Pitsiturnausinfoa

  • 4 796
  • 29

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Päivän Uusi Rauma kirjoittaa, että pitsiturnauksessa nähdään ainakin TPS, Ässät, Lukko ja Kärpät. Muut kaksi voivat olla Pelicans ja TuTo mutta siitä ei ole vielä varmuutta.

Pelaavatkohan Ässät ja Lukko perinteisesti klo 10:15? Yleensähän on haettu samaan lohkoon mahdollisimman heikko joukkue, jotta satakuntalaiset voisivat ottaa uudestaan yhteen pitsi-illan finaalissa...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sen kummempaa tietoa ei noista muista joukkueista ainakaan mulla ole, mutta se lienee kuitenkin varmaa, että Lukko ja Ässät pelaavat kello 10.15. Näin saadaan halliin hyvä tunnelma jo heti aamupäivällä.

Hyvä että TPS tulee taas mukaan. Viime vuonna ei fiilis ollut samanlainen kuin aiemmin TPS-fanien loistettua poissaolollaan.

Rantanen kirjoitti lehdessä että TPS jäi pois viime kaudella sen takia kun Jyrki Santala siirtyi Lukon leipiin. Niinhän sitä koko viime kesä täälläpäin hoettiin, mutta totuushan oli se, ettei TPS osallistunut ainakaan Pitsiturnaukseen ja SK-turnaukseen sen takia kun Viking Cupia ei pelattu jonkun konsertin takia.
 
Viimeksi muokattu:

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Muistan parin vuoden takaa Pitsiturnauksessa, kun Ässät ja Lukko pelasivat finaalissa ja Äijänsuo oli aivan täynnä, toinen puoli hallista Ässä-faneja ja toinen Lukko-faneja. Tunnelma oli aivan mielettömän hyvä ja Blurin Song 2:sen WOO-HOO - pätkiä huudettiin koko hallin voimalla. Sellaista fiilistä kun saisi maistaa useamminkin... Nimim. "Pitsiin myös tänä vuonna vaikka Jyp ei siellä pelaa"
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieno turnaus

Olen ollut jokaisessa pitsiturnauksessa,mitkä Raumalla on järjestetty.Parissa ensimmäisessä turneessa porukkaa ei oikein riittänyt,mutta nykyään hallille tulee jo aamulla porukkaa niin ettei sekaan mahdu.
Erittäin hieno tapahtuma(ehkä siksi että Ässät on pärjännyt aika hyvin kyseisessä pätkäpeliturnauksessa) :D
Tunnelmaltaan Lukko-Ässät finaali lyö liigaottelut mennen tullen !
 

Roy

Jäsen
Ja Kärppäfanit ovat jälleen paikalla entistä isommalla joukolla (toivottavasti).

"Kärpät latisti tunnelman".

Puolustetaan mestaruuttamme henkeen ja vereen!
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Pitsiturnaus on kova!

Minä olen ollut jokaisessa Pitsissä mikä on tähän mennessä järjestetty, mutta tänä vuonna menen armeijaan ja todennäköisesti perinteinen kesätapahtuma jää väliin :(

Fiilis turnauksessa on aivan helvetin hyvä ollut aina. Silloin alussa ei ollut ihan niin paljon väkeä, mutta nykyään porukkaa käy ja varsinkin Lukon ja Ässien pelit ovat erittäin kuumia. Vaikka pelin taso ei olekaan erikoinen niin huuto on kova ja otteet myös. Viime vuonnakin oli mielenkiintoinen peli kun tuli muutama tappelukin. Siinä nähtiin sitä "Porilaista Hulluutta" mitä ei kaudella pahemmin enää nähnyt...

Turnauksesta tekee mielenkiintoisen sen ajankohta. On mielenkiintoista nähdä uudet pelaajat keskellä kesää ja arvostella joukkuetta ensimmäistä kertaa. Vaikka turnauksen anti ei yleensä vastaa lähellekään liigan esityksiä.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Viestin lähetti teemu73

Pelaavatkohan Ässät ja Lukko perinteisesti klo 10:15?

Kertokaapa vielä ystävällisesti päivämääräkin meille jotka eivät lue Uutta Raumaa!
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Pitsiturnausinfoa

Viestin lähetti finnjewel


Kertokaapa vielä ystävällisesti päivämääräkin meille jotka eivät lue Uutta Raumaa!

Varmaa tietoa ei ole,mutta joka vuosi se on järjestetty heinäkuun viimeisenä perjantaina.Elikkä veikkaan 27.07 2001
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Vai että kannattaa pitsiturnaukseen tulla?
Olin aikanaan ensimmäisessä.Lippu piti muistaakseni ostaa koko päiväksi.Aamupäivällä marssittiin sitten tyhjähköön halliin,jossa Lukko pelasi sumun keskellä.Yhden parin erän matsin siellä jaksoi istua.
Tästä ketjusta päätellen ovat ajat muuttuneet ja uudelleenharkinta paikallaan.

Raumalainen kaverini totesi osuvasti Uudesta Raumasta:´Mitä ,vieläkö ne kirjoittaa Lukosta,vaikka kesä on mennyt ?!´. Eli niin pientä asiaa Lukosta ei ole ,ettei niistä saisi kesälläkin paria sivua joka numeroon.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Hyvä lehti - hyvä turnaus

Uutta Raumaa kannattaa seurata, jos on Lukon taustoista kiinnostunut, hakkaa siinä mennen tullen isoveljensä Länsi-Suomen, nimittäin tuo Janne Rantasen palsta "Lakin takaa". Minä kun en enää asu Raumalla luen juuri tuon palstan keskiviikkoisin ja sunnuntaisin (netistä), ne toiset siirtouutiset - Rauman muijien mattolaiturien siirrot - ei jaksa ulkopuolista enää kiinnostaa.

Pitsiturnauksessa olen käväissyt kolme kertaa, kannaattaa ehdottomasti tulla paikalla, on siellä tunnelmaa muissakin kuin Lukko-Ässät pelissä. Voit ostaa joko kokopäivä tai iltapäivälipun.

Esimerkiksi TPS:n Viking-turnaus yleensä viikkoa myöhemmin jää tasoltaan ja fiilekseltään kirkkaasti jalkoihin, paikalla vain muutama fani ja seurojen napamiehiä. Tämän sanon parin visiitin kokemuksella.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pitsiturnauksesta tekee mielenkiintoisen juuri se, että silloin joukkueet esittäytyvät yleisölle ensimmäisen kerran kesätauon jälkeen. Mikään joukkue ei ole vielä pelillisesti toisia edellä johtuen vähäisestä jääajasta, joten pelin taso ei tietenkään vielä päätä huimaa, mutta ei pidäkään. Yritys korvaa taidon kuten esim. viime vuonna Lukko-Ässät-pelissä jossa hanskattiin oikein kunnolla.

Joten nyt onkin paikallaan toivottaa kaikki Jatkoajan lukijat ikään tai sukupuoleen katsomatta Rauman Äijänsuolle 27.7.2001 kello 9.00 alkaen. Ohjelma ei vielä ole tiedossa, kuten ei kaikki osallistuvat joukkueetkaan, mutta niistä voi lukea sitten myöhemmin Jatkoajasta.

Tervetuloa, taatusti viihdytte.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
MUST -tapahtuma, ehdottomasti! Kolmena kesänä olen käynyt turnauksessa ja joka vuosi olen ollut erittäin tyytyväinen päivän antiin. Tapahtuma on erittäin miellyttävä jo siitäkin syystä, että aikalailla kaikki ihmiset kannattamastaan seurasta riippumatta ovat ystävällisiä toisilleen ja monia mukavia keskusteluja on tullut käytyä muiden kiekkohenkisten ihmisten kanssa.

Niin, itse turnaus. Näinä kolmena vuonna ei sitä paljon mainostettua sumua ole juuri näkynyt.. mitä nyt muutaman kerran omissa silmissä ;-) Pelit pelataan ns. pikapeleinä, joten pitkästymäänkään ei pääse.

Yksi mainitsemisen arvoinen asia on myös samana iltana järjestettävä Mustan pitsin yö. Illalla kaupungilla on menoa ja meinikiä ja esim. eka kerralla huomasi olevani Ismo Alangon keikalla. Seuraavana vuonna illalla esiintyi Yö ja viime vuonna muistaakseni Danny; sen jätin suosiolla katsomatta. Mutta siis.. erittäin mukava päivä kaikenkaikkiaan. Suosittelen!
 
Viimeksi muokattu:

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Yhdyn edelläkirjoittajiin.Pitsille on tullut ihan oma asemansa kiekkokauden aloittajana.Tunnelmaltaan paras harjoitusturnaus ilman muuta.

Ulkona usein vallinnut helle on tehnyt vielä oman säväyksensä.Jää on pehmeä ja vetinen,sankka sumu vallitsee usein hallissa.Kiekko poukkii mihin sattuu ja pelit voivat päättyä miten vain.Yleensähän maaleja ei paljon nähdä.

Sekin on hienoa että Tepsi tulee taas mukaan,samoin Kärpät.Jos vielä HPK saataisiin listaan lisää.

Varoitus:pitsiturnaus ei ennusta mitään joukkueiden voimasuhteista liigassa!
 

piikki

Jäsen
Sumu poistumassa

Halliin tehdään ilmastointiremonttia. Voi käydä niin ikävästi, että sumu on kohta historiaa. Sumu oli ihan ainutlaatuinen juttu jääkiekkoturnauksessa. :D

Pitsi kicks ass. Ehdottomasti paras turnaus Suomessa.
Ässiä viedään taas oikealta ja vasemmalta. On ne juniorit kovia. :D
 

ipaz

Jäsen
Uutena raumalaisena olin viime vuonna vasta ekaa kertaa pitsissä ja kyllä tunnelma oli helvetin hieno. Kärpät-Lukko pelissä oli menoa ja meininkiä niin kentällä kuin katsomossakin. Ja sitten kun päivän pelit on pulkassa on aika siirtyä Wanhaan Raumaan wanhan raatihuoneen juurelle hillumaan hilpeässä olotilassa. Porukkaa on liikkeellä enemmän kuin koskaan aikasemmin sillä viikolla.

Ja kun kerta Raumaa alettiin mainostaan niin juhannuksena löytyy Suomen suurin ja paras juhannusfestari, Raumanmeren Juhannus. Pelkkiä suomalaisia huippuartisteja ja mikä parasta, K-18! Ei ole teinit pyörimässä jaloissa. Käykää tsekkaamassa www.raumanmerenjuhannus.com
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Viime vuonna oli tarkoitus seurata Pitsiturnausta yhdessä ex-tyttöystäväni kanssa, joka on Lukko-fani. Loppujen lopuksi kävimme ainoastaan Lukon kauden 2000-01 joukkueen esittelytilaisuudessa ja Mustan pitsin yössä. Ihan mukavaa oli kaikesta huolimatta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lisää infoa Pitsiturnauksesta

Eli nyt sitten varmistui, että Pelicans ja TuTo osallistuvat Pitsiturnaukseen. Joukkueet ovat siis Lukko, Ässät, TPS, Kärpät, Pelicans ja TuTo.

Pelit pelataan pikapeleinä, 2X15 minuuttia sekä finaali 2X20 minuuttisena. Poikkeuksena aikaisempiin vuosiin jumbofinaali jää pelaamatta, joten finaali alkaa n. 19.30, eli tuntia aiemmin kuin ennen. Tämä on hyvä uudistus, sillä alkulohkojen jumbojen peli ei ole varmaan ketään kiinnostanut. Se hyvä puoli siinä on ollut että sen aikana on voinut käydä joko kaljalla, kusella tai muuten vaan haukkaamassa raitista ilmaa ulkona, jos nyt raittiista ilmasta voi puhua kun sentään Raumalla sellutehtaan vieressä ollaan...

Että tällasta.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Raumalaiset?

Onko turnauksen tarkempaa ohjelmaa julkistettu vielä?

Kärpät Fan Club:ssa kerrotaan että turnaus alkaisi matsilla Kärpät-Tuto klo 9.00. Lieneekö tuo faktaa vai oletus perustuen viime vuotiseen avausmatsiin. Kärpäthän siinä todennäköisesti pelaa, mutta että riskeerattaisiin molempien Ässien ja Lukon selviäminen välieriin...haloo?!! Kyllähän perinne on se, että turnauksen etukäteen huonoin joukkue on aina sijoitettu pori- ja raumalaisten kanssa samaan lohkoon...

..no saadaampa taas jotain jännitettävää jatkoonpääsystä viime kesäiseen malliin: Ässät-Sport 1-0...
 

Roy

Jäsen
Uusi Raumassa näin taisi lukea, että Turun Toverit - Kärpät on avausmatsi.

"Kyllähän perinne on se, että turnauksen etukäteen huonoin joukkue on aina sijoitettu pori- ja raumalaisten kanssa samaan lohkoon... "

Eikö se ole niiin? Pelicansihan sinne on sijoitettu

:D :p :cool:
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Raumalaisten kieroilusta turnauksessa

Jokaisena vuonna Ässien pelit on ajoitettu todella mallikkaasti.

Aamulla ensimmäinen tai toinen peli,jonka jälkeen pisin tauko koko päivänä,sitten runkosarjan viimeinen ottelu,josta jatkoon pääsyn jälkeen vastaan tulee huilannut joukkue,kun taas Ässät pelaa kaksi peli putkeen !
Näin se on mennyt jokaisena vuonna.(Välierän ensimmäinen peli tosin riippuu siitä tuleeko lohkonsa 1.tai 2:seksi)

Yllättäen Lukko saa huilata pari peliä ennen välieriä ! ;)

Elikkä valmiiksi suunniteltu juoni on tämä:
-Aikaisin Lukko - Ässät peli,että saadaan hallille yleisö heti aamulla

-Lukko ja Ässät voittavat alkusarjassa turnauksen huonoimman joukkueen ja pääsevät jatkoon.

-Lukon toinen peli sopivasti puolen päivän jälkeen,jotta ehtii huilata ennen välieriä
-Ässille runkosarjan viimeinen matsi,ettei ne vaan olisi parhaimmillaan välierissä.
Tässä kohtaa on ristiriitaisia tunteita,Ässät tuovat loppuotteluun eniten yleisöä,(Lukon jälkeen tietysti)mutta ei niitten saisi antaa voittaakkaan !
Tähän asti juoni on usein mennyt näin,mutta tästä eteenpäin järjestäjät eivät pysty enää omiaan paljoa auttamaan.

No,tänä vuonna Lukolla onkin tekemistä päästää edes jatkoon,kun ei tainnut löytyä tarpeeksi huonoa kolmatta lenkkiä
;) :D

Mikäköhän joukkue on menestyksekkäin pitsiturnauksessa kävijä ? :D
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lasse Pirjetä

Kertoi Oulun radio Pookin haastattelussa Pitsiturnauksen olevan "semmoinen mukava kauden aloitus, jossa tavataan pelikavereita ja kerrotaan loma kokemuksia ja verrataan sitä kenellä on kesän jälkeen paras rusketus"

Että semmoisen tärkeänä pelaajat sitä Lassen mielestä pitävät !
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo. Eipähän tuota Pitsiturnausta kovin tosissaan ole syytä ottaa. Ei pelaajien ei kannattajienkaan. Tapahtumahan on sinällään aivan mainio kesän oheistapahtuma, jonka yhteydessä voi kavereiden kanssa istuskella Äijänsuon nurtsilla ja juoda vaikkapa kaljaa. Vaikka löytyyhän sitä aina joitakin, jotka jaksavat moisen miniturnauksen vuoksi spennata.

Angnus: Jos peliohjelma ei miellytä, niin voithan aina vaikkapa kerätä jonkinmoisen adressin. Adressin oheen voit sitten liittää suunnittelemasi paremman aikataulun, jonka sitten järjestämässäsi tiedotustilaisuudessa voisit esittää.

A:n heittämään loppukysymykseen luulen tietäväni vastauksen. Tai sanotaan, että arvaan Ässiä. Ässät on siis ilmeisesti Rauman Pitsiturnauksen historian menestyksekkäin kävijä. Tästä vilpittömät onnitteluni kaikille patahenkisille. Kyllä te olette hyviä.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viking Cup (Turku)

Pistetään tämäkin harjoitusturnaus nyt tähän Pitsiturnaus- otsikon alle.

Turun Viking Cupissa on tullut käytyä jo useampana vuonna (viime vuonnahan kyseistä turnausta ei edes järjestetty erään konsertin takia...). Viking Cup on ollut Pitsiturnauksen tapaan päivän pikapeliturnaus, mutta ei ilmeisesti enää.

TPS:n sivut kertovat, että turnaus järjestetään nyt 3-4. elokuuta ja joukkueita on neljä: TPS, Lukko, Ässät ja AIK.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti domy
Joo. Eipähän tuota Pitsiturnausta kovin tosissaan ole syytä ottaa. Ei pelaajien ei kannattajienkaan. Tapahtumahan on sinällään aivan mainio kesän oheistapahtuma, jonka yhteydessä voi kavereiden kanssa istuskella Äijänsuon nurtsilla ja juoda vaikkapa kaljaa. Vaikka löytyyhän sitä aina joitakin, jotka jaksavat moisen miniturnauksen vuoksi spennata.

Tarkoitatko EuPa:n pelaajia? :)

Ässät on siis ilmeisesti Rauman Pitsiturnauksen historian menestyksekkäin kävijä. Tästä vilpittömät onnitteluni kaikille patahenkisille. Kyllä te olette hyviä.

Tiedetään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös