Pe 2.11.2012 Ässät - Lukko

  • 23 793
  • 130

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ai että, jos pääsisin tätä paikallipeliä todistamaan niin en seuraisi peliä sekuntiakaan, kattelisin vaan seisomakatsomoa koko matsin ajan. Ja hallille pitäisi tulla ajoissa, ennen peliä voidaan jo hakea asetelmia.

Onhan toi nyt jotenkin hullu ajatus iskeä noi Lugun organisoidut fanijampat Ässien pyhimpään porilaisten faniryhmien sekaan. Eikö kukaan oo siellä laskenu 1+1? Toivottavasti on paljon poliiseja ja ambulansseja parkkipaikalla.

Saa nähdä kiinnostaako pelaajiakaan pelata kun katsomossa on ihan omat spektaakkelit menossa. Mitä jos jampat vetää jäällä risti-istuntaan, kaivaa popparit takataskusta ja alkaa kannustamaan oman joukkueensa faneja? Siellä Armia, Uusitalo ja Joensuu vetää "Hakkaa sitä naamaan!"-chanttia, vieressä Tukonen, Honkaheimo ja Vehanen pomppii, ölisee ja pyörittää omia paitojaan päänsä päällä. Raanta nauraa aina paskaisesti kun jonkun Lugu-paidan legot leviää pitkin seisomakatsomon tasanteita, Caldwell nauraa hysteerisenä välittämättä siitä kuka siellä katsomossa saa turpaan. Ois se hienoo.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mutta Yle Puhe kait selostaa tätäkin.
YLE Puheen Kiekkokierros lähtee kuulemma tänään maaseudulle ja ilmeisesti ensimmäistä kertaa lähetys tulee pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, eli omituisen näköinen ja vielä omituisemman kuuloinen Kai Kunnas tyhjälle hekottelevine kavereineen on bongattavissa tänään Isomäen illassa.

Alku näyttää suuntaa tälle pelille. Lukon olisi syytä tehdä avauserään maali tai pari ja pitää kotijoukkue nollilla, niin mahdollisuudet vierasvoittoon ovat hyvät. Jos taas Ässät tekee avausmaalin ja vielä heti pelin alkuun, niin siitä voi olla Lukonkin vaikea nousta.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Eikös sen korvista voi todentaa?

Löysin netin syövereistä kuvan lukko-faneista, jotka pitäisi tunnistaa raumalaisiksi ilman fani-paitojakin.

Raannan torjuntavuoro näemmä jatkuu. Ei lupaa hyvää hänen aiempiin Lukko-otteluihinsa perustuen. Joppe on ollut yleensä liekeissä Lukkoa vastaan, joten ans kattoo miten käy.

HYYMÖR MIÄHHII ;)

Sinulla täytyy kyllä olla kadehdittavan täyteläinen elämä kun tuollaisia jaksat vääntää. Iso mies, munat ja kaikki ?
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oho. Larsen poissa. Ässät saattaa jopa voittaa jos pysytään alle kymmenessä kaksiminuuttisessa. Hiljainen tappelukielto tuottaa lieveilmiönä paljon pieniä koiruuksia jotka konkretisoituvat kaksiminuuttisina varsinkin tällaisissa "derbyissä".

Ässien heikko viimeistelytaito vastaan Vehasen hyvä peli tarkoittaa Ässien tappiota. Jos pinna palaa helposti, niin kuin voidaan odottaa käyvän, se tarkoittaa Ässien tappiota. Jos Lukon hurjan hieno kannatusjoukko seisomakatsomossa pääsee (varsinkin avausmaalin myötä) niskan päälle, se tarkoittaa Ässien tappiota. Jos Raannan pää ei kestä, se tarkoittaa Ässien tappiota.

Veikkaan että Joensuu istuu kopissa viisi kertaa, Kivi ajetaan ulos ja Ässät hoitaa selvin numeroin. Lukko tekee ainokaisensa rankkarista jonka aiheuttaa Marttinen. Dixon syöttää kolme.

Alkais jo.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Täällä tunnutaan taas kovasti keskittyvän siihen kuka missäkin katsomossa on. Pääasia että väkeä riittää ja myös tunnelmaa. Itse hankin ajoissa hyvät istumapaikat.

Tässä kohtaa vahvasti samaa mieltä, olen jopa pitkän harkinnan jälkeen tyytyväinen että RB saapuu Isomäkeen yrittämään parhaansa. Liian harvoin nykyään saa kokea sitä "tunnelmaa" paikan päällä, en tiedä johtuuko se vuosirenkaista vai mistä, mutta eipä paljon tarvi nykyään pelätä että iho vetää kananlihalle kiekkopelissä. Kirosanat sentään lentää vielä, lähinnä tuomarien suuntaan. Mutta tosiaan, nyt kelpaa hyvä tunnelma, vaikka sitten vieraiden sytyttämänä. Yksinään ei Isomäki enää hanki syttyä, seisomassa on väljää ja kannustus useimmiten epätahtiin vedettyä 15 sekuntia kestävää kiljumista. Joku sanoi (Tifosi?) että tulee ekaa kertaa Isomäkeen, toivottavasti et joudu pettymään vaan saadaan hyvä tapahtuma. Joku tässä touhussa vaan mättää että into katsomossa vaan laskee ja laskee samaan tahtiin pelin intensiteetin kanssa.. En muuten ymmärrä miksi TF on huolissaan jostain vieraskatsojista ja sijoitteluista, ei tuolla nyt todennäköisesti muuta tunteenpaloa pääse syttymään kuin jokunen 15-vuotiaan haistattelu ja keson näyttely;)

Ässiltä olisi mukava nähdä ehjä ja kurinalainen 60-minuuttinen, pisteet plussaa. Tuomareilta odottaisin jämäkkää linjaa, ei mitään arpomista. Todennäköistä silti on että tänäänkin joku lähtee ajoissa suihkuun jostain olemattomasta. En muuten usko että Raanta on maalissa ennen kuin näen..
 

Kiekkovelho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei ole kovin pirteältä Padan peli näyttänyt viime aikoina, joten vierasvoittoa pelataan kahden maalin voitolla.

Ei ole tarkoitus niuhottaa, mutta mielestäni ässien peli on ollut viime aikoina ajoittain hyvinkin pirteää ja toimivaa etenkin 5-5 pelissä. Mutta kun ei osata voittaa ja tietty varmuus pelata koko peli hyvin puuttuu, otetaan järjettömiä jäähyjä liikaa ja yleensäkin jäähyjä, sekä yv. yleisesti ottaen ainakin tuloksellisesti heikkoa, niin tappioita tullut.
Tänään ei pitäisi tunnetta puuttuvan ja voitto olisi tärkeämpää tässä kohtaa kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella, muuten rupeaa kertymään paineita liikaa.
Se kaksi pistettä olisi ihan minimin minimi.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Spoilaan nyt sen mitä täällä jauhetaan matsin jälkeen:

- Joensuu on helvetin hyvä. Joel Armia > Rauma.

- Raumam Boja hallitsivat katsomossa, Ässät hallitsivat kentällä.

- Maalivahdit on hyviä.

- Tuomarit tappoivat tunteen.


En odota tästä ottelusta mitään muuta kuin 3p. Lukko on vaarallinen joukkue, mutta Ässien pitää pystyä kotonaan voittamaan kaikki jengit ja matseihin lähdetään ennakkosuosikkina.
Tämä on se kausi jolloin Antti Raanta ottaa urallaan seuraavan askeleen, pelaa Lukkoa vastaan helvetin hyvin ja tullaan näkemään vielä EHT:llä.

Muutama taistelupari:

Ykkössentterit: Dixon vs. Azevedo , tämä pari menee Ässien hyväksi.

Ykköspakit: Heshka vs. Kovanen/Caldwell , tämäkin pari menee Ässille koska Larsen on sivussa.

NHLjäbät: Joensuu vs. Bödker , edge Lukolle koska Joensuu ottaa idioottijäähyjä.

Maalivahdit
: Raanta vs. Vehanen, tämä on vaikea pari...Raannasta ei tiedä jännittääkö liikaa vai pelaako unelmapelin. Lukolle pieni edge koska Raannan pää on kysymysmerkki.

Maalintekijät: Armia vs. Tukonen, vaikka Tukonen on pelannut hyvin, niin täytyy muistaa että Armia on Lukkoa vastaan parhaimmillaan. Pieni edge Ässille.
 
HYYMÖR MIÄHHII ;)

Sinulla täytyy kyllä olla kadehdittavan täyteläinen elämä kun tuollaisia jaksat vääntää. Iso mies, munat ja kaikki ?

LOL :D

Rehellisyyden nimissä pitää todeta, ettei kyseinen taideteos - kutsuttakoon sitä Rau-looksiksi - ole syntynyt Veikkolangelon näppien kautta. Toki taide on lähellä sydäntäni ja iso osa elämääni.

Mutta, eiköhän nuo ruokapuheet tullut pidettyä. Urholta tiiraillaan ja ottelutuloksen lisäksi jännitetään Karri Kiven lähikuvia. Irtoaako ne kädet sieltä taskuista vai ei.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään ottelu ratkeaa siihen kuinka hyvin Dixon ketju onnistuu. On aivan sama pelaavatko lugum boja hyvin vai huonosti. Jos Dixonin vitja onnistuu hyvin, niin lukkoa ei pelasta edes unelmapeli. Sillä Jesse "liinaharjan lemieux" Joensuu tulee nupin pysyessä kasassa dominoimaan kaikkia niin fysiikkansa kuin maalintekotaitonsa puolesta. Samalla kun Dixon säestää niin onnistuessan tämä ketju tai oikeastaan tutkapari ratkaisee koko ottelun.

Sitten kolikon kääntöpuoli. Jos tämä edellämainittu kaksikko ei onnistu, vaan päinvastoin turhautuu ja ottaa hölmöjä jäähyjä, niin pata häviää. Niin vahvasti on oltu viime aikoina kyseisten herrojen varassa. Ei siinä auta Armiankaan maali tai kaksi.

Toivottavasti kuitenkin Ässät saisi pitkästä aikaa kuitenkin koko joukkueena onnistumisia ja tämä Dixonin vitjan varassa räpistely loppuisi. Esimerkiksi viime pelissä Uusikartanon ketju näytti jo selkeitä piristymisen merkkejä ja painoi peliä säännöllisesti kentällä ollessaan vastustajan päätyyn ja saikin hyviä pitkiä myllytyksiä aikaan. Maalinteko oli vain se yksi murheen kryyni. Ja Sillanpääkin saisi saada onnistumisia myös hyökkäyspäässä pikku hiljaa.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
- Tuomarit tappoivat tunteen.
Kyllä mä lähtisin veikkaamaan tämän kauden pelien perusteella että tuomarit tulevat ottamaan suurimman roolin kentällä olijoista. Jos peli on tylsää puurtamista niin nuijien perseily ei haittaa. Saadaan tunnelmaa lisää kun löytyy yhteinen sylkykuppi.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Tänään ottelu ratkeaa siihen kuinka hyvin Dixon ketju onnistuu. On aivan sama pelaavatko lugum boja hyvin vai huonosti. Jos Dixonin vitja onnistuu hyvin, niin lukkoa ei pelasta edes unelmapeli. Sillä Jesse "liinaharjan lemieux" Joensuu tulee nupin pysyessä kasassa dominoimaan kaikkia niin fysiikkansa kuin maalintekotaitonsa puolesta.

Tämä on kyllä niin helvetin hauska juttu kun kaikki toitottaa samaa omilta. Jos Nielsen ja Bödker pelaa unelmapelin ei Ässiä pelasta mikään. Tai jos Vehanen pelaa unelma pelin hän voi yksin pysäyttää koko Ässä porukan ja vastaavaa.
Tai sitten ajoin kunnon provo miinaan.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä on kyllä niin helvetin hauska juttu kun kaikki toitottaa samaa omilta. Jos Nielsen ja Bödker pelaa unelmapelin ei Ässiä pelasta mikään. Tai jos Vehanen pelaa unelma pelin hän voi yksin pysäyttää koko Ässä porukan ja vastaavaa.
Tai sitten ajoin kunnon provo miinaan.

Juu, navigaattorisi taitaa kaivata uutta päivitystä, kun näin selkeet pommit jää havaitsematta. Ei sen mitään. Voin tarjota koulutusta vaivaista 10000€ koulutusmaksua vastaan.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Larsen venyttelikin nivusiaan siihen malliin Tappara-pelissä, että jotain häikkää saattaa olla. Karmaisevan loven miehen poissaolo jättää takalinjoille.

Totta, todella ISO menetys. Siinä mielessä tauko tulee Lukolle hyvään paikkaan, vain tämä ja Jokerit peli edessä, eli mahdollisesti Larsen on tauon jälkeen taas pelikunnossa. Viikonlopun peleihin pitää muiden Lukko pakkien nostaa kollektiivisesti tasoa pari pykälää.

Tuo Virtanen-Generous pakkipari ei vakuuta millään lailla. Ei käy Jesseäkään kateeksi. Useamman viikon tauko peleistä ja kylmiltään ilman pelituntumaa joutuu askiin. No toivottavasti onnistuu.

Hankala kysymys onkin, että kenen kanssa Virtasen kannattaisi pelata? Honkaheimo voisi olla hyvä vastaus, mutta pitkän tauon jälkeen Virtanen tuskin kellottaa isoja minuutteja (paitsi jos Lukko pelaa paljon ylivoimaa), joten siinä mielessä Generous on paras valinta.

Tiukka matsi tulossa ja odotus on katossa. En osaa sanoa miksi, mutta jostain syystä on hyvä fiilis tästä matsista? Siihen malliin kihelmöi, että sauna on päällä jo ennen peliä, ja six packin ensimmäinen napsahti juuri auki. Toivottavasti nähdään hyvä ja tasainen ottelu; en usko että hengettömästä neppailusta on pelkoa, mutta jos jomman kumman lataus menee yli, voi taululla olla rumat lukemat jo ensimmäisessä erässä.

Valmentajille hankala tilanne, molemmilla joukkueilla pari tappiota alla ja paikallispeli. Miten psyykata joukkue kovaan työntekoon hyvällä peli-ilmeellä, ilman että se menee paikallispelin tuoman latauksen sekä parin huonomman pelin jälkeen yli? Valmennuksen lisäksi johtavien pelaajien kokemus nousee esiin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Toivottavasti nyt on saatana istuttu joukkueen, valmennuksen ja utj:n kesken alas ja käsitelty tämä käsittämätön kurittomuus, perkele. *tähän voisi lisätä vielä pari voimasanaa*

Ei ole mitään salaliittoteoriaa, ettei joukkue ole täysin valmennuksen näpeissä, näkyy kaikessa toiminnassa pelien kriittisillä hetkillä.

Onneksi tänään on Lukko vastassa, niin saadaan todennäköisesti 2-3 pistettä Poriin.

Tekeekö Armia muuten yhden vai kaksi maalia tänään?? Vai jopa enemmän?
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Kirjoitellaas täältäkin vielä jotain ennen kuin peli alkaa. Mielenkiinnolla tätä peliä seuraan Urholta, joskus täytyisi kyllä päästä paikan päälle näihin Satakunnan paikallisiin. Tunnelmaa ja tunnetta tuntuu olevan jopa enemmän kuin Helsingin paikallisissa.

Sikäli mielenkiintoinen asetelma myös, että Lukkohan pelaa vielä huomenna Jokereita vastaan, Ässille peli taitaa olla viimeinen ennen taukoa.

Molemmat joukkueet ovat alisuorittaneet, erityisesti kyllä Lukko. Lisäksi Ässät vei puhtaasti avauspelin Raumalla, joten sikäli Lukolle voitto olisi kait vieläkin tärkeämpi - ei sillä, etteikö myös Ässille voitto olisi tärkeä.

Ylilyöntejä ei sinänsä toivota, mutta vielä pahempi olisi kuitenkin vaisu ja väritön peli, lähinnä jos molemmat alisuorittajat lähtisi varmistelemaan ja välttämään tappiota.

Ässissä Jesse Joensuu kantaa kyllä huikeaa taakkaa ja on tänäänkin tärkeässä roolissa. Kääntöpuolena on sitten kuitenkin se, että sytytyslanka taitaa olla kohta yhtä lyhyt kuin eräällä Ässien takavuosien hyökkääjällä # 17. Tänään Anssi Rantanen ei taida pelata, kenties Filip Riska tai joku saattaa sitten hiillostaa Jesseä ja kysellä vaikkapa epäonnistuneesta avioliitosta. Kovin helposti tuntuu nyt Jessen peli menevän raiteiltaan, kun keskittyminen katoaa.

No katellaaan, Ässien puolella sympatiat, mutta tulispa hyvätasoinen ja tunteikaskin peli...
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaahas, kohta alkaa!

Vähän veikkaan että lukko ikävä kyllä vie tänään, jos ässät ei taaskaan pysy poissa sieltä hemmetin jäähyboksista. Ja tehoja tulee vain yhdeltä ketjulta, ei sillä pitkälle pötkitä. Pihlman vois pikku hiljaa herätä horroksestaan, aivan turhake ollut. Brodin vois myös jaella rauma bojil kunnon taklauksia oikein olan takaa, puhtaita toki! Armiakin vois viedä lukon pakkeja taas kahville ja pistää vaikka pari maalia.

Toivotaan siis hyvää ja viihdyttävää lätkäiltaa! Sen verran pessimisti nyt tosiaan olen että lukoin laitoin voittamaan, no saas nähdä..
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hienoa Lukko! 2-2 tilanteessa ja jäähyilyn alkaessa olin aivan varma, että taas sitä Lukko sulaa, mutta väärässä olin! Harvinaista herkkua tällä kaudella tällaiset takaa ohi nousemiset ja mikäs sen makoisampaa kuin vieraissa rakasta paikallisvastusta vastaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hieno voitto Lukolta, ja hienosti pojat näytti persettä ainakin minulle. Nimittäin ehdin jo toisen erän jälkeen jakamaan pisteitä Ässille kun se näytti siltä samalta miltä niin monesti ennekin tällä kaudella.

Olin kieltämättä yllättynyt että Lukko pystyi nousemaan 3-2-tappiosemasta kolmannessa erässä voittoon, kun oli ensin menettänyt Raannan lahjoittaman kahden maalin johdon. Mutta pisteet toki kelpaa ja pelihän oli minusta mitä parasta kiekkoviihdettä perjantai-iltaan.

Huomenna vielä Jokereita köniin oikein perkeleesti niin on mukava lähteä taukoa viettämään ja uusia tanskalaisia odottelemaan.

Kiitos Lukko!
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Miten tän ny tuanoinii tiäksää pukis sanoiks? NASULIA.

Lukko teki yhden hienon tekemällä tehdyn maalin jolla ratkaisi ottelun. Azevedon nousu ja millintarkka veto oli kyllä maalintekijän maali. Ansaittu voitto ganaalim barttaal.

Extranaminamit Raumam Bojille. Halli vahvasti hallussa. Porilainen nahkatakkiin pukeutunut tuppisuuyleisö heräsi vasta 3-2 tilanteessa, muuten oli umpijäässä läpi ottelun.

Jesse Virtanen pelasi mielestäni ihan hyvin, ainakin hyökkäyssuuntaan. Kaipaa lisää miesten pelejä ehdottomasti.
 

Magz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Perkele että maistuu se voitto makealta. Valitettavasti en päässyt veljien seuraan kannustamaan, mutta hyvältä kuullosti urhon kautta. Kiitos Lukko!
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hieno ryöstö Lukolta! Kiekkokin pomppi Lukolle, mutta 3 pistettä maistuu. Ottelu ratkesi Lukon parempaan viimeistelyyn ja Raannan imaisuun (Bödkerin epäonnistunut laukaus). Ässistä silmiin pisti Joensuun ylivoimainen fyysisyys. Joensuu ei pysty SM-liigassa pelamaan vahvuuksillaan, koska taklaaminen ollaan näemmä kitkemässä kokonaan pois mailahäirinnän tieltä. Sääli.

Muita huomioita:
- Tänään Lukolla oli asenne kunnossa ja taistelua löytyi. Toivottavasti huomennakin on sama meininki.
- Ässät hallitsi peliä
- Larsenin poissaolo näkyi
- Virtasen minuutit jäi vähäisiksi ja pelaamattomuus paistoi läpi. Ei Riston suosiossa.
- Kangasmäen liike ei riittänyt, joten ei ehtinyt tilanteisiin.
- Dixonin tehonyrkki oli yllättävän tehoton maalipaikoissa, tämä käänsikin pelin Lukolle.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Tulihan se tappio sieltä vaikka hetken näytti hyvälle.

Raantaa ei vaan voi peluuttaa Lukkoa vastaan. Ei vaan voi. Edes kokeilla.

Tuomarit eivät ottaneet roolia lainkaan niin paljoa kuin oletin. Työskentely oli silti totutun heikkoa. Välillä vihelletään, välillä ei. Mutta edelleen tasapuolisesti kumpaakaan suosimatta. Mutta olihan se Joensuun ryntäys ja lukkopelaajien huitominen aika jäätävää tuomitsemista.

Mutasen ja Lähteenmäen maalit miellyttivät. Yhtään Ryanin maalia väheksymättä.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Miten tän ny tuanoinii tiäksää pukis sanoiks? NASULIA.

Extranaminamit Raumam Bojille. Halli vahvasti hallussa. Porilainen nahkatakkiin pukeutunut tuppisuuyleisö heräsi vasta 3-2 tilanteessa, muuten oli umpijäässä läpi ottelun.

Onnea voitosta. Mä puhun monen porilaisen katsojan puolesta; Kerrankin hallissa hyvä meno. RB vastasi tästä. Eli ihan vilpittömät kiitokset rauman suuntaan. Keep up the good work!

E. Tifosille erityisterveiset. Toivottavasti viihdyit ;)
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Onnea voitosta. Mä puhun monen porilaisen katsojan puolesta; Kerrankin hallissa hyvä meno. RB vastasi tästä. Eli ihan vilpittömät kiitokset rauman suuntaan. Keep up the good work!
No mä puhun sitten vähemmistön puolesta. Toiseen päähän seisomakatsomoa kuului L-U-K-K-O ja ILVES! Loppu oli jotain muminaa mistä sai yhtä paljon selvää kuin Etulinjan huudoista. Onneks näitä sirkusjoukkueita ei kovin usein tuolla käy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös