Otteluseurantaketju ke 28.3.2012 (4. puolivälierät)

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Viisas veto Backlundilta.

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Pelicansilta vuorostaan todella vahva vaihto, joka lähti Ohtamaan huonosta sutaisusta. Atte on ollut tänään Kärppien puolustuksen ainoa heikko lenkki.

JHag

HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Innolla odotellaan yhä IFK:n ensimmäistä organisoitua hyökkäystä!

Olin näkevinäni eka erän 4. minuutilla yhden 3 syötön katkeamattoman ketjun. Kyllä tää tästä, eteenpäin on menty!

Johannes

HIFK, jääkiekko.
0-8 tasakentällisin. Saa tosiaan nähdä tekeekö HIFK koko ottelusarjassa yhtään maalia, kun ei ole ylivoimalla tai ilman mv.

Broken Stick

Espoon Blues, New York Rangers
Bleg 2-0!!!!!!!!!!!! ARIIIIIII VALLIIIIN!!!!! Längistä menee Toivoselle! Tästä maalista kiitos menee kyllä Huhtalalle!

Bob Rambo

Oulun Kärpät, AC Oulu
Kun tuota Laschia on tullut haukuttua aiemmin, nii annetaan nyt kehujakin. Hienosti mies taistelee ja luo paikkoja ketjukavereille vaihdosta toiseen. Hieno pelaaja.

BigRedCat

HIFK
Vanha kunnon Haataja! Ai niin, se ei olekaan enää meillä..

Kyllä tuli ikävä Haatajaa ihan yhtäkkiä kun nimen noissa viesteissä näki. Nyt kiitos se apinanraivo jostain, vaikka turpaan tuleekin. Pelatkaa faneille edes saatana!

Jupa

JYP
Paras peli JYP-Ässät -sarjassa menossa!

Mahtavaa mielestäni porilaisten peli-ilme. Voittoa ei Porista oteta tänään ilmaiseksi, jos otetaan lainkaan.

Mahtavaa kiekkoa!

Jupa

Sammy

HIFK
Ei saatana, eihän tuossa hifkin pelissä ole mitään järkeä, tai kun ei ole mitään "peliä", jos vaikka 3 syöttöä sais omille peräkkäin niin ois ihan helvetin hyvä.

Jymäkkä

HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV

Luetaan niitä viestejä! 3 syötön ketju havaittu 4. minuutilla;)

oiler99

Kyllä Pelicans alkaa olla sillassa.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Olipahan melkoista sirkusta tuo toka erä Espoossa. Päästä päähän mentiin aivan hullun lailla.
Viihdearvo kohdallaan. Vituttaa kun en päässyt hallille tänään.

JHag

Melart pelaa niin kehnoa peliä tänään, että tulee Kurvista ikävä.

Totta, mutta eipä suurta merkitystä lopputulokseen. Missä on ensimmäinen HIFK-hyökkäys ?