MM-kisojen 2012 lipunmyynti jatkuu 26.4. klo 9

  • 529 429
  • 1 975
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kennel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokeri-matsien tunnelma hakkaa tuon surkeana tiistai-iltanakin satanolla ja selkeää on, että maajoukkueen kannustustoiminta kaipaisi jonkinlaista organisointia jos sinne haluaa meteliä. Sama se on/oli futiksenkin kohdalla. Se on sitten eri juttu kuka jaksaa tai haluaa alkaa näitä järjestelemään muutaman EHT-pelin vuoksi.

Maajoukkueen matseihin itseasiassa kaavailtiin järjestäytynyttä toimintaa itse Pentti Lindegrenin toimesta (Ruotsin AIK-Djurgården -derbyjen hengessä (LOL)) viime liigaristeilyllä. Paikalla olleiden faniyhdistysten edustajien mielestä idea ei ollut hyvä, koska lätkämaajoukkueen kannattajaporukka on lähinnä firmojen känniääliöitä ja olen erittäin iloinen tästä lauselmasta.

Sinänsä olisi kiva, että majulla jotain järjestäytynyttä toimintaa olisi, sillä tämä tekisi helpommaksi Kalen savustamisen ulos.
 

TSVA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Tosin tietysti asiaan on vaikutusta myös sellaisella havaitulla asialla että hallien JV:t näyttivät paimentavan vähänkin mitään taputtelua riehakkaampaa kannustusta yrittävät takaisin ruotuun.

Saisiko tästä lisäinfoa. Luulisi että suurinpiirtein sama henkilökunta hommaa pyörittää kuin Jokereiden peleissäkin, joissa tunnelma on parhaimmillaan ollut Suomen jääkiekkohistorian ehkä parhainta.

Tietenkin jos kyse on taas sellaisista ihmisistä jotka eivät jääkiekkokatsomon etikettiä niin pienet kolahtelut JV:iden kanssa ovat mahdollisia.
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paikalla olleiden faniyhdistysten edustajien mielestä idea ei ollut hyvä, koska lätkämaajoukkueen kannattajaporukka on lähinnä firmojen känniääliöitä ja olen erittäin iloinen tästä lauselmasta.

Yli 70-vuotiaan isäni kommentti Suomi-Valko-Venäjä-pelin yleisöstä oli se, että onneksi noilla on värilasit ja naamat maalattuna ettei kukaan tunnista niitä töissä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän ainakin oman muistikuvan mukaan Areenassa on aina ollut hyvä ja paikoittain jopa huikea tunnelma kunnon maaotteluissa (ei siis EHT), mutta se nyt vaan taitaa olla niin, että ne äänekkäimmät kannattajat katsovat peliä kotonaan kun hinnat ovat tätä luokkaa.

Sama, muistan kyllä hyvin esim. Hartwallin avajaismatsin, junnujen MM-skabat jne. Kyllä niissä oli oikeasti tunnelmaa koska paikalla oli ns. "tavallista kansaa".

Tai kermana kakun päällä ainakin minun mielestäni World Cupin matsi Suomi-Ruotsi syksyllä 2004.

No, tuli silloin 80 euroa lipusta toki maksettua, mutta aivan huikea tunnelma areenalla ja paikalla oli aika perkeleesti myös ruotsalaisia faneja rattoisa lauttamatka takanaan. Jumalauta että areenan käytävillä raikui huuto molemmissa väreissä jo hyvissä ajoin ennen matsia, se oli hienoa.

Silloin oli oikea meininki, vielä kun oli ns. kaikki parhaat jäällä jne. niin se matsi jäi kyllä tunnelmaltaan ja muutenkin mieleen aivan huikeana lauantai-illan kiekkoelämyksenä.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Kisat on alkanu ja tässä vaiheessa on enää paha mennä mitään muutoksia tekemään. Tämähän on selvä asia, vaikka sitä tietenkin toivoisi aina, että hammaskipukin parantuisi samalla sekunnilla, kun se iskee.

Silti täytyy myöntää, että sydäntä lämmitti avausottelun buuaus Kummolalle. Nimenomaan Kummolalle, koska hänhän on syyllinen näihin täysin poskettomiin lipun hintoihin. Niihin ei ole syyllinen Niinistö, ei Fasel, ei leijonajoukkue, ei vapaaehtoiset, vaan yksinomaan Kummola. Suuri kiitos omalta osaltani kaikille buuaukseen osallistuneille. Te näytitte hienolla tavalla sen, että vaikka niitä kalliitakin lippuja ostattekin, ette täysin hyväksy Kummolan porsastelulinjaa, mutta samalla ette halua Kummolan virheistä rankaista maajoukkuetta, ettekä junioreita. Te olette hienoja suomalaisia!

Tänään tuli myös varmistus sille, että yksistään tämän vuoden kisoilla on tarkoitus tehdä se paljon puhuttu noin kahdeksan miljoonan voitto, joka sitten jaetaan 10 vuodelle eteenpäin. Tämä selvisi illan radiohaastattelussa, jossa Kai Kunnas kysyi ensi vuoden tavoitteista. Kummolan vastaus oli, ettei ensi vuoden budjettia ole vielä tehty. Toisin sanoen jokainen haastattelu, jossa on koitettu luoda kuvaa siitä, että kisoja on melkein 10 vuoden välein ja sen takia nyt on riistettävä kaikki, mitä irti saadaan, on ollut täyttä paskaa!!!, koska näitä samoja kisoja pelataan Suomessa heti ensi vuonna uudestaan.

Suorastaan huvittavaa oli myös kummolan höpöttely siitä, ettei "pikkumailla" ole tulevaisuudessa enää varaa järjestää näitä kilpailuja, kun ovat tulleet niin kalliiksi järjestää. No viime vuonna Slovakiassa järjestettiin hienot kisat, inhimillisin hinnoin, vaikka sinne rakennettiin kokonaan uusi halli. Ei siis vain jotain Esa Tikkanen telttaa hallin pihalle ja muutamaa pukukoppia autotalliin. Ja jos kummola nyt vanhuuden höpinöissään on ollenkaan kartalla, niin silloinhan Valko-Venäjästäkään ei pitäisi tulla mitään ongelmaa, koska kaiken järjen (tai kummolan logiikan) mukaan heillä ei pitäisi olla mitään mahdollisuutta järjestää kisoja yksin vuonna 2014. Meinaa ku eivät sentään ole mikään rikas öljy tai kaasuvaltio....

KUMMOLALLE KENKÄÄ! HETI KISOJEN JÄLKEEN!!
 
Viimeksi muokattu:

Kennel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kalen kaksivuotinen ideahan perustui pitkälti siihen, että Tampereen uuden 2013-hallinkin kisat saadaan menestymään. Vai oliko se, että jakokisat sopimalla saadaan Tampereen uuden hallin rakennus varmistettua? Kuka näistä tietää?

Joka tapauksessa homma kusahti koiville, kun Tapola-areenaa eri saatu parissa vuodessa pystyyn.

Bisnestähän tämä urheilu on. Sen toivottavasti jokainen liigakiekkoilua seuraava tajuaa. Ongelma nousee siinä vaiheessa, kun bisnes muuttuu sen suurimpien tukijoiden kuppaukseksi. Urheilua katsotaan tunnelman takia ja se tunnelma syntyy siitä, että faneille tarjotaan ne kohtuuhintaiset paikat.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Telkkarin välityksellä oli kyllä hiljaisin Hartwall areena mitä olen ikinä ollut nähnyt. Eteläpääty tai kuka tahansa SM-liigan faniryhmä olisi pitänyt kovempaa meteliä kun nämä Kalervon vip-vieraat. Surullista tämä on, mutta Kummola ja kumppanit ansaitsee kaiken paskan.
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En tiedä onko jo mainittu mutta tv-kuvien perusteella lapsikatsojat loistivat poissaolollaan tuossa Suomi-Valko-Venäjä-pelissä.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Tässähän kävi vain niin, että Kummolalle iski se kuuluisa vauhtisokeus. Miehen ylimieliset kommentit mediassa kertovat siitä, että tiedostaa itsekin, että metsään on jo menty ja jarruttelu siltä osin on turhaa. Varmaan rahallisesti mitattuna jääkiekkoliitto saanee positiivisen tuloksen mutta muilta osin tulosta suomalaiselle jääkiekkoilulle kaikilla tasoilla on vaikea nähdä muuten kuin negatiivisena.

Niiden uskollisten peruskannattajien kenkiin ei kannata tehdä tarpeitaan. Muistojälki on pitkä, Kalervo ymmärrä se, näin se vaan on.

Toivotaan että Suomi menestyy mahdollisimman pitkälle, ettei meidän tätä lajia kannattavien tarvitse muistella näitä kisoja pelkästään Kummolan kisoina seuraaviin kotikisoihin saakka.
 
Viimeksi muokattu:

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Avauspäivän yleisömäärät Hartwall-areena vs. Globen

Helsinki:

USA - Ranska 8 402
Kanada - Slovakia 6 400
Valko-Venäjä - Suomi 12 354

yht. 27 156

Tukholma:

Saksa - Italia 1 033
Tsekki - Tanska 1 610
Ruotsi - Norja 7 770

yht. 10 413

Johtopäätöksiä:

Ruotsalaisia eivät jääkiekon MM-kisat kiinnosta pätkäkään?

Suomi hoitanut markkinoinnin paremmin?

Suomesssa jaettu salaa ilmaislippuja?

Lippujen hinnalla ei niin paljon merkitystä kuin väitetään?

Jotain muuta?

Yleisömäärät YLE:n teksti-tv:n sivuilta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ei niitä USA-Ranska pelin lippuja ainakaan kovin salaa jaettu ilmaiseksi kouluihin ym. paikkoihin. Shell myi lisäksi vitosella kappale 500 lippua peliin ja ehkä moni muukin taho teki samoin. Paikalla oli n. 4000 katsojaa oikeasti, kun ei haluttu yhtä noloja lukuja kuin Ruotsissa, jossa on itseluottamusta tunnustaa, että lätkän MM-kisat eivät kiinnosta katsojia kovin paljon, jos isäntämaa ei pelaa.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Helsinki:

USA - Ranska 8 402
Kanada - Slovakia 6 400
Valko-Venäjä - Suomi 12 354

yht. 27 156

Tukholma:

Saksa - Italia 1 033
Tsekki - Tanska 1 610
Ruotsi - Norja 7 770

yht. 10 413

Johtopäätöksiä:

Ruotsalaisia eivät jääkiekon MM-kisat kiinnosta pätkäkään?

Suomi hoitanut markkinoinnin paremmin?

Suomesssa jaettu salaa ilmaislippuja?

Lippujen hinnalla ei niin paljon merkitystä kuin väitetään?

Jotain muuta?

Yleisömäärät YLE:n teksti-tv:n sivuilta.

En tiedä ovatko johtopäätökseni oikeita enkä välttämättä ymmärrä mitä haluat viestittää.

Pitäisikö Ruotsissa ja yleensäkin muuallakin nostaa vieläkin lippujen hintoja jotta menisivät kaupaksi. Käsittääkseni Suomessa edellisen vuoden mestaruusflow vauhdittaa jossain määrin lipunmyyntiä.

Itse olen jossain määrin fanaattinen lätkäfani, mutta eipä ole enää näillä hinnoilla varaa mennä livenä katsonaan.


terveisin: Iskä + 2 muuta taloudessa asuvaa lätkäfania
 

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomen otteluiden hinnat ovat mielestäni suunnilleen kohdallaan, mutta kuten Kummolakin totesi, porrastusta vastustajan mukaan olisi pitänyt tehdä. Suomi-Kanada on jo loppuunmyyty, joten siinä matsissa olisi pitänyt olla vielä hieman kovemmat hinnat, se on selvä. Ranskaa vastaan olisi pitänyt sitten hieman pudottaa. Virhe on nyt tehty näissä muiden maiden välisissä otteluissa. Näihin olisi pitänyt hinnoitella lippuja lepsummin. Tosin täytyy aina muistaa, että 5000 katsojaa 50 eur/kpl on parempi kuin 7000 katsojaa 30 eur/kpl, mikäli ei sitten huomioida oheismyyntiä.

Kaiken kaikkiaan nyyhkytys ja nenäliinojen suhina siitä, että juuri minä en pääse otteluun, on lapsellista paskaa. Minullakaan ei ollut varaa mennä yhteenkään matsiin, tai olisi varmasti ollut, jos olisin säästänyt esimerkiksi vuoden verran tätä varten. Tai jos olisin omilla toimillani varmistanut aikaisemmin elämässäni, että minulla on nykyistä suuremmat tulot vuonna 2012. Se on ihan oma valinta, paljonko sitä rahaa on käytössä ja kaikkea ei voi saada. Jos matsit ei kiinnosta niin paljoa, että ei ole halukas heittämään 155 euroa tiskiin tai ei ole halunnut säästää lippuja varten reippaasti etukäteen, matsit eivät sitten kiinnostaneet tarpeeksi! Onneksi n. 12 500 ihmistä (tai heidän työnantajiaan ja yhteistyökumppaneitaan) kiinnosti ja se on mielettömän paljon hienompi juttu kuin täysi tupa puolet halvemmilla lipuilla. Jaksan ihmetellä tätä nykyisin vallalla olevaa uuskommunistista kaikki heti mulle nyt ilmaiseksi, spotify on kova juttu, vaikka artistit ei juuri saa mitään -asennetta.

Joka tapauksessa on selvää, että tulojen maksimoinnin pitää olla kisaorganisaation ainoa tavoite ja siinä on esimerkiksi Kanada-ottelussa ehkä epäonnistuttu. Vuoden 1965 kotikisat meni jo.

Sivuhuomautuksena mainittakoon, että tästä kaikesta huolimatta nautin Kummolalle buuaamisesta.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
kun ei haluttu yhtä noloja lukuja kuin Ruotsissa, jossa on itseluottamusta tunnustaa, että lätkän MM-kisat eivät kiinnosta katsojia kovin paljon, jos isäntämaa ei pelaa.

Eikö tuo eilisen Ruotsi-ottelun yleisömäärä 7770 ole hiukan yli puolet Globenin kapasiteetista, joka MM-kisoissa jotain 13500?

Eli ei kiinnosta ruotsalaisia omakaan joukkue?

Sitä nyt lähinnä viestilläni yritin hämmästellä, että ei ilmeisesti kelpaa ruotsalaisille edes "kohtuuhinnoilla" alkusarjan pelit. Tai sitten on kiinnostavammat maat Suomen puolella (Kanada, USA).
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Onneksi n. 12 500 ihmistä (tai heidän työnantajiaan ja yhteistyökumppaneitaan) kiinnosti ja se on mielettömän paljon hienompi juttu kuin täysi tupa puolet halvemmilla lipuilla.

Niin no, jos sille ei pane arvoa että katsomossa olisi yleisöä, jolla ottelun seuraaminen ja Suomen kannustaminen olisi tärkeämpää kuin oluen tai punaviinin juonnin maksimoiminen lähtemällä katsomosta 5 minuuttia ennen erän loppua ja palailemalla sinne joskus seuraavan erän aikana jos huvittaa. Mikäli tavoitteena todellakin on liiton tulojen maksimoiminen eikä järjestää tunnelmallisia kisoja jääkiekkofaneille niin silloin nykyinen hinnoittelu lienee ihan paikallaan.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joka tapauksessa on selvää, että tulojen maksimoinnin pitää olla kisaorganisaation ainoa tavoite

Noinko asian tosiaan näet? Kyllä siellä tavoitelistalla pitää olla myös jääkiekon yleisen imagon ylläpitäminen. Laji-ihmisiä ei pidä mennä viilaamaan linssiin liiaan kanssa. Kun tavallisia faneja tarpeeksi kyykytät, ei niitä faneja kohta enää ole. Nyt moni tuleva faninalku jää ilman sitä ratkaisevaa lapsuudenmuistoa, jolloin palo jääkiekkoon syttyi. Ei nähdä omia idoleita livenä, ei koeta kisojen tunnelmaa, kun isällä/äidillä ei ole varaa/halua maksaa järjettömästi lipuista.

Toisaalta yleinen laji-imago kärsii väistämättä ja muilla lajeilla on tilaisuutensa iskeä pettyneiden fanien massoihin ja houkutella heitä omiin katsomoihinsa. Veikkausliiga ja A-maajoukkue voivat vielä hyötyä tästä kunnolla, kuten myös pienemmät lajit. Verratkaapa tuota eilistä tunnelmaa salibandyn MM-kisojen Suomen ottelujen meininkiin. Niin ja ketä siellä katsomoissa oli? Moni lapsi/nuori muistaa ikänsä ne salibandypelit ja finaalin. Juuri kukaan ei tule muistamaan näistä kisoista hevon kukkua.

Ai niin, mutta saihan kisaorganisaatio maksimoitua ne kuuluisat tulonsa..
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Sitä nyt lähinnä viestilläni yritin hämmästellä, että ei ilmeisesti kelpaa ruotsalaisille edes "kohtuuhinnoilla" alkusarjan pelit. Tai sitten on kiinnostavammat maat Suomen puolella (Kanada, USA).

Eiköhän noista Globenin yleisömääristä voi vetää sen johtopäätöksen että ruotsalaisille kisoja on liian usein, ei jaksa syttyä. Ruotsissa - toisin kuin Suomessa - jääkiekkoilu ei sitäpaitsi ole hallitsevassa asemassa suhteessa muihin lajeihin - varsinkaan jalkapalloiluun.

Ruotsissakin on muuten käyty kiivasta keskustelua lippujen hinnoista, joita pidetään liian korkeina. Hinnoittelua pidetään osasyynä surkeisiin yleisömääriin.

Peukku toki ruotsalaisille siitä että he ilmoittavat otteluiden todellisen yleisömäärän.
 
Viimeksi muokattu:

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Tarkentaisitko vielä, mikä ahneus on kusahtanut ja kenen nilkkaan? Se, että SJL tekee näillä kisoilla huiman voiton ja noilla lipunhinnoilla on sen kohtuullisesti optimoinut? Vai olisiko vähemmän kusahtamista ollut se, että olisi päästetty jengi vaikka ilmaiseksi joka peliin ja tehty tappiolla kisat?
Onhan tämä lippukohu maajoukkuelätkälle ja Suomen jääkiekkoliitolle todella huonoa PR:ää, sitä ei saa muuksi muutettua ja silläkin on oma hintansa. OK, myyjällä on myyjän markkinat ja tuotteen saa hinnoitella ja myydä miten ja kenelle haluaa. Mutta kokonaisuuden hallinnassa on epäonnistuttu.

Jalkapalloväki hyrisee varmasti tyytyväisenä, kun lätkäjätkät puuhaavat tuotteensa uudeksi Savonlinnan oopperajuhlaksi tai porilaisten jazz-häppeningiksi, jossa (kärjistäen) luodaan uusia ja vahvistetaan vanhoja business-kontakteja virvokkeita nauttien.

Eikä tässäkään ole sinänsä mitään väärää, euro on kiva konsultti, ainakin parin tilikauden tähtäimellä. Mutta "lippuhintojen optimointi" (=voiton maksimointi lyhyellä tähtäimellä) nakertaa pidemmän kokonaisuuden näkymiä. Nyt MM-lätkään Suomessa liitettävä "badwill" lienee suurempaa kuin pitkiin aikoihin, ehkä koskaan? Se voi kosahtaa SJL:oa omaan nilkkaan. Jos ei nyt, niin myöhemmin. Media on paisutellut asiaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta SJL ei tästä puhtaita papereita saa.

Ensi vuoden kisoja varten voisi varata Suomen peleihin 3000-4000 lipun "fanikiintiön", johon myydään kohtuuhintaisempia lippuja. 50-60 eur lienee se raja, jossa lienee normifanin näkökulmasta vielä siedettävä hinta. Liput arvotaan ja paljon puhutuilla "tavallisilla katsojillakin" on ollut mahdollisuus saada lippuja.
 

kovalev

Jäsen
Lähes täysi tupa noilla hinnoilla ja Valkuaisia vastaan! Suomi taloudellisessa taantumassa?
Enpä siis yhtään ihmettele, jos hotellihuoneessa krapulaansa lepuuttavalla Kummolalla on juuri tällä hetkellä sellainen "vittu me tehtiin se!" -olo
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Mua tavallaan harmittaa, että meno katsomossa ja muuallakin on tollaista kun on. Ei ole isoja fanijoukkoja tullut ulkomailla ja pitäisivät meteliä kampissa, ei mitään mikä viittaisi että täällä on lätkän MM-kisat. Ainoa mistä saa jotain viitettä on iso banderolli Mikko Koivusta Forumin seinällä, mutta siihen se sitten jääkin.

Vituttaa katsoa jotai pukumiehiä tuolla hallissa jotka meni peliin kun "mut vaa kutsuttiii niin ajattelin mennä ei se jääkiekko nyt niin paljoa kiinnosta". Kal€ ja $ulin kusi tän homman, mutta en enää jaksaisi itkeä siitäkään, koska kisat ovat alkaneet ja olisi kiva keskittyä hokiin, mutta eihän se onnistu kun kotikatsomoihin asti näkyy miten päin vittua koko homma on hoidettu.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Lähes täysi tupa noilla hinnoilla ja Valkuaisia vastaan! Suomi taloudellisessa taantumassa?
Enpä siis yhtään ihmettele, jos hotellihuoneessa krapulaansa lepuuttavalla Kummolalla on juuri tällä hetkellä sellainen "vittu me tehtiin se!" -olo

Ja tunnelma kuin hautajaisissa, koska liikaa todellisia faneja katsoi ottelua kotisohvalla. Missä oli se edellisistä kotikisoista tuttu sinivalkoinen meri katsomossa? Minä ainakin suorastaan nautin puolityhjistä katsomoista muissa otteluissa ja leijonienkin pelin tyhjistä tuoleista, niin syvältä tämä lippufarssi oli. Toisaalta Ruotsissa lippuja sai halvemmalla, eikä Tsekki- Tanska pelin koosteessa näkynyt juuri katsojia ollenkaan. Yleisömäärä taisi olla jotain 1000.
 

kovalev

Jäsen
Toisaalta Ruotsissa lippuja sai halvemmalla, eikä Tsekki- Tanska pelin koosteessa näkynyt juuri katsojia ollenkaan. Yleisömäärä taisi olla jotain 1000.
Monta tekijää, joista jääkiekon ylivalta Suomessa ei varmasti ole pienin.
Ehkä suomalaisessa ja ruotsalaisessa ajattelussa kohtuudesta on myös eroja.
Ruotsin pelaja ottaa melko suoraan kantaa lippujen hintoihin:
| Yle Urheilu | yle.fi

Kuka tämän tekee Suomen joukkueesta? Aivan oikein; ei kukaan. Puhumattakaan että Kummola tekisi jotain muuta kuin möhähtelisi ylimielisesti.

edit: Ruotsin pelaajat - ei pelaaja.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tarkentaisitko vielä, mikä ahneus on kusahtanut ja kenen nilkkaan? Se, että SJL tekee näillä kisoilla huiman voiton ja noilla lipunhinnoilla on sen kohtuullisesti optimoinut? Vai olisiko vähemmän kusahtamista ollut se, että olisi päästetty jengi vaikka ilmaiseksi joka peliin ja tehty tappiolla kisat?

Eikös tässä ratkaisuna voisi olla se KUULUISA välimuoto, jossa hinnat olisivat kohtuulliset, täyttöaste suuremi ja tunnelma parempi?
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kuka tämän tekee Suomen joukkueesta? Aivan oikein; ei kukaan. Puhumattakaan että Kummola tekisi jotain muuta kuin möhähtelisi ylimielisesti.
Miksi täällä pitäisi muuttaa Suomen pelien hinnoittelua kun tuolla hinnoittelulla saadaan halli käytännössä täyteen ja tuotto maksimoitua. Kuten Ruotsin tilanne osoittaa, niin ei hinnalla ole niin suurta merkitystä väkimäärään kuin annetaan ymmärtää. Siellä ei talous porskuttaa Suomea paremmin ja rikas kansa. Ne tarvitsisivat oman Kalen, joka osaisi pyörittää tämän kiekkobisneksen kunnolla, eikä noin räpeltäen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös