Otteluseurantaketju SM-liiga pe 2.12.2011

  • 111 211
  • 430
Tila
Viestiketju on suljettu.

karhjoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers
Laukaisukartan perusteella IFK:lla yksi skode ekan erän ainoan YV:n aikana. Jännä, että nolla taululla.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan kuin HIFK olisi alusta alkaen lähtenyt hakemaan 0-0-tulosta. Tuli siinä silti pari kohtalaisen hyvää maalipaikkaa - Somervuorelle ja Jokelalle ainakin. Endrasista ei oikein saanut vielä kuvaa, pari hyvää perustorjuntaa, eikä maalia voi laittaa piikkiin.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Sopii kyllä kuvaan, että Kerho saa ensimmäisen ylivoimansa ihan vaan siksi, ettei Jokerit viitsi pelata erää loppuun. Toisen erän alkuun 2–1-maali ja sitten alkaa mailan puristaminen.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
1. erä:

-IFK viljelee meidän peliä. Tylsää paskaa siis.
-KalPalla erässä yksi kunnon paikka, siitä maali.
-Urhon selostaja on totaaliyössä. Tietääkö, ettei pitkän jälkeen saa vaihtaa? Tuskin. Lisäksi kaverilla on todella ärsyttävä ääni, ja ilmoitti erän olevan "selvästi KalPan". Taidan katsoa eri peliä.
-Onko kuuluttaja mies vai nainen?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Taas jotenkin uskomattomasti totaalisen hallinnassa ollut erä onnistuttiin sähläämään tasuriksi... Ei tähän pysty, kuin Jokerit (ainakaan ottelusta toiseen)

edit. Vedot 7-29
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät - Lukko

Järvenpää 9 torjuntaa, Noronen 17 torjuntaa. Peli on 1-1 ekan erän jälkeen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Yksi torjunta Järviselle 5 minuutin ylivoiman aikana!!!

Ehkäpä ne ajattelee, että ihan turha edes yrittää laukoa kun Kerholla kuitenkin Järvisen tasoinen maalivahti maalissa. Tästä voi Kerho nyt ottaa pienen edgen, kun pystyivät tappamaan ison jäähyn. Kiva nähdä mitä nyt tapahtuu kun Porseland on poissa loppupelin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
-Onko kuuluttaja mies vai nainen?

Tätä meinaisin minäkin kysyä. Kolmas vaihtoehto on joku pojannulikka, jolle ei ole vielä tullu äänenmurrosta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Urhon Kuopion selostajalla (Ritari?) tuntuu olevan omituinen tarve vähätellä HIFK:n peliä.

No ei HIFK tuolla pelitavalla tule voittamaan ottelua. Jos hyökkäyksiinlähdöt ovat jatkossakin yhtä hitaita, niin maalit pysyy nollassa. KalPa pitää kiekkoa ja HIFK yrittää pysyä perässä... Vähän niin kuin vauhtia ja luovuuttaa tarvittaisiin tuohon pelaamiseen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hyvä erä Jokereilta viiden minuutin ylivoimaa lukuunottamatta, paikkoja oli tehdä se toinenkin maali. Kerho joutuu vetämään loppupelin viidellä pakilla, mikä helpottaa urakkaa selvästi.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei helvetti että on paskaa peliä kuopiosta. IFK pelaa vieläkin rauhallisemmin ja enemmän meidän peliä, kuin KalPa ja kyllä tämä on jo sellasta meidän pelin riemuvoittoa, etten tiedä mitä tekis.

Vituttaa tuo KalPan maali, kun selostajasta huolimatta oli IFK paljon parempi ensimmäisessä erässä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:n hyökkäyksiin lähdöt; Pakki venaa kiekon kanssa puoli minuuttia maalin takana, sen jälkeen lähdetään helvetin hitaasti viiden miehen rintamana, jonka jälkeen hyökkäys pysähtyy keskialueella KalPa-pelaajiin tai kiekko lyödään päätyyn ja menetetään KalPalle.

Ainakin Peltonen jäi silmään, eli varmaan P., Kuhta, Wirtanen. Pakeista ei tietoa.

p.s. Urpon selostaja on kyllä ihan perseestä.

Pakkeina olivat Tuohilampi ja Kousa.
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Selvästi Ilveksen erä. Paikkoja oli useampaankin maaliin.
Toi Urhon selostaja on kyllä surkea, ja tuntuu olevan vielä melkoiset ilves-lasit päässä. Ilmeisesti Urholla kuitenkin pitäisi olla ns. neutraalit selostukset. En ole ihan varma mutta mielestäni sama selostaja oli merisäällä selostamassa Tamperen otteluita.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Kylläpä oli kova sisääntulo Jokereilta niin kaukalossa kuin katsomossa hienoa poeliä. Eavesin loukkaantuminen näytti pahalta toivottavasti näkö pysyy tallella. Toivottavasti Kekäläinen ei ole seuraamassa peliä tai Tuukka tulee ensi kaudella Jokereiden AV-spesialistiksi, kertakaikkisen upeeaa peliä AV:lla kyseinen herra esittänyt!
 

Skoger

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KalPan johdossa mennään ekalle erätauolle, mutta kyllä vähän vituttaa. Ei KalPa tuolla pelillä ansaitse yhtään miyään, eikä joukkue ekassa erässä mitään esittäneet. Ainoasta paikastaan iskivät. Mutta eipä HIFK:onkaan peli vakuuttanut.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olisitpa kuullut selostajan. Varma 5+20, hoki tätä muutaman kerran. No sitten se sanoo, että ainakin 2+10 tulee. "oho, tulikin vain 2 min,.".

Toki jos Välimaa olisi jäänyt maahan makaamaan, olisi 5+20 napsahtanut.

Kuulin mä tuon. Selostaja tosiaan kertoi heti katselijoille Hakanpään ulosajosta ennen kuin tuomari oli ehtinyt viittoa mitään...

Välimaa veti tuon tyylikkäästi ilman turhia heittäytymisiä tai vaikerointeja. Normaalisti näistä vedetään komea kuoleva joutsen pirueteilla ja kalastellaan kaverille iso rangaistus.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Urhon Kuopion selostajalla (Ritari?) tuntuu olevan omituinen tarve vähätellä HIFK:n peliä. Ja yleisö yrittää kovasti kalastella huutojäähyjä, mutta tuomaristo ei ole vielä mennyt halpaan.

Ritari tuo on mutta hieman kyllä häiritsee tämä kotiinpäin veto. Tasaisen erän lopussa kotijoukkue tekee maalin ja heti ollaan kehumassa miten IFK ei saa mitään aikaan ja sitten haetaan tähän tueksi faktaa torjuntatilastoista. Yllätys on kuitenkin suuri kun "käsittämättömästi" tilasto ei tue omaa näkemystä. Tasainen oli erä ja ennen maalia ei todellisia huippupaikkoja ollut. Eikä Ritarikaan ennen kalpan maalia hehkuttanut Kalpan hallintaa vaan puhui IFK passiivisuudesta (en sitten tiedä, miten passiivisuudella saa 12 torjuttavaa laukausta blokattujen lisäksi)

Ei ritari mitenkään huono ole, tuo puusilmäisyys on vaan rasittavaa nyt kun on oma joukkue vähäteltävänä... Kalpa - Jokerit pelithän tuo selostaa hyvin :->
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieman erikoinen avauserä kuopiossa.

KalPa hallitsi kiekollista peliä selvästi.
HIFK voitti maalipaikat 3-1
Kalpa johtaa 1-0
Tuomareilta hyvä alku. Erän ainoa rike vihellettiin.


Nahkahousun pelistä on paha sanoa mitään. Kunnon vetoja ei oikeastaan tullut kuin tuo KalPan avausmaali ja se ei missään nimessä mennyt molarin piikkiin.

MaG on surkea omassa päässä.
HIFK pakkien pelinavaus aivan kauheata.
HIFK:n karvaus olematonta.
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Urhon Kuopion selostajalla (Ritari?) tuntuu olevan omituinen tarve vähätellä HIFK:n peliä.

Yllättäen mies myös tietää sekä KalPan nykyisten, että entisten pelaajien lempinimet. Joko mies on puolueellinen, tai perehtynyt etukäteen harvinaisen hyvin selostamansa ottelun toiseen joukkueeseen.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todella nolo yv Jokereilta 5 minuutin ajan. Tästä momentum Ritareille?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös