Eric Perrinille jatkosopimus!

  • 67 046
  • 198

Baldrick

Jäsen
Ellei se Messias tule, kuten olen uskonut jo alusta saakka...

Erkille jatkoa!!!
 

Marstio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Reginan Vangit, Traktorit, Suski
Kun tilanne tulee jokatapauksessa olemaan se, että hyvä ykköscentteri tarvitaan, niin se voi olla myös Perrin, joten puolesta lippu salkoon myös täältä.....tosin kaadoin suutuspäissäni meidän lipputangon 10 vuotta sitten kun akka perkele ei antanut hilata sinne merirosvolippua, mutta Perrinin puolesta siltikin liputan =)
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Päivitys listaan kun klubi on vuorokauden vanha:

1. Alvajärven Urho (perhejäsenyys)
2. Pakkipari
3. Humpauttaja
4. Diesel
5. Jusu7
6. Tj
7. K-A-L-I (perhejäsenyys)
8. Anselm Raato
9. Kummitus
10. Jarner
11. greatLeo
12. Bbird80
13. opelix
14. Vanhapuuma
15. JYP#44
16. Nelfor
17. makeyy
18. DrMultihunter
19. Hypodermic
20. Marcus Juslin
21. Chivas
22. Jupa
23. Ändy78
24. Sudan1
25. charger
26. Fled45

Ja lisäykset klubin täyttäessä kaksi vuorokautta:
27. Suomi-Salama
28. Voitto Epävarmaa
29. Luikku
30. laalki
31. ToBey
32. Al Bundy
33. honkamar
34. Hurricane
35. Mike Bossy
36. Buffalo_1988
37. proffa#8
38. RäpyläRepe
39. Marstio

Lisäksi käyttöön on otettu edullinen perhejäsenyys, jonka ovat ostaneet ainakin allekirjoittanut ja K-A-L-I. Perhejäsenyys sitoo koko perheen ikuisiksi ajoiksi EP Fan Clubiin. Perhejäseniltä tuloutetaan kaikki tikkareihin, karkkeihin, limppariin ja sipseihin JYPin peleissä käytetyt viikkorahat Perrinin lasten vaatettamiseen, harrastuksiin ja pleikkaripeleihin. Perrinin työsuhdeasunnon pihalle rakennetaan myös trampoliini, vesiliukumäki ja karkkikauppa. Lapset pääsevät englanninkieliseen päiväkotiin ja alakouluun, joissa näille salakavalasti opetetaan suomen kieli. Leikkikavereiksi valitaan urheilullisia ja hyvistä perheistä tulevia mallilapsia, jotta perhe ei enää ikinä halua poistua Jyväskylästä.

EP Fan clubin fantasiasiipi suunnittelee lakanaa "Eric Perrin päävalmentajaksi!" Perrinin jäähyväisotteluun neljännessä SM-liigafinaalissa keväällä 2021. Perrin tekee ottelussa tehot 3+3 ja JYP voittaa kahdeksannen Suomen mestaruutensa 2000-luvulla. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Jyväskylän upouuden 14 000 henkeä vetävän monitoimiareenan pressitiloissa (Eric muuten rakensi hallin yksin kesätöinään kesällä 2020) Eric Perrin kertoo, että pelaa ensi kaudella Oulun Kärpissä mestistä. Kärpät on palkannut ykkösketjuunsa Perrinin lisäksi Tomas Chlubnan ja Petr Tonin, pakit ovat tietysti Lehtonen ja Mikkola. Maalivahtina nousua tavoittelevalla Kärpillä on Jan Lundell, päävalmentajana aloittaa Juhani Tamminen. Tuon kauden jälkeen Perrin siirtyy JYPin päävalmentajaksi, kakkosvalmentajaksi, maalivahtivalmentajaksi ja akatemian johtajaksi viisivuotisella sopimuksella.
 
Viimeksi muokattu:

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lapset pääsevät englanninkieliseen päiväkotiin ja alakouluun, joissa näille salakavalasti opetetaan suomen kieli. Leikkikavereiksi valitaan urheilullisia ja hyvistä perheistä tulevia mallilapsia, jotta perhe ei enää ikinä halua poistua Jyväskylästä.
Suomen kieltä ei kannata opettaa se on ihan turhaa. Perrin voisi perustaa Jyväskylään pienen Kandalais/Amerikkalaisen yhteisön, johon liittyisi myös Martin st louis ja Nolan Pratt, jotka tulisivat JYP Oy:n osakkaiksi. Perrin siirtyisi valmentamaan pelaaja uransa jälkeen.

Perrinin Joukkueessa pelaisi ainakin seuraavat pelaajat:

Joakim Erikson
Jarkko Immonen
Jani Tuppurainen
Michael Keränen
Olli Suoraniemi
Simon Kostner
Henri Auvinen
 

B-Piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Käsi pystyyn myös tältä suunnalta.
 

Sannoittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minäkin kannatan ajatusta, että Eric Perrinin kanssa tehtäisiin sopimus vähintään ensi kaudeksi. Jos tällainen pieni seura kykenee luomaan hyvän suhteen johonkin huippupelaajaan, tuota suhdetta on oltava valmis hoitamaan ja huoltamaan.

On ollut aikoja, jolloin Perrin ja Immonen eivät ole pelanneet JYPissä (nyt Perrin pelaa), ja siitä huolimatta JYPillä on ollut ko. pelaajiin luottamusoptio. Perrinin paluu vuosien jälkeen oli sykähdyttävä kokemus siksi, että mies edellisen kerran lähtiessään jonkinlaisen lupauksen paluusta antoi. Kuvittelin lupauksen tuolloin amerikkalaistyyliseksi miellytys-pr-puheeksi, ja sain olla väärässä.

Lopuksi jäädytetään numerot 9 ja 11 samannimiselle pelipaidalle - sitä ei tietääkseni ole muilla.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ikävä olla ilonpilaaja mutta eiköhän Mr.Toivola tee Perrinille sellaisen tarjouksen (Zaborskista säästyneillä rahoilla) että EP palaa takas länsirannikolle... :p
 

Ändy78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, keväisin ei sympatiaa muille
1+1 vuotinen soppari Erkille

Hieno mies ja erinomainen pelaaja!

Sopparia kehiin, mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sopparia Ekille ehdottomasti!!!
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo listaan vaan. Eilenkin oli joukkueen yrittelijäin pelaaja. Karvasi aktiivisesti ja iski päälle 3 häkkiä. Ei me tuollaisesta voida luopua.

Jos Immonen tahtoo tulla takaisin niin vaikka kolehti kiertämään, Ekiä ei päästetä minnekään.
 

B-Piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noniin. Ekin omat kommentit jatkosta löytyy täältä.
 

Marstio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Reginan Vangit, Traktorit, Suski
Noniin. Ekin omat kommentit jatkosta löytyy täältä.

En halua vaikuttaa pessimistiseltä jatkon suhteen, mutta eihän tuota voi enää kauniimmin ja suoremmin sanoa, että eipä taida JYPissä pelit enää jatkua.....Perkele mulla on täällä reilu 300 neliön torppa lähes tyhjillään, roudatkoon perheensä tänne, meitsi asuu vaikka teltassa. Matkaa hallille n.7km ja rantaan 150m.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
En halua vaikuttaa pessimistiseltä jatkon suhteen, mutta eihän tuota voi enää kauniimmin ja suoremmin sanoa, että eipä taida JYPissä pelit enää jatkua.....

Joo-o, siltä tuo haastattelu vähän vaikuttaisi omaan pessimistiseen korvaani. Ei kyllä hyvä, etenkin, jos kuninkaan paluu myöhästyy. Jos sekään nyt koskaan tulee tapahtumaan. Mutta mistäs näitä tietenkään tietää. Hyvin informatiivisella linjalla ollaan siis nyt, olkaa hyvä.
 

viikst

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Washington Capitals
Ehdottomasti jatkon kannalla! Perrinhän on joskus sanonut haluavansa lopettaa uransa Jyväskylässä, iän puolesta menisi helposti vielä muutama kausi lisää.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sopimusta kehiin! Vatanen lähtee ja siihen vielä Perrin päälle, niin hellurei.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaikkien aikojen ulkkari?

Juohtuipa vain mieleen, että Petr Ton tekaisi 150 pistettä ja on siis tähän asti ollut JYPin kaikkien aikojen ulkomaalaisvahvistus pisteiden valossa.

Eric Perrinin tehot JYPin paidassa tänään 155 pistettä! Olisiko lakanan paikka vai laskeskelinko aivan väärin?
 

Puta Madre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYJ
Sen jälkeen kun Dixon teki jatkosopparin Ässiin, tuli Perrinin pitäminen Valtrassa vielä vähän vaikeammaksi. Jos ei vaikeammaksi, niin ainakin kalliimmaksi.

Hieno sentteri, kelpaisi punaisiinkin, mutta hyvä jos saadaan liigassa ylipäätänsä pidettyä.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En usko että yksikään liigaseura voi Perriniä viedä. Jos Suomeen jää, on seura JYP. Hintalappu voi olla kova, mutta Seppänen tietää että Erkki on sen arvoinen.
 

Welmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En usko että yksikään liigaseura voi Perriniä viedä. Jos Suomeen jää, on seura JYP. Hintalappu voi olla kova, mutta Seppänen tietää että Erkki on sen arvoinen.

Samaa mieltä. 2010-luvun JYP on eri jengi kuin 1990-luvun JyP HT.

Huippumiehille maksetaan huippumiehen liksaa. Seppäsen lompakko on ihan yhtä paksu kuin Junnon, Kekäläisen tai Nybondaksen, kun puhutaan ykköskentän janttereista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös