Ke 12.9.2012 TUTO Hockey – KooKoo

  • 10 842
  • 41

Joghey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ylivoima. Jääärkyttävää shaissea. TuTo tarjosi jäähyillään KooKoolle voittoa, mutta eipä kiinnostanut ratkaista. Paras treenata tämä osa-alue kuntoon ja aivan saatanan äkkiä, muuten tullaan häviämään läjäpäin pisteitä.

Ei TUTOnkaan ylivoima paljon paremmin sujunut, vaikka kaksi maalia ylivoimalla tulikin. Ensin KooKoo meni alivoimalla johtoon ja jatkoajallakin tarjottiin läpiajoa, mistä kouvolalaiset saivat vielä rankkarinkin. Molemmilta joukkueilta nähtiin huonoja ratkaisuja ja laukauksia nähtiin välillä todella huonoista paikoista. KooKoo pelasi uhrautuvasti ja turhauttavan moni TUTOn laukaus pysähtyikin ensimmäiseen KooKoon pelaajaan. Lisäksi TUTOlta nähtiin paljon vaihtovirheitä ja KooKoo pääsi tai oli päästä monta kertaa erittäin vaarallisiin ylivoimahyökkäyksiin.

Kaiken kaikkeaan ihan viihdyttävä kauden aloitus, vaikka vähän kesäterässä molemmat joukkueet vielä olivatkin. Hyvää taistelua kuitenkin molemmilta joukkueilta ja TUTOltakin nähtiin muutama komea taklaus. Yli 2200 katsojaakin oli positiivinen yllätys.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Paljon hehkutetut tanssitytöt. Missä? Itse näin 3, tanssivatko ne edes?

Olivathan nuo lopussa jopa tv-kuvissa, kuten [liite]selostajakin mainitsi[/liite]. Noin jatkoa ajatellen pienenä vinkkinä jättäisin ehkä jo säädyllisyyden nimissä nuo pornokaupan alelaarista hankitut vinyylitakit pukkariin...
 

Liitteet

  • nälkäistä_kinkkua_katsomossa.jpg
    nälkäistä_kinkkua_katsomossa.jpg
    27,3 KB · kertaa luettu: 1 015

Tippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko
Itse en peliä nähnyt, mutta raporttien perusteella voi sanoa: HYI HELVETTI TEPPO! Mikä näitä Helsinkiläisiä vaivaa?

Laukaisukartan perusteella KooKoo on päässyt hyviltä paikoiltakin vetelemään aika runsaasti, mutta taas hakataan päätä seinään vanhan ongelman kanssa. Ylivoimaa on myös tarjottu, mutta sekään ei toimi (ainakaan vielä).

Onneksi nyt sentään yksi piste saatiin mukaan. Perjantaina on hyvä sitten ottaa kolme pistettä Jukureiden kustannuksella.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Oli kyllä kauden alkajaisiksi tarjolla kiekkodraaman elementtejä kuin suoraan kiekkoilun käsikirjoituksesta. Kovaa taistelua ja vääntöä: vaikka pelillisesti YV:t yms. olivatkin kummallakin hakusessa, niin periksi ei annettu. Sitten oli kohahduttava ja ulosajon arvoinen head butt herra Tepolta, iso määrä torjuntoja veskareille plus Betoni Virtasen eleettömän varma rankkarin torjunta jatkoajalla sekä tietysti torjunnat itse voittolaukauskisassa.

Yksi illan ehdottomia kohokohtia oli myös Markus "the bulldozer" Laineen aivan vitun hieno (pahoittelut ruotsinkielestä) avojään taklaus, Juutilainen lensi kuin juuttisäkki. Laine oli muutenkin ihan eri Laine kuin viime kauden tilanteista myöhässä oleva ja vähän flegmaattisen oloinen Laine.

Vehmasen maalishow pisti myös hymyilyttämään. Mies erottui heti edukseen massasta, näitä persoonia tarvitaan. Toki myös Tamin legendaarinen mylvintä aitiossa kuulosti kotoisalta.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihmettelin jo alkulämpöjen aikana, kun TuTon puolelta kuului välillä omituisia huudahduksia. Vehmanen siellä tuuletteli omia suorituksiaan ja kavereidenkin. Erikoinen tyyppi hyvässä mielessä.

Peli oli mielenkiintoinen eikä ollenkaan hullumpi avausotteluksi. Kovaa taistelua nähtiin, ja mielestäni peli oli melko tasainen. TuTo pelasi todella aktiivisesti, varmasti Tamin taktiikkaa.

Joku kehui Väkipartaa. No jaa, oli kyllä aina jäällä kun vihulainen oli pääsemässä yksin läpi. Joutui rikkomaan niissä tilanteissa, kun liike ei riittänyt. Yksi hieno harhautus ja tolppakuti, mutta puolustuspäässä paljon petrattavaa.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Joku kehui Väkipartaa. No jaa, oli kyllä aina jäällä kun vihulainen oli pääsemässä yksin läpi. Joutui rikkomaan niissä tilanteissa, kun liike ei riittänyt. Yksi hieno harhautus ja tolppakuti, mutta puolustuspäässä paljon petrattavaa.

Yksi hieno harhautus, tolppakuti ja maali. Kyllä Väkiparta oli iloinen yllätys, vaikka kiirettä pitikin puolustuspäässä. Selvästi pelirohkea kaveri varsin hyvillä käsillä, viihdyttävä kokonaisuus.

Laine on tosiaan löytänyt takavuosien vireen, ja kirsikkana kakun päälle Kupittaan upein perstaklaus vuosiin. Kookoon kaveri keräili itseään hyvän tovin, ja kerrankin tuomarit olivat tilanteen tasalla - peli jatkui.

Erityismaininta vielä TuTon nelosketjulle, Reivonen ja varsinkin Hakulinen olivat hyvässä iskussa. Vauhtia riittää, tuollaisilla otteilla pisteitä heruu varmasti kun vastassa on hiukan KooKoota heikompi joukkue.

Ilta Kupittaalla oli hieno, oikein hieno.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ihmettelin jo alkulämpöjen aikana, kun TuTon puolelta kuului välillä omituisia huudahduksia. Vehmanen siellä tuuletteli omia suorituksiaan ja kavereidenkin. Erikoinen tyyppi hyvässä mielessä.

Totta turiset, pahus vieköön. Miten oikeassa se eräs palstalle kirjoittanut ei-turkulainen, jonka nimimerkkiä en muista, tuossa jossain vaiheessa kesää olikaan, kun sanoi TUTO:n kannattajilla olevan tulevalla kaudella hauskaa, riippumatta siitä tuleeko pataan tai voitto. Ei ihan virheetön peli Vehmaselta tänäänkään, mutta perkele että oli miestä mukava katsoa. Teki maalin, suoritti Kupittaan historian hienoimman tuuletuksen, aiheutti typerälle IFK-junnulle aivopierun, sekä tsemppasi koko ajan niin itseään kuin kavereitakin. Vittu, hieno mies.

Joku kehui Väkipartaa. No jaa, oli kyllä aina jäällä kun vihulainen oli pääsemässä yksin läpi. Joutui rikkomaan niissä tilanteissa, kun liike ei riittänyt. Yksi hieno harhautus ja tolppakuti, mutta puolustuspäässä paljon petrattavaa.

En kyllä antaisi minäkään Väkiparralle puhtaita papereita, siitäkään huolimatta että iski tärkeän maalin. Parannettavaa puolustuspäässä tosiaan on.

Mutta pakeista muuten. Olisipa mukava tietää mitä herrat Koponen ja Laine ovat kesällä tehneet. Molemmat ovat kuin eri miehiä verrattuna viime kevääseen, etenkin Laine. Kehuin kaveria jo harjoitusmatsien perusteella, ja käsitys vain vahvistui tänään. Mötö suorastaan loistaa varmuudellaan ja oikea-aikaisuudellaan, sekä on lisäksi fyysisesti erittäin hyvässä kunnossa. Mikään noista kolmesta ei ollut viime kaudella Kupittaan Chelioksen vahvuus. Huhut Naantalista kertovat, että kyllä Mötölle kesällä bissekin maistui, mutta tekipä mies todella jotain muutakin.

Nähtiinpä viihdyttävä ja tapahtumarikas kauden avaus. Jo alkushow oli tyylikäs, kestänee vertailun monen Liigajoukkueen vastaavan kanssa, saati sitten Mestisjengin. Peli oli vauhdikasta ja yleisökin mukavasti messissä. Tästä on hyvä jatkaa.

KK:n omassa ketjussa ollaan jo kovasti hommaamassa uusia äijiä ja heivaamassa vanhoja ties minne, kun kuulemma pelasivat niin päin persettä. Eikö siellä Kouvolassa kaikki huomanneet ottaa huomioon sitä, että vastassa oli ihan kohtuuhyvä joukkue? Toisin sanoen, ei tarvinnut olla mitenkään erityisen paska hävitäkseen. Se typerä pääpelaaja tosin kannattaisi roudata nopeasti takaisin sinne Brändin synnyinmaille, IMHO.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Sellainen matsi. Ensimmäinen Mestis-ottelu paikanpäällä mutta ei todellakaan viimeinen. Hyvin viihdyttävä ja vauhdikas kiekkopeli!

- KooKoo:n erikoistilannepelaaminen oli kyllä hupaisaa. Omalla alivoimalla (maali ja hukattu RL) tuli paremmat paikat ja tulokset kuin ylivoimalla. TUTO:n AV taas oli ihan mallikasta eikä ylivoimakaan huonoa ollut. Tovereiden ylivoimapelaamisessa oli mielenkiintoista se, että Iiro Vehmanen pelasi maskimiehen paikkaa kun taas viivalla oli Väkiparran lisäksi joku hyökkääjä, tapansa kullakin.

Hieno kuulla, Mestiskiekko on loistavaa viihdettä. Katsoin kaksi Jokereiden peliä viime kaudella, 0-1 voiton SaiPasta ja 0-3 HIFKiä vastaan ja ei kestänyt mitenkään vertailua KooKoon kovimpiin peleihin. Varsinkin tuo Saipa-peli oli ihan helvetin huono, Saipa oli huono ja Jokerit oli vielä paskempi. Sentään yksi maali :D Ehkä liigajengit ei vaan kiinnosta, sydämeen mahtuu vain yksi joukkue kerrallaan.

Se siitä.. Tuo av oli muuten vaarallisempaa kuin yv jo viime kaudella, Ikan vika! Eiku.. Pelaajat ne ratkaisut taitaa siellä tehdä.

P.S. Jos Tepolle pyyhkeitä niin Vehmasellekin rätti filmaamisesta. Pelle.
 
Viimeksi muokattu:

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ottelun lehdistötilaisuus löytyy Youtubesta jos jotain kiinnostaa katsella. Mukavaa että Juujärvi uskaltaa sanoa heti alusta asti mitä on mieltä mm. Vehmaisesta vaikka itse Tami on vieressä.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
KK:n omassa ketjussa ollaan jo kovasti hommaamassa uusia äijiä ja heivaamassa vanhoja ties minne, kun kuulemma pelasivat niin päin persettä. Eikö siellä Kouvolassa kaikki huomanneet ottaa huomioon sitä, että vastassa oli ihan kohtuuhyvä joukkue?

TuTolla on todella kova joukkue eli missään tapauksessa huonolle joukkueelle KooKoo ei hävinnyt. TuTolla on esimerkiksi kovempi hyökkäyskalusto kuin KooKoolla. On Vainiolaa, Antti Virtasta, Pulliaista jne.

Se miksi Kouvolassa ollaan heivaamassa äijiä pihalle ei varmasti johdu pelkästään TuTolle kärsiyystä tappiosta vaan myös heikosti menneistä harjoituspeleistä. KooKoon maalinteko on tökkinyt harjoituspeleistä alkaen todella pahasti ja mm. Hokkia sekä K-Vantaata vastaan jäätiin kotona kokonaan ilman maaleja. En tiedä miksi KooKoo ei ole esim. hankkinut lainkaan ykkössentteriä vai onko tarkoitus hankkia kyseinen hankinta vasta lähempänä siirtoikkunan sulkeutumista? Aikamoista arpapeliä tosin enää on ketään todellista vahvistusta löytää.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tasakentällisin ei ollut suurta hätää, mutta Tepon töhöily pilaisi pitkälti pelin. Peli näytti ihan hyvältä, ottanen huomioon että kyseessä oli avauspeli. Positiivisena jäi mileen neloskenttä, joka oli kiekollisenakin yllättävän hyvä. Dineen pelasti meille pisteet ja Sirenin meno näytti oikein mukavalta myös, joka nyt ei ole yllätys.

Negatiivisella puolella on pakko sanoa, että Alikosken, Ropon, Koposen, Juutilaisen ja Hämäläisen otteet jättivät paljon parantamisen varaa. Pakeista eniten takertelua (Tepon jälkeen) oli ehkä yllättäen Lippojoella. Lippojoen otteet toivat painajaisia viime kauden kapteenista ja mainittujen hyökkääjien pörräily muistutti viime kauden tehokkaasta pelaamisesta, joskin nyt pyrittiin selvästi aktiivisemmin maalille. No ensimmäinen peli vasta kyseessä.

TuTosta jäi mieleen Vehmasen näyttely, ulosajo olisi tullut ilmankin. Niin selvä ja idioottimainen rike oli kyseessä. Lisäksi Virtanen oli todella hyvällä pelipäällä.

Perjantaina on vähän pakeista pulaa, onkohan Lehtonen pelikunnossa? Toinen vaihtoehto paikkaajaksi on Laakso.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Vehmasen maalishow pisti myös hymyilyttämään. Mies erottui heti edukseen massasta, näitä persoonia tarvitaan.

Ja tällähän pääsi ihan iltalehteen saakka, saman tuuletuksen olen mielestäni nähnyt SaPKo paidassakin.
On se ihme jätkä ja niinkuin jossain vaiheessa sanoin niin tätä tutee TuTolaiset saamaan pitkin kautta.
Talvisalossa mies sooloili pelistä toiseen eikä vähiten väriä tuonut se, että kaveri oli ensimmäisellä kaudellaan lähes tragikoomisen huono.
Kova joukkuepelaaja!
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Talvisalossa mies sooloili pelistä toiseen eikä vähiten väriä tuonut se, että kaveri oli ensimmäisellä kaudellaan lähes tragikoomisen huono. Kova joukkuepelaaja!

Vehmanen on erikoinen pelaaja juuri siinäkin mielessä, ettei häntä kannattaisi päästää kentälle muuten kuin ylivoimalla ja pelikatkojen aikana. Liikkuminen on nimittäin todella hidasta ja kankeaa. Siihen päälle vielä krooninen kädettömyys ja pelisilmän puute, niin ei ole ihme, että pakkikaveri Väkiparta on toistuvasti ongelmissa ylivoimahyökkäysten kanssa Vehmasen säntäiltyä itsensä ulos jo vastustajan sinisellä tai hävittyä luistelukilpailun keskialueella.

Viihdearvoltaan hän on kuitenkin ilmiömäinen eli juuri sellainen pelaaja, jonka takia katsojat hallille tulevat. Tietääkseni hän on myös kova tsemppari pukukopissa ja pidetty joukkuepelaaja. Loistava hankinta siis, kunhan vaan kiekko päätyy hänen ansiostaan useammin vastustajan kuin TUTOn maaliin.
 
Vehmanen tarvitsee parikseen nopean pakin juurikin paikkailemaan hitauttaan. On Vehmasella joskus ihan hienoja harhautuksia, mutta niissäkin tuppaa olemaan onnistumisprosentti hieman heikko. Maaleja se kaveri kyllä yllättäen tekee jonkin verran. Mutta parasta lienee tuo show-meininki, jos sellaisesta tykkää. Yleensä kotikatsomo tykkää.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Tekisi mieli avata TUTO -osioon on viestiketju Iiro "Ilveilijä" Vehmasesta, mutta en taida uskaltaa kun se tulkittaisiin kuitenkin pahimman luokan vittuiluna.

Veikkaan kuitenkin, että Iiro tulee osoittamaan tällaisen ketjun tarpeellisuuden. On nimittäin sen verran kovan luokan "teatterimies" että ei löydy tästä sarjasta toista. Ja tuota teatteria tullaan näkemään niin hyvässä kuin pahassa.

Sen verran olen Iiroa seurannut että veikkaan hänelle tänä kautena jonkinlaista kulttimainetta. ShowMiehen elkeet hän tosiaan osaa ja jos joku hänet niissä päihittää niin kova on kaveri. Iiro tulee monessa ottelussa myös "kuolemaan" jonkun tilanteen seurauksena. Tämän hän myös osaa todella hyvin. Sattuu niin saamaristi ja jäädään liikkumattomana makaamaan kunnes joku (tuomari yleensä) reagoi.

Myös peliotteet ovat niin värikästä katsottavaa että aina kun Iiro on kentällä voi tapahtua mitä tahansa. Loistavia suorituksia ja kaameaa koomailua. Ja molemma suurin elkein. Iiro ei jätä ketään kylmäksi, ei ainakaan sellaista joka ymmärtää viihdearvon päälle.

Mutta tämä siis Iiro "Ilveilijää" ihaillen. Toivottavasti joku avaa Iirolle oman ketjun tuonne TUTO -osioon. Ja tämän Iiroa suuresti arvostavan viestin voi kopioida sinne ensimmäiseksi. Ja ne jotka tulkitsevat tämän piikittelynä tai vittuiluna voivat katsoa ihan sinne itseenä.
 

Penski

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös