. Tuo nippu vain vaikutti tuolloin selvältä mestarilta etukäteen, vaikka kuinka voidaan jossitella Hentusen läpiajosta.

Palaset loksahtavat paikoilleen ja vaikeatkin ottelut kääntyvät lopulta paremmin päin.

Porukan henki näyttää olevan kunnossa ja jos/kun paalupaikka pidetään loppuun asti niin erittäin vaikeaksi tulee vastustajan työmaa, pitäisi pystyä rikkomaan Hjallin kotietu paras seitsemästä sarjassa.

Seison sanojeni takana ja nyt kun on eräänlainen "juhlavuosikin", tulee siis kymmenen vuotta täyteen näitä lupailemiani mestaruusjuhlia, näyttää vihdoinkin siltä että joudun raottamaan lompakkoani keväällä ja pistämään bileet pystyyn!
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Totuushan on, että nuoret palautuvat nopeammin kuin vanhukset. Teuvo ja Pulu kiitävät jo nyt, muut tauon jälkeen.
Eka ja ainoa oikea voitto kotona tammikuussa. Outo tilastokummajainen.
 

jeani

Jäsen
0-3-1-1-1-1-1, siinä edellisten seitsemän pelin päästetyt maalit.

Kolmosen jälkeen taisi tulla kakkonen. Tammikuun otteluissa päästetyt maalit:

4-2-4-5-2-0-3-2-1-1-1-1

Trendi on erittäin hyvä. Vielä kun hyökkäyspäässäkin päästäisiin välillä taas neljään-viiteen maaliin. Tammikuun tehdyt:

2-3-3-2-3-5-1-1-2-2-3-3
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Erittäin positiivista on, että heikommallakin pelillä Jokerit pystyy kääntämään pelejä voitoiksi. Vaikka on mitä lie treenijaksoa ja jalkojen tukkoisuutta, niin siitä huolimatta ei ole pitkiä tappioputkia päässyt syntymään. (kopkop). Puolustus ja maalivahti peli on myös pysynyt hyvin kasassa, ja jos Eero ei loukkaannu, niin meillä on kaikki pullat kypsymässä loistavasti uunissa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kolmosen jälkeen taisi tulla kakkonen. Tammikuun otteluissa päästetyt maalit:

4-2-4-5-2-0-3-2-1-1-1-1

Rankkarimaaleja ei lasketa päästettyihin tai tehtyihin maaleihin.

Niin ja eilisessä vielä sekin oli positiivista, että Jokerit onnistui pitkästä aikaa tekemään tyhjiin, oli vasta kolmas kerta tällä kaudella ja edellisen kerran näin kävi lokakuussa.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erittäin positiivista on, että heikommallakin pelillä Jokerit pystyy kääntämään pelejä voitoiksi.

Tämä. Aiempina vuosina tollaset SaiPa pelit olis hävitty lähes järjestään. Tänä vuonna sellaiset on käännetty voitoiksi. Jo pelkästään se, että suurin osa peleistä mitkä on menneet jatkoille on voitettu. Jos niissä peleissä olisi esim. viime vuoden trendi, niin ei oltaisi nyt sarjakärjessä. Kaikki nämä on voittavan joukkueen merkkejä ja siksi en ole jaksanut olla huolissani hieman heikommista peliesityksistä tammikuussa. Pääasia että voitetaan ja pidetään sarjakärki.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pääasia että voitetaan ja pidetään sarjakärki.

Paljon tärkeämpi asia kuin sijoitus on se, että trendi on nouseva sarjan loppua kohti ja huipussaan playoffseissa ja tietenkin hyvällä suorittamisella ollaan nyt lähellä ykköspaikkaa sarjassakin. Runkosarjan voittaminen ei ole kiellettyä, mutta jos se nyt 12 vuoden tauon jälkeen saavutetaan, niin saavat jättää koskematta tähän pyttyyn siihen asti, kunnes se oikea pytty on nostettu ilmaan.
 

J.Rita

Jäsen
Paljon tärkeämpi asia kuin sijoitus on se, että trendi on nouseva sarjan loppua kohti ja huipussaan playoffseissa...

Puolivälierät alkavat seitsemän viikon kuluttua, joten harva joukkue pystyy jatkuvasti nostamaan tasoaan niin pitkällä aikavälillä. Tammikuu on kuitenkin ollut niin synkkä, että toivoisi pelin olevan edes vähän paremmalla tasolla tauon jälkeen.

Suoritustaso voi olla aikamoista vuoristorataa vielä runkosarjan lopussa, eikä se välttämättä ole huono asia. Jokerit hävisi muistaakseni 2002 kuusi viimeistä runkosarjaotteluaan.
 

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Pelaajasiirtojen takaraja on tänään ja meillä on jopa huhuketju hiljaa! Mielestäni asia on positiivinen, joukkue on kasassa ja voidaan rauhassa alkaa odottamaan kevättä. Toivottavasti kevätaurinko paistaa Jokereille...
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Pelaajasiirtojen takaraja on tänään ja meillä on jopa huhuketju hiljaa! Mielestäni asia on positiivinen, joukkue on kasassa ja voidaan rauhassa alkaa odottamaan kevättä. Toivottavasti kevätaurinko paistaa Jokereille...

Vaikka olenkin sitä mieltä, Jokeriosiossa on varsinaista keskustelua huomattavasti vähemmän verrattuna naapuriosioon(vallitseva ilmapiiiri ei insipiroi kummempaa keskustelua, mikä taas indikoi siitä, että Jokereiden kannattajien seassa ei ole niin paljon pitkän linjan lajifrikkejä kuin naapurilla), niin olen pelkästään hyvillä tilanteesta. Valtaosa internetin keskusteluista on jonkinlaista kritisoimista ja Jokereiden osalta kritisoitavaa on kuitenkin vähän, verrattuna vaikka nyt muihin SM-liigajengeihin.

On hyvin pitkä aika siitä, että Jokereiden mestaruus olisi pelkästään valmennuksesta kiinni, eikä esim. seurajohdon esimerkistä ja pelaajahahnkinnoista. Vaikka Jokerit voisi olla suhteessa muihin paremminkin koottu jengi, niin mestaruus ei jää tällä kertaa todellakaan kinni rosterin vajavaisuuden takia. Itse olen ollut tyytyväinen sekä Majsekyn että Winchesterin hankintaan. Molemmat ovat nähtyjen pelien perusteella liigatasolla hyvin playoff -tyylisiä hankintoja.
 

Frankster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja kyllähän se menisi niin, että jos ei oltaisi runkosarjan ykkösenä vaan kymmenentenä, niin itku täällä olisi aivan valtaisaa. Positiivista on juurikin se, että näin ei ole :)
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
86 Teuvo Teräväinen – 81 Ilari Filppula – 12 Steve Moses
43 Nichlas Hardt – 83 Jesse Winchester – 6 Teemu Pulkkinen
25 Jarkko Ruutu – 32 Riku Hahl – 28 Jani Rita
14 Tomi Mäki – 55 Henri Heino – 18 Semir Ben-Amor

Näillä mennään ja näitä on odotettu! Mikkihiiret ykkösessä ja Pulkkinen saa viimein kunnon sentterin vierelleen.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Paluu Suomeen eilen 6kk:n tauon jälkeen(tää ei kyllä oo positiivista) ja tänään kauden toinen peli TV:n välityksellä kauden avanneen HIFK pelin jälkeen. Ihan hyvältä tuo vaikuttaa ja vieraissa pystyttiin ihan tasaisesti pelaamaan Tapparaa vastaan mikä ollut ilmeisen liekeissä viime aikoina. Plus tietysti tammikuun tasauksessa aiheutti pari tappiota Jokereille.

Uusista äijistä täytyy sanoa, että tykkään Winchesteristä. Erittäin nälkäisen oloinen kaveri vastustajan päädyssä ja hyvin änismäisesti vedot lähtee aina kohti ylänurkkia nopsaan. Kuten monet sanonut niin hyvin paljon tulee mieleen Nokelainen. Sitä en osaa vielä sanoa kumpi on tällä hetkellä parempi pelaaja, mutta aika samanlaiset pelaajat kyseessä. Noksu voisi ensi kaudella tulla paikkaamaan sitten Hahlia/Winchesteriä kolmosen keskelle.

Alakerta kyllä on aika pirun kädetön ja kunnon sentteripeliä ei Jokerit esittänyt yhtään. Keskelle ei pelattu oikeastaan yhtään koko pelin aikana ja olisi kiva tietää onko tämä ollut ihan kauden mittaan trendinä? Harmittavaa sinänsä, koska itse olen aina tykännyt pelistä missä peli rakennetaan senttereiden kautta laitoihin. Edes Filppulalle ei paljoa saatu kiekkoa keskelle vaikka siinä pitäisi olla yksi liigan parhaista kiekollisista pelaajista.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Kylläpä näyttää tällä hetkellä peli hyvältä ja todella tärkeät päänahat ollaan otettu vielä vieraissa. Eeron työskentelyä on pakko ihailla ja Teuvo teki juuri sen ratkaisun mitä tilanteessa toivoi. Nyt ei muuta kuin jäitä hattuun meille kaikille vaikka kieltämättä näyttää todella hyvältä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
kun Ilari ja Stevie ovat olleet vähän jäässä on noussut uusia vastuunkantajia Pulusta, Teukasta ja Pollesta. Tämä jos mikä on vahvan joukkueen merkki. Positiivista on myös lähes varma runkosarjavoitto ja tiukkien matsien kääntyminen meille järjestäen.
 

Gascoigne

Jäsen
Suosikkijoukkue
16.3.2014 Jokerit -> HPK
Yleisömäärät
2009-10 8295
(Jarmo Keläläinen Jokereihin)
2010-11 8487
2011-12 9173
2012-13 9676

Tällä kaudella:
Joulumestari
Pistepörssin voitto
Puolustajien pistepörssin voitto
Runkosarjan voitto
Suomen mestaruus
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nyt näyttää vahvasti siltä että runkosarjan voitto alkaa olemaan lähellä, mutta ei nyt nuolaista ennen kuin tipahtaa eikä se ole kuitenkaan kuin vasta alkuasetelmien hakua ja esileikkiä kevään kiiman aloittamiseen joka toivottavasti päättyy pyttykerhossa loppukliimaksiin Väänäsen nostellessa kannua.

Näyttää siis erittäin positiiviselta vaikka tammikuun alku ei kovin hyvää vielä lupaillutkaan. Nyt pistekaula liigan kärjessä on jo 13 pistettä kun runkosarjaa on Jokereilla jäljellä 11 peliä. Selän takana olevalla Tapparalla on peli vähemmän pelattuna joten ero on teoriassa ehkä vain 10 pistettä. Silti lähes 1,0 pistettä kovempi pistekeskiarvo kuin Jokerit viimeisissä peleissä pystyy keräämään on varsin kova tavoite kaikille takana kiriville. Ei tämä ole kovin huonosti mennyt märkäkorvavalmentajilta jotka vielä aloittivat kauden 8 ottelun toimitsijakiellossa.
 
Viimeksi muokattu:

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Jokerit on tällä hetkellä paras koti- ja vierasjoukkue! Kausi aloitettiin ihan hyvin vieraissa, mutta sen jäleen on ollut hiljaista. Nyt loppukaudesta trendi on ollut nouseva niinkuin kuuluu.

Tammikuun vierastilastot 7o, 4 voittoa, 2 jatkoaika tappiota ja yksi tappio varsinaisella. Maaliero 19 - 13 (en laskenut tapparan rankkarivoitosta saatua 1 maalia). Ja Jokerit siis 3 ottelun vierasvoitto putkessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös