Kesäloma

  • 54 270
  • 239

J.Petke

Jäsen
Tasan viikon päästä alkaisi kesäloma. Hyvään saumaan se tuleekin sillä olen aivan saatanan täynnä näitä kesäisiä junttiasiakkaita jotka luulevat olevansa niin saatanan näppäriä.

Seuraavana kesänä ei toivottavasti kesälomaa olekaan sillä toivoisin jotta tässä vaihtuisi firma pikapuoliin.

Lomaa odotellessa.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Ny alko, 4,5 viikkoa LOMAA!
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Reilu 4 viikkoa olis edessä! WUHUU! 0/ Aina tää vaan tuntuu yhtä mukavalta... ; )
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kolme takana ja kuusi edessä. Tosin rempan merkeissä menee suurin osa.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Se alkais tässä muutaman tunnin kuluttua. Sääennuste lähipäiville näyttää ainakin toistaiseksi erittäin hyvältä, joten toivottavasti tuota aurinkoa ja lämpöä olisi nyt tiedossa koko heinäkuuksi.

Kauheasti kaikki ovat taas udelleet "kesälomasuunnitelmista". Paskat minä ainakaan mitään jaksa enempää suunnitella ja aikatauluttaa. Mennään nyt alkuun mökille, jossa nahka palaa, sauna lämpiää ja viini virtaa ilman kiirettä minnekään... Jos sitten jaksaa lähteä jonnekin pidemmälle esim sadepäivinä niin katotaan sitä sitten siinä vaiheessa.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Tämä ihanuus alkoi tänään ja neljä viikkoa olisi tarkoitus "kärvistellä" lomilla. Kesä on vuodenajoista parhain, joten ei tässä fiilis paljon paremmaksi voisi muuttua.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Muutama tunti pitäisi vielä jaksaa ahertaa, ja sitten se taas alkaa.

Sääennusteetkin ovat luvanneet kunnon lämpötiloja ensi viikoksi, joten mikäs tässä on lomaa odotellessa.

Koskaan en ole Lappeenrannassa käynyt, joten pitäisikö nyt tehdä sellainen lomamatka, ja suunnata auton keula sinne näiden lämpötilojen takia. Reilua 35 astetta kun ovat luvanneet, niin sellainen pitäisi oikeastaan kokea itse täällä Suomen kamaralla. On kuitenkin niin harvinaista herkkua.

Muutenhan tuo loma menee eri golf-kentillä ja Jyväskylässä Neste-rallyn parissa ilman sen suurempia suunnitelmia.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Viisi takana ja neljä edessä. Höh, mutta teillä on sitten lyhyempi syys/joululoma.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
5 viikkoa takana, 1½ päivää edessä.

Maanantaina nääs inttiin, nam!
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
5 viikkoa takana, 1½ päivää edessä.

Maanantaina nääs inttiin, nam!

Heh, saattaa tulla hieman hikiset ensimmäiset pari viikkoa..

Meikäläisellä pari viikkoa viel duunia ja sit neljän viikon lomalle mars, mars! Toivottavasti joitakin hellepäiviä säästyis elokuullekkin.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Maanantai ja tiistai pitäisi vielä heilua toimistolla, sen jälkeen sitten reilun kolmen viikon loma. Mahtaa olla mukavat päivät edessä, kun ennusteiden mukaan +30 ylittyy molempina päivinä.

Onneksi on ihan ok tuulettimet käytössä.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
3,5 päivää hommia jäljellä lomaa. Hienosti sujuu "työ"viikko. Agendassani oli 4 isohkoa asiaa, jotka olin suunnitellut tekeväni. No, muiden lomien takia 2 niistä sai unohtaa samantein. Eiköhän sitä yhden asiakaskeikan ja tarjouksen ehdi kirjoittamaan.

Todennköiesit keli alkaa viiletä kun kolmen viikon loma alkaa. Onneksi on varattu viikko Kreetalle ja loma on hyvä lopettaa Sonisphereen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
2,5 työpäivää jäljellä, perjantaina alkaa sitten neliviikkoinen rypistys. Heti alkajaisiksi Ilosaareen rymyämään äijäporukalla kolmeksi päiväksi. Siitä ei ehdikään vielä edes kunnolla toipua, kun koittaa lähtö Egyptiin viikoksi. Pakko mennä Afrikkaan, kun Suomessa on niin vitun kylmä. No, sieltä on sitten pakko palata tänne jääkarhujen ja eskimoiden pariin, toisin sanoen Turkuun ja DBTL -nimiseen raittiusseurakokoontumiseen pariksi päiväksi. Yhdet häätkin olis ohjelmassa vielä elokuun alkupuolella. Onneksi ehtii pari viikkoa olla tekemättä yhtään mitään, vaikka tuota ohjelmaakin on ehtinyt kertyä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
3,5 työpäivää jäljellä ennen 4 viikon lomaa. Yhden prologi-lomaviikon jo pidin juhannuksen jälkeen.

Loma aloitetaan ensivisiitillä Ilosaarirockiin. Maanantaina Helsingissä soittaa Muse, joten semmoinen väh. 4 päivän ränni on heti odotettavissa. Loma loppuu viikkoon jollain käyn Oslossa tsekkaamassa The Nationalin ja poltan käpyni punavuorelaisiin Flow'ssa. Onneksi tuossa välissä on n. puolitoista viikkoa ilman kummempia suunnitelmia.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
12 työpäivää ja 6 päivää vapaata ennen kolmen viikon kesälomaa. Sen perään sitte 4 viikkoa isyyskuukautta, joten lomaa töistä tulee 7 viikkoa. Vielä kun jaksais nuo 12 työpäivää.
 

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Tänään koitti sitten se päivä kun kesäloma alkoi. 6.9 takaisin duuniin.

Ei ole mitään suunnitelmia. Jos sitä nauttisi vain elämästä : ) tai no, maanantaina on auton huolto josta tulee useamman satkun lasku, mutta ei anneta sen häiritä. Naatiskellaan nyt tästä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tänään koitti sitten se päivä kun kesäloma alkoi. 6.9 takaisin duuniin.

Tänään koitti sitten se päivä kun kesäloma loppui. 16.8. takaisin duuniin.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Opiskelijan lomat ei päätä huimaa. Tai opiskeluista on aika hienon mittaiset lomat, mutta silloin pitää sitten painaa töitä. Helmi-Maaliskuun ehdin olla vain opiskelujen ohessa töissä, joten tämän kuun lopussa sitten neljän päivän kesäloma. Ensi kesänä sitten 24 päivää vedellään lonkkaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Kohta on 4 viikon kesäloma kärsitty. Maanantaina takas duuniin. Liian pitkältä tuntuu 4 viikon loma. Noh vuoden päästä kesäloma on elokuussa. Eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu. Vielä on käyttämättömiä lomapäiviä jäljellä 21.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenna kesälomalle! Kuin varkain on lukuvuosi vilahtanut ohitse ja on taasen aika lomailla. Lomalle on kertynyt vähän rakennusprojektin loppuja, mutta on tässä aikaa maata auringon paisteessakin. Mites muut jatkislaiset, joko olette kesälaitumilla vai pitääkö vielä odotella?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mites muut jatkislaiset, joko olette kesälaitumilla vai pitääkö vielä odotella?

Kesäloma jää tältä kesältä väliin kun käytännössä koko kesä menee sairauslomalla. Mutta pidetään sitten syyslomaa vähän reilummin.
 

Stockus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, SteveY, (TBL)
Huomenna alkaa kesäloma täälläkin. Ensimmäinen vuosi lukiossa takana ja ihan kivaa on ollut, ja yllättävän nopeasti on aika mennyt. Tosin kunnon kesäloma alkaa vasta noin kuukauden päästä koska kesäkuu menee kesätöissä, sen jälkeen mökille ja kaupunkiin palataan vasta kun koulut alkaa taas elokuussa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Joo, huomenna tosiaan lomille. On kyllä ollut aika rankka vuosi, kun remppa venähti joulukuulle ja vaimo oli vuodenvaihteeseen saakka jalka paketissa. Paljon luottamustehtäviä duunissa ja kaikenmaailman sälää siihen päälle, sekä tietysti pari arviointivirhettä omissa aikatauluissa. Pari kertaa tuntui stressi ihan kropassa saakka. Näillä taustoilla pidän itseäni ihan loman ansainneena. Onhan tämä nyt oikeastaan ensimmäinen kunnon palkallinen loma näin reiluun kolmeenkymppiin, viime vuosikin kun meni enemmän ja vähemmän muuton ynnä rempan parissa.

Mutta nyt siis edessä enää kevätjuhla. Alkuviikosta menen siivoamaan työpöydän ja juhannukseen saakka olen varannut itselleni aikaa suunnitella koko ensi vuoden opetuksen uusiksi. Lapset ovat hoidossa ja vaimo töissä, joten toisaalta ihan terapeuttista tuokin, ei aikatauluja eikä vastuita. Koko kesälle ei ole tiedossa muuta kuin pieni roadtrip Keski-Suomeen sekä parin päivän lapseton loma vaimon kanssa. Kohde on vielä auki. Saa nähdä, päädymmekö Köpikseen vai Karjalohjalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös