Jokerit kuntoon kaukalon ulkopuolella

  • 100 770
  • 223

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se on ainakin kaukana suoraselkäisyydestä, kun moni Jokeri-fani on hehkuttanut Semirin tempausta mm. facebookissa ja jopa vaihtanut profiilikuvakseen Semirin kuvan. Kertoo aika paljon näistä Ilmalan suoraselkäisistä apinoista.

Äläpäs nyt yleistä. Paljonko on "moni"? Kuinka suuri prosentuaalinen osuus tämä on Jokereiden koko kannattajakunnasta? Veikkaanpa että promillessa mennään jos siinäkään. Tapa jolla joukkue hoiti ikävän tilanteen on suoraselkäinen, joskaan se ei todellakaan korjaa tapahtunutta. Joukkueen johdon toimintaan parin fanin FB profiili liity mitenkään.
 

lempoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma
Keissiä hoidettu suhteellisen hyvin jälkikäteen. Vaikka pahoillaanolo ja tekojen tuomitseminen ei Peltosen tilannetta suoraan parannakaan ja saattaa näyttää ns. turhalta, niin onhan se helvetin paljon tyylikkäämpää hoitaa asian näin kuin olla kokonaan hiljaa ja sitä kautta ikään kuin hyväksyä teot (SBA) ja seuraukset (Peltonen) (ja en tällä viittaa IFK:n toimintaan, vaan käsittelen ainoastaan tapaa miten Jokerit on asian hoitanut). Vaikka eivät nämä varmastikaan ne kaksi ainoata vaihtoehtoa olekaan. Todetaan, että vituiks meni, mutta ei aleta syyttelemään vastustajaa ja hakemaan sieltä "oikeutusta" omille teoille sekä pyritään ottamaan tilanteesta opiksi (nämä siis ihan niiden lehtijuttujen perusteella, jotka olen henkilökohtaisesti lukenut).

Itse tapahtumia en lähde sen enempää kommentoimaan sillä kaikki tarpeellinen ja tarpeeton on varmasti käyty jokaisessa aihetta käsittelevässä ketjussa n. 198 kertaan läpi, joten se olisi kuin valtamereen kuseminen. Tuomitsen silti yleisesti kaukalossa tapahtuvat räikeät ylilyönnit. Ylilyöntejä sattuu ja tapahtuu aina silloin tällöin, ja niitä tulee jatkossakin tapahtumaan. Ikävä asia, mutta fakta joka jokaisen tulisi hyväksyä. Siinä vaiheessa kun lajista nimeltä jääkiekko katoaa tunne kokonaan, lopetan sen seuraamisen ja keskityn seuraamaan teatteria nimeltä Serie A.

Jottei menisi liiaksi ulos otsikon aiheesta niin todetaan, olen vähän pettynyt kadunvarsi-mainoksiin sillä ensimmäinen ajatus oli "jaa" eivätkä ne niin sytyttäneet vaikka ajatus niiden takana varmasti onkin hieno. Logon käytön parempi hyödyntäminen olisi ainakin ensimmäinen askel millä lähtisin parantamaan. Ei tietenkään suoraa kopioimista IFK:lta, mutta heillä tämä tuntuu toimivan hyvin. Kyllä se suuren kilpilogon näkeminen kadunvarressa pistää kummasti vituttamaan ja varmasti samalla tavalla myös sytyttää heidän fanejaan.

Tulevaa fanituote-uudistusta odotan kuitenkin innolla! Jospa sieltä tarttuisi jotain pipon, kaulaliinan sekä mini-pelipaidan seuraksi, odotukset ainakin ovat korkealla. Toivottavasti ei liian :)
 
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers 92-93
Taju lähtenyt itseltä noin kolme kertaa.

IFKhan ei ole oikein millään tavalla tullut julkisuuteen asian tiimoilta.

Semirin kuva facebookissa saa aika monen Jullin hampaat narskumaan. Eiköhän monella ole menossa ihan täysi provoominen siinä eikä niinkään hyväksytä sitä mitä Semir teki...Itse syyllistyin myös provoomalla omia Julli frendejäni sanomalla "Peltonen eläkkeelle." vaikka en missään nimessä tätä tarkoittanutkaan vaan halusin vähän vaan saada tunteita pintaan.

Se selittää montakin teikäläisen viestiä ja tuon hassunhauskan linkin. Eipä silti, kissan omistajana kisujen kuvia on aina mukava katsella.

HIFK noudattaa viime vuosina omattua linjaa. Asioista tiedotetaan vasta kun hommat on selvät. Keskeneräisiä asioita voi Kekäläinen kommentoida.

Tässä toinen mistä lainauksen ensimmäisen kohdan huomaa. Varmaan olet äitinsä menettäneille kavereillesikin vittuillut orpona olemisen ihanuudesta tai jostain muusta vastaavasta. Turha muuten selitellä millään "ne vaan provoo, ei ne mitään tarkota" -jargonilla noita SBA:n messiaskuvia. Kyllä sen on tälläkin palstalla huomannut minkälaista sankarin viittaa ko. kaiffari kantaa eräiden silmissä. Aiemmin minulla oli sympatioita sekä Ilmalan että varsinkin SBA:n suuntaan, mutta kyllä ne on tämän insidentin ansiosta karisseet. Ensin puolustellaan fanien apinointia katsomossa ja sitten juhlitaan vastustajan tahallista vahingoittamista. Aivan vitun säälittävää.

Edit: mielensäpahoittajille tiedoksi etten pidä nimimerkki Iiro#21:tä enkä taistelulajien harrastajia yhdessä enkä erikseen vajaaälyisinä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers 92-93
Todetaan, että vituiks meni, mutta ei aleta syyttelemään vastustajaa ja hakemaan sieltä "oikeutusta" omille teoille sekä pyritään ottamaan tilanteesta opiksi (nämä siis ihan niiden lehtijuttujen perusteella, jotka olen henkilökohtaisesti lukenut).

Ai? Minusta tämä antaa hiukan erilaisen kuvan (STT-IL 1.9.):

Jokerien Tomi Lämsä syyttää rähinöinnistä HIFK:ta.

- Me lähdimme voittamaan tätä peliä, mutta IFK valitsi toisen tien ja seuraus oli tämä.
 

lempoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma
Ai? Minusta tämä antaa hiukan erilaisen kuvan (STT-IL 1.9.):

Jokerien Tomi Lämsä syyttää rähinöinnistä HIFK:ta.

- Me lähdimme voittamaan tätä peliä, mutta IFK valitsi toisen tien ja seuraus oli tämä.

Hyvä huomio, joka jostain syystä itseltä unohtui. En kuitenkaan pelin jälkeen mahdollisissa tunnekuohuissa annetuille lausunnoille anna niin paljoa (huom. en sivuuta kokonaan) painoarvoa. Lämsähän oli toki saanut miettiä ulostuloaan jo hetken aikaa katsomon puolella, joten todennäköisesti oli ainakin osaksi harkittuja sanoja. Kuten kirjoitin, keissi on suhteellisen hyvin hoidettu.
 

Masentaja

Jäsen
Ehkä ne heittelyn puolustelijat on niitä heittelijöitä. Ymmärsin vaan tekstistä että nimenomaa Jokerit organisaationa, viitaten Lämsän kommentteihin "läikkyy yli" yms. Että onko Jokerit kommentoinut jotain muutakin. Mutta my bad, ymmärsin väärin. Veikkaisin Eteläpääty ry:n jossain vaiheessa tekevän kannanoton (lue pyynnön tjsp) kolikoiden viskomisen karsimiseksi. Yksittäisen ihmisen tekosiin on vaan todella vaikea puuttua ilman jonkinlaista vallan käyttöä (esim järkkärin oikeudet yms). Eli ainoa vaihtoehto on vetoaminen ja asiasta muistuttaminen, että pitäkää ne rahat itsellänne.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yhdistyshän siihen jo vahvan kielteisen kannan ottikin, ja lauantaina ei kiihkeistä tapahtumista kentällä huolimatta kolikkoja lentänyt.

Turhaa vauhkoamista ja vatvomista taas tämänkin asian tiimoilta, tarkistakaa edes faktat kuntoon. Tuplaporautujan jokeriantipatiat ovat tulleet jo harvinaisen selväksi, ei niitä tarvitse kymmenessä eri ketjussa käydä räksyttämässä.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Jari Kurri, kun pidät ennakkoluulottomasti omiesi puolta ja tarkastelet IS:ssa BA:n ja Peltosen tapausta varsin raikkaasta näkökulmasta, eli mitäs jos Lämsä onkin käskyttänyt? Mahtavaa, että meidän #17 on näin seurauskollinen, eikä nosta itseään seuransa yläpuolelle. Se seurahan on siis Edmontonissa.

http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
En tiedä mihin ketjuun tämä kuuluisi, mutta laitetaan tänne.

Kun aamun uutisissa kuulin poliisin saaneen jo videotakin, jossa seurataan Jokerien vaihtoaitiota, mahdollisen käskyttämisen toteamiseksi niin - haloo - missä mennään? Oliko koko matsi pelkkä ansa, jossa provosoitiin Jokereita ja samaan aikaan joku julli kuvasi vain Jokereiden aitiota, koska tietenkin siellä reagoidaan tapahtumiin - niinhän valmentajien pitääkin. Miten eleitä, ilmeitä ja mahdollisia puheita tulkitaan on eri juttu. Löytyykö vastaava video myös HIFKin aitiosta, vai "sattumaako" vain on tämä video.

Aikanaan sieltä tulee mitä tulee, mutta jos nämä tapahtumat on suunniteltu etukäteen ja valtaisa mediapeli masinoitu naapurista, niin kannattaako tällaista lajia enää edes seurata? Tapahtumat alkavat saada aivan sairaita piirteitä. Peltosen kaksinaamaisuus ja marttyyrihenki on oksettavaa kuunneltavaa. Ja ennen minä pidin Villeä rehtinä, suoraselkäisenä miehenä. Isänsä poika - näemmä.

En ole päättämässä asioista, mutta tässä vaiheessa harkitsisin Jokereiden omistajapiireissä tuota KHL-kuviota. Jättäisi nämä (pakko)ruotsalaiset leikkimään omalle hiekkalaatikolleen.
 
jos nämä tapahtumat on suunniteltu etukäteen ja valtaisa mediapeli masinoitu naapurista

Eipäs nyt liiallisuuksiin mennä, koko tutkinta ja kohinahan koskee kuitenkin ennenkaikkea Ben-Amorin ylilyöntiä ja sitä seurannutta ysiviis-Peltosen loukkaantumista, melkoinen mastermind saa olla että tuon olisi ennakoinut. Hyvin on HIFK kuitenkin paskamyrskyllä ratsastanut nyt kun tapahtui mitä tapahtui, siitä täytyy naapuriin antaa tunnustusta.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tapahtumat alkavat saada aivan sairaita piirteitä. Peltosen kaksinaamaisuus ja marttyyrihenki on oksettavaa kuunneltavaa. Ja ennen minä pidin Villeä rehtinä, suoraselkäisenä miehenä. Isänsä poika - näemmä.

Kyllähän tämä tuo huonoa julkisuutta Jokereille, mutta pakko IFK:n oli jotenkin laittaa kiila väliin, kun Jokerit oli tulossa ohi ja kovaa. Ville Peltonen itkee mediassa kuinka Jokerit on suuri paha ja kuinka IFK ei ole tehnyt mitään väärää. Haukkuu toimistusjohtajaa ja kapteenistoa mediassa, todella ala-arvoista toimintaa tuollaiselta legendalta, arvostus tipahti roimasti. Säälittävintä myös se, että ei suostu ollenkaan omia kritisoimaan.

Ja sitten muutaman päivän päästä heitellään jotain Esko Seppänen -tasoa olevia huhuja, että Jarkko Ruutu on räkinyt päin IFK-pelaajien naamaa useita kertoja. Aika hyvin ovat kaverit ottaneet räät vastaan, jos mitään ei ole tapahtunut.

Toivottavasti tämä kasaa jengiä paremmin yhteen, sillä ainakin naapuri on tällä hetkellä aivan palasina.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Toivottavasti tämä kasaa jengiä paremmin yhteen, sillä ainakin naapuri on tällä hetkellä aivan palasina.

Aivan varmasti ja faneja myös. Vielä kun jengiin tulevat Teemu ja Valtteri, niin sopulitkin saattavat herätä kirjoittamaan jotain positiivista Jokereista. Naapurin meno on jo säälittävän rajamailla, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Göbbelmaisesti siellä keskitetään huomio Jokereihin, kun oma jengi konttaa. Heikkoa.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Sen verran on puolusteltava naapurin Villeä, että jos joutuu pahoinpitelyn uhriksi - tapahtui se missä tahansa - on vaikea ajatella tai toimia järkevästi sen jälkeenkään. Aina sitä varmasti syyttelyä ilmaantuu, ihan joukkueen tai maan legendaltakin. En siis itse ole joutunut uhriksi, ihan mutuajattelua vain.

Jokerit on nyt aika hyvin kunnossa kaukalon ulkopuolella ettei tässä nyt ensihätään ennen kauden alkua ole tässä ketjussa sinänsä mitään asiaakaan. Palataan myöhemmin mikäli asiaa ilmenee.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ketjun avaajan ominaisuudessa pyytäisin, että tähän ketjuun ei sotkettaisi enempää tätä lauantaisen matsin jälkipyykkiä (moderaattorit tietysti jaksaessaan ja aihetta nähdessään voivat noita viestejä siirrellä). Avasin ketjun keskustellakseni ihan oikeasti kaukalon ulkopuolisista asioista, kuten seuran markkinoinnista, viestinnästä, fanituotteista yms. Lauantain matsin tapahtumille (sekä myös fanitoiminnalle) on jo niin monta ketjua, että tätä ei mielestäni tarvitse sotkea niihin.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Onko todella niin ettei Jokereilla ole mitään omaa radiokanavaa josta voisi kuunnella pelejä? Suomen suurin ja kaunein ilman radioselostusta on melkein häpeällistä. Muistelisin, että siinä kyselykimarassa missä Kekäläistä sai fanien toimesta pommittaa joku olisi kysynyt radiosta, mitä vastattiin? Tämä YLE Puheen kiekkokierros on jossainmäärin raivostuttava kun muut pelit ei oikeastaan kiinnosta ja oman pelin kuuleminen on todella vähäistä.
 

Masentaja

Jäsen
Onko todella niin ettei Jokereilla ole mitään omaa radiokanavaa josta voisi kuunnella pelejä?

Juuri näin. Liiga-kaudella on yksi peli selostettu nettiin, sen tarjosi Eteläpääty ja TJradio. Mutta ilman Jokereitten panosta ei tuota pysty toteuttamaan, on sen verran kallista puuhaa varmasti... Palautetta toimistolle, se on varmaan ainoa keino.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko todella niin ettei Jokereilla ole mitään omaa radiokanavaa josta voisi kuunnella pelejä? Suomen suurin ja kaunein ilman radioselostusta on melkein häpeällistä. Muistelisin, että siinä kyselykimarassa missä Kekäläistä sai fanien toimesta pommittaa joku olisi kysynyt radiosta, mitä vastattiin? Tämä YLE Puheen kiekkokierros on jossainmäärin raivostuttava kun muut pelit ei oikeastaan kiinnosta ja oman pelin kuuleminen on todella vähäistä.

''Miksi Jokereilla ei ole omaa radioselostusta, ja onko sellaista tulossa?

Tätä harkitaan.''

Lähde: Jokerit.com - Uutiset

Näköjään harkitaan ja pitkään tai sitten idea on kuopattu.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Yleisömäärä Ässiä vastaan oli 8975. Pieni pettymys, koska nyt ei ollut mikään sunnuntaihöntsä ja Jokerit pelaa pääsääntöisesti viihdyttävästi.

8900 taisi olla virallinen (ja vaatimaton) keskiarvotavoite ja sen yli Jokerit pääsevät kirkkaasti, kun kausi on paketissa. Mitään yleisöryntäystä eivät Karlsson ja Filppula ole Areenaan kuitenkaan tuoneet. Useita 11-12k iltoja on ollut kyllä, mutta vastapainoksi alle kymppitonnin tuloksia myös.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Yleisömäärä Ässiä vastaan oli 8975. Pieni pettymys, koska nyt ei ollut mikään sunnuntaihöntsä ja Jokerit pelaa pääsääntöisesti viihdyttävästi.

Omasta mielestäni tuo yleisömäärä oli kyllä ihan kelvollinen. Keskiviikkoinen Jokerit-Ässät peli ei ole ikinä saanut suurta massaa liikkeelle, Ässät ei sytytä vastustajana vaikka hyvä joukkue onkin. Oman joukkueen peli skulaa kuin unelma ja pelit ovat loistavaa katseltavaa. Silti täytyy muistaa, että esimerkiksi HIFK:n yleisökapasiteetti on 8200 ja meillä tämmöinen keskiverto liigapeli veti kuitenkin 8975 katsojaa. Pari vuotta sitten kyseisessä pelissä olisi ollut 6500-7500 katsojaa. Eteenpäin on menty.

On epärealistista odottaa vaikka joukkueessa pelaakin Karlssonin ja Filppuloiden kaltaisia nimiä, että Areenan lehtereet täyttyisivät jokainen arki-iltakin täyteen katsojista. Täytyy myös huomioida, että ennen Lukko peliä jokaista ottelua oli erityinen syy mennä katsomaan: TPS ja tifo, Saipa ja Valle, HPK ja Erik, HIFK. Ei siis ihme, että yleisömäärä tippuu noista peleistä.

Paljon muuten arvelette, että perjantaina tulee porukkaa katsomaan Jokerit-Pelicans peliä? Oma arvioni on 9500 silmäparia.
 

Magenta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Vertailun vuoksi kun tuli näistä yleisömääristä puhe:

2011-2012 Ke 16.11.2011 Jokerit - Ässät Yleisöä 10147
2010-2011 Ti 18.01.2011 Jokerit - Ässät Yleisöä 6109
2009-2010 Ti 26.01.2010 Jokerit - Ässät Yleisöä 7886

Nuo tiistaipelit lähimpänä keskiviikkopeliä. 8900 siis ihan kohtuullinen tulos, vaikka viime kaudella melkoinen piikki olikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös