Otteluseurantaketju ke 28.3.2012 (4. puolivälierät)

Viestiketju on suljettu.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät-Jyp

Ja voi vittu taas!! Ässille väärä vaihto. Tässä pelissä on tullut jo ekassa erässä kiekko katsomoon ja väärä vaihto.

EI NÄITÄ

Eddie

Kärpät & kaikki karsintasarjat
Miten tuo Anssi Ritari voi olla niin suosittu selostaja.. Taitaa jäädä yhteen erään tämä Kalpan ja Bluesin peli, kun ärsyttää selostaja ja ei oikein kiinnosta pelikään. Megan puolelle.

Peacemaster

KalPa, Vityaz Chekhov, Real Madrid
Hyi helvetti tuota Bluesin harjoittamaa mailalla estämistä.

Jani82

KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Olipas ruma taklaus Bluesin pelaajalta. Tuli heti mieleen case Levokari.
Tuosta pitäisi lentää suihkuun saa nähdä onko tuomaristolla riittävästi kanttia tässä paikassa.
Täysin tahallinen vahingoittamisyritys tuo Varakaan tekemä ryntäys, jonka takia kalpalainen lensi päin maalia.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

JMA

JYP
Kuka taklasi ketä ja tuliko rangaistusta?

Ei edes hidastuksia näytetty vielä joten paha sanoa. Jäähy tuli kyllä. Ilmeisesti vain 2min sillä KalPan pelaaja ei ilmeisesti loukkaantunut?

e: Jep Ville Varakas - poikittainen maila 2 min

Juhaht

Kiekko-Espoo

Joo, mutta toisaalta saattoi pelastaa maalin. Onneksi kenellekään ei käynyt mitään.

aquanqua

HIFK
IFK on nyt pelannut 11 erää ilman yhtäkään, tasaviisikoin tehtyä maalia. Jos IFK ei tässä ottelusarjassa tee maaliakaan 5v5 -pelissä, niin toivon, että joukkue saa siitä jonkun vitun mitalin.

On ollut kyllä käsittämätön antikliimaksi tämä koko sarja. Todella tylsiä matseja ja ponnetonta pelaamista IFK:lta. Ei tule mieleenkään, että joukkue pelaisi pudotuspelejä ja vieläpä paikallissarjaa.

Jani82

Sun mielestä varmaan KalPan pelaajaa kohti pieraisu on tahallinen vahingoittamisyritys.
Varakas vetää kovalla vauhdilla poikkaria kalpalaisen selkään jonka seurauksena kalpalainen lentää päin maalia.
Niin selvä suihkun paikka ettei selvempää voi olla.

Oulussa ensimmäinen erä pelattu.

Kärpät pyörivät kulmissa ja aivan kuten Lahdessakin huippupaikoilla keltamustat eivät mässäile.

Hallinta hienoisesti Kärpillä, mutta vaarallisempi on ollut Pelicans.

One#8

Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Harmittavasti vasta 1-0. Olisi pitänyt tehdä se 2,3 ja pistää sarja poikki. Nyt peli vielä täysin auki, vaikkakin IFK:n pitää parantaa roimasti. Jokaisessa edellisessä pelissä toinen erä on ollut hyvinkin täysin Jokerien, joten eiköhän ratkaista nytten(kin).

timotl

HIFK
Mutta ne maalit, ne maalit! Ei tarvitse kuin yksi vahinko ja peli tasan ja IFK:lle virtaa.

Älä unta näe, IFK on ollut todella huono veitsi kurkulla 20v aikana (viime vuosi poikkeus, joka ei toistu enää) ja rantapallot lentelee takuulla. 5-1 ja 3 pelaajaa suihkuun, on lpputulos.

Chelsea FC
Endras-Kilpeläinen 15-3. Hienoa, että vasta 1-0.

Joo, HIFK:lla on ihan uusi taktiikka, ei lähdetä omasta päästä pois ollenkaan, väsytetään vastustaja tällä tavalla, kun pyörittävät peliä. Seuraavassa erässä HIFK ei todennäköisesti saa yhtään torjuntaa Kilpeläiselle, koska 2. erät ovat olleet HIFK:n parasta antia tässä ottelusarjassa. Hyvältä näyttää tähän asti.

Dev

HIFK
Jokerit - HIFK

Ei tätä sarjaa käännä enää mikään. Jokereiden liike on ollut koko sarjan ajan huomattavasti parempaa ja silloin kun kaveri vie sinua tällä osa-alueella, niin ei ole mahdollisuuksia voittoon. Varsinkaan kun kaverillakin on materiaali TOP3 luokkaa liigassa.

Jokerit voittaa 3-0 tänään ja HIFK aloittaa kesäloman.

ilman sukkia

KalPa
Miettinen yritti löytää rajan paljonko saa koukkia, ei näköjään ihan kestänyt rajojen sisällä.
Olisihan siitä KalPan melkein maalista voinut jonkun hidastuksenkin pyörittää, samoin tuosta lopun hässäkästä. Blues selvästi pirteÄMMÄN näköinen kuin edellisessä pelissä. KalPan pitää päästä kiekkoon ja pysyä siinä, pari kohtalaista kulmamyllyä mutta maalille ei helmikuun malliin ollut ketään menossa.