TPS kaudella 2012–2013

  • 656 336
  • 1 480

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Lehkosen tapauksessa jonkun kulli on leikattava, vaikka hänen itsensä, jos ei muuta syylistä löydy. En ainakaan mitään positiivista toivo enää hänen uralleen, jos ei takaisin tule. kahden vuoden saikku olisi alkuun ihan jees. Toki jos Kalpa nyt jonkun uskomattoman kovan paketin tarjosisi, niin se lienee ainoa kelvollinen syy, mutta siinäkn tapauksessa toivon floppaamista.

Tässä on sellaista tunteiden paloa jota on kaivattukin, ensi vuodeksi sitten siihen tulevaan fani-seisomakatsomoon Artturille jokaiseen KalPa-matsiin jotain spesiaaliherkkua tarjolle.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Tervetuloa Atte jengiin!

Mulla oli toivoa tän päivän suhteen paljonkin, mutta mitä nyt ilmoitettiin, vetää kyllä hiljaiseksi.
Siis onko runko nyt tosiaan tässä ja 4-5 pelaajaa etsitään ulkomailta kesän aikana !? Siltä se nyt vaikuttaa, vittu että osaa vituttaa!!

Eli;

-Budjetti laskee ~300 tuhatta
-Kärkinimet poistuivat, ei vielä korvaajia
-Suomessa pelaavat pelaajat eivät kiinnosta/ei haluta tänne markkina-arvoisella tarjouksella
-Kirkkain junnu vaihtoi maisemaa

Ei näytä hyvälle. Virran sekoilukiekko yhdistettynä siihen, että maksava yleisö ei todellakaan Turun talousalueella tule katsomaan hyvällä tätä menoa -> miten käy kausarien ?
Budjetin lasku meinaa sijoituksia 14-10, varsinkin kun katsoo rosteria.

Kaiken huipuksi Tappara vei Connollyn, Kankaanperän ja Koskirannan...

Mitä Virta mahtaa haluta ?
 
Viimeksi muokattu:

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei voi muuta sanoa kuin vittu mitä paskaa! Miten muka merkittäviä sopimuksia. Yksi vähän merkittävä sopimus ja muut olivat täyttä paskaa. Itseänihän ei kiinnosta jotkut junnut, jos sieltä aina päästetään ne timantit pois. Kyllä nyt vituttaa niin saatanasti, koska satavarmuudella sieltä tulee Stone2:sia ja Scalzoja, jotka sitten olevatkin yhtäkkiä puukäsiä ja loukkaantuneita.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaikki oleellinen alkaa olla taas sanottu. Tulevan kauden ainoa realistinen tavoite on karsintojen välttäminen. Kaiken mennessä nappiin ehkä sääliplayoffit. TOM.

Enteileeköhän tuo reipas budjetinlasku sitä, että tällä kaudella on sittenkin tullut tappiota ja reilusti?
 

hokihoki

Jäsen
Vitutus on armoton täälläkin suunnalla!!
Engrenin soppari ei paljon tässä uppoavassa laivassa kurssia muuta! Kyllä voisi väittää että kausi 2012-2013 tulee olemaan sellaista via dolorosaa että tämä vitutus on vasta alkua!

Jos/kun elokuussa toteutuu sama kuin aiemmin eli Arsen haut ovat näitä kädettömiä ja jalattomia niin ainoat pelit joita katson on ne joissa TPS ei pelaa!
Kausikortti jää 90% varmasti hankkimatta, sen verran vituttaa tuo TPSin politikointi että ei kiinnosta enää hilun hilua tuohon arkkuun antaa.

Kuten joku totesi Mestis voisi tehdä vähän helvetin hyvää Tepsille, voisi sitten kaveri ihmeissää taputella toistensa kansitakkien selkää! Tätä vauhtia TUTO on tulevaisuudesa kaupungin ykkösseura.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Ko. keissin olennaisin epäkohta boldattu ja alleviivattu. Alaikäisten pelaajien treidaamisesta on sovittu pelisääntöjä joukkueiden välillä herrasmiessopimuksella, mutta joka vuosi joitakuita ylilyöntejä vaan tulee.

Aika huimapäistä silti pitää kv-tason lahjakkuutta myyntitiskillä kevään peleissä ilman selustaa turvaavaa jatkosopimusta kuten aiemmin jo spekuloin. Ei ole ihan pro strategia kuitenkaan. Onhan näitä kaappauksia kuitenkin aiemminkin tullut. OJ Jokinen jne.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaaha. Menin muna kovana katsomaan Tepsin nettisivuilta uudet vahvistukset, ja kyllä stondis laski äkkiä. Vittu mitä paskaa, oikeasti. Budjetti laskee, ja joukkue heikentyy radikaalisti, se tiedetään jo nyt. Engren oli ainut positiivinen asia tältä päivältä. Kaikki muu vetää todella hiljaiseksi. Ajattelin että täksi kaudeksi pitää pistää tavoitteeksi pääsy suoraan pudotuspeleihin, mutta nyt täytyy laskea odotuksia huimasti. Ulkomaalaisvahvistusten pitää onnistua ihan saatanan hyvin, jos meinataan päästä edes sääleihin.

Tappara teki samalle päivää sellaset kaappaukset vielä että Helsingissäkin ihmetellään, ja KalPa ihan vittuillakseen julkaisi Lehkosen sopimuksen ennen Tepsin pressiä. Eniten silti ärsyttää tää Tepsin touhu. AAAARRRGGHHHH.
 

Banjo

Jäsen
Mitä helvetin larppaajia siellä toimistolla oikein pyörii, täähän on ihan satuhahmojen touhua koko perseily! Juhlavuosi, uusi seisomakatsomo, valmentaja saanut ajaa pelitapansa sisään vuoden verran... kaikki puitteet näennäisesti kunnossa. Sitten joku väläyttää simapäissään että heitetään kalliit miehet pois ja otetaan tuomisen henkka tilalle, näin kato säästetään markkoja melekosesti! Ja jokainen pikkutakkimies puhuu aivan täyttä paskaa aina kun avaa suunsa. Millon ei ole yhtä ainutta sopivaa pelaajaa vapaana koko universumissa ja milloin se ainut vapaa saa kolmentoista miljardin tarjouksen kuusta ja lähtee tottakai sinne! Virta haluaa varmasti arialaisen kääpiön joka juoksee satasen alle kymmeneen sekuntiin ratkaisten samalla maailman vaikeimman sudokun. Kun Vuori ei sitten tähän pysty vastaamaan on lopputulos se että jätetään kaikki hankkimatta koska ne ei kuitenkaan "sovi" meille. Kuka tässä nyt saadaan kantaa giljotiiniin!? Nimiä pöytään perkele! Kaikki ulos sieltä ja kesätyöläiset tilalle, ainoa toimintamalli jossa säästäminen ei vaikuta mitenkään tuloksiin!!!
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
HC TPS @ Facebook

Ari Vuorelta kysyttiin KalPaan siirtyvän Artturi Lehkosen tilanteesta Yle Turun Radiossa:

"Artturi on tehnyt oman perheen kanssa valinnan. Me haluttiin tarjota taloudellista ja urheilullista sopimusta kahta vuotta."

"Ajoimme häntä jo viime vuonna sisälle ja yleensä teemme nuorten kanssa pidempiä sopimuksia ja nyt teimme poikkeuksen. Poikkeus ei tuottanut tulosta. Me ei voida vastustaa toisten ihmisten päätöksiä."

"Kun aika menee eteenpäin, niin tämä selvää enemmän, että tässä on isommat perheen asiat suhteen kyseessä. Kun 17-vuotias muuttaa pois kotoa, niin se on iso päätös koko perheelle. Uskon että heillä on tiedotettavaa myöhemmin."

Pitkiä sopimuksia nuorille? Milloin? RR55 ja pari muuta tämänhetkistä junioria voinevat käydä poikkeuksesta, mutta yleisesti ottaen eikös se nimenomaan ole meitä fanejakin kyrsinyt, että Vuori & co. heittävät aina meidän lahjaikkelle nuorille vain vuotta kerrallaan pöytään, ihan niinkuin muillekkin pelaajille..

Paskan maku jäi suuhun niin tiedotustilaisuudesta kuin case-Lehkosesta, taustoista tietämättä sen enempiä... Haista paska Vuori! Vuori näyttää olevan Palloseuralle kuin ikävä tulehdus. Homma ei toimi..
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Mahtavaa juhlavuotta Nollakerho vaan!

Mitäköhän Atelle on kerrottu ensi vuoden rosterista ennen allekirjoitusta? Juhlavuosi tulossa ja sen mukainen nippu kasataan eteesi. Mahtoin Aten iho nousta kananlihalle kun kusetuksen laajuus paljastui tämän päivän "massiivisessa".

Nykyistä rosteria kun katsoo niin pelaajabudjetista vasta puolet käytetty eli ei mitään vitun hätää.

Onnea Arse vaan niihin perinteisiin syksyn mahtaviin hankintoihin. Sille Reebookille sitten vielä laiturit laidoille. Vai oliko se Reebook sittenkin veskari. No eiköhän se selviä ekoissa treeneissä.

Korpivaellus jatkukoon ilman sitä legendaarista valoa tunnelin päässä...
 

Veijari

Jäsen
Hah!
H. Tuominen (2+5), M. Tuomainen (3+5) meidän ensi kauden profiilipelaajat. Porkkanapöksyt vei tänään tepsiä noilla hankinnoillaan 100-0, jos riittää.
Ensi juhlakaudella 4000 katsoja ka. ja nollatulos niin seura on tyytyväinen? Siinäpä kunnianhimoinen tavoite! Eipä tartte hallille ensi talvena raahautua, kiitos tästä.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Kokoonpanot siis;

Vahalahti - X - X
X-X

Hattunen/X - X - Anttila
Seppänen - Palmroth

Salo - Laakso - Tuomainen
Vittasmäki - Ristolainen

Kulmala/Seinelä - Tuominen/Virtala - Huhtala/Virtala

Engren
Järvinen
Runola

Aukkoja on rosterissa aivan vitusti ja vielä ne isoimmat. Maalivahtiosasto on kunnossa, Ylösellä on silti oikeasti kova homma edessä.

-Kuka tekee maalit
-Kuka rakentaa peliä
-Pakisto aivan kädetön, pieni ja jäähyherkkä
-Rightin pelaajia pelaavassa kokoonpanossa 2kpl
-Meidän on pakko peluuttaa -93 ja -94 syntyneitä
-Mitä sanoo katsojat
-HK:n nakkimuki ei naurata

+Jokaiselle on taatusti näytönpaikkoja, nyt on junnujen aika nousta esiin
+Tavoitteita ei tarvitse asettaa kovin korkealle
+Rahaa säästyy paljon
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Aika paha yhtälö. Kausikortteja pitäisi saada kaupaksi, mutta kuka hullu sellaisen ostaa, kun tuote on täysin keskeneräinen ja näytöt hyvien ulkomaalaisvahvistusten hankinnan suhteen ovat sellaisia, joista saa paremmat naurut kuin Jim Careyn leffoista.

Ihan turha selittää mistään tyhjistä kotimaanmarkkinoista. Tapparaan mennyt Koskiranta nyt ainakin olisi pitänyt saada eikä Kankaanperäkään huono olisi ollut. Kyllä joukkueen rakentamisessa on pahasti epäonnistuttu. Voi olla että viime kausien fiaskot ovat pientä tämän juhlavuoden rinnalla.

Arselle kenkää!
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Kyllähän tämä taas vähän jäätävältä näyttää. Joukkueesta, joka pelasi jo viime kaudella huonosti, lähtee se vähäkin tulivoima pois. Paljon lasketaan niiden maagisten ulkomaalaisten varaan, eikä se kortti ole varsinaisesti jokeria viime vuosina näyttänyt...

Ja kyllähän tuo Lehkosen poislähtö ns. muumittaa. Jotenkin naurettava hehkuttaa junnuihin panostamista yms kun ne parhaat kermat lähtevät jonnekin Kuopioon.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Enteileeköhän tuo reipas budjetinlasku sitä, että tällä kaudella on sittenkin tullut tappiota ja reilusti?

Tappiota ei kaiketi ole ole edes tulossa laisinkaan. Ellei sitten ennakkotiedoissa ole annettu väärää informaatiota. Kysymys on nyt jostain muusta.

Olihan hirveä pressipäivä palloseuran (ja sen sidosryhmien) kannalta. Eniten kyllä korpeaa tuo case-Lehkonen.. oli sitten syyt missä tahansa. Ensin korostetaan juniorien nostamista ja sitten paras hyökkääjäprospekti karkaa muualle.

Muutenkin ei tämä balanssi nyt ihan juhlakauden taseen veroinen ole, jos katsotaan kenttäpelaajien pelaajaliikennettä noin suurinpiirtein:
Ulos: Plihal, Birner, Mikus, Hauhtonen/ Viinanen, Suominen, (Lehkonen), Mojzis, Scalzo, Hirvonen, Tuominen, Huzz..
Sisään: Tuominen (joka nyt ehkä korvaa tuosta Hauhtonen/Viinasen)

Nyt siis haetaan 4-5 pelaajaa pääasiassa ulkomailta. Totnoin.. itkeäkkö vaiko nauraa. Virran mukaan tärkeimmät sopimukset tehdään joulu/tammikuussa ja siksi tänä vuonna kontattiin. Ei sitten ihan onnistuttu vissiin nytkään?

Pelottavaa on, että vitutus on kohta evvk.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kokoonpanot siis;

Vahalahti - X - X
X-X

Hattunen/X - X - Anttila
Seppänen - Palmroth

Salo - Laakso - Tuomainen
Vittasmäki - Ristolainen

Kulmala/Seinelä - Tuominen/Virtala - Huhtala/Virtala

Engren
Järvinen
Runola

Hui saatana!!!

No, eipä tarvi kausikorttia uusia.
 
Äkkiseltään laskettuna meillä on se rapia miljoona käytettävänä viiteen janariin.

Vahalahti-250k-Anttila
Hattunen-200k-150k
Tuomainen-Tuominen-junnu
Salo-Laakso-Virtala

250k-200k
Ristolainen-Seppänen
Vittasmäki-Palmroth
junnu-junnu


Tässäkin kun oltaisiin Lehkoselle tajuttu antaa tuo kakkosen laiturin paikka niin ei olisi siihenkään tarvinnut ketään hankkia.VITTU.

Saa olla joka paikalle Liigan top10 pelaajia paperilla jotta tuolla uskaltaa kauteen lähteä tosissaan tappelemaan sääleistä.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No huh huh. Tulee kyllä todella ikimuistoinen "juhlakausi"...

Tuohon Lehkosen kommettiin kiteytyy koko touhu...


"Kaikki alkoi olla jo niin tuttua Turussa ja halusin uusia ärsykkeitä elämääni, joten KalPa oli hyvä valinta. Kuopio on hyvä urheilullinen kaupunki ja KalPan joukkue on nälkäinen. Tykkään voittamisesta ja siihen KalPassa on mahdollisuus.Kuopiossa pitää oikeasti taistella pelipaikasta, Lehkonen kertoo."

Hiljaiseksi kyllä vetää jos tosiaan ensi kauden joukkue on seuraavanlainen:

Vahalahti-ulkomaanarpa- Anttila

Hattunen-Ulkomaanarpa-Tuomainen

Virtala-Tuominen- Junnu

Salo-Laakso-Junnu

Ja pakiston kruunaa "ykköspari" ulkomaanarpa-ulkomaanarpa

ja lisäksi löytyy:

Seppänen - Palmroth

Vittasmäki-Ristolainen

Ja läjä junnuja tyyliin Friman/Lehtonen
Kyllä saa olla nuo ulkomaanarvat tosiaan jotain LeeSweatteja ja StephenDixoneita jos aiotaan taistella muustakin kun siitä että säilytäänkö liigassa vai ei..

Ainoa osasto joka on edes jotenkin kunnossa on maalivahtiosasto Aten johdolla ja Upin jatkolla. Pitää vaan toivoa että Attekumiorava torjuu kaiken ja samalla sitä että kaveri säilyy koko kauden ehjänä . Sillä ykköskassarin jälkeen taso romahtanee täälläkin täyisin.. Tosin vaikea sanoa kun ei ole peliäkään alla junnuilla liigassa..
 
Viimeksi muokattu:

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko nyt myös tosissaan niin, että ensi kauteen lähdetään veskarikolmikolla Engren - Järvinen - Runola? Kukaan ei tainnut puhua lehdistötilaisuudessa mistään maalivahdin etsinnästä. Jos oikeasti lähdetään noilla maalivahdeilla, niin toi osasto on ennakkokaavailuissa jopa huonompi kuin viime kauden kaksikko, joka lopulta osoittautui huonommaksi kuin paperilla. Engren on parhaimmillaan erittäin hyvä, mutta takuuvarmasti tulee myös suvantovaiheita. Ja kun vielä edessä pelaava joukkue on sysipaska, niin vaikeata tulee Engrenillä olemaan.

Ja Miikka Tuomaisesta vielä sen verran, että vaikka jatkosopimus oli selviö, niin silti ärsyttää että pitää tuollaista löysää turhaketta katsella vielä ensi kaudella. Tepsillä ei ole mitään käyttöä Miikka Tuomaiselle, joka surffailee ympäri kaukaloa pelin ulkopuolella. Ja Peksi palkitsee todennäköisesti Tuomaisen vielä yv-ajalla.

Mitä enemmän tätä tilannetta miettii, niin sitä paremmin ymmärtää myös Lehkosen ratkaisun. Voittavassa joukkueessa on kivempi pelata kuin häviävässä.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tämä taas vähän jäätävältä näyttää. Joukkueesta, joka pelasi jo viime kaudella huonosti, lähtee se vähäkin tulivoima pois. Paljon lasketaan niiden maagisten ulkomaalaisten varaan, eikä se kortti ole varsinaisesti jokeria viime vuosina näyttänyt...

Ja kyllähän tuo Lehkosen poislähtö ns. muumittaa. Jotenkin naurettava hehkuttaa junnuihin panostamista yms kun ne parhaat kermat lähtevät jonnekin Kuopioon.

Toisaalta, mun mielestä valmennusjohto ei ole oikein antanut sellaisia näyttöjä menneellä kaudella että heidän joukkueeseensa kannattaisi kovinkaan erityisesti panostaa. Siinä mielessä perusteltua hillitä kuluja, enkä ainakaan omalla kohdalla myönnä että pelaajabudjetin lasku sinänsä "masentaisi". Ulkomaalaisvahvistukset näitä liigajoukkueita tyypillisesti vetää perässään, joten toivoa on vielä. Maalivahtipuolella ollaan sentään paremmalla puoliskolla.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
-Atte Engren
-Henri Tuominen
-Miikka Tuomainen
+junnut

Siis mitä helvettiä? Tässäkö oli Tepsin jytky? Olisivat jättäneet tämän tilaisuuden pitämättä ja nuo saatanan turhakkeet hankkimatta! Enää ei ole edes kesä TPS-kannattajalle mukavaa aikaa.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Tai sitten TPS vain latoi pöydälle liian vähän merkkareita, tiedä häntä. Ottajia oli jonoksi saakka eikä välttämättä silloin ilmaiset Akatemian verkkarit riitä.

Korviini osuneet pikkulinnut kertoivat Kalpan tarjonneet 70000 merkkaria pelaamisesta ja 17000 merkkaria nimenkirjoittamisesta.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Toisaalta, mun mielestä valmennusjohto ei ole oikein antanut sellaisia näyttöjä menneellä kaudella että heidän joukkueeseensa kannattaisi kovinkaan erityisesti panostaa.

True that. Mutta ei kyllä taas vaihteeksi ole Tepsissä varsinaisesti tekemisen meininkiä ja vähän hirvittää, että missäköhän vaiheessa se paljon puhuttu ja toivottu nousu taas alkaa? Vai ollaanko vielä hallitussa alasajosssa?
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Jaahas, täällä on näemmä jo melkoiset hulabaloot käynnissä.

Tiedotustilaisuus ei sinäänsä kyllä pettänyt, nimittäin eihän tänne ketään vielä ollut tulossa. Hauskinta tässä on, että kerrotaan Tuomaisen tehneen jatkon vaikka se oli jo tiedossa tammikuussa, että sopimus sisältää myös ensi kauden.

Ja sitten vapun huhuihin. Nimittäin Ross ilmeisesti jatkaa saksassa joten ei ole tänne tulossa. Ja puolustukseen kuulemma tulossa yksi Pauli idästä.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ja puolustukseen kuulemma tulossa yksi Pauli idästä.

Älä jumalauta viitsi pelotella. Tämä on ollut TPS:n osalta jo niin karmea päivä (pl. Engren) että tällaista vitsailua ei oikein jaksaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös