Ke 26.10.2011 Jukurit - K-Vantaa

  • 2 679
  • 8

Lohipoika

Jäsen
Laskuvireinen Jukurit saa vieraakseen nousuvireisen K-Vantaan. Siinä on prinsiipit keskiviikon otteluun. Edellinen ottelu Vantaalla päättyi Jukureiden jatkoaikavoittoon. Tasainen matsi on odotettavissa eikä kotijoukkue lähde missään mielessä ennakkosuosikkina illan otteluun. Jukureilla alkukauden hyvä vire on vaihtunut kahteen perättäiseen tappioon, kun taas K-Vantaalla on alla murskavoitto TUTOsta ja muutenkin piristyneet otteet.

Mielenkiintoinen matsi joka tapauksessa ja nähtävissä Mestis-TV:stä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onkohan Lohipojan lisäksi ketään muuta, joka ei pitäisi Jukureita huomiseen otteluun ennakkosuosikkina? Veikkaus ei ainakaan (1,33-5,35-5,40) ole. Parempihan se vaan kotijoukkueen kannalta on, jos ei tarvitse ennakkosuosikin viittaa tällä kertaa kantaa.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ehkä Jukurit ennakkosuosikkina huomiseen koitokseen lähtee, mutta tuskin noin selkeänä kuten Veikkaus (taas kerran) uskoo.

Odotuksiin nähden enintään kohtuullisesti alkaneella kaudella on Jukureilla kuudesta kotiottelusta taskussa vasta kaksi kolmen pinnan voittoa. Lisäksi kuudesta viime pelistä vain yhdestä oli saaliina kolme pistettä. Tahmeaa on siis Jukureilla lokakuussa ollut, joka toisaalta ei ole ihme kun katsoo joukkueen sairaslistaa. Erityisesti kaivattaisi maalintekovoimaa, kuten Poukkulan ja Hakkaraisen paluuta. Lisäksi maalivahtipelistä odottaisi jo sitä huippuiltaa.

K-Vantaa on sen sijaan parantanut otteitaan ja erityisesti tuo voitto TuTosta oli jo kova esitys. Lisäksi lokakuun vierasotteluista voitot ovat tulleet juuri Itä-Suomen otteluista (SaPKo, Jokipojat), joten viimeksi Tikkurilassakin Jukureita piinannut KiVa saattaa olla myös Kalevankankaalla vaarallinen.

Tarkempaa tulosveikkausta varten on kuitenkin syytä katsoa ensin joukkueiden rosterit, johon mikkeliläisleirissä odotetaan täydennystä sairastuvalta ja lohipaidoissa ehkä liigan suunnasta.
 

Patajukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Perinteiset kilpaurheiluseurat
TILLANEN

KALLIOINEN - AKKANEN Juuso
MEMONEN - MALINEN - SALMELAINEN

TAIPALUS - KULMALA
SAVOLAINEN - ROHTLA - OJANEN

VAARASUO - PUROLINNA
PIITULAINEN - HAKKARAINEN - POUKKULA

NÖYRÄNEN - HÄMÄLÄINEN -LEIVO


Tuolla mennään tänään lohen pyyntiin!

Mielenkiintoinen tuo kakkoskenttä. Tosin vähän haisee siltä, että Rohtlalla on kausikortti vähintään kakkoskenttään. Samaa kausikorttia taitaa olla Tillaselle tarjolla, otteet on olleet epävarmoja. Seppänen paljon varmempi, mutta ehkä tämä on joukkueen etu että Tillanen on se epävarmempi veskari.

Leivon laina ja Nöyräsen debyytti tekee nelosesta myös seurattavan kentän.

Puolustuksessa kaipaisin enemmän kokeiluja. Kakkospakkipari Taipalus - Kulmala on pahimmat alisuorittajat. Molemmat tykkää tukea hyökkäyksiä, joten toinen tuhoaa toisen peliä eikä tue niin kuin se minun mielestä pitäisi mennä. Mutta on kaksikossa potentiaalia rutkasti kunhan vain yhteinen sävel löytyy, ja toivottavasti se löytyy pian.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Piitulainen-Hakkarainen-Poukkula on jälleen toimintavalmiina! Piitulainen onkin ollut "vähän hukassa" viime peleissä, kun kaverit vierellä ovat vaihtuneet joka ottelussa. Jukureiden kokoonpano alkaa taas näyttää varsin hyvältä..
 

Lohipoika

Jäsen
K-Vantaa tänään:

Lindfors - Koivisto - Juntheikki
Åsten - Ruuttu - Pehkonen
Lehtinen - Koski - Iossafov
Aitero - Salmela - Hämeenheimo

Teppo - Nyqvist
Lindbohm - Manelius
Peltosuo - Pihlström

Tuohimaa (Tammi)

Poissa kokoonpanosta:

Jani Kautto, TuusKissa
Juho Perttilä, A-junnuissa
Tomi Taavitsainen, kuume
Toni Pulkkinen, loppukauden poissa
Mikko Turunen
Panu Poutanen

Hyvin pelannut Juntheikki jatkaa Vantaalla, kun taas Kautto on lähetetty TuusKin maalille ja varaveskana on oma A-junnu Toni Tammi. Viime kauden A-junnujen tehomies Juho Perttilä taas pelaa tänään A-junnuissa Jokereita vastaan, joten mielenkiintoinen tilanne siellä, kun kaksi Perttilää on samassa jengissä. Jukurit on paperilla kova, mutta kaukalossa surkea, joten hyvillä mielin tänään lähdetään viikinkejä metsästämään.
 

ahal

Jäsen
Lindfors - Koivisto - Juntheikki
Åsten - Ruuttu - Pehkonen
Lehtinen - Koski - Iossafov
Aitero - Salmela - Hämeenheimo

Teppo - Nyqvist
Lindbohm - Manelius
Peltosuo - Pihlström

Tuohimaa (Tammi)

Jukurit on paperilla kova, mutta kaukalossa surkea, joten hyvillä mielin tänään lähdetään viikinkejä metsästämään.
Saahan sitä hyvillä mielin lähteä ja olla, mutta kyllähän Jukurit selvä suosikki on. Ja normaalipelillä voittaa. Sarvipäät ovat saaneet saikkulaisiaan takaisin Hakkaraisen johdolla ja janoavat voittoa pienoisen taaperruksen jälkeen. Piku lie tsempannut joukkonsa iskuun. Lohen ykkönen on ok, kakkonen täytemiehiä, kolmosessa on potentiaalia ja nelosessa mielenkiintoinen sekoitus. Pakisto on melko kokematon ja Tuohimaan harteilla paljon. Jotta Mikkelistä pisteitä haluttaisiin, parhaat pitäisi olla liikkeellä (ml. Arima, Turunen, Kivistö, Pulkkinen, Taavitsainen, Perttilä). Nyt ei. Muu kuin ykkösrasti olisi yllätys.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit on paperilla kova, mutta kaukalossa surkea, joten hyvillä mielin tänään lähdetään viikinkejä metsästämään.

Minkähänlaisia lukemia sitten tulee, kun kaukalossa alkaa kulkea...

Jukurit sai vihdoin maalihanojaan auki. Sairastupalaisten paluu joukkueeseen muutti juurikin niin paljon Jukureiden peliä kuin osasi odottaa. Jesper Piitulainenkin oli kuin eri mies, kun tutut kaverit pelasi vierellä. Ykkösketju alkaa pikku hiljaa myös hitsautua sille tasolle, mitä siltä on lupa odottaa. Memonen 2+1, Malinen 1+1 ja Salmelainen 0+3 kertoo omaa kieltään ketjun pelistä. Erityismainta täytyy antaa Jukureiden "IFK-vahvistukselle" Ilkka Vaarasuolle, maali ja virheetön peli oli hienoa katseltavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös