NHL otteluseuranta Ma-Ti yö 21.-22.1.

  • 47 411
  • 304

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Blues on kyllä vahva porukka. Ihan lysti katsoa Tarasenkon peliä, tuntuu toimivan McDonaldin kanssa ihan mukavasti. Ei taida 1+1 riittää junnulle tänään, eiköhän sieltä vielä lisää tällä menolla tule.

Ja peli on tasan. Fisher.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Onko tyhmempää jäähyä kuin huitoa hyökkäyspäässä tuomarin nenän alla kiekottoman pakin maila käsistä?

Ja heti kolahtaa omissa. Hornqvist ohjaa molarin alueelta kädellä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Perron on kyllä Se heikoin lenkki st.louis joukkueessa. Aivan idioottijäähy taas. Näitä nähtiin jo Detroit pelissä. Jos olisin valmentaja niin raakasti vaan seuraavassa pelissä poppareita syömään.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Nätti pelastus Rinteeltä. Bluesin Berglund (kai?) pääsi ampumaan suoraan maalin edestä.
 

Seppochu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jeff Foss
Erän jälkimmäinen kymppi oikein viihdyttävää lätkää! Erän loppuun vielä pieni nokkapokka ja Reaves Blues ja Gill Predseiltä 2min jäähylle.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
St. Louis on kyllä kova jengi, mutta pitää antaa tunnustusta myös Nashvillelle, hienoa taistelua ja pelissä mukana. Muita huomioita, niin Tarasenko ja McDonald ihan uskomattomia, Shattenkirk samoin. Pietrangelo on näyttänyt tällä kertaa ihan tavalliselta kuolevaiselta, kun Wilsonin osuma meni hieman hänen piikkiinsä ja muutenkin pari epävarmaa suoritusta Petrolta.

Onneksi laitoin rahani likoon ennen kauden alkua juuri Bluesin puolesta. Kaikki ainekset Stanley Cupiin, aikaista vielä silti huudella.

Edit: Torontolla taas Scrivens maalissa. On näköjään hierarkiassa ohittanut Reimerin. Bobrovsky valtaa ykkösen tonttia Ohiossa.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Preds ylivoima jauhaa pitkään, mutta Halak tylyttää.

EDIT: Rinne taktikoi ja siirtää maalia kun menetti mailansa, ja tekee sen vielä niin kierosti ettei tuomarit huomaa.
 

HokejGirl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Metallurg Magnitogorsk
Ja Halak vaihdetaan Elliotiin.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
11 laukauksesta 3 sisään ja Halak vaihtoon, Elliott sisään.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Scott vs Orr. Orr tipautti Scottin polvilleen. Jeesus minkä kokoinen kaveri tuo Scott, katoin että mikä kääpiö Torontolta tappelee... Orr ei tosiaan mikään ihan lyhyt ole.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Kanatassa joukkue-esittely valmiina ja kohta lähtee kotiavaus käyntiin. Ottawa tismalleen samalla kokoonpanolla liikenteessä kuin viime matsissa.
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
Noniin yön kohokohta valmis starttaamaan! Toivottavasti Kuba ja Kovalev rokottavat vanhaa joukkuettaan ja siivittävät Floridan voittoon. Vaikkei olekaan divisioona vastustaja niin Floridalle olisi äärimmäisen tärkeä ottaa alkuun mahdollisimman paljon voittoja.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Torontossa hyvää peliä ja melko fyysistäkin. Tappeluita aivan varmasti lisää luvassa, Torontolla Orr ja Fraser molemmat valmiina toimintaan. Näyttää tuokin osasto paremmalta tällä kaudella.

Ja Sabres 1-0.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
2 sekuntia ja Tootoo vs. Boll. Tootoo otti käkättimeen vähemmän yllättäen.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Vaikka St. Louis ampui enemmän ei Nashvillellä toisessa erässä mitään hätää ollut. Vahvaa viisikkopuolustamista, Rinne maalissa ja ylivoimakin oli loistavaa. Eiköhän noilla eväillä tartu pisteitä pussiin tänäkin vuonna ihan hyvin.
 

Banjo

Jäsen
En muistanutkaan kuinka paljon Rinne puuttuu peliin mailalla. Useita tilanteita jopa ylipelaa mutta vastapainona suuri apu puolustajille kiekollisena. Muista suomalaisista Komarov on ehdottomasti paikkansa ansainnut, hieno peliä sekä kiekon kanssa että ilman!
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
Neil ottaa kakkosen heti Muellerin jäähyn päätyttyä. Jännä nähdä saako Florida ylivoiman pyörimään yhtä nätisti kuin Hurricanesia vastaan lauantaina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös