Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 947 833
  • 43 968

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onhan tuokin tietysti (keinotekoinen) tapa lisätä ohituksia kun laitetaan tuo DRS-zone kahdelle peräkkäiselle suoralle. Kun ohitat ensimmäisellä suoralla niin takuuvarmasti menetät paikkasi saman tien seuraavalla. Upeaa!

EDIT: Heikiltä todella hyvä alku kisalle. Sijoitus on 13. tällä hetkellä ja vauhti on parempaa kuin Barrichellolla.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Di Resta, Buemi ja DRS-show tämän hetken kohokohtana. Seuraava kohokohta on, kun hotelin komea led-valaistus syttyy.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onkohan Heikillä pehmeät renkaat ja Barrichellolla hitaammat kovat? Ainakin Heikki menee koko ajan karkuun Williams-kaksikkoa.

EDIT: Ei ole Red Bullin kisa tämä. Webber joutuu odottelemaan pitkään varikolla ja menettää paljon aikaa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
*haukotus* Hyvä kisa!

EDIT: Button ajelee ilman KERSiä mutta Massa ei silti ole päässyt edes yrittämään ohitusta. Ja samaan aikaan Webber ajaa koko ajan kaksikkoa kiinni. Minkähän helvetin takia tuon Massan sopimusta oikein jatkettiin?
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eihän tuossa ensimmäisellä suoralla kannata edes yrittää ohitusta, vaan pyrkiä vain pysymään mahdollisimman lähellä edellä ajavaa, koska menettää joka tapauksessa tuon voittamansa sijoituksen seuraavalla suoralla. Ihan vitun typerä systeemi laittaa tuo DRS-zone kahdelle peräkkäiselle suoralle!
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maldonado ei oikein tottele sinisiä lippuja. Yksi läpiajorankku tuli jo ja lisää saattaa tulla. Outo ajotyyli hänellä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Maldonado ei oikein tottele sinisiä lippuja. Yksi läpiajorankku tuli jo ja lisää saattaa tulla. Outo ajotyyli hänellä.

Typerää ajamista, ja toinen rankku olisi ihan paikallaan.

EDIT: Heikin sijoitukselle tekee hyvää kun tuonne keskikastiin näyttää tulevan paljon rangaistuksia sinisten lippujen noudattamatta jättämisestä. Nyt vuorossa Senna.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vittu kun nuo autotkin on nykyisin niin luotettavia että kukaan ei edes keskeytä enää. Siksi kisat näillä tylsillä radoilla on sitten todella tylsiä kun ei ole mitään taistelua radalla ja ei nähdä edes mitään yllätyksiä keskeytysten myötä.

On kyllä helvetin harmi että koko sarjan komeimmalle rata-alueelle on tehty yksi sarjan paskimmista radoista.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Webberin ja Red Bullin taktiikka näyttää kyllä tällä hetkellä totaalisen epäonnistuneelta.

EDIT: Lotus ei taida oikein toimia noilla kovemmilla renkailla. Heikki pysyy hyvin muiden vauhdissa pehmeillä kumeilla mutta sitten vauhti tippuu reilusti kun vaihtaa kovempiin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eikös Nicolla ole sama tilanne?

Näin taitaa olla, joten ei se ihan niin epäonnistunut olekaan. Mutta ei tuo taktiikka taitanut voittaakaan Webberille mitään koska ei hän taida ehtiä Buttoniin repimään niin paljon eroa että pysyisi edellä.

EDIT: Ja Massa tunaroi taas.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olihan taas paska kisa! Taattua Yas Marinaa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tenniksessä mennään finaalia ja Federer vie Tsongaa satanolla. Ensimmäistä erää mennään ja tilanne 0-4. Tsongalla ei yksinkertaisesti mitään jakoa.

Edit. Toista erää mennään. Federer voitti ensimmäisen 6-1 ja toista mennään tasatilanteessa 2-2.

Edit. Huomattavasti tasaisempi toinen erä. Ja tilanne 5-5. Tsongan ykkössyöttö on todella vaarallinen, mutta rysty on antanut jälleen mahdollisuuden Federerille.

Edit. Federer vie toisen erän tie-breakissä 7-6. On se huikeassa iskussa, joskin Tsonga onnistui jo horjuttamaan toisessa erässä. Edelleen ainoa pelaaja, joka on onnistunut Federeriltä tauon jälkeen erän viemään, on Suomen Jarkko Nieminen.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Snooker: Players Tour Championship, Antwerpen, Belgia

Turnaus jatkuu suorana lähetyksenä Eurosportilla Trumpin ja O'Sullivanin välisellä todellisella huippumatsilla.

E. O'Sullivan vie ensimmäisen freimin aikamoisen näytöksen jälkeen.

E2. Trumpin vuoro viedä freimi näytöstyyliin. Huimia lyöntejä varsinkin siinä vaiheessa, kun freimivoitto on ratkennut. 1-1 ja paras 7:stä.

Tuo Trumpin Englannin mestaruus 10-vuotiaana 15-vuotiaiden sarjassa on kyllä aika käsittämätön saavutus, kuten selostajakin sanoi.

E3. Trump jälleen pöydälle päästyään käyttää tilaisuutensa loistavasti. On kyllä vastakkain kaksi todella kovaa jannua. 2-1 Trumpille siis.

Huhhuh, Trump aloittaa neljännen freimin kahdella huimalla pitkällä pussituksella.

Jälleen huima pitkä pussitus. Nyt kyllä viedään O'Sullivania viimeisen päälle.

Mahtavasti pelaa Trump ja vie neljännen freimin. 3-1. Ei pienintäkään palaa anneta O'Sullivanille.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Trump pääsi koittamaan, mutta sininen ei uponnut ja O'Sullivan saa mahdollisuuden, mutta pitkä on matka. Kova on tämäkin kaveri, mutta virheitä ei saa tulla, se on selvä. Muuten Trump rankoo varmasti.

E. O'Sullivan näytöstyyliin 3-2. Mahtavaa seurattavaa. O'Sullivanille 118 breikki.

E. O'Sullivan vie kuudetta freimiä miten tahtoo ja nähdään mahtava ratkaisufreimi. 3-3. O'Sullivanilla mahdollisuus turnauksen isoimpaan breikkiin, mutta ei upota mustaa. Ei helpoin, mutta olisi tuo pitänyt upottaa.

E. O'Sullivan pääsee rakentamaan breikkiä ensin.
 
Viimeksi muokattu:

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Nyt on Trumpilla paikka tehdä breikki jolla varmistaa freimin ja voiton! Ihan mukavasti on pallot pöydällä... Yksikin kämmi antaa sitten taas sauman Ronnielle.

edit. Ja siinähän se kämmi tulee, päälleveto mustalle epäonnistu... Nyt on taas peli aivan auki!

edit. Kauheellä säkällä punanen pussin ja Trump vie kannun! Hyvällä pelaajalla on toki myös tuuria.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Huhhuh, mikä säkä. Noh, kaikki lasketaan tietysti.

E. No kuten selostajakin sanoi, niin ei Trump varmasti iloinen ole siitä, miten ratkaisu tapahtui. Nyt vaan kunnon show loppuun.
 

Cube

Jäsen
Miksi Ravens ei voi vain juosta 50% ajasta? Taas tulossa vierastappio ennakkoon selvästi heikompaa jengiä vastaan. Flaccolla 28 heittoyritystä aivan paskoilla statseilla, Ray Ricella neljä (!!!) juoksua. Toki paljon aikaa jäljellä, mutta eroakin on jo 15 pistettä, eikä mikään tunnu taas toimivan.

David Reed voisi lisäksi alkaa etsimään uutta työnantajaa maanantaina.
 

Cube

Jäsen
KATSOKAA NYT NÄITÄ TILASTOJA:

Heitto: 26/45, 209 yds, 1 TD, 1 INT
Juoksu: 11 att, 69 yds, 6.3 YPC

Ei tässä ole minkäänlaista järkeä enää mukana. Cameronin touhu alkaa muistuttamaan jonkun ADHD-kakaran Madden-pelaamista. Hyväksyisi nyt jo sen, että siellä ei ole mitään huippupelinrakentajaa käytössä, eikä Ravens pysty heittämään palloa muiden huippujengien tavoin. Huippu-RB sen sijaan on ja palloa olisi PAKKO saada hänen käsiinsä n. 20 kertaa pelissä. Antaisin nykyään jopa Ricky Williamsin juosta mielummin kuin Flaccon heittää (vaikka monet hänen mokistaan johtuvatkin suureksi osaksi rissuista). Onhan sitä eroa, mutta myös aikaa olisi ollut rakentaa rauhallisia, järkeviä drivejä.

E: Nolo esitys ja täysin ansaittu tappio. Taitaa olla aika haudata suuremmat toiveet tältä(KIN) kaudelta, koska siellä on kehitysvammainen hyökkäyksen koordinaattorina ja päävalmentajana tyyppi, joka ei ilmeisesti tajua, että jokaisella NFL-joukkueella on tarpeeksi lahjakkuutta pelien voittamiseen. Mikäköhän olisi viimeksi vituttanut yhtä paljon?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös