Otteluseurantaketju SM-liiga Pe 12.10.2012

• 187 794
  • 652

Jupa

JYP
Nyt oli kyllä Tampereella kauden surkein vihellys. Virtanen kaatuu (ei sinänsä filmaa) ja Ilvekselle kakkonen vaikkei mitään kamppia ollut nähtävissä. Huh huh, toivottavasti JYP ei tee nyt maalia, olisi vääryys.

Jurvanen

Äsät!
Ässät - Tappara

Sammalkangas törmäsi Pihlmaniin -> pihlman törmäsi tappara-pelaajaan, joka oli huonossa tasapainossa -> ??? -> Ulos.
Lopun häsäyksestä ehdottomasti Jyrkkiölle jäähy. Kävi Dixonkin hakkaamassa (Jyrkkiötä) erän päätyttyä vähän poikittaisella.

Maalivahdit pelaa todella hyvin molemmilla. Tulee kova matsi.

mesag

Ilves
Paljostako vetoa JYP tekee maalin tällä YV:llä?

Madfexx

Rauman Lukko
Ensimmäinen erä pelattu Turussa ja Lukko johtaa 1-0. Pelin näkevät, miltä meno näyttää kaukalossa? Radioselostamossa ainakin tuntuu olevan vauhti päällä kuten perjantai-iltana kuuluukin.

Ei nyt mitenkään kovin erityiseltä Lukon peli näyttänyt ekassa erässä. Ylivoima heikkoa ja hyökkäyksiin lähdöissä ongelmia.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
JUMALA! Karlsson 2-2! 5 sek ennen erätaukoa!

Kaani

Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
2-2 Karlsson(Ilari)

kamik

HIFK
Backlundille kaksi torjuntaa 1. erässä. Toiseen erään jakkara mukaan, niin ei tarvitse tyhjänpanttina seisoskella.

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
HIFK vei Oulussa eka erän alkupuolta, mutta Kärpät tuli sittemmin aika vahvasti peliin. Ehkä 2-0 -tilanne mairittelee meitä, mutta kyllä aika hyvältä Kärppien peli lopulta näytti. Kärppien viisikkopuolustus toimii tällä hetkellä melkein kuin unelma, eikä Hifkilläkään oikein kunnon paikkoja tasaviisikoin ollut. Siitä edellisestä tasakentällisin tulleesta takaiskumaalistahan on pitkä aika. VIitsiikö joku muu antaa tästä kehuja Aralle? Tuskinpa.

Turris ei ihmeitä esittänyt avauserässä, yksi hyvä kuti mutta siinäpä se. Voi Hifkin O'Sullivanista olla mitä mieltä tahansa, mutta on vaarallinen kaveri yv:llä.

bozik

Pelicans tuli ekassa erässä päälle kuin takamukseen annettu karhu. Jos jaksavat tuolla lailla niin Jokereille tulee vaikea ilta. kaikesta kyllä näkee, että virtaa Kaaneilla riittää vaan riittääkö loppuun asti.

Petr T.

Blackhawks | Kärpät | SoJy
Hyvä erä Kärpiltä, etenkin puolustamiseen olen tyytyväinen. HIFK ei päässyt paikoille oikeastaan ollenkaan.

O'Sullivanilta hieno syöttö Kärppien toiseen maaliin.

Imagined

Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Tylyä Kärppää tarjolla.. Kärpillä on paketti puolustus suuntaan ihan hyvin kasassa, kuten jo useamman pelin ollu. HIFK on kova kaksinkamppailuissa ja yyveelläkin luulen häkin vielä tänään heilahtavan. 2-0 aina vaikea johto.

Kaani

Komea oli laukaus. Niemi ei ollut maskissa ja kun kuti lähti aivan siniviivalta, niin vähän meni Niemen piikkiin.

Kyllä, Niemelle osa tuosta, mutta oli kyllä kutikin todella loistava. Maalivahdin tulokulmaan ja todella lujaa. Ihailtavaa katseltavaa herran peli.

Vanhapuuma

JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Hehe, joo-o, tuskinpa kukaan on eri mieltä siitä, miten Virtanen "kampattiin" kumoon. Tosin, turha Virtastakaan syyttää tuosta, iso mies kun kaatuu - omiin jalkoihinsa - niin siinä ei ole paljoa tehtävissä.

Mutta joo, Ipalla edellisten kausien tapaan hyökkäysorientoitunut joukkue, ihan miellyttävää pyöritystä vastustajan päässä eikä tuo nyt niiiiin huonolta näytä. Paitsi omassa päädyssä, sieltä ei meinata päästä poijes.

Peverley jakelee, Louhivaaralle ei maistu. Saatana. Sipiläiselle on kehittynyt kädet! (Pistin merkille jo viime pelissä..)