Puolivälierä Tshekki-Portugali, 21.6

  • 10 496
  • 68
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Onko eka puolivälierä täysin HMV kun sille ei ole vielä avattu ketjua vaikka kolme päivää myöhemmin pelattavasta matsista on jo keskustelu kunnolla käynnissä? Pakko kyllä itsekin myöntää, että Tshekki on mennyt jotenkin ohi havaintojeni vaikka olen sen kaikki matsit nähnyt. Portugali taas on pelannut jopa yllättävänkin vahvasti ja lukeutuu nyt jopa kisojen suosikkien joukkoon.

Mikään ei ole ennalta kuulutettua, mutta kyllähän iso yllätys pitäisi tapahtua, että takatukat välieriin menisivät. Rankkareilla voisi olla heidän saumansa. Sanoisin että todennäköisyyksin 20 - 80 Portugali jatkoon huomenna.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Hienoa, että tällekkin saatiin ketju pystyyn! En ole Tsekin turnauksesta nähnyt kuin minuutin sieltä ja täältä. Se tukkajumala (Jiracek) taitaa olla kumminkin melkoisessa liidossa?

Portugalilta kaikkia alkulohkon pelit nähneenä, pidän heitä ennakkosuosikkina tässä. Joukkue, nimenomaan joukkue joka toimii loistavasti. Se ei ole enää Cristiano Ronaldo. Kaksi ensimmäistä peliä kun Crisulla oli hiljaisempaa, niin muu joukkue oli kyllä ns. tarvittavalla tasolla. Keskikenttä on loistavassa balansissa ja meikäläinen diggaa tuosta Moutinhosta. Ei säväytä käytännössä millään osa-alueella, mutta vittu se on varma pelaaja ja toimii hyvänä linkkinä keskikentän ja Ronaldo/Nani- laidan kanssa. Tuosta laidasta puheen ollen, niin tuntuu, että molemmat viilettäjät tuntuvat olevan enemmän ja vähemmän elämänsä kunnossa. Crisun kauden tietää kaikki, mutta Nani on ollut todella hyvä ja epäitsekäs näissä kisoissa! Ne keskitykset on taidetta. Tämä kaksikko tulee luomaan varmasti tarvittavan määrän maalipaikkoja, josta päästäänkin suoraan siihen, että centteristä löytyy se varsinainen ongelma. Postiga on yhden rysän tällännyt, mutta sen jälkeen ei ole vakuuttanut. Keskittyy enemmän kaatuiluun ja näin tuhoaa vähän koko joukkueen peliä siinä samalla. Oliveira taas.. Toivottavasti ei ole kentällä huomenna.

Kaikki kaikessa, nyt kun Ronaldo sai päänsä auki viimeisessä ottelussa Portugalilla on saumat ihan mihin vain. Toivottavasti jatkaa turnausta vielä huomisen jälkeenkin!
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tuo 20-80 kuulostaa kyllä varmasti aika osuvalta, en vain näe Tshekeillä oikein mitään mahdollisuuksia. Joukkueet ovat yleensä mitäänsanomattomia itselleni, mutta näissä kisoissa Portugali on pelannut ehkä mukavinta jalkapalloa ja sympatiat menevät kyllä sinne suuntaan. Nani - Ronaldo parivaljakko on kyllä pelipäällä ollessaan (nämä kisat?!) huikeita. Sanotaan vähintään kahden maalin erolla Portugalille, 3-1 esimerkiksi.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Portugali on pelannut ehkä mukavinta jalkapalloa ja sympatiat menevät kyllä sinne suuntaan.

Joukkue, joka sisältää nykyjalkapallon vittumaisimman yksilön (vinkki: pelaa topparina), ei ansaitse minkäänlaista sympatiaa, vaikka pelaisi kuinka mukavaa futista. Minäkään en juuri usko Tsekin mahdollisuuksiin, mutta sormet ja varpaat ristissä toivotaan niiden jatkoon menoa.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Joukkue, joka sisältää nykyjalkapallon vittumaisimman yksilön (vinkki: pelaa topparina), ei ansaitse minkäänlaista sympatiaa, vaikka pelaisi kuinka mukavaa futista. ...

Minulle ko. peli on kannattamisen ja kannattajan näkökulmasta hieman erikoinen, sillä olen sympatiseerannut molempia ajan saatossa, etenkin aikoinaan EM-loppuotteluissa.
Pepe ei kuulu pelaajana minun(kaan) suosikkeihini, kuten ei myöskään Crisu, mutta joukkueen peliesitykset ratkaisevat enemmän ja tässä suhteessa Portugali on noussut minun "papereissani" jopa yhdeksi mestaruuskandidaateista. Ainoa huolenaihe joukkuella ovat lukuisat varoitukset, jotka saattavat realisoitua pelikieltoina kaikkein ratkaisevimmissa peleissä.

Jos/kun Portugali jatkaa nähtyjä esityksiään, tsekki joutuu pahasti puolustuskannalle, jota se itseasiassa oli jo Puolaakin vastaan - ja selvisi. Kuitenkin, realistisesti arvioituna tsekeillä ei liene kuin yllätysmahdollisuus (myöhäisen) johtomaalin ja kilpikonnapuolustuksen muodossa, sillä näissä jäljellä olevissa peleissä on aina silti oma arvaamaton luonteensa.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tsekki oli mun suosikki EM-turnauksessa 2004, mutta tämä nykyjoukkue ei ole vielä häikäissyt pelillään. Toki Kreikka-ottelun alku oli kova. Pudotti Puolan, mistä olen näreissäni.

Portugalia ei oikein voi ajatella ilman mielikuvaa käsienlevittelyn johtavana maana. Tikulla silmään, jotka vanhoja silmäniskuja muistelevat, mutta silti. C. Ronaldohan on esiintynyt nyt edukseen sillä, ettei enää kuole 3-5 kertaa ottelussa. Saksa- ja Tanska-peleissäkään ei mielestäni esiintynyt Portugali niin, että siihen hirveästi olisi innostunut.

Eli ehkä lievästi Tsekki, mutta jos jompikumpi on selkeästi pelaavampi ottelussa, niin varmaan menee sympatiat sille.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ehdottomasti Portugali jatkoon, kiitos. En osaa itse matsista sanoo muuta kuin sen, että Portugalin esitys edellisessä matsissa oli aika hyvä, ja koska kyseessä on pitkäaikainen symppaukseni ja joissain turnauksissa jopa fanituksenkin kohde, toivon heille pitkää turnausta. Saksa-Portugali olisi jollain tapaa unelmafinaali, vaikka samalla se olisi aika vaikeakin seurata.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Tähän väliin varoituksen päässä yhden ottelun pelikiellosta olevat pelaajat:

Tsekki: Rosicky, Pekhart, Jiracek, Plasil, Limbersky, Kolar

Rosickyn pelaaminen on muutenkin epävarmaa.

Portugali: Cristiano Ronaldo, Coentrao, Postiga, Pereira, Meireles

Vaarassa lähinnä Pereira, Coentrao ja Meireles.

Nämä kortit nollataan ottelun jälkeen.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Mielestäni nuita korttien nollauksia ei pitäisi olla ollenkaan, ettei tässä ottelussa sitten oteta taas liuta taktisia keltaisia niiltä joilla ei korttia ole alla. Mutta kieltämättä tämä on pareista eniten se HMV, mutta kyllä tässä rupeaa silti pikkaisen into kasvamaan. Odotetaan huikeaa iltaa ja paljon maaleja. Joku 2-2 tai 3-3 olisi hienoa ja siitä sitten kruunaamaan ilta rankkareilla. Jos taas tulee tylsä 0-0 niin ei jää jälkipolville paljoa kerrottavaa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tsekki oli mun suosikki EM-turnauksessa 2004, mutta tämä nykyjoukkue ei ole vielä häikäissyt pelillään.
Tshekki oli tosiaan aivan eri tason joukkue tuolloin kuin tänä päivänä. Jo alkulohkosta jatkoon pääseminen on erinomainen saavutus huolimatta siitä, ettei mistään kuolemanlohkosta voidakaan puhua. Siinä piilee myös yllätyssauma, koska mitään odotuksia ei alunperinkään ollut.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Mielestäni nuita korttien nollauksia ei pitäisi olla ollenkaan, ettei tässä ottelussa sitten oteta taas liuta taktisia keltaisia niiltä joilla ei korttia ole alla.

Onko siinä sitten järkeä että pelaaja ottaa alkusarjassa yhden varoituksen ja semifinaalissa toisen, missaten finaalin? Ja auta armias jos se varoitus on väärin perustein annettu eikä sitä voida perua koska UEFA.

Tämä on ehkä pienin paha mitä on tarjolla.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Portugali lähtee seuraavalla

Cristiano Ronaldo-Postiga-Nani
Moutinho
Meireles-Veloso
Coentrao-Alves-Pepe-Pereira
Patricio

Ja Tshekki nopeasti Cech; Gebre Selassie, Kadlec, Sivok, Limbersky; Hubschman, Plasil, Darida; Pilar, Jiracek; Baros.
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Jiracek repii CRonaldon nurin rankkualueella. Kulmapotkutilanne josta vain Barcelona saa rankkarin.

8 kulmapotkua ja monta keskitystä ilman päättäjää 20 minuuttiin.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tsekki on aloittanut aika pirteästi, parikin ihan lupaavaa tilannetta. Mutta pitkä matka on vielä siihen, että pelin voittaisivat.

Ronaldo tuntuu käyvän aika lämpöisenä, ihan eri pelaaja kuin Hollantia vastaan.
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Webbi jatkaa siitä mihi mm-finaalis jäi. Vissii haussa uus ennätys annetuis korteis.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Postiga loukkaantuu ja Almeida sisään.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ronaldolla kaksi huippupaikkaa, Tsekillä ei mitään. Paljon pitää tapahtua, että punaiset menee tästä jatkoon.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Montako tolppaa Ronaldolla on jo ollut tässä turnauksessa? Ainakin kolme. Muuten ensimmäinen puoliaika jäi hieman vaisuksi. Portugali sai lopussa hyvää pyöritystä, mutta todelliset maalipaikat jäivät vähiin.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tämä peli jatkuu tälläisenä, niin CR7 tekee byyrin ja Portugali menee jatkoon maalin tai kahden erolla.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Heti Portugalilla hyvä paikka. Kyllä tämä ihan hyvältä Portugalin kannalta näyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös