26.11.2011 Lauantai-illan tanssit Pelicans-HIFK

  • 154 977
  • 534

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Selvä peli

400 viestin raja rikki, joten eihän näitä ehdi kaikkia lukea, vaikka mieli tekisi. Huikeeta staffia täällä.

Mutta asiaan. Oikeasti tanssit oli Petun synttärilahja Jannelle. Heti sarjaohjelman varmistuttua Petu päätti, että Janne laitetaan maaliin Lahdessa synttärien kunniaksi. Loppuun kunnon myllyt, niin johan unohtuu JA:n lätkäkriitikoilta kirjoitukset Jannen huonoudesta 'HIFK:n maalivahdit kaudella 2011-2012'-ketjuun, eikä kellään ei ole paha mieli. Ilman tansseja lukisimme nytkin noin 200 viestiä siitä, miten 'taas upposi 3 omiin ja miten pa..ka Lundell oli'. Että hyvä näin. Ja hei, sm-liiga pääsi länsinaapurissa lähes ykkösuutiseksi. Milloin viimeksi...?
 

rafalski77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Ac Milan ,
Ei nyt kannata vetää sitä marttyyrin viittaa kovin tiukalle, ei tässä mitään uutta ole. Näitä tappeluepisodeja tapahtuu joka kausi ja media jaksaa jonkin aikaa kohista niistä. Tämän jälkeen peliä jatketaan samoilla säännöillä kuin ennenkin.

SM-liiga palkitsee muutaman pelaajan ja valmentajan muutaman pelin kiellolla, sakottaa seuroja ja yhteiskunta on jälleen tyytyväinen.

Enpä usko . tämä ns. Tarkempi linja on tuottanut jo hedelmää kotoliigassa : Esim ; pelaajat eivät uskolla mennä kunnolla tilanteisin koska eivät tiedä sääntöä kunnolla , tämä on kun suomalainen liikenne , toinen laittaa vinkkari päälle , mutta ei uskolla mennä ohi kun pelkää että joku tulee kontista läpitte . Pelaaja kyyristyy painaa päätä alas taklaustilanteessa ja vanhanliiton jyrä vilpittömästi lähti ajamaan miestä seinälle . Lopputulos vanhaliiton äijä saa pelikiellot ja henkiset kyykytykset ja kyykky mies on kuivilla , paitti henki olis voinu lähteä moisesta sikiöasennosta miesten pelissä .

Nyt tästä Pelsuille Ja Ifk:lle kovat sakot niin pelko perseessä pelataan jatkossa ja kytätään vaan toisten virheitä eikä uskolleta pelata kunnon lätkää . Tästä kärsii " Oikea lätkä yleisö " äänestää jaloilla katsomoissa . Kuka voittaa ei kukaan , tai hetkellisesti voittaa Tarja Halonen and Co ja muut herraskaiset Musiikkitalon harrastajat , Jani Toivolat ja muut hipit . Heitä ei vaan riitä tarpeeksi että Sm-Liiga hallit olisivat täynnä peleissä tulevaisuudessa .

R.I.P. Old Time Hockey
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Vaikka kuinka noista kitistään niin tappelut on ja tulee olemaan osa jääkiekkoa. Järjestetyille tappeluilla vahva eri meikäläiseltä, mutta spontaanit tappelut ja ns. kuitit sikailuista on mielestäni täysin hyväksyttävää, joskin tietysti sääntöjen mukaan rangaistavaa, tottakai.

Toinen jännä seikka on se, että kaikenmaailman kyselyissä peruskatsojan näkökulma tappeluissa on se, että niitä vastaan ollaan jyrkästi. Paheksutaan moista hakkaamista, ja kuinka se on pienillä lapsille haitallista.

Herranjumala ! Isku Areenassa juuri ennen tappeluita monisatapäinen ihmismassa oli lähdössä kesken pelin minuutti ennen loppua jo pois katsomosta ja kuinka ollakkaan, kun tappelut alkoivat niin 95% näistä ihmisistä palasivatkin paikalleen seuraamaan näitä Lauantai-illan tansseja, ja kaikki paheksunta tuntui unohtavan sen sileän tien.
Ja mitä niihin lapsiin tulee; Allekirjoittanut oli kannattajakatsomossa jossa ympärillä parveili monikymmenpäinen lauma 10-15 kesäisiä junioreita, jotka tuntuivat olevan aivan innoissaan tästä häppeningistä ja kaivoivat kamerapuhelimiaan halutessaan ikuistaa tämän ainutkertaisen tapahtuman..
Tuoko sitten on "haitallista" lapsille, kun kaikilla heillä oli hauskaa ja saivat jutunjuurta pitkäksi aikaa kaverien keskuudessa, kun tulevat muistelemaan kuinka heidän mahdolliset idolinsa vähän hanskasivat.

Se mitä itse tappeluihin tulee, niin tuota Nyholm-Lasch casea lukuunottamatta kaikki tappelut olivat reiluja, joissa kaksi aikuista miestä pudottivat hanskansa ja ottivat toisistaan mittaa. Ei puhettakaan mistään törkeästä tempusta.

Onha se nyt julkinen salaisuus, että molemmat valmentajat käskyttivät joukkonsa tappelemaan tuossa Round 2:sessa, kovimmat kentälle ja hanskat saman tien tiskiin, that's it.

Mitä jälkipyykkeihin tulee, niin en näe mitään syytä miksi joukkueita pitäisi sakottamaan lähteä. Kuten mainitsin, mitään varsinaisen törkeää ei tapahtunut.
Ainoa mistä sakottaa voisi on tuo "käskyttäminen", mutta onko jotain millä todistaa käskytyksen ? Sakottaahan ei periaatteessa saisi jossei ole mitään millä todistaa käskyttämisen. Ja jos pelaajilta kysytään, he kyllä seisovat valmentajansa takana.

Se olisi myös jännä tietää kuka kukkahattutäti on tuon rikosilmoituksen mennyt värkkäämään, jotta poliisit tämän kimpussa ovat.
Pääasiassa reilut tappelut eivät kyllä poliisin syyniin kuulu, kyseessä on kumminkin urheilulaji, jossa taistellaan voitosta hinnalla millä hyvänsä ja täten omista työpaikoista ja elannosta. Kyllä siinä pienemmästäkin kuohuu.
Samalla voitaisiin porukalla mennä tekemään rikosilmoitus joka ikisestä liigatappelusta, kuten Jukka Suutari teki tuon Nielikäinen vs Vandenbussche matsin yhteydessä.
Vaadin myös mittavia tutkimuksia jalkapallosta, siellä potkitaan vastustajia jaloille...

Sitten nämä Tarjahaloset ja Alposuhoset voisivat kyllä kommentteinensa keskittyä ihan johonkin muuhun kuin tähän keskusteluun.

Tuota Suhosen itkua olen seurannut jo pidemmän aikaa, enkä taatusti tule ymmärtämään miten entinen NHL-valmentaja voi olla noin kovasti tappeluita vastaan.
Mies on itse vielä harjoittanut tuota kyseistä "käskyttämistä" ja nyt kun ei olla enään hommissa niin tuo aiheuttaakin suurta pahennusta.

Rva Tasavallan presidentti keskittyköön poliittisiin asioihin, niissä lienee enemmän päänvaivaa kun jääkiekon viemisessä kohti aikaa jolloin, ei saa enään taklata eikä ottaa mitään kontaktia.
Puhukoot ne jotka ymmärtävät jääkiekon päälle...

Toinen vaari jonka puheisiin kantaa voisi ottaa on "Kale" Kummola. Sitaatti "Kisoissa ei tapella koskaan". Ensiksi voisi kaivaa faktat esiin ennen kuin avaa suunsa. Mitä teki Anssi Salmela, David Backesin kanssa muutama vuosi takaperin ? Taisi tapella. Miksi ? Jonkun oli maksettava, USA:n sikailusta josta tilanne lähti liikkeelle.

Kuten joku jo edellä mainitsi niin ilmeisesti se vaatii sen että joku Artjuhin käy vetelemässä Granlundin kylmäksi MM-kisoissa, ennenkuin Kummola herää.

Summana vielä. En ihannoi mitenkään väkivaltaa, tappelut nyt vain ovat osa jääkiekkoa siinä missä kampitukset ja estämisetkin.

Ne on ja pysyy jääkiekossa toimien hyvänä ehkäisykeinona muulle sikailulle, kuten aikamme suuret "alan miehet" Georges Laraque ja Sami Helenius muunmuassa ovat sanoneet.
Siitähän tässäkin casessa alkujaan oli kyse, annettiin pientä muistutusta vastustajalle.

Jatkakaa..
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olin pelaamassa mutasarjasalibandyn sarjaturnauksen sunnuntaina.

Siellä tuli tönimistä parissakin ottelussa. Pahoinpitelyn tunnusmerkit täyttyivät selkeästi, koska tönäisy nyt on tietysti pahoinpitely. Ja tietenkin töniminen on paitsi laitonta, myös lajin sääntöjen vastaista.

Aloittakaa tutkinta heti paikalla!

Kun poliisilla mitä ilmeisemmin on ylimääräisiä resulsseja niin mielestäni olisi hyvä jos alettaisiin oikein porukalla tekemään poliisille tutkintapyyntöjä kaikesta näkemästämme väkivallasta urheilussa, toisin sanoen sellaisista tapahtumista joissa mielestämme ylittyy pahoinpitelynraja. Mielummin kannattaa siinä rajan määrityksessä olla sitten ylivarovainen niin ei jää turhaan tutkimatta tällainen äärettömän paljon yhteiskunnantilaan vaikuttava ilmiö.

Poliisille siis vaan lisää hommia, siellä kun näkyy olevan tekemisenpuutetta.
 

Handyy

Jäsen
Kiitosta vaan Pelicans ja HIFK. Nyt saadaan taas joka helvetin tuutista kuulla viikkoja tähän aiheeseen liittyen ja lätkä itsessään jää jälleen taka-alalle. Sama juttu siis, kuin MM-kullan kohdalla. Että ei muuta kuin lisää hölmöilyjä vaan kehiin, koska kyllähän muutamien minuuttien setti yhden ottelun katsojille on sen arvoinen, että siitä sitten koko Suomi joutuu kuulemaan kyllästymiseen asti (sekin raja meni jo).
 

Dängleri

Jäsen
Kun poliisilla mitä ilmeisemmin on ylimääräisiä resulsseja niin mielestäni olisi hyvä jos alettaisiin oikein porukalla tekemään poliisille tutkintapyyntöjä kaikesta näkemästämme väkivallasta urheilussa, toisin sanoen sellaisista tapahtumista joissa mielestämme ylittyy pahoinpitelynraja. Mielummin kannattaa siinä rajan määrityksessä olla sitten ylivarovainen niin ei jää turhaan tutkimatta tällainen äärettömän paljon yhteiskunnantilaan vaikuttava ilmiö.

Poliisille siis vaan lisää hommia, siellä kun näkyy olevan tekemisenpuutetta.
Mahtoiko unohtua viestiä kirjoittaessa, että poliisin velvollisuus on tutkia ko. tapaukset - tai siis se onko tapauksessa aihetta rikostutkinnalle. Selvittämällä ja tekemällä päätöksensä aloittaako tutkinta vai ei, poliisi suojaa itsensä ja asianosaiset.

On erittäin todennäköistä, ettei poliisi löydä riittäviä perusteita esitutkinnan aloittamiseksi, jonka myötä asia on rikoslain näkökulmasta taputeltu.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Väitän, että 95%, jotka lätkää käyvät seuraamassa säännöllisesti, pitivät tästä. Tämä sen lisäksi entisestään kasvatti kyseisten joukkueiden mielenkiintoa ja SM-Liigan mielenkiintoa. Vaikka Vuorinen ja Kummola eivät sitä myönnä, niin tämä joukkotappelu on win-win tilanne kaikille osapuolille.

Höpö höpö. Täyttä sontaa koko touhu ja halleista jää vähänkään fiksumpi porukka mieluummin pois, saati että veis lapsiaan tuota touhua kattomaan. Jos täällä 95% pitää tästä, niin kertoo aika paljon porukan tasosta. Pitkää penalttia, niin ettei tarvi tämän vuoden puolella "taitojaan" maksavalle yleisölle esitellä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Kun poliisilla mitä ilmeisemmin on ylimääräisiä resulsseja niin mielestäni olisi hyvä jos alettaisiin oikein porukalla tekemään poliisille tutkintapyyntöjä kaikesta näkemästämme väkivallasta urheilussa, toisin sanoen sellaisista tapahtumista joissa mielestämme ylittyy pahoinpitelynraja. Mielummin kannattaa siinä rajan määrityksessä olla sitten ylivarovainen niin ei jää turhaan tutkimatta tällainen äärettömän paljon yhteiskunnantilaan vaikuttava ilmiö.

Poliisille siis vaan lisää hommia, siellä kun näkyy olevan tekemisenpuutetta.

Poliisi on siis ilmeisesti lähtenyt yksin tutkimaan tätä yksittäistä tapausta. Siinä mielessä olisi hyvä auttaa poliisia ja ilmoittaa kaikki mahdolliset pahoinpitelyn tuntomerkit täyttävät välikohtaukset eri lajeissa ja sarjoissa. Ei auta, jos vain jäävuoren huipulta paljastetaan rikollisia. Sehän olisi sama, kuin käräyttäisi laajassa huumekauppaliigassa vain yksittäisen diilerin. Ongelma on paljon syvemmällä.

Yhtään kiveä ei nyt sopisi jättää kääntämättä. Mielestäni aivan jokaisesta urheilussa (huippu-urheilu ja harrasteurheilu) sattuneesta pahoinpitelytapauksesta tulisi tehdä rikosilmoitus. Siihen tarvitaan meitä kaikkia. Salibandyn B-junioreiden kakkosdivarin Sisä-Suomen alueen kolmoslohkossa tapahtunutta tönäisyä ei voi katsella sormien läpi: tönäisijä voi jo seuraavassa turnauksessa siirtyä kovempiin ainei... ei kun siis tekoihin, ja ajaa jonkun vastustajan puolapuihin.
 

Dängleri

Jäsen
Mahtoiko unohtua viestiä kirjoittaessa, että poliisin velvollisuus on tutkia ko. tapaukset - tai siis se onko tapauksessa aihetta rikostutkinnalle. Selvittämällä ja tekemällä päätöksensä aloittaako tutkinta vai ei, poliisi suojaa itsensä ja asianosaiset.

Missä menee raja? Poliisi ylireagoi / panikoi.

Tämä on ihan sama asia kuin se, että Kummolat ja kumppanit tuomitsevat tapahtumat, koska heidän on suuren yleisön silmissä tehtävä niin. Asia on nostettu jalustalle, joten mitä muutakaan mahdollisuutta poliisilla jää, kuin tehdä niin kuin ovat ilmoittaneet? Jos poliisi, jonka yksi kolmesta päätehtävästä on "rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen" jäisi tällaisessa tilanteessa toimeettomaksi, niin millaisen kuvan se poliisista silloin antaisi? Ei ainakaan kovin johdonmukaista. Pian joku kukkahattutäti kääntäisi asian myös poliisia vastaan, kun eivät puutu asiaan, vaikka heidän tehtävänsä on niin tehdä.

Kyseessä on nyt sellainen kaaos, jossa kansa haluaa syyllisten päät vadille, ja jossa jokainen suojelee itseään ja omiaan.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Höpö höpö. Täyttä sontaa koko touhu ja halleista jää vähänkään fiksumpi porukka mieluummin pois, saati että veis lapsiaan tuota touhua kattomaan. Jos täällä 95% pitää tästä, niin kertoo aika paljon porukan tasosta. Pitkää penalttia, niin ettei tarvi tämän vuoden puolella "taitojaan" maksavalle yleisölle esitellä.

Ja paskan vitut. Se "fiksumpi" porukka tuskin kovin iso, eikä tämä vaikuta yleisötuloihin mitenkään. Positiivisesti ehkä. Ja jos tämä nyt järkytti vanhempia ja nyt halutaan lopettaa pojan harrastus tämän takia, niin ei voi muuta sanoa kuin että baletti/rytmisen kilpavoimistelun saleilla on vielä tilaa. Pääasia, että nuoret liikkuu.
 
Mahtoiko unohtua viestiä kirjoittaessa, että poliisin velvollisuus on tutkia ko. tapaukset - tai siis se onko tapauksessa aihetta rikostutkinnalle.

Miksei poliisi sitten tutki jokaista kiekkotappelua? Nyt olis taas Suutarille hommia..

Jos joku kuitenkin on selvää niin se että Poliisi voi jatkossa vaieta jatkuvasti vinkumastaan resurssipulasta.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Miten sille Suutarin listalle kävi? Tutkittiinko?

Ja nyt Suutarin pitäisi kaivaa kyseinen lista esiin uudestaan ja pyytää nyt tutkimusta kun kerta kerkeävät muutenkin nyt tutkia jotain helvetin jääkiekko ottelua.
Tässä joku kertoili, että tuomareilta olisi lähtenyt ottelu lapasesta. Olen täysin erimieltä, kyllä se on Pelicans/Suikkanen kenellä lähti mopo keulimaan pahemman kerran.

Tuli puhetta näistä kahdesta episodista ennen myllyjä:

- Kurviselle olisi korkeintaan pitänyt viheltä kakkonen. Jos Mikki-hiiri ei osaa pitää päätään ylhäällä niin ei se ole Mikon vika.

- Peltoselle jäähy maalivahdin yliajosta? Peltonenhan on tunnettu siitä, että ajaa surutta maalille ja sillä nyt tässä tilanteessa näytä olevan mitään merkitystä, että Peltonen TYÖNNETTIIN maalivahdin päälle. Peltosta sen verran teutaroitiin siinä, että kakkonen olisi ollut väärin.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
- Kurviselle olisi korkeintaan pitänyt viheltä kakkonen. Jos Mikki-hiiri ei osaa pitää päätään ylhäällä niin ei se ole Mikon vika.

Löytyi muuten lähes identtinen tapaus kun Kurvinen - Lasch. Ainoo että ollaan vähän enemmän irti laidasta. NHL.com. Pitäis nää Kronwallit ja Laschit poistaa jääkiekosta kokonaan.

Tosissaan, kyllä se aika ruma taklaus oli. Kurvinen taklasi Laschia kuolleesta kulmasta.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Onko Euroopan talousongelmat vihdoinkin ratkaistu ja maailman taloudessa pukkaan vahvaa nousua??
Ainakin siltä tuntuu kun lukee näitä suomen iltapäivälehtiä. Eikö todellakaan ole muuta uutisoitavaa kuin että joku on tapellut lauantai iltana jääkiekko ottelussa?
Ja että vielä poliisikin tutkii ja tappelusta on uutisoitu ihan Turkissa ja Pohjois-Amerikassa asti.
Pohjois-Amerikan taalajäillä kun ei tunnetusti kukaan koskaan tappele.
Voi hyvät hyssykät sentään. Kukaan ei tapauksessa kuollut, kukaan ei edes loukkaantunut. Mitä siis tutkitaan? Vai onko kyse vaan siitä että tienvierustat ovat nyt niin täynnä peltipoliiseja että poliisit joutavat ylinopeusvalvonnasta välillä tutkimaan ja sakottamaan jääkiekkoilijoitakin. Oikeat rikolliset saavat edelleen kuljeskella vapaalla ja tehdä rikoksiaan niin kuin ennenkin.
Jos oikeasti poliisin pitäisi tutka jääkiekko otteluissa tapahtuneita lieviä pahoinpitelyitä niin terve tuloa tutkimaan kaikki laitataklaukset, polvitaklaukset ja jossain tapauksessa korkeat mailat. Niissä ihan oikeasti vastustajaa yritetään tarkoituksella vahingoittaa ja ne jos jotkut täyttävät 100 kertaa enemmän lievän pahoinpitelyn merkit mitä tuollaiset pienet turpakäräjät jäällä. Toivottavasti tiedotusvälineillä tulee järkikäteen ja ottavat asioihin oikeat mittasuhteet.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Nyt on molempien joukkueiden pääsponsoreiden kommentitkin lätkitty julkisuuteen Iltalehden toimesta. Seuraavat linkit vievät siis Iltalehden uutisiin.

HIFK & Sinebrychoff

Pelicans & Lahti Energia

Kohtuullisen isot mittasuhteet tämä läpsyttely aiheutti. Ei tosin tainnut yllättää ketään.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Lainaus:
TVi47 kirjoitti:
Herranjumala ! Isku Areenassa juuri ennen tappeluita monisatapäinen ihmismassa oli lähdössä kesken pelin minuutti ennen loppua jo pois katsomosta ja kuinka ollakkaan, kun tappelut alkoivat niin 95% näistä ihmisistä palasivatkin paikalleen seuraamaan näitä Lauantai-illan tansseja, ja kaikki paheksunta tuntui unohtavan sen sileän tien.
Ja mitä niihin lapsiin tulee; Allekirjoittanut oli kannattajakatsomossa jossa ympärillä parveili monikymmenpäinen lauma 10-15 kesäisiä junioreita, jotka tuntuivat olevan aivan innoissaan tästä häppeningistä ja kaivoivat kamerapuhelimiaan halutessaan ikuistaa tämän ainutkertaisen tapahtuman..
Tuoko sitten on "haitallista" lapsille, kun kaikilla heillä oli hauskaa ja saivat jutunjuurta pitkäksi aikaa kaverien keskuudessa, kun tulevat muistelemaan kuinka heidän mahdolliset idolinsa vähän hanskasivat.



Tosiaan Herranjumala.
Se, että yleisö ei lähtenyt pois/palasi takaisin ei todellakaan johtunut siitä, että se toivoi näkevänsä pientä tappelunnujakkaa, vaan siitä, että kentällä Tapahtui jotain. Tässä tapauksessa se oli nuorten miesten nahistelua, kun vähän harmitti. Harvoin lähdetään pois matsista, kun siellä jotain dramaattista tapahtuu. Mutta tämä reaktio on aivan eri asia kuin se, että pitää näkemästään.
Täytyy sanoa, että aivan yhtä typerältä näytti tuo nahistelu kuin nakkijonossa. Mikä helvetti siinä on, kun täällä niin moni näkee tuommosessa retuuttamisessa jotain suurta tai hienoa?
Menkää saman tien koulun pihalle ihailemaan keskenkasvuisten paineja. Vaikka niin teistä osa taitaa tehdäkin... Säälittävää.
Minulle jääkiekko on nopea peli, jossa on rajuja kontakteja ja ennenkaikkea paljon taitoa. Järjestetyt tappelut, joiden joukkoon tämä ehdottomasti kuului, eivät ole lajinomaisia, vaan ne ovat ylilyöntejä, joita kyllä silloin tällöin tulee.

Ja ne juniorit kannattajakatsomon lähettyvillä. Oletko ikinä opettanut, valmentanut tai ollut muuten läheisesti tekemisissä tuon ikäisten kanssa? Eihän siellä ole mitään muuta mahdollisuutta kuin olla tappelusta innostunut. Pitää näyttää, että on kova. Samaa vikaa tuntuu olevan kyllä tämän palstan keskusteluissakin.
Kukkahatun sijaan mulla on kypärä, mutta täytyy sanoa, että en halua alle kymmenvuotiaitten lapsieni näkevän sen kaltaista "ongelmanratkaisua" kuin nämä pikku riitapukarit lauantaina harrastivat.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Melart vs. sika-Hodgman
Wärn vs. Wirtanen

Missä vaiheessa Hodgman tappeli Melartin kanssa? ..

Ei jaksaisi tästä "parista" enempää keskustella. 2 dumaria hodarin päällä jossa Melart riuhtoo Hodgmania jäänpinnassa, tätä valssia ei koskaan valssattu. Hodgman kyllä meni selästä päin repimään Liivikin jäihin, johon sitten osallistui Melart kun Hodari oli jo jäänpinnassa 2 dumaria selässään.

Itse näihin lapasista lähteneisiin mediajuttuihin, kaikista eniten nauratti tämä Halosen suomalaisen jääkiekon kehittäminen enemmän naisten jääkiekon kaltaiseksi.

Nyt on sanottava, Halonen oleppas nyt hissunkissun siellä linnassa. Minun ei tarvitse edes perustella tätä että miksi. Toisaalta, ei tässä omaakaan tyhmyyttä tarvitse näyttää, pyritään vaan ottamaan nämä kaikki negatiiviset uutisoinnit asian tiimoilta huumorilla, niin hyvä tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös