Olympiakisat 2014: Suomi

  • 2 237 445
  • 6 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin haluaisi uskoa, että Granlund olisi se uusi 100 pisteen mies, mutta en vain pysty. Harvassa ovat ne nämä pienikokoiset kaverit jotka tekee tulosta, joilla ei siis ole ihan älyttömän hyvää liikettä.
...

Aika vähissä taitaa olla nuo NHL:n 100 pisteen pelaajat noin muutenkin tänä päivänä.

Rakastan Granlundia, mutta en olisi ihan hirveän yllättynyt, jos miehestä ei lopulta tulisikaan sellaista pistehirmua NHL:ään kuin monet tuntuvat odottavan. Hän soveltuu täydellisesti eurooppalaiseen kiekkoon ja on mielenkiintoista nähdä, miten homma toimii NHL:ssä. Se on ainakin selvää, että "karjalalippiksillä" on odotukset taivaissa Mikke-manian jäljiltä.

SM-liiga- ja MM-kisa -näytöistä en hirveästi lähde vetämään johtopäätöksiä. Noita kekkereitä ovat hallinneet monet sellaiset pelaajat, jotka eivät lopulta ole olleet NHL:ssä ihmemiehiä.
 
Viimeksi muokattu:

Schadowan

Jäsen
Sakic, StLouis,Alfredsson,Crosby.. Siinä lista alle 182cm (6 feet) pelaajista, jotka ovat yltäneet 100 pisteeseen viimeisen 10 vuoden ajalta. Aika harvassa ovat tosiaan. Oma veikkaukseni on se, että Granlundista tulee NHL:ssä tasainen 80 pisteen pelaaja, ja parhaimpina kausinaan hän tulee kolkuttelemaan 100 pisteen lukemia.
 

eetuster

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Sakic, StLouis,Alfredsson,Crosby.. Siinä lista alle 182cm (6 feet) pelaajista, jotka ovat yltäneet 100 pisteeseen viimeisen 10 vuoden ajalta. Aika harvassa ovat tosiaan. Oma veikkaukseni on se, että Granlundista tulee NHL:ssä tasainen 80 pisteen pelaaja, ja parhaimpina kausinaan hän tulee kolkuttelemaan 100 pisteen lukemia.

Ei niitä hirveästi ole muutenkaan oli sitten kuinka pitkä tahansa. Ja eikös Näslund kuulu tuohon kategoriaan kanssa.. Mielestäni hän on 180cm pitkä.
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Itse toivon Granlundille hienoa NHL-uraa niinkuin varmasti suurin osa ihmisistä täältä, mutta se "100 pisteen mies" raja on aika korkealle, niinkuin joku jo sanoi ettei NHL:ssä hirvesti sellasia tehoja tekeviä pelaajia muutenkan ole, ei isoja eikä pienempiä. Tasaisia 60-70 pisteen kausia tekevä uusi suomalaishyökkääjä olisi sekin jo kova juttu kuin katsoo näitä 83-84 vuosien jälkeen syntyneiden Suomalaisten NHL-pelureiden pistesaldoja.

Markus Näslundista että kyllä hän on pitempi kuin 180 cm, Näslund on 183 cm Eliteprospectsien mukaan. Mats Näslundhan oni sitten sellaset 170cm pitkä mutta hänen 110 pisteen kaudesta on kulunut runsaat 20 vuotta.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Giroux tulee ainakin pomminvarmasti rikkomaan 100 pisteen rajan jossain vaiheessa uraansa. Samaa veikkaan Patrick Kanesta. Ihan hyvät saumat Mikellä on tehdä se 5 vuoden sisään.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Suomen pakkitilanne tulevaisuudessa näyttää katastrofaaliselta. Ei sieltä vaan tule enään ollenkaan huippuja ja kun nyt katsoo NHL:ssä pelaavia suomalaisia pakkeja, niin ei siellä pelaa kuin neljä pelaajaa vakituisesti eli Timonen, Salo, Lydman ja Pitkänen. Timonen, Salo ja Lydman eivät montaa kautta enään pelaile. Lepistö, Salmela, Koistinen ja Lehtivuori kaikki pettivät odotukset. Nyt kun katsoi nuorten pelejä, niin eihän siellä ollut yhtäkään pakkia joka olisi huippulupaus.

Maalivahdit ja hyökkäys näyttää ihan hyvältä tulevaisuuteen, mutta huippupakit ovat kuolleet sukupuuttoon Suomessa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Suomen pakkitilanne tulevaisuudessa näyttää katastrofaaliselta. Ei sieltä vaan tule enään ollenkaan huippuja[klip]

No onhan se aika katastrofaalinen, mutta kyllä sieltä on tulossa pakkeja. Jos ei lasketa mukaan Määttää, niin ei ole mitään huippuja tulossa, mutta sellaisia samisaloja. Rasmus Ristolainen, Olli Määttä, Ville Pokka, Jyrki Jokipakka, Jani Hakanpää, Sami Vatanen, Rasmus Rissanen... Noista mainituista Jokipakka nyt on erittäin epätodennäköinen NHL-pelaaja, ja Ristolaisestakaan ei ole suurempaa tietoa. Rissanen pelaa jo rapakon takana, Vatanen on sinne lähiakoina suuntaamassa, Hakanpää on esiintynyt hyvin ja saattaa pelata NHL:ssä 5 vuoden päästä. Määttää on arveltu top-10 varaukseksi ensi kesän draftiin, Pokkakin on lupaava. Ja kuka tietää, jos vaikka Teemu Laakso murtautuisi kunnolla Nashvillen kokoonpanoon ja edustaisi Suomea arvokisoissa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Suomen pakkitilanne tulevaisuudessa näyttää katastrofaaliselta. Ei sieltä vaan tule enään ollenkaan huippuja ja kun nyt katsoo NHL:ssä pelaavia suomalaisia pakkeja, niin ei siellä pelaa kuin neljä pelaajaa vakituisesti eli Timonen, Salo, Lydman ja Pitkänen.

Olet kyllä aika pihalla. Kyllä, tällä hetkellä se on kohtalaisen huono, mutta meidän 94-95 ikäluokassa on vähintään 4-6 ensimmäisen ja toisen kierroksella oletettavasti varattavaa pelaajaa ja sen lisäksi monta muutakin lupaavaa pakkia noista ikäluokista.

Suomella on kaikkina aikoina varattu puolustajia kahdella ensimmäisellä kierroksella 10 puolustajaa, joista 8 on pelannut NHL:ssä ja heistä Hannu Virta, Ville Siren, Janne Niinimaa, Aki Berg, Ossi Väänänen, Joni Pitkänen ja Teppo Numminen on luonut hyvät tai loistavat urat NHL:ssä sekä SM-liigassa NHL:än jälkeen. Tuomas Grönman pelasi myös NHL:ssä, mutta muistini mukaan hän kärsi pahoista loukkaantumisista ja lopetti uransa. Ainoastaan Juha Gustafsson ja Tero Määttä on täysin flopanneet NHL:n suhteen, joten onnistumisprosentti on aika kova.

Nämä 94 huiput pelasivat käytännössä ainoina tuon ikäisinä puolustajina juuri U20 kisoissa erinomaisesti ja ensivuonna ovat jo dominoivia noilla jäillä. Sothsiin en usko kenenkään heistä millään kerkeävän, mutta tuo sinun tekstisi "Suomen pakkitilanne tulevaisuudessa näyttää katastrofaaliselta" on todella kaukana todellisuudesta, sillä tulevaisuutemme pakkien suhteen ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Suomen tulevaisuus on näyttänyt aina katastrofaaliselta, nykyään on ollut ongelmana ettei jengi ole lyönyt itseään läpi tai no aina. Nää asiat eivät todellakaan ole niin yksinkertaisia. 2014 voi olla tilanne joko aivan paska tai olemme silloin saaneet yllättäviä tason nousuja.

Mistä näistä tietää, itse ainakin olen suht hyvällä mielellä tulevaisuutta miettien.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olet kyllä aika pihalla. Kyllä, tällä hetkellä se on kohtalaisen huono, mutta meidän 94-95 ikäluokassa on vähintään 4-6 ensimmäisen ja toisen kierroksella oletettavasti varattavaa pelaajaa ja sen lisäksi monta muutakin lupaavaa pakkia noista ikäluokista.
94-ikäluokalla menee ainakin 5 vuotta ennen kuin he mahdollisesti ovat NHL-tasoisia pelureita ja pystyvät auttamaan maajoukkuetta. Loppupeleissä hyvin harva 20-vuotias on minkäänlainen voimavara maajoukkueelle. Seuraavat vuodet tulevat olemaan vaikeita ja Sotshin puolustus tulee mahdollisesti näyttämään huvittavalta. Tosin onhan näitä tilanteita, joissa NHL-tähdet vievät NHL-Bergejä ja KHL-Kukkosia kahville nähty ennenkin, joten eiköhän tähän olla totuttu.

Toivotaan, että mainitsemistasi junnuista nousee muutamia änärin vakiopelaajia.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
On myös nähty kuinka nimetön Suomi on pistänyt NHL tähtiä vilisevät porukat joukkueena polvilleen. Se on ihan miten asiat haluaa nähdä ja muistaa. Aikuisten tasolla tasoerot ovat jo pitkään olleet pienemmät kuin nämä jatkoajan mielikuvatasoerot antaisi olettaa. Nuorten kisoissa nuo tasoerot ovat vielä olemassa, kuten niitä täällä huudellaan.

Jostain syystä me halutaan muistaa nämä yksittäiset tilanteet, jossa Kukkosta, Bergiä, Niinimaata tai Lummetta on kahvitettu satanolla.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
94-ikäluokalla menee ainakin 5 vuotta ennen kuin he mahdollisesti ovat NHL-tasoisia pelureita ja pystyvät auttamaan maajoukkuetta. Loppupeleissä hyvin harva 20-vuotias on minkäänlainen voimavara maajoukkueelle. Seuraavat vuodet tulevat olemaan vaikeita ja Sotshin puolustus tulee mahdollisesti näyttämään huvittavalta.

Kyllä, olet täysin oikeassa ja Shotsi mennään "jollain" kokoonpanolla puolustuksen osalta, mikä se sitten ikinä onkaan. En usko -94 kerkeävän tuohon vaikka varaukset tulisi TOP5, johon taas uskon tällä hetkellä ainoastaan Ristolaisen osalta. Silti, sen jälkeiset vuodet näyttävät kyllä ihan valoisilta. Toivotaan nyt Shotsia silmälläpitäen, että edes 2 pakkia, ketä he ikinä ovatkaan, breikkaisivat NHL:ssä edes jotenkin ja nykyään NHL:ssä pelaavat puolustajat nuorimmasta päästä nostaisivat tasoaan.
 

dangler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Coyotes, Boedker#89 ja Hotspur
Suomen pakkitilanne tulevaisuudessa näyttää katastrofaaliselta.

Nyt kun katsoi nuorten pelejä, niin eihän siellä ollut yhtäkään pakkia joka olisi huippulupaus.

mutta huippupakit ovat kuolleet sukupuuttoon Suomessa.

Kyllä piristi tulla taas lukemaan Maukan positiivista energiaa pursuavia viestejä, toit hauskuutta iltaan :) Valitettavasti provoilusi on aina yhtä luokatonta kitinää..

Jos tosissaan väität noin, ettei yhdelläkään suomalaisella pakilla U-20 joukkueesta ole mitään potentiaalia nousta Suomen johtavaksi pakiksi tulevaisuudessa, olet väärässä. Pokka, Ristolainen ja Määttä (ilman loukkaantumista olisi pelannut) pelasivat kovia pelejä pääasiassa kaksi vuotta vanhempia huippuja vastaan, onko se ihme ettei dominointia vielä näkynyt?

Kuten CK mainitsikin, on Suomelle tulossa pari todella kovaa ikäluokkaa, myös pakkien osalta. Ensi vuonna voidaan odottaa usean -94-syntyneen pakin pelaavan liigaa, koska potentiaalia löytyy ensimmäisille varauskierroksille asti (2012: Määttä ja Pokka ja 2013: Ristolainen etunenässä.)

Mielenkiintoisia ja mahdollisia tulevaisuuden pakkeja on useita, tulossa, aivan Sotshiin he eivät vielä ehdi, mutta ei tulevaisuus ole katastrofaalinen.

Minun tulevaisuus ei kuitenkaan vielä 2014 lopu.
 

dangler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Coyotes, Boedker#89 ja Hotspur
Ville Pokka Olli Määttä Rasmus Ristolainen Esa Lindell Mikko Vainonen Jimi Kuronen Mikko Lehtonen Matias Pulli Atte Mäkinen (linkit vievät eliteprospectin pelaajaprofiiliin)

Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään lupaavista suomalaisista -95 ja -94 -ikäluokan pakeista (okei, rajansa kaikella), hankalaahan se tässä vaiheessa vielä on heidän tulevaisuuttaan ennustaa, ei kaikista tule huippuja, mutta taso on äärimmäisen kova ja potentiaalia löytyy. Tuossa on jo yhdeksän kaveria, mieleeni tulee vielä muutamia junnuja, mutta nyt loppui jo motivaatio vääntää tätä viestiä.

Tuohon päälle vielä Vataset, Hakanpäät ja muut -90-luvulla syntyneet, joilla potentiaalia nousta Suomen johtaviksi pakeiksi viimeistään vuoden 2018 olympialaisiin mennessä. Tulevaisuus ei siis ole tuhoontuomittu.

Nyt meni viesti hiukan offtopiikin puolelle, mutta tulevaisuuden pohdintaahan tämänkin oli, mutta niin on Sotshikin!
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toivottavasti tosiaan noista '94 ja '95 -syntyneistä pakeista tulee joskus joitakin NHL-pelaajia ja sitä kautta tulevia olympiakisaedustajia. Sotshin kisoihin heistä tuskin on vielä mitään apuja, koska joukkue kisoihin nimetään jo reilun puolentoista vuoden päästä eli joulun 2013 kieppeillä.

Se pitää sanoa että muutama vuosi takaperin moni olisi odottanu että Sotshin kisapaikasta olisi ollut taistelemassa nimiä kuten Teemu Laakso, Joonas Lehtivuori, Jyri Niemi jne. Näistä Laakso ja Niemi on 3.kierroksen varauksia, ja Lehtivuorikin meni 4. kierroksen alkupäässä. Laakso on sentään viime aikoina pelannut tehokkaasti AHL:ssä (14. 2+10=12), mutta vaikeaa on ollut NHL-paikan vakiinnuttaminen. Lehtivuori pelailee tällä hetkellä Elitserieniä MoDon paidassa ja Niemi jämähtänyt pelaamaan ECHL-liigaa.
 

Sakkoliha

Jäsen
Onhan se Suomen puolustajatilanne heikohko tällä hetkellä huippupuolustajien osalta, mutta on siellä muutama ihan lupaavakin pelaaja. Olli Määttä, Sami Vatanen ja Jani Hakanpää ovat mielestäni erittäin potentiaalisia tulevaisuuden NHL-pelaajia. Sitten Rasmus Ristolainen ja Ville Pokka esittivät mielestäni erittäin kypsiä otteita U20-kisoissa vasta 17-vuotiaina, vaikka heille (Ristolaiselle varsinkin) sattui muutama virhe, mutta niitä ei kannata miettiä. Kuitenkin kehityksen mennessä hyvin heistäkin voi olla joskus NHL:ään. Kyllä Suomella on alkanut tulemaan potentiaalisia junioreita yhä enemmän ja kun vertaa esim. 4 vuotta taaksepäin oli tulevaisuus lupaavien hyökkääjien ja puolustajien osalta synkän näköinen. Ei ehkä päästä koskaan juniorituotannossa Ruotsin ja Kanadan tasolle, mutta kyllä jokaisesta ikäluokasta kasvaa joku/joitakin loistavia pelaajia, vaikkakaan heitä ei ole paljoa.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Pistetäänpä tällainen todella nopeasti kasattu joukkue Sotshiin tämän hetken perusteella.

Ketjut:

Jussi Jokinen - Valtteri Filppula (A) - Mikael Granlund
Tuomo Ruutu - Mikko Koivu (C) - Teemu Pulkkinen
Niklas Hagman* - Jarkko Immonen - Juhamatti Aaltonen
Leo Komarov - Petteri Nokelainen* - Jesse Joensuu*

13. hyökkääjä
Ville Leino*

Janne Niskala - Joni Pitkänen
Sami Vatanen - Kimmo Timonen (A)
Sami Lepistö - Teemu Laakso

Pekka Rinne
Tuukka Rask
Petri Vehanen

Haluaisin uskoa siihen, että maalivahtirintamalla ei tarvitse turvautua enää Kiprusoffiin ja jotenkin luottaisin enemmän Rinteeseen kuin Bäckströmiinkin. Antti Niemi, Antero Niittymäki, Kari Lehtonen, Niko Hovinen ja Karri Rämö sitten antavat taustatukea tarvittaessa.

Puolustajista on vaikea sanoa oikeastaan mitään, mutta toivottavasti konkariosastosta ainakin Timonen jatkaa vielä Sotshiin. Hyökkäyksessä Ville Leino, Petteri Nokelainen ja Niklas Hagman ovat melkoisia arvoituksia, koska pelin taso on ailahdellut joka vuosi. Jesse Joensuuhun haluaisin uskoa, joten eiköhän hänet saateta nähdä tositoimissa myös Sotshissa. Muut valinnat lienevät suhteellisen tuttuja, joskin Jussi Jokisen uuteen nousuun toivon ja eiköhän Pulkkisen Teemukin ensi vuonna lyö kunnolla itsensä läpi ja murtautuu Sotshiin.

Valinnat olivat tällaisia pikaisia 20 minuutin pohdinnan jälkeen tehtyjä, joten virheitä löytynee.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Nyt on alettu puhumaan jo Canadan ja Jenkkien joukkueesta eli kaipa tämänkin ketjun voi herätellä.

Listaan nyt aluski pelipaikoittain listan pelaajista jotka tällä hetkellä voisi lähteä Sotsiin. Suluissa pelaajan ikä kisojen aikaan.

Maalivahdit:
Pekka Rinne
Tuukka Rask
Kari Lehtonen
Antti Niemi
Iiro Tarkki
Karri Rämö
Joni Ortio

Puolustajat:
Sami Vatanen
Toni Lydman
Joni Pitkänen
Sami Lepistö
Kimmo Timonen
Janne Niskala
Anssi Salmela
Lasse Kukkonen
Joonas Lehtivuori
Ossi Väänänen
Ville Lajunen

Sentterit:
Mikko Koivu
Jarkko Immonen
Petteri Nokelainen
Jani Lajunen
Petteri Wirtanen
Niko Kapanen
Jori Lehterä
Petri Kontiola
Saku Koivu

Laiturit:
Valtteri Filppula
Tuomo Ruutu
Ville Leino
Mikael Granlund
Niklas Hagman
Jussi Jokinen
Lauri Korpikoski
Lennart Petrell
Leo Komarov
Sean Bergenheim
Juhamatti Aaltonen
Teemu Pulkkinen

Mukaan on siis laskettu kaikki mahdolliset niin iän kuin taitojen puolesta. Oletin myös muutaman kohdalla valoisaa seuraavaa 1,5 kautta.

Äkkiä kun tästä väsää niin kokoonpano näyttäisi tältä jos kisat alkaisivat esim. huomenna ja nämä pelaajat ovat valittavissa.

Valtteri Filppula-Mikko Koivu (C)-Tuomo Ruutu
Kimmo Timonen(A)-Sami Vatanen

Mikael Granlund-Jarkko Immonen-Lauri Korpikoski
Joni Pitkänen-Toni Lydman

Ville Leino-Saku Koivu(A)-Jussi Jokinen
Sami Lepistö-Ossi Väänänen

Leo Komarov-Petteri Nokelainen-Sean Bergenheim
Lasse Kukkonen-Ville Lajunen

13.hyökkääjä Teemu Pulkkinen

Pekka Rinne
Kari Lehtonen
Tuukka Rask

Johtopäätöksenä: Taitoja on, ylivoima toimisi varmasti, johtajuutta sopivasti, puolustus pitää, aika vähän oikealta ampuvia, alivoiman erikoismiehiä ja maailman top 3 maalivahti kolmikko.
Eli mitalleista ja etenkin voitosta pelataan. Noh onneksi kisoisin on hieman vajaat kaksi vuotta.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Äkkiä kun tästä väsää niin kokoonpano näyttäisi tältä jos kisat alkaisivat esim. huomenna ja nämä pelaajat ovat valittavissa.

Jos kisat alkaisivat huomenna niin Janne Niskala olisi pomminvarmasti joukkueessa. Pulkkinen ja Lajunen taasen eivät olisi likimainkaan lähellä kisapaikkaa. Muuten ihan ok-näköinen viritelmä.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
2014 Joel Armia pelaa NHL:ssä ja Teemu Pulkkinen SM-Liigaa ynnämuut-osaston miehenä. Tämän voi ottaa talteen ja jos olen väärässä, juon pullon kossua.

Pointti on siis se, että Pulkkinen ei kuulu mihinkään spekulaatioihin, paitsi jos ne toimitetaan teekkareiden vappulehteen.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
2014 Joel Armia pelaa NHL:ssä ja Teemu Pulkkinen SM-Liigaa ynnämuut-osaston miehenä. Tämän voi ottaa talteen ja jos olen väärässä, juon pullon kossua.

Aika rohkeaa päättelyä. Pulkkinen pelasi kuitenkin vielä viime kaudella paremmalla tasolla kuin Armia ikinä. Se on totta, että taantumaa on ollut kehityksessä tämän kauden osalta, mutta tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kehitystä voisi tulla seuraavan kahden kauden aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Ensi kausi tulee kertomaan paljon nyt parikymppisten prospektien mahdollisuuksista Sotsiin. Pulkkisen tämän hetken pelitaso on kieltämättä heikko johtuen paljolti siitä, että jalka painaa eikä liike riitä. Sama pisti silmään myös Granlundin kohdalla vuoden vaihteen jälkeen ennen sairastumista. Kun nuorten pelaajien voimatasot ja kestävyys saadaan kohdilleen, niin vasta silloin nähdään potentiaalin riittävyys. Itse uskon, että myös Armia on lähellä kisapaikkaa. Aikaa on kuitenkin vielä n. kaksi vuotta, joten liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä niin nuorista kuin vanhemmistakaan pelaajista ei kannata vielä tehdä. Spekuloida toki aina voi.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aikaa on kuitenkin vielä n. kaksi vuotta, joten liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä niin nuorista kuin vanhemmistakaan pelaajista ei kannata vielä tehdä.

Se on vähän miten sen haluaa ajatella. Joukkue pitää nimetä joulun 2013 kieppeillä, joten kyllä se kauden 2013-2014 aloitus saa aika vakuuttava olla, jos sen perusteella meinaa kisajoukkueeseen itsensä mahduttaa. Eiköhän sen kisajoukkueen pysty aika hyvin arvailemaan ensi kauden jälkeen.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Sentterit: M. Koivu, V.Filppula, Nokelainen, Immonen, Kapanen, Granlund, Lehterä, Kontiola
Laiturit: T.Ruutu, J.Jokinen, Leino, Bergenheim, Korpikoski, Hagman, Pulkkinen, Armia, Petrell, Joensuu, Hartikainen, Osala
Puolustajat: Pitkänen, Lydman, Timonen, Niskala, Jaakola, Kukkonen, Vatanen, Laakso, Lepistö, Salmela
Maalivahdit: Rinne, Lehtonen, Rask, Niemi, Bäckström, Hovinen, Ortio,

Siitä voitais kasata joukkue. Osa pelaajista tulee toki tiputtaa. :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös