Manchester City FC 2011-2012 - Blue Moon rising higher

  • 91 140
  • 418

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Täytyy ikuisena Barryn antifanina antaa tunnustusta Villa-pelistä, oli ihan mallikas esitys. Kyllähän se Yayan poissaolo näkyy, ei siitä mihinkään pääse mutta joku mättää myös pelitavassa. Villa-pelissä kiinnittyi huomioni muutaman ihan laadukkaaseen keskitykseen takatolpalle... jossa ei ollut ketään. Toinen erikoisuus oli keskikaistalle heitetyt kaaripallot, joita piti Silvan ja Kunin ilmeisesti laittaa verkkoon. Mikäli kärjessä olisi pari Dzeko-Balotelli ymmärtäisin tämän, nyt en.

Edellismatsin kokoonpano viittasi huolestuttavasti siihen, että Eurooppaliigassa pyritään pitkälle säästelemällä joitain runkopelaajia Valioliigassa. Richards ja Clichy eivät olleet avauksessa, tosin Micah aivan lopussa kentälle. Voihin toki olla, että Kolarov olisi noussut nokkimisjärjestyksessä Clichyn edelle mutta epäilen vahvasti.

Seuraaviin peleihin(jotka siis Eurooppaliigaa) pääsee City käsittääkeni täydellä pelaajavalikoimallaan ja toivoisin ainakin Pizarrolle ja Balotellille peliaikaa tuntuman saamiseksi.
 

RDivis

Jäsen
Isosti näkyi Yayan paluu City-paitaan portugalissa pelatussa osaottelussa. Vaikka tasoitus oli onnekas, oli pystysyöttö Marioa kohti hieno. Toisessa maalissa Yaya syötti hienosti Agüerolle, tottakai myös Nasrin(?) syöttö Yayalle oli mainio.

Tässä se on Tevezin anteeksipyyntö Annetaan jampalle mahdollisuus.

Mancini nauroi toimittajille, kun ei Porto-pelistä kiinnosta kysellä Tevezistä vain.

Porto peli alkaa tänään outoon aikaan klo. 19:00 ilmeisesti ja Aitio näyttää.
 

RDivis

Jäsen
Hienot pelit Portoa ja Blackburnia vastaan takana. Kehumisen aiheita olisi loputtomiin. Tietenkin siitä on aika ajoin juttua, että City voisi liikuttaa palloa nopeammin, mutta kyllä etenkin näissä kotimatseissa tuntuu olevan vahva luotto omaan tekemiseen. Katsojanakin tulee varma tunne siitä, että maali tulee.

David Pizarrosta on pakko sanoa, että jätkä on ollut vaihdosta kentälle tultuaan todella hyvä. Reippaasti paljon parmpi, kuin odotin. Parhaana ominaisuutena mielestäni pelin kannalta aina se oikea syöttö/ratkaisu oli se helppo tai vaikea. Tosin sitä mitä eniten hänen kohdallaan pelkäsin, vauhtinsa riittävyys ja tempo ei olla testattu. Jo lyöty Porto ja jo ennen ottelua pelin henkisesti hävinnyt 'Rovers eivät oikeastaan pelanneet lainkaan Pizarron tultua kentälle. Olisi mielenkiintoista nähdä herra ihan avauksessa.

Ainiin Europa Liigassa pelit jatkuvat Sportingia vastaan 8.3 vierasmatsilla. Portugaliin käy jälleen tie!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ballotelli otsikoissa jälleen, strippiklubilla käynti tuli odettua kalliimmaksi keikaksi, kun Mancini lätkäisi sakot, vain 300k €:a. Hauska kaveri tämä Mario, viis veisaa mistään joukkueen asioista ja kentällä täysin ylimielinen mulkku, mutta sitäkin taitavampi pelaaja. Mielestäni, Ballotelli olisi hyvä hankinta Chelseaan, kun siellä on asiat sen verran hyvin kohdillaan.
 

Sambody

Jäsen
Hauska kaveri tämä Mario, viis veisaa mistään joukkueen asioista ja kentällä täysin ylimielinen mulkku, mutta sitäkin taitavampi pelaaja.

Kyllähän City ja Super Mario ansaitsevat toisensa. Jotenkin sellainen kliseinen match made in heaven pari tämä. Vielä Inter aikoina toivoin nuorta Balotellia Unitediin ja ylioptimistisena luulin, että käymällä SAF:in koulun tuo kakara olisi saattanut aikuistua vähän kuin Crisu aikanaan, mutta tuon miehen ruotuun laittaminen taitaa olla kyllä mahdoton tehtävä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mancini on paras mahdollinen valmentaja Mariolle. Mourinho ei saanut Balotellia kuriin sitä vähääkään. Balotellin täytyisi vaan jo ymmärtää, että lehdistö seuraa sen jokaista liikettä, eikä yksityiselämää ole juuri lainkaan, on toisin sanoen siis iso juttujen aihe roskalehdistölle. Italiassa tällaisiin asiohin ei jakseta lehdistön toimesta niin paneutua (samalla tarmolla ainakaan).
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Aika kova sakko kyllä tullut, en tiedä mikä tuossa oli se varsinainen rike, ilmeisesti se että oli ulkona niin myöhään pari päivää ennen peliä. En tiedä onko sopimuksissa joku kotiintuloaika, ilmeisesti kuitenkaan missään kaatokännissä tai vastaavassa ei ole ollut.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan selvin päin tosiaan matkassa, mutta rikkoi nk. 48 tunnin sääntöä.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Aika kova sakko kyllä tullut, en tiedä mikä tuossa oli se varsinainen rike, ilmeisesti se että oli ulkona niin myöhään pari päivää ennen peliä. En tiedä onko sopimuksissa joku kotiintuloaika, ilmeisesti kuitenkaan missään kaatokännissä tai vastaavassa ei ole ollut.

Siinä nimenomaan rikottiin ulkonaliikkumiskieltoa liian lähellä peliä. Eikä se tainnut olla ensimmäinen kerta tällä kaudella.

Balotelli pelasi lauantaina ja sai kymmenkunta maalipaikkaa, joista käytti yhden. Mancini huomautti minusta aivan aiheellisesti, että olisiko maaleja syntynyt enemmän, jos mies olisi ollut riittävän levännyt.

Mancinihan ehdotti myös, että Balotellin olisi syytä mennä naimisiin, jotta rauhoittuisi. Balotellin tyttöystävä ei kuitenkaan suostunut Mancinin välittämään kosintaan ;)

Mitä alkoholiin tulee, mielestäni ManCity-Bolton ottelun selostaja sanoi, että Balotelli ei käytä lainkaan alkoholia. Tämä tietysti on hyvä asia. Joukkueen sääntöjä on kuitenkin noudatettava myös yöelämässä liikkumisen suhteen.

Sakothan tietysti vaikuttavat kovilta, koska yksikkönä käytetään viikkopalkkaa, mikä Balotellilla on erittäin korkea. Eli kahden viikon palkkaa vastaa tuo sakko.
 

RDivis

Jäsen
1-0 Sportingilta turpaan. Huono peli, ei siinä mitään. Paikkoja oli Cityllä maaleihin, muutama meni täpärästi ohi ja Balo puski ylärimaan. Ei sinänsä huoleta yhtään, kotivire on sellainen, että ihan sama kuka tulee vastaan se hoidetaan.

Dzeko oli paska. Silva & Kun, ei parhaimmillaan. Balotelli oli melkeinpä aktiivisin kentälle tultuaan. Pakko ihmetellä paskoiko Mancini jonkun Matigolin edessä niin pahasti housuun, että kolmikko de Jong, Barry, Milner oli pakko laittaa puolustusvoimaa keskikentälle tuomaan. Luovuus olikin tasan 0. Ja kyllä Yaya toki oli pelikiellossa.

e: jäipä sanomatta, että kapu-Vinnie vajaan 10min kohdalla pohjettaan pidellen vaihtoon. Se lienee tämän ensimmäisen osan ainoa oikeasti huolestuttava asia.
 
Viimeksi muokattu:

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Ei tosiaan häävi tulos mutta toiveita kotivoitosta ja jatkopaikasta on. Clichyn peluuttaminen oikeana pakkina ihmetytti; Micahilla ja Zaballa lienee jotain kolhuja?
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Ei tosiaan häävi tulos mutta toiveita kotivoitosta ja jatkopaikasta on. Clichyn peluuttaminen oikeana pakkina ihmetytti; Micahilla ja Zaballa lienee jotain kolhuja?

Micah on tosiaan ollut pois jonkin aikaa ja Zabaleta loukkaantui Bolton-pelissä. Kompanyn arvellaan olevan nilkkavamman vuoksi pois ehkä pari viikkoa. Cityyn peli yskii heti kun Kompany ja Yaya ovat pois. Ylöspäin ei tunnu tapahtuvan oikein mitään.

Vaisu esitys, mutta näytti siltä, että vain tasuria haettiinkin. Ei ihan onnistunut, mutta kotona tuo on kyllä käännettävissä. Tietysti vierasmaali olisi tehnyt hyvää.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Zabalista ei tietoa, mutta Richards on ollut jo muutamasta viime matsista pois, todennäköisesti jotain pikku kolhuja on? Pelasiko Kolarov vasemmalla laidalla?

Jep, Kolarov omalla paikallaan ja Clichy ns. väärällä laidalla. Micah pelasi ainakin 29.2 Hollantia vastaan täydet minuutit, joten lienee treeneissä telonut itseään. Vinnyn poissaolo on kyllä todella huono juttu, Kolo-Lescott aiheuttaa parina ylimääräistä pulssin nousua allekirjoittaneelle.
 

RDivis

Jäsen
Vaikea vierailu Liberty Stadiumille tänään edessä. Swans pelaa etenkin kotonaan erittäin hyvää futista ja on allekirjoittaneen mielestä yksi liigan mielyttävimmistä jengeistä katsoa. Tänään ei kuitenkaan sympatiat ole joutsenten puolella vaan täytyy toivoa, että City ei anna pallonhallintaa kotijoukkueelle yhtä helposti, kuin muutamat muut ovat tällä kaudella tehneet. Vinnie on käsittääkseni ainakin 2 viikkoa poissa laskuista, joten topparipari lienee Kolo-Lescott. Kunhan jannuille ei satu mitään, eikä Savicia tarvitse kentälle heittää on valtakunnassa kaikki lähes ok. Tärkeitä pelejä kapu kyllä missaa, ei voi mitään..

Muuhun osastoon toivoisin tällä kertaa jotain tälläistä:
Koodi:
[CENTER]
----------- Mario ---------
----------- Kun ----------

AJ --------------- Silva

------Yaya--Pizarro--------
[/CENTER]

Paikathan tuossa ylempänä eritoten tulisivat paljon vaihtumaan ja Kun tulee tuossa (toivottavasti) alas vastaan välillä tarjoten syöttömahdollisuuden ollen samalla Marion kanssa suuri uhka myös maalia kohti. AJ tuo liikettä, Silva tuttuun tapaan aivot. Minusta Yaya--Pizarro on tällä hetkellä pelitempoa ajatellen paras kaksikko. Yaya liikkuu hyvin laajalla säteellä, pystyy hyviin syöttöihin. Pizarro on osoittanut syöttötaitonsa, mielestäni rytmittää peliä hyvin. Todennäköistä on, ettei tuossa Pizarroa tuossa kuitenkaan nähdä. Sillä onhan tuo kaksikko alaspäin heikompi, kuin jos tuossa olisi Barry. Myönnetään, että lyhyiden näyttöjen perusteella minussa asuu pieni, mutta vahva Pizarro fanboy. Mikä on sinänsä hassua, niin vastaan chileläistä tammikuussa, kun olin.

Tosiaan eiköhän tossa kuitenkin ole Barry tai de Jong. AJ paikalla on aika varmasti Nasri, koska kyllähän Silvakin tarvitsee luovaa taustatukea. Sporting peli osoitti, että jopa Silvan tasoinen jannu on mahdollista "tappaa" oman joukkueen toimesta jos kk:lle lyödään tarpeeksi "puupökkelöitä"..
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Juuri saamani tiedon mukaan kokoonpano olisi seuraavanlainen: Hart, Richards, Savic, Kolo Toure, Clichy, Barry, de Jong, Yaya Toure, Nasri, Silva, Balotelli.

Mario yksinäisenä kärkenä, Micah tekee paluun ja toppareina Kolo-Savic, tänään tulee muuten neppariin.
 

RDivis

Jäsen
Juuri saamani tiedon mukaan kokoonpano olisi seuraavanlainen: Hart, Richards, Savic, Kolo Toure, Clichy, Barry, de Jong, Yaya Toure, Nasri, Silva, Balotelli.

Mario yksinäisenä kärkenä, Micah tekee paluun ja toppareina Kolo-Savic, tänään tulee muuten neppariin.

Nyt tossa on just se puupökkelö keskikentän pohja. Sekä Savic varmistamassa, että homma kusee..
 

RDivis

Jäsen
Nyt tossa on just se puupökkelö keskikentän pohja. Sekä Savic varmistamassa, että homma kusee..

Eipä auttanut tuo pohjan aikainen hajoittaminen mitään. Kaikki kusi tänään niin, ettei edes tiedä mistä aloittaisi. Jos valioliigan voitto kiinnostaa noin paljon, niin ei muutaku pokaalia vaan jo tänään shipmentinä punaiselle puolelle Manchesteriä. Huh, ei tässä pysty edes kuvaamaan kaikkia vitutuksen asteita, sanattomaksi vetää..

Over & Out...
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Kun katsoo noita loppuja otteluita, ei voi olla vetämättä johtopäätöstä, että se oli sitte siinä.
Ainoa mahdollisuus on, että nykyinen pistetilanne (+1/-1) kestää derbyyn saakka. Siinä Cityn on pakko voittaa ja jos se sen tekee, on kierroksia jäljellä kaksi ja kohdataan kaksi alemman keskikastin joukkuetta.

Liian aikaista spekuloida, mutta niin vitun pahat vierasmatsit tuolla on, että oli pakko kehittää tuollainen tekopositiivinen tilanne. :)
 

RDivis

Jäsen
Pahimmista "ranteet auki, painukaa vittuun" fiiliksisstä on toivuttu. Edelleen olen kyllä vihainen joukkueelle (ei sillä, että minun vihani mitään vaikuttaa,) nimenomaan joukueen ilmeestä ei itse tappiosta. Mahdollisuudet mennä jatkoon ovat hyvät. Edellyttäen tietysti, että tuo muutaman ottelun joukkuetta vaivannut erittäin huono tempo saadaan takaisin kansainväliselle tasolle. Koti-otteluissa tätä ongelmaa ei yhtä näkyvästi ollut havaittavissa. Mielestäni tämä ottelu näyttää suuntaa myös ajatellen liigaa jos joukkue löytää sitä liekkiä omaan peliin saattaa se vaikeammasta loppuohjelmasta huolimatta pystyä tarjoamaan haastetta ManU:lle. Vaikka rakkaalla vihollisella etu on. Jos tänäänkin kävellään, "ei kiinnosta tempolla" ennustan, ettei liigassakaan herätä.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Taas yhdestä kilpailusta ulkona. Enää on jäljellä Valioliiga ja siinäkin Manulla on nyt edge. Cityn loppuohjelma on vaikeampi eikä peli vakuuta.

Sportingia vastaan ensimmäinen jakso oli aivan umpisurkea. Onhan sillä Kolarovilla vaarallinen vasen jalka, mutta mitään apua hänestä ei ole laitapakkina. Oliko Clichy loukkaantunut, vai miksi helvetissä Kolarov oli taas europelissä kentällä?

Toppariparina K. Toure ja Savic, hohhoijaa. Loukkaantumiset ovat ilkeästi osuneet juuri pahimpaan mahdolliseen kohtaan. Kompany ja Lescott ovat valovuoden edellä tuota eilen pelannutta toppariparia.

Alan myös pikkuhiljaa kyllästyä tuohon Balotellin ylimielisyyteen. Mies ei laita kroppaa likoon, vaan koittaa lapsellisilla kikoilla menestyä. Ei onnistu tällä tasolla.

Kehuja on tietysti annettava toisen jakson ryhtiliikkeestä. Päästiin sentään lopulta lähelle. Aguero pelasi hienon matsin. Lisäajan lopussa Hart(!) oli tehdä ratkaisevan neljännen maalin, mutta valitettavasti Sportingin virkaveli sai juuri ja juuri torjuttua.

Paljon on Mancinilla mietittävää. Joukkueen yhteishenki ei näytä kovin hyvältä juuri nyt. Jos ja kun Manu vie Valioliigan, Mancinilla saattaa tehdä tiukkaa selitellä arabiomistajien edessä.
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pakkovoitto

Näin näkisin asian, mikäli tällä kaudella halutaan jotain voittaa. Turha sitä on lähteä tilannetta kaunistelemaan. En tiedä montako kertaa peräkkäin Community Shieldin voittaja on myös voittanut liigan, mutta jotenkin tuo matsi Manua vastaan kiteyttää hyvin koko tämän kauden. City aloittaa vahvasti ja karkaa jo varman oloiseen johtoasemaan, mutta United tulee rinnalle ja painelee lopussa ohi. Aivan kuten nyt on käymässä valioliigan suhteen.

Paljon on muuttunut edellisestä Chelsea ottelusta. Tuolloin jouduttiin miesvajaalle, mutta silti Chelsea kotonaan näki Cityn uhkana johtoasemassa. Vaikka tänään kuinka pakkovoitto pitääkin raapia, en halua nähdä Cityn pelaajien tekevän vastaavaa ja suojaavan palloa kulmalipulla aikaa pelatakseen. En kotona, en edes vieraissa. Halveksun tuollaista ajatusmaailmaa. Osoittaa, ettei pystytä tilannetta hallitsemaan muulla keinoin.

Enään ei katsomossa lauleta "We are Manchester City, we score when we want", kuten alkukaudesta. Enään ei tarvi suuren ja mahtavan Chelsean pelätä alivoimalla pelaavaa Cityä. En tiedä mihin loistava vire on kadonnut. Kenties pelaajat vain ovat uupuneita, tai ainakin siltä se vaikuttaa.

Ottelua en jaksa enempää analysoida tai spekuloida. Kirvestä en heitä kaivoon ja aion ottelun seurata, toivoten parasta. Pitkä matka ollaan kuitenkin kuljettu, ja jos tässä vaiheessa kautta ollaan vielä mukana mestaruustaistossa niin onhan se itsessään jo helvetinmoinen saavutus. Melkein varmana voi pitää, että Champpareita pelataan myös tulevalla kaudella, joten eiköhän City ole huipulle tullut jäädäkseen. Vaikka mieli on maassa, niin tänään pelataan huippuottelu ja suosittelen kaikkia City faneja nauttimaan siitä ja koko tästä keväästä, kaikesta huolimatta.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Pakkovoittohan tämä tosiaan on. Positiivisesti voisi ajatella, että kaikki on Cityllä vielä omissa käsissä. Eli voittamalla loput ottelut, mestaruus on varma.

Helpommin sanottu kuin tehty viimeaikaisten esitysten valossa. Kotona saldo on edelleen 100%, mikä on varsin huikeata. Tämä toivottavasti on tilanne vielä tämän illan jälkeenkin.

Pientä toivetta on ilmeisesti siitä, että Kompany pystyisi pelaamaan. Lescott ei pelaa, joten topparipari olisi Kompany-K.Toure. Se on aika paljon parempi kuin Savic-Toure. Laitapakit voisivat olla Clichy ja Richards, ainakin toivottavasti.

Hyökkäyksessä odotellaan Teveziä penkille. Jos näin käy ja jos hänet jopa vaihdetaan sisään, on erittäin mielenkiintoista kuulla yleisön reaktio. Onko Tevezille annettu taas kerran anteeksi? Mancini kehuu miehen harjoitusasennetta, joka on kuulemma parempi kuin viime kaudella.

Kuten Iggy totesi, maalihanat ovat aika lailla kuivuneet alkukauden jälkeen. Tietty vapautuneisuus on kadonnut otteista. Vieraissa pelistä on myös puuttunut tempo. Kotona sitä onneksi useimmiten löytyy. Illalla nähdään miten käy.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Swanseaa vastaan oltiin purjeessa ja ansaitusti neppariin. Savic-Kololla ei tänään pisteitä tule ainakaan kolmea. Mikäli Zaba on pelikunnossa niin laittaisin vaikka Micahin mielummin keskelle ettei Savicin koomailuja tarvitsisi jännätä.

Nopeutta se pelinrakentelu kaipaa, nimenomaan palloa vikkelämmin pakeilta keskikentälle, tuo poikkisyöttely omalla alueella kun ei pakkien kesken varsinkaan hyökkäyspeliä edistä.

Kaikki muut kaudenlopetukset käyvät mutta pisteen tappio paremmalla maalierolla jäisi vituttamaan armottomasti Sunderlandin selkeän paitsiomaalin takia.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Tänään tarvittaisiin täydellinen peli kolmeen pisteeseen, mutta pelko persiissä taas odotan aamun teksti-tv:n sivun 670 otsikkoa...
Silva on pelannut tällä kaudella varmasti eniten otteluita koko joukkueesta ja tämä alkaa ikävästi näin loppukaudesta näkyä. Ruuti on ollut kuivaa Dzekolla ja Mariolla, Aguero sentään tekee vielä maaleja, mutta muu jengi on joutunut ottamaan maalintekijänroolia ja tämä on näkynyt tuloksissa.
Yayan juoksuvoimaa ei ole käytetty lähiaikoina lainkaan hyväksi, vaan mies on hakenut itse palloa alhaalta, kun veljensä/Savic ei osaa syöttää pystyyn.
Niin paljon olisi kirjoitettavaa ja pelkästään negatiivista, mutta nyt ei huvita. Katsotaan vielä Chelsea ja sen jälkeen lisää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös