Välierät 2012: KooKoo - Sport

  • 79 701
  • 314

Fordél

Jäsen
Perusteletko siffa vielä tossa yhdessä kohtaa esittämäsi väitteesi, että Juujärven KooKoo pelasi ensimmäisessä ottelussa puhdasta nopeaa pystysuunnan kiekkoa, mutta ilmeisesti Sport kiekkokontrollikiekkoa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Räsäsestä olit Pat tosiaan sitä mieltä, mitä Fordél tänne viime keväältä linkitti.

Nii-in, enkä muuta ole väittänytkään, vai olenko?
 

emz1

Jäsen
Ei siinä voi kuin reagoida tai olla reagoimatta tilanteeseen. Jos olisi lähtenyt mukaan, olisi saanut turpiinsa. Eli oikein toimittu. Peli oli jo ohi, ja ei tullut kolhuja ja pelaamiskieltoa. Pelaamalla pitääkin toimia, ei myllyillä.
Juu, en minä sitä kritisoi koska ihan väärää miestä Forsbacka lähti hakemaan. Tosin, toisessa ketjussa oli mainintaa siitä että Gröndahl oli ensin yrittänyt kammeta Forsbackaa jäihin joten tämän varjolla olisin kyllä odottanut Gröndahlilta muutakin kuin kilpikonnaa.
 
Juu, en minä sitä kritisoi koska ihan väärää miestä Forsbacka lähti hakemaan. Tosin, toisessa ketjussa oli mainintaa siitä että Gröndahl oli ensin yrittänyt kammeta Forsbackaa jäihin joten tämän varjolla olisin kyllä odottanut Gröndahlilta muutakin kuin kilpikonnaa.

Kyllähän sitä pientä tökkimistä oli aiemminkin, mutta tuskin oli varautunut että Forsabcka kuumenee niin että jossain vaiheessa se johtaa turpakäräjään. Ihan ymmärrettävää että heitti kilpparit. Ei Gröndahl olisi saavuttanut hakattavaksi antautumisella yhtään mitään, muuta kuin murtuneen nenän ja "rispektiä" muutamalta väkivaltaa ihannoivalta hupparipojalta.
 

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
Saipa varmasti tarvitseekin tukea, sillä pahimmillaan heillä kävi liigassa vähemmän yleisöä, kuin KooKoolla mestiksessä. Itse tosin en muuta joukkuetta, kuin KooKoota ala koskaan tukemaan. Eiköhän taas ensi syksynä ole tämän kauden pettymykset huuhtoutuneet mielestä. Se on selvää, että Saipaa en ala koskaan tukemaan. Jos joskus kuulette minulta jotain tällaista niin toivon , että hälytätte valkotakkiset siinä tapauksessa pikaisesti minut hakemaan.

Vitsi vaan, ainakin osalti... Kyl tää vaan sellaista "runkkua" on vuodesta toiseen, että kyllä sponssit alkavat kohta tympiintyä. Katsellaan nyt kausi loppuun ja ollaan viisaampia missä mennään.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Huomenna taas mennään! Nöyrin mielin eteenpäin. Mitään ei todellakaan olla vielä saavutettu. Vastaavassa tilanteessa TUTO hoitui suorastaan leikitellen, mutta nämä ovat toki taas ihan eri kekkerit.

Sellainen fiilis on persiissä, että muutenkin mitä pidemmälle sarja menee, niin ainavaan enemmän korostuu meidän nuorten ja nopeakinttuisen äijien liike, ja jopa se, että selvittiin puolivälierät pienemmällä kuormituksella. Siihen kun ynnätään vielä se, että peli on kaikinpuolin kunnossa, niin eihän tästä voi tottakai odottaa mitään muuta kuin jatkopaikkaa! Mutta jääkiekko on arvaamaton peli, lähes mitä vaan voi sattua, joten jäämme katselemaan.

Ihan ymmärrettävää että heitti kilpparit. Ei Gröndahl olisi saavuttanut hakattavaksi antautumisella yhtään mitään
Nimenomaan näin. Turha muutenkaan edes riskeerata hanskaamisella, että olisi pelikiellon vuoksi seuraavasta pelistä pois.

Saas nyt nähdä miten tulee kakkua, vai tuleeko mitään. Normaalistihan jo pelkistä hanskojen tiputtamisesta saa aika herkästi sen yhden pelin kakun. En sitten tiedä olisiko se meidän etu vai haitta, jos tulee pelikieltoa - sanoisin että haitta.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Todennäköisesti Sport niistää heti eka matsissa pisteet Kouvolasta. Tämän jälkeen Kookoo-fanien kiima kohdistuu kahteen asiaan, eli itkemiseen siitä, kuinka tämä kausi olikin pilalla jo marraskuussa ja Juujärven Kookoo 2013-ketjuun spämmimiseen.

Hohhoijakkaa, aika helvetin väsyneitä alkaa olla nämä sun jutut KooKoo-faneista. Kukas meistä on sun muijaas käyny panemassa?

Tuus ny RapeTheMan ite selittään tää homma.

Meni nimittäin tasan tarkkaan Mauri sedän piirustusten mukaan tämäkin. Ensi kauden joukkuetta fantasioidaan jo Kookoon osiossa täyttäpäätä ja kädet nostettiin pystyyn heti ensimmäisen tappion jälkeen, urhoollisimmatkin Vaasan "vierasretken" jälkeen.

Mjoo, kyllä Sportin ylivoima on ollut musertavaa ja se lähtee hienoisena suosikkina finaaleihin, tulipa siellä vastaan sitten Jukurit tai Jokipojat. Erittäin vaikuttavaa jälkeä on kyllä Ruonansuu tehtyt Merenkurkun helmessä. Hattua päästä, en olisi uskonut. Sen sijaan Juupajuujärvi ei ole vielä vakuuttanut ensinkään. Ehkäpä tosiaan ensi kauden omakasaamalla joukkueella sitten.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Vihdoin VIRPIÖ!!! Kyllä tätä odotettiinkin.

Kokoonpano- ja ketjumuutokset onnistuivat mahtavasti. Päivällä kun katselin kokoonpanotietoja Jääkiekkoliiton sivuilta niin ajattelin...

Kun sitten hallilla katsoin lämmittelyjä niin ihmetys oli suuri. Forsberg kehissä, Lusse ja Kiren poppariosastossa. Appelgren sai mahdollisuuden ja Forsbacka oli jossain jäähdyttelemässä.

Virheitä tuli, muttei Tapiokaan jumala ole. 2metrin päässä Rämöstä ja sai vielä asetella. Läheltä ylös, mutta tämän Rämö kai jo tietääkin. Tapiohan ei tosin muualle osaa laukoakaan. Ihan samanlainen kuin Vauhkonen.

Kun KooKoo alkoi 3.erässä voittaa kaksinkamppailuja useamman putkeen ja pallo olikin Sportille pyöreämpi kuin KooKoolle niin luottoa voittoon alkoi löytyä.

Mentiin sitten pirulliseen Jatkoerään.

Uskalsin laittaa päälle 13 RÄISÄNEN -paidan KooKoon nousuvuodelta. LiigaNousu. Siinä sitten Jatkoerän tauolla ostamaan Lihistä ja Limpparia, kun olin paastonnu koko päivän peliä varten.

Nakkipulju oli juuri menossa kiinni ja tytöt kirosivat kun eivät pääseet kotiin. Tiskillä oli tarjoilujen lisäksi 1.kappale Sport -pudotuspelijulkaisu. Niitä kuulemma oli jaeltu hallilla. Siinä sitten pähkäsin että tuleeko pahakarma KooKoon niskaan jos sen aviisin siitä nappaan. Otin kainaloon.

Kun menin paikalle IsäMikon ja Peton viereen pudotin Sport -aviisin jalkoihin, hypin sen päällä ja vielä pyöräyttelin tumpaten sen jäähallin lattianrakoon.

JA MUUTEN KANNATTI!!!

Ainoa harmitus oli, ettei Forsberg sitten pelannut paljoakaan enää 2.erässä ja 3.erä jäi kokonaan väliin. Ei taida käsi kestää. Vai loppuikohan puudutusaine kesken.

Mutta en uskonut näkeväni näin hienoa ja taistelevaa KooKoota. Äkkiä näköjään pojat pesivä Kuparisaarentahrat niskastaan.

Jospa kerrankin pomppisi myös Vaasassa KooKoolle. Eihän tuota Sportin viisikkopuolustusta heidän alueellaan millään näytä saavan puhki, mutta jos alkaa KooKoolle pomppia kuten tämän ottelun loppua kohden ja kaksinkamppailuja voitetaan samalla prosentilla niin mahdotonta se ei ole lyödä vierasvoittoa tauluun.

Toivottavasti Canal+ arpoisi pelin töllöön. Vaikka melko varmaanhan se tasapuolisuuden nimissä näytetään Mehtimäeltä.
 
Toivottavasti Canal+ arpoisi pelin töllöön. Vaikka melko varmaanhan se tasapuolisuuden nimissä näytetään Mehtimäeltä.

Mielestäni joku jo mainitsi, että Mehtimäeltä tulee lähetys keskiviikkona. Mikä on ihan hyvä, koska minun pumppu ei kestä katsoa näitä matseja telkkarista. Onkohan kenelläkään muulla samaa? Ei vaan pysty katsomaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Mielestäni joku jo mainitsi, että Mehtimäeltä tulee lähetys keskiviikkona. Mikä on ihan hyvä, koska minun pumppu ei kestä katsoa näitä matseja telkkarista. Onkohan kenelläkään muulla samaa? Ei vaan pysty katsomaan.

Jotenkin tänä vuonna on taas erityisen vaikeaa olla fani. Tänään laitoin streamin kiinni 60 min jälkeen. Mutta toisaalta ottaa sekin pumpun päälle katsoa sitten jälkikäteen, kun tulos pamahtaa ruutuun.

Se on jännä miten kotona on vaikeampi seurata peliä ruudulta kuin olla hallilla paikanpäällä. Kaikenlaisia nitromatseja sitä on Kuparisaaressakin nähnyt, mutta koskaan ei ole siellä jännittänyt kuten kotona streamin varassa. No, ehkä torstaina on sitten helpompaa katsoa...

Tosissani pelkään Sport-fanina tuota KooKoota. Vaikka meillä on peli paremmassa kuosissa niin on teillä kuitenkin taitavia yksilöitä ja niin paljon kokeneempi porukka.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ei mennyt kolmesta poikki, kuten odotinkin. KooKoolla on edelleen täydet mahdollisuudet, kunhan ei lähde sooloilemaan lauantain tapaan ensi keskiviikkona. Sportin pelaaminen kolmannessa pelissä aiheutti niin monta kysymysmerkkiä, mutta turha niihin enää puuttua.

Se mikä eniten vituttaa, että olisin jo halunnut keskittyä muihin asioihin kuin tähän sarjaan. Tilannetta ei yhtään helpota, että pelataan huomenna ja jos vielä venyy perjantaihin, niin voi herranjumala sentään. Ainakin se on varmaa, että kaksi seuraavaa Sportin matsia näen paikanpäällä.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No niin, Vaasassa sarjan katkaisu ? Jostain syystä olen luottavainen Sport ottaa tarvittavan voiton parin maalin erolla.. Oma peli, niin hyvä tulee!
 
Siis voisin vaikka tehdä diilin, että jos Sport nyt häviäisi, niin saisitte ottaa voiton Kouvolassa vaikka viidennessä, mutta kunhan näkisin sen viidennen matsin. 4000-5000 huiteleva yleisömäärä ei olisi mahdottomuus ja sitten ensimmäistä kertaa vähään aikaan olisi Kouvolan jäähallikin yhtä pakattuna kuin Vaasan halli.

Se on pihdattava tulosta keskiviikkona ja toivottava parasta.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tää voi kuulostaa vähän hassulta, mutta oikeastaan olen iloinen, että KooKoo viimein onnistui osoittamaan, että sillä on potentiaalia kohdata Ilves. Tähän asti olen ollut hyvin skeptinen KooKoon mahdollisuuksista mahdollisessa liigakarsinnassa.

Tämä on kuitekin ainakin meikäläiselle tärkeä asia, koska edustaahan liigakarsinnassa pelaava mestisjengi koko sarjaa noissa peleissä. Ainakin mun mielestä.

Ainakin kertaalleen vielä saadaan Vaasaan halli täyteen ja seuran kirstuun rahaa. Tietenkin on surkeaa, jos kausi päättyisi kotipelien osalta jo 7.3. Aivan liian aikaisin! Pronssipeliä ei kukaan noteeraa ja sehän pelataan mahdollisesti Mikkelissä.

Siitä lähdetään, että kumpi tahansa näistä menee jatkoon niin sille pidetään peukkuja finaalissa ja sen jälkeen toivottavasti liigakarsinnassa. Onhan tässä kuitenkin vastakkain kaksi mestiksen täkeintä ja valovoimaisinta joukkuetta, joilla vielä on oma identiteetti ja halu aidosti menestyä ja mennä eteenpäin. Arvostan!
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sport voisi lähettää KooKoolle jonkun sortin lahjan esim. hedelmäkorin kiitokseksi siitä, että Sport sai vielä yhden kotipelin Vaasaan. Tuleva peli on KooKoon lahja Vaasalaiselle jääkiekolle. Täysi halli ja uskomaton tunnelma on sitä mitä jokainen jääkiekonseuraaja haluaa kokea ja nyt Vaasassa tämä saadaan kokea.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Sport voisi lähettää KooKoolle jonkun sortin lahjan esim. hedelmäkorin kiitokseksi siitä, että Sport sai vielä yhden kotipelin Vaasaan. Tuleva peli on KooKoon lahja Vaasalaiselle jääkiekolle.

Minulla olisi vielä parempi ehdotus. Vaasalaiset voisivat antaa lahjaksi KooKoolle vielä yhden kotiottelun. Ensi perjantaina Kouvolassa olisi taatusti yli 4000 katsojaa ratkaisuottelussa. Everonin kanssa olen samaa mieltä, että meni tästä parista kumpi tahansa finaaleihin niin täysi tuki tulee täältä tämän välierän voittajalle finaalipeleihin sekä mahdollisiin liigakarsintoihin.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hienoa nähdä vielä ainakin neljäs peli. Olisihan tämä ollut ihan pannukakku, jos olisi mennyt kolmesta poikki.

Asetelmat on sitten vähän erilaiset kun Sportilla on paine saada sarja poikki Vaasassa. Nuori joukkue jne., niin voi vähän puristaakin. Vielä jos KooKoo saisi sen ensimmäisen maalin, niin kaikki olisi mahdollista.

Mutta realistisesti Sport on edelleen jättisuosikki (yli 80 %) ottelusarjan voittajaksi.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Paras viidestä sarja on periaatteessa vielä 'helppo' kääntää 0-2 tilanteessakin. Vaasalaisittain valitettavasti KooKoollakin on siihen mahdollisuus. Sport teki niin viime kevään finaaleissa. Mutta eihän tästä kukaan helppoa odottanutkaan. Toisaalta huomenna olisi kyllä paras laittaa poikki, muuten on erittäin paha paikka edessä.

Kieltämättä vaikeaa on KooKoolle tuo maalinteko, ja miksi se olisi huomenna yhtään sen helpompaa Kuparisaaressa kun se ei ole sille helppoa edes Kouvolan kotijäillä? Sport olisi voinut - ja todennäköisesti olisi - pistänyt tämän sarjan pakettiin eilen jos se olisi pelannut hieman rohkeammin omaa peliään ja mikäli ne harvat mutta sitäkin paremmat maalipaikat olisi käytetty.

------------
Edelleen on vaasalaisittain vähän laimeaa tämä touhu. Kuparisaaressa oli sentään vielä tunnelmaa lauantaina kuten aina ennenkin, mutta meillä kirjoittavista kannattajista näkyy edelleen jonkinlainen apaattisuus. Eilenkin oli vaasalaisleirissä vähän sellainen jo valmiiksi hävitty tunnelma. KooKoo-kannattajien kirjoituksista sen sijaan välittyy se joskus vaasalaisissakin havaittu kiimainen tuska menestyksen ja mestaruuden kaipuusta. Vaikka joukkue ei pelaa tasollaan ja on köysissä niin touhu kiinnostaa ja herättää selvästi voimakkaita fiiliksiä kannattajissa. Kieltämättä Kouvolaan mestaruuden soisi, mutta jäällä on KooKoon Sport voitettava, ja kyllä se kolmaskin viiri sopii vielä kattoon! Sen verran kauan tätä menestysputkea on Vaasassakin haettu - KooKoo kumoon! :)
 
Viimeksi muokattu:

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kieltämättä vaikeaa on KooKoolle tuo maalinteko, ja miksi se olisi huomenna yhtään sen helpompaa Kuparisaaressa kun se ei ole sille helppoa edes Kouvolan kotijäillä?

Ei varmasti ole helpompaa, vaikka runkosarjassa KooKoo teki enemmän maaleja vieraissa kuin kotonaan.

Puolustuspelistähän kaikki on taas kiinni. KooKoon mahdollisuudet kasvaa, jos peli pystytään pitämään jalkapallolukemissa.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Edelleen on vaasalaisittain vähän laimeaa tämä touhu. Kuparisaaressa oli sentään vielä tunnelmaa lauantaina kuten aina ennenkin, mutta meillä kirjoittavista kannattajista näkyy edelleen jonkinlainen apaattisuus.
Ehkä puheet välivuodesta on tehnyt tehtävänsä eikä tippuminen KooKoolle olisi edes kummoinenkaan pettymys sitä seuraavaa suurta panostusta odoteltaessa?
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
magnum37: Ei ole Vaasalaisleirissä hommaa luovutettu ja kiimaa on edelleen. Pari viiriä Vaasan katossa ei vie kiimaa mihinkään. Kiimaa riittää siihen asti kunnes nousu joskus aikanaan oman elinikäni aikana tapahtuu. Sitten on vain taivas auki Vaasalaisen kiekon osalta. Vaasasta on mahdollista aidosti tehdä kiekkokaupunki jalkapallokaupungin rinnalle. Nyt loppuu eilisessä rypeminen ja huomenna häkki täyteen. Joka ikinen joka hallii mahtuu niin kannustaa ja seisoo Sportin takana. Kouvolasta tuskin ketään uskaltautuu katsomoon. Kouvolassa oli eilen maanantainakin Sportilla varsin hyvä kannattajaryhmä Vaasasta ja täältä etelästä. Aika harvinaista arki-iltana Suomen toisella puolella.
 
Loppuunmyyty halli

Kävin hakemassa 14.00 Kokkolan lippupisteestä 3 lippua huomiseen matsiin niin kaikki istumapaikkaliput oli menny ja seisomapaikkoja oli myyjän mukaan jäljellä 40.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kävin hakemassa 14.00 Kokkolan lippupisteestä 3 lippua huomiseen matsiin niin kaikki istumapaikkaliput oli menny ja seisomapaikkoja oli myyjän mukaan jäljellä 40.

Herregyy, hurjaa on meno länsirannikolla. Hienoa! :)
 
K

Kiekkokatsoja

Vaikea uskoa ottelusarjan menevän 5. otteluun, mutta toivottavasti menisi. Tälloin perjantai-iltana olisi tarjolla tv/netistä Suomikiekon toistaiseksi paras peli tällekeväälle.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ei varmasti ole helpompaa, vaikka runkosarjassa KooKoo teki enemmän maaleja vieraissa kuin kotonaan.

KooKoo oli muuten ihan historiallisen huono viimeistelijä runkosarjassa. Viimeeksi pudotuspelijoukkue on tehnyt yhtä vähän maaleja ottelua kohti rapeat seitsemän vuotta sitten, kun Kirkkonummen Salamat jäi 107 kaappiin 44:ssä ottelussa. Lisäksi olen melkoisen varma, että KooKoon kotiotteluiden 57/23 (2.48 maalia ottelua kohti) lienee jonkinlainen ennätys koko Mestis-ajalta, kun mietitään pudotuspelijoukkueita (kahdeksan parasta). Vielä hurjemmaksi tämä muuttuu, kun tajuaa, että mustaoranssit eivät esim. sinnitelleet nipinnapin pudotuspeleihin, vaan olivat runkosarjan kakkosia ja pelasivat sen voitosta viimeisiin matseihin asti. Ei taida olla vaikeaa löytää tämän vuoden MVP:ta KooKoosta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös