Juujärven KooKoon rakentuminen kaudeksi 2012-2013

  • 547 864
  • 1 740

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Edellisellä kaudella Järvinen pyöritti ylivoimaa ja se toimi? Mutta miksi hänen kanssaan ei tehty jatkosopimusta? LIian vanhako? Sen sijaan alasarjoista hankitaan Kipru, josta ei ollut sateentekijäksi loppupeleihin.

Itse asiassa tilalle hankittiin kyllä Kai Syväsalmi liigasta. Ja jos jälkiviisasteluun lähdetään, niin eipä Järvisestä olisi ollut iloa KooKoolle, kun kerran joutui henkilökohtaisista syistä jättämään käytännössä koko kauden väliin.
 

Fordél

Jäsen
Mites olisi kolmosen keskelle ensi kaudeksi Tomi Peltonen?

Tällä kaudella LeKissä: 29 ot. 8+7=15, -5 (keskimääräinen peliaika 16.48)

Hyvä kahden suunnan sentteri ja potentiaalia yli 30 pisteen kauteen Mestiksessä, joten voisi tuurailla loukkaantumisia ylemmissäkin kentissä. Kävisi ainakin allekirjoittaneelle oikein hyvin. Lienee tuttu myös Juujärvelle.

Linkki vie Jatkoajan pelaajakorttiin.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei osaa Peltosesta sanoa oikein mitään. Kokemusta ja aloitustaitoa voisi olla enemmän, mutta miksei.

Entäs nämä pelaajat LeKistä:

Lassi Mattila

Menisi 2-3 -sentterinä. Ura polkee vähän paikallaan, mutta mielestäni edellytyksiä nousta Mestiksen johtavien senttereiden luokkaan.

Atte Susi

Olisikohan turhan samantyylinen Veistolan kanssa. Ilmeisesti kuitenkin potentiaalisempi ja Timo Suden poikana olisi mielenkiintoinen pelaaja juuri Kouvolaan.
 

Fordél

Jäsen
Entäs nämä pelaajat LeKistä:

Lassi Mattila

Menisi 2-3 -sentterinä. Ura polkee vähän paikallaan, mutta mielestäni edellytyksiä nousta Mestiksen johtavien senttereiden luokkaan.

Itekin olen Lassi Mattilaa fundeerannut jo useaan otteeseen KooKooseen. Mattila olisi tietysti kova hankinta esim. kolmosen keskelle. Kokenut pelaaja, suoritusvarma, hyvä molemmissa päissä kentttää ja hyvä aloittaja. Myös Juujärvelle hyvin tuttu pelaaja. Mutulla heittäisin kuitenkin, että lähtisikö KooKooseen kolmosen keskelle vai viihtyykö paremmin kotiseudullaan ja LeKissä isossa roolissa? Käsittääkseni oli lähellä laittaa hokkarit naulaan jo ennen tätä kautta tai ainakaan ei pitänyt olla mikään selviö, että jatkaa pelejään Mestiksessä. Ottaisin siis ehkä mielummin sen Peltosen, joka ehkä haluaa urallaan vielä selkeästi eteenpäin.
 

Kenkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jep. Loppu kaneettina, pakiston kykenemättömyys ja hyökkäysten nopeaan aloittamiseen ja tukemiseen. Talvisodassa olisi tullut takkiin ja pahasti tuolla asenteella. Mikki Hiiri luokan pakkeja ei haluta vastaisuudessakaan, mutta kiekollista osaamista on saatava.

Sama vaatimus kyllä laitureihin, että ei enää hiirulaisia, vaan maalille menijöitä! Asennetta. Kuinka monta kertaa hyppyrimäenportaat ? Jokainen vaihto niin että on hapoilla, Asennetta! Ottakaa mallia Veistolasta.
senttereihin on jo kuulemma tulossa parannusta.
 
Pientä huhun poikasta oli, että pakistossa jatkavat ainakin Lehtonen ja Forsberg. Sitten tulopuolella pakistoon Västilä Ilveksestä ja huhuissa liikkunut Kulmalan Vesa Jukureista, tokihan KooKoolla on ollut aina huhuissa mukana myös Juuso Akkanen, joten jännä nähdä mitä sieltä tulee.

Hyökkäysosastolta vahvasti oltaisiin viemässä Hokkasta takaisin Mikkeliin ja Iivolle ei ole ilmeisesti edes tarjottu jatkosopparia. Sami Lähteenmäkeä ollaan tuomassa Jukureista KooKooseen, mutta saapa nähdä miten tuo pitkä loukkaantuminen vaikuttaa asiaan? Olisikohan se toinen huhuttu hyökkääjä Mikkelistä sitten joku kolmikosta Malinen/Memonen/Rothla.

Eiköhän ensi kuussa jo tule fatkoja tiskiin.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lähteenmäki olisi ykköstoive ja hienoa jos on tulossa. Pitkä loukkaantuminen voi olla vaan saatavuuden ja hintalapun kannalta hyvä asia. Lähteenmäki voitti kaudella 2010-2011 tehotilaston ja oli sarjan paras maalintekijä eikä tehot hyytyneet playoffeissakaan. Malinen on toinen, joka kelpaisi. Memonenkin ehkä, mutta Rohtlalle ei ole käyttöä.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vähän kyllä hassua tämä pelaajien liike KooKoon ja Jukurien välillä. Eikö niitä pelaajia voisi koittaa hankkia jostain muualtakin ;).

No, jos sieltä löytyy Juujärven systeemiin sopivat kaverit, niin mikäs siinä. Itseäni ehkä hieman kirpaisee, jos Iivo pelaakin ensi kaudella keltaisessa paidassa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Pientä huhun poikasta oli, että pakistossa jatkavat ainakin Lehtonen ja Forsberg.

Lehtosellahan oli jo muutoinkin kahden vuoden soppari alla eli aika tod.näk. tuo jatko on. Tuskin halpaa sukulaispoikaa nyt ulosostamaankaan lähdetään. Toki se olisi ihan toivottavaa, että ei jatkaisi puolustuksessa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sami Lähteenmäkeä ollaan tuomassa Jukureista KooKooseen.

Lähteenmäkeä ollaan tuomassa myös Ässiin, mikäli huhuihin on uskominen. Tiedä sitten olisiko tarjolla try-outtia vai suoraa sopparia, mutta eiköhän kaveri ainakin aluksi halua kokeilla ylempää sarjatasoa...
 

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lähteenmäki ilmeisesti try-out keikalle Poriin ja jos se ei onnistu, niin Kouvola aika lähellä, tai taitaa siinä ollu myös yksi toinenkin seura samalla apajalla...

Pakko tarttua tuohon Hokkaseen, sillä kaverilla ei taida olla juurikaan kunnianhimoa edetä urallaan. Meinaan nyt olisi viimeisiä mahdollisuuksia pyrkiä eteenpäin vaikka väkisin, Liigaan ja jos ei onnistu niin ulkomaille. Sieltä saadaan sitä drivea millä äijä saadaan seuraavalle tasolle.

Ei helvetti kannata jäädä mestikseen pyörimään, on se sitten Kouvolassa tai Mikkelissä, se on lopunalkua kiekkoilijan uralle.

Pari vuotta vaikka Ruotsissa tekisi ihmeitä.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Ei nähdä Lähteenmäkeä KooKoossa ensi kaudella. Tämä huhu onkin osoittautumassa uutisankaksi. Lähteenmäki tosiaan menossa tryoutille Ässiin ja jos ei saa sieltä sopimusta niin sen jälkeen on mahdollista, että suuntaa ulkomaille. On tietysti mahdollista, että pelaa myös mestiksessä, mutta KooKoo ei tiettävästi ole käynyt hänen kanssaan neuvotteluja. Aika luotettavalta taholta kuulin, että KooKoon ensi kauden joukkueeseen ei hankittaisi yhtään pelaajaa Jukureista. Tiedä sitten mistä nämä huhut ovat lähteneet liikkeelle, että Jukureista olisi siirtymässä KooKoon joukkueeseen pelajia.
 
Huhut kertoo, että Marko Kiprusoff jatkaisi ensi kaudella KooKoossa ja seura ostaisi hänen sopimuksensa Pallo-Karhuista pois. Hienoa jos näin, koska siinnä on hyvä peruskivi minkä ympärille taas joukkue rakentaa. Selväähän on se, että Kostaja ei tule olemaan ykköspakki tai edes kakkospakki, mutta juurikin se mies joka heittää jäälle tiukassa paikassa. Lähde on KKP:n foorumi ja siellä hommaa joidenkin kirjoittelijoiden mielestä pidetään varmana.

Toivotaan nyt, että seura hoitaa Luiginkin asian oikein ja tekee miehelle ihan kunnon sopparin, että maestro ei vielä lyö hanskoja tiskiin.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hienoa, jos Kiprusoff saadaan pidettyä Kouvolassa. Arvokas pelaaja KooKoolle, ehdottomasti. Itseäni mietityttää lähinnä se, miten kaverin kunto ja paikat kestää koko kauden aktiivisen treenaamisen ja pelaamisen. Tahti kuitenkin aika eri luokkaa kuin jossain Pallo-Karhuissa. No, fiksulla tekemisellä varmasti mennään pitkälle.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivotaan nyt, että seura hoitaa Luiginkin asian oikein ja tekee miehelle ihan kunnon sopparin, että maestro ei vielä lyö hanskoja tiskiin.

Tässä ei nyt ole kyse siitä hoitaako KooKoo Luigin asian oikein vai väärin. Käsittääkseni KooKoo on tehnyt Luigille todella hyvän tarjouksen, mutta valitettavasti Luigi miettii vakavissaan yhtenä vaihtoehtona uran lopettamista.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyviä uutisia. Marko Kiprusoff jatkaa KooKoon puolustuksessa myös ensi kaudella. Kipru tulee olemaan varmasti ensi kaudellakin mestiksen puolustuksen parhaimmistoa. Uskon, että parantaa vielä tästäkin kaudesta, kun pääsee treenaamaan KooKoon mukana alusta lähtien.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolla tällä hetkellä siis 14 sopimusta.

Sopimuspelaajia tällä hetkellä taitaa olla ainakin seuraavat seitsemän pelaajaa:

- Mikko Rämö
- Miro Hämynen
- Jaakko Lehtonen
- Niklas Appelgren
- Olli Julkunen
- Markus Västilä
- Marko Kiprusoff

Loppuja seitsemää pelaajaa en lähde arvailemaan.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Tässä suora lainaus tämän päivän Kouvolan Sanomista:
" yhden viime kauden pakin yli KooKoo on tosin vetänyt itse henkselit. Lisäksi yksi hyökkääjä kuuluu pelaajiin,joita ei saa KooKoo,mutta ei mikään muukaan Mestis joukkue."
Ketkähän nämä pelaajat on?
Joukkueeseen on imua ja sehän on hyvä juttu,että KooKoo kiinnostaa. Nyt sit vain ootellaan,ketä sieltä tulee..
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Noista neljästä huhuissa pyörineistä LeKin äijistä nyt sen verran, että jokainen varmasti olisi sopiva palanen teidän ensi kauden palapelissänne ja lie selvää, että Juujärven siteet Lempäälään asiaa auttavat.

Mattila ja Peltonen olisivat molemmat hyviä komossenttereitä KooKoon tasoiseen jengiin, mutta etenkin ''Mokka'' Mattila tuskin Kouvolaan siirtyy. Mies on kotikunnassaan isossa arvossa ja iso rooli täällä on varmasti tulevaisuudenkin suunnitelmissa. Lisäksi jotenkin en näe luistelultaan heikkoa ja laiskaa Mattilaa sopivana kaverina Juujärven alaisuuteen, vaikka taitoa ja pelinäkemystä piisaisikin helposti. Peltonen puolestaan on kiertänyt viime kausina useampia seuroja ja tunnesidettä LeKiin ei juurikaan ole. Pelasi täällä oikein hyvin ja voi hyvinkin siirtyä teille. Atte Susi on tavallaan samassa jamassa kuin Peltonen. Joukkueen kannalta vaikea kausi takana, asiat levällään ja ura olisi hyvä saada henkilökohtaisella tasolla nousuun. KooKoo voi olla tähän juuri oikea paikka.

Västilä lie se varma nimi Kouvolaan. Erittäin hyvä kiekollinen puolustaja, jota Juujärvi on skoutannut varmasti jo pidempään. Vaikka lakaisikin 5 maalia viime kaudella, maalinteossa parantamista. Nousee pakiksi erinomaisesti maalipaikkoihin ja rakentaa peliä kypsästi. Laukauksessa, fyysisessä pelissä ja liikkeessä suurimmat puutteet. Tälläisiä nousevia roolipelaajia KooKoo mielestäni kaipaakin.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Tähän on aika helppo ounastella, että kyseessä on eräs KooKoo-legenda, joka on varustettu numerolla #13. Eiköhän tämä ollut tässä hänen osaltaan.

Niin. Kyllähän tuo ensimmäisten joukossa itsellenikin tuli mieleen. Harmi jos näin on. Kuka lie tämä pakki sitten on? Kautto?Lusse? no katsellaan ja ootellaan.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
" yhden viime kauden pakin yli KooKoo on tosin vetänyt itse henkselit. Lisäksi yksi hyökkääjä kuuluu pelaajiin,joita ei saa KooKoo,mutta ei mikään muukaan Mestis joukkue."

Miten KooKoo on voinut vetää henkselit vain yhden pakin osalta? Olisi pitänyt jaella pikkaisen rivakammin henkseleitä, jotta sinne saataisiin oikeanlainen muutos - kiekollisen pelaamisen suhteen. Toisaalta jos esim. Forsbergille ja Kautolle tarjotaan 500€/kausi ja Hesen kupongit, niin tällöin asia on ihan ok.

Tuo lausunto jättää tosin oven auki sille, että ko. hyökkääjä voisi mennä liigaan tai ulkomaille. Tällöin mahdollisuuksia voi olla muitakin kuin Luigi, esim. Virpiö tai jopa Hokkanen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös