Otteluseuranta: Playoffs, round 1, ke-to-yö

• 214

odwaz

Kepa ja Pena
Kuka se oli, joka ajoi kaksi Pensin miestä ihan pystyyn samassa vaihdossa? edit: siis Schenn?

Mutta jumankauta, nyt on lätkää! Aivan huikea intensiteetti, taklauksia satelee ja päästä päähän mennään. Takatukkatsekki puolusti aika hienosti tuon 2-0 -maalin. Liu'ulle siniviivan kohdalla... hahah!

ace

Jotenkin vaan tulee poikkimailan huonoutta korostavista mieleen Ropposen komennuksessa olevat hattivatit. Ei mitenkään henk.koht. Maalivahteja täälläkin tarkkaillaan.

Ilmeisesti tunnet Ropposen porukoita ja metodeita. Olisi mielenkiintoista kuulla lisää, mutta tämä ei liene oikea paikka sille.

Oli miten oli, nuo tämän päivän gladiaattorit ovat huikeita miehiä. Ja osa naisiakin... =D

Snagari

Kyllä.
Ja kyllä.

On muuten aivan järkyttävää tuomarointia nyt kantrikaupungissa! 2 väkivaltaisuusjähyä ihan nollatilanteista. Ei näin.

vstk

New York Rangers
Linjatuomarit auttoivat tuossa maalissa kylla jonkin verran. Siina kylla Coburn kosketti kiekkoa ensin paatytilanteessa.

Philly paasi ensimmaisessa erassa mukavasti kyytiin mukaan, mutta ei Ilya kylla parasta peliaan ole esittanyt. Eikohan Bobo vaihdeta maaliin toiseen eraan.

PinQ

Pittsburgh Penguins
Odotin vahvaa ottelun alkua ja ensimmäistä erää Penguinsilta. Tämä kuitenkin ylitti kaikki odotukset, Flyers aivan hukassa. No, on ne sieltä ennenkin noussut joten eipäs julisteta voittajaa vielä.

Lampinen

JYP ja Jere Lassilan joukkueet
No joo. Alku oli totaalisesti Pensin ja erän edetessä Flyers (Jagr) sai omat mahdollisuutensa, mutta sitten tuli vielä kylmää suihkua erän lopussa.. Game 1 taputeltu.

Palsa

Flyers, STL Blues, Jymy
Vittan, kun on oranssi vähän pesukoneessa. Nyt pitäis saada erän alkun vähän härdelliä, niin oltais taas pelissä mukana. Tulee mieleen Vancouverin kisoista Can-Rus peli, jossa toinen on ihan nukuksissa.

dangler

Jokerit, Coyotes, Boedker#89 ja Hotspur
Jaa, Predators menee sitten johtoon! Stuart epäonnen soturina, hänen luistimesta kiekko verkkoon, huuhh!

Apmp-

Red Wings, TPS
26. maali Brad Stuartin jaloista omiin tällä kaudella ja Preds johtaa 1-0. Menee juuri niin kuin odotinkin.

Nicotsein

Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Huhhuh, kylläpäs oli muikeaa peliä pingviinien ja cryersien eka erä. Kyllähän tää peli näyttää "vähän" erilaiselta kuin tammikuinen normiläpsyttely änärissä. Ja mikäs sen parempaa kuin 3-omppu johto ekaan erään.

CptCannon

Philadelphia Flyers, AC Oulu
Pensit kaikessa nopeampia kuin Philly. Tuntuu että kokoajan Pensit kerkeää taklaamaan tai taklausten alta pois ja Flyersien kohdalla juuri päinvastaiselta.

Toinen erä aina ollut hyvä Phillylle, saas nähdä mites nyt. Pakko ois nousta maalin päähän että jäis vielä toivoa viimeseen erään.

Kokis-automaatille kyytiä, Lavy!

odwaz

Taklaukset ekassa erässä PIT 20 - PHI 19. Voi kuitenkin olla, että tahti hieman laantuu tuosta jossain vaiheessa..