Joukkueenjohtaja Timo Jutila

  • 234 038
  • 545

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Tähän alle voimmekin sitten listata ne kriittiset kohdat, joissa Jutila oli näissä menestyksissä tarpeellinen:

Siinä ne onkin tärkeimmät jotka kuuluvat joukkueenjohtajalle ja taitaa tuo nallekarhu olla myös erinomainen hengenluoja, ainakin Väänäsen ja Koivun mielestä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Mutta parempi ehkä ettei ala hehkuttaa sitä liikaa, siitä saa vielä Karjala-lippiksen tai gloryhuntterin leiman otsaansa. Sensijaan kärkevä paheksunta huonosti sujuneesta juhlinnasta on se mikä meitä yhdistää tällä hetkellä eniten.

Niin, maajoukkueketjuissa JA:ta on kyllä yhdistänyt näiden 10 vuoden aikana lähinnä silmitön valmentajien ja pelaajien selkäänpuukotus. Olen itse ollut totaalisen kypsä maajoukkue-ketjuihin koko sen ajan, kun täällä on ollut maajoukkueketjuja. Nyt sitten toki, lähinnä ex post facto, on kovasti positiivisia kannattajia runsaastikin. Aivan hienoa.

Anyway, en pysty kunnolla edes kuvailemaan sitä mielihyvää, mikä vieläkin on tuon mestaruuden johdosta. En ole saanut kovin kummallisia kirjoituksia mihinkään ottelu- tai hehkutus-ketjuun. Niin paljon odotuksia täyttyi ja pelkoja jäi täyttymättä tässä turnauksessa, ettei oikein sanotuksi saa.

Tämä örvellyksestä keskustelu ei liity maailmanmestaruuteen millään tavoin vaan se on örvellyksestä keskustelua. Tunnustan että itse en ole millään tavoin arvostellut koskaan Jutia, koska tuo ensimmäinen mestaruus on minusta niin maaginen asia - ja tiedän, ei ollut rosterit hyviä, ei ollut Ruotsi hyvä, whatever - että vaikka Juti ei sen koommin olisi tikkua ristiin pannut suomalaisen jääkiekon hyväksi niin hän on joka tapauksessa tehnyt ihan riittävästi (vaikka sitten painaisi 300 kiloa).
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Sen verran Quattroa peesaten näitä ketjuja voisi yhdistää yhdeksi, kun näitä sählinkejä on muitakin kuin Nupe&Juti ja varmaan keskustelua tulee riittämään jatkossakin.

Poika pajalla:
MM-pokaalin varsi katkesi Leijonien kultajuhlissa | Jääkiekon MM 2011 | Iltalehti.fi

Jääkiekkoliitto tutkii hulinat:
Vasabladet: Jääkiekkoliitto tutkii Leijonien kultajuhlien tapahtumat | Jääkiekon MM 2011 | Iltalehti.fi

Lähteet ovat taattua Iltapulua, mutta anstaas kattoo.

Ainakaan ensimmäistä ei varmaankaan saada Nupen tai Jutin syyksi. Jos kuitenkin, niin moneen ovat ehtineet näissä kalaaseissa. =)
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Täällä on taas puurot ja vellit iloisesti sekaisin. Ei mestaruutta ole unohdettu, eikä täällä kukaan halua johtaa huomiota pois mestaruudesta. Kyllä sen tekevät pukuherrat itse, mikäli tuolla olisi vain Salmela ollut tillin tallin ja herrat ajan tasalla, niin haastattelut ja halaukset olisi jääneet antamatta. Kaveri oltaisiin pidetty sopivasti taka-alalla ja porukka kasassa. Olisi vähän ohjeistettu että ne pullot piiloon ja hokitalkia vaan haastatteluissa, jos tuntuu että on vähän liian tukevissa. Jutilan tai Nurmisen alkoholin käyttö vapaa-ajalla ei kiinnosta sentin vertaa, eikä juhlissakaan kun sitä tiettyä rajaa ei ylitetä. Nyt se ylitettiin, tuon juhlan jälkeen olisi voinut vetää rauhassa häppää, vaikka kaksi kuukautta ilman kohuja. Nyt herroilla petti pelisilmä ja liitolta median hallinta. Olisi pitänyt vetää koneessa osalta porukkaa korkit kiinni, että olisi tuo ilta saatu klaarattua kunnialla.

Alkoholin käyttöä en todellakaan paheksu, mutta turha sitä on glorifioidakaan. Pojat on poikia ja niin päin pois, otetaan nyt vähän vaan kun on kivaa. Kyllä tuolla nuoret junnut niitä vaikutteita imee, vaikka tällä hetkellä itsestä tuntuu että kyllä nyt järkevä 10 vuotias ymmärtää. Ei se ymmärrä, sitten kun se oma mestaruus tulee siinä muutaman vuoden päästä kohdalle, niin mistä se juhlimisen malli haetaan. Kyllä niitä kannuja nostellaan noissa nuorten juhlissa, niinku isompaakin Cuppia tai Poikaa. Samalla tavalla sitä nostellaan kuppiakin, kun näytetään esimerkkiä televisiossa. Ei toki kaikki, mutta turha sitä on mainostaa kansanjuhlassa, että on kiva ottaa kuppia. Päihteetön juhla tai jääkiekko ottelu on tekopyhää jeesustelua, mutta kyllä se raja pitää johonkin vetää.

Mitään isompia ongelmiahan tuolla nyt ei ollut, parilla johtohenkilöllä karkasi se mopo käsistä. Siellä meni nyt työ ja vapaa-aika iloisesti sekaisin. Toivottavasti tästä nyt jotain opitaan, pahoitellaan(ilman jeesustelua) ja asia painuu taka-alalle. Tätä kohua nyt muistellaan muutama päivä. Siitä saa liitto ihan omaa toimintaansa ja johtohenkilöitään syyttää. Pelaajat ja johtohenkilöt ovat juhlansa ansainneet. Tuota mestaruutta kyllä muistellaan vuosikymmenet. Kyllä se kohu siitä laantuu. Päästään taas keskustelemaan Jutilan ansioista ja osaamisesta.
 

Nypsi

Jäsen
Kyllä tuolla nuoret junnut niitä vaikutteita imee, vaikka tällä hetkellä itsestä tuntuu että kyllä nyt järkevä 10 vuotias ymmärtää. Ei se ymmärrä, sitten kun se oma mestaruus tulee siinä muutaman vuoden päästä kohdalle, niin mistä se juhlimisen malli haetaan. Kyllä niitä kannuja nostellaan noissa nuorten juhlissa, niinku isompaakin Cuppia tai Poikaa. Samalla tavalla sitä nostellaan kuppiakin, kun näytetään esimerkkiä televisiossa. Ei toki kaikki, mutta turha sitä on mainostaa kansanjuhlassa, että on kiva ottaa kuppia.
Niin, eihän sitä tiedä jos kesällä junnut reenailevatkin Nurmisen ilmaveiviä Granlundin ilmaveivin sijasta. Olisi se melkoinen näky kun kymmenet juniorit kaatuilisivat pitkin hiekkakenttiä Nurmista imitoiden.
Jotain rajaa nyt näihin, eiköhän niillä 10 vuotiailla ole mielessä vain esim Granlundin hienot suoritukset kisoista, eikä Jutilan tai Nurmisen toiminta torilla.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Tätä kohua nyt muistellaan muutama päivä. Siitä saa liitto ihan omaa toimintaansa ja johtohenkilöitään syyttää. Pelaajat ja johtohenkilöt ovat juhlansa ansainneet. Tuota mestaruutta kyllä muistellaan vuosikymmenet. Kyllä se kohu siitä laantuu. Päästään taas keskustelemaan Jutilan ansioista ja osaamisesta.

Näinpä. Olen kansasi aikalailla samaa mieltä. Kaikilta joukkueen pukumiehiltä todellinen rimanalitus. Se on ok ja ymmärrettävää että pelaajat, nuoret jätkät, juhlii ja vetää viinaakin siinä sivussa. Onhan takana pitkä kausi ja juuri voitettu mestaruus. Jutilan ja kumppaneiden täytyy pitää huoli että homma pysyy hanskassa ja hoitaa hommat niin että Salmelat ja kumpanit eivät pääse televisiokameroiden eteen kolmen promillen kännissä. Tässähän epäonnistuttiin rankasti. Eikä siinä vielä kaikki, osa pukumiehistä on yhtä pahassa ellei pahemmassakin kännissä kuin pelaajat. En voi kyllä ymmärtää tätä. Sillä hetkellä kun esimerkiksi Jutilaa oikeasti tarvittaisiin tekemään jotain palkkansa eteen niin äijä on kännissä kuin käki! Mikä tahansa muu firma ja suurin osa näistä PR henkilöistä, joukkueenjohtajista ja erilaisista managereista tyhjentäis työpöytäänsä.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Suomalaiseen tapaan juhlia jotain todella tärkeää, on vetää viinaa päähän. Mutta joukkueen johto ja valmennus on asia erikseen. He eivät voi julkisesti esiintyä kännissä, eikä heillä ole pienintäkään syytä tähän. KAikkihan sen nyt tiesivät, että Nurmisella ei pysy tuollaisessa tilanteessa holtti päällä, liioin ei Jutilallakaan. Salmela pelaajien puolelta tiedettiin ottomieheksi ja varmaan on pariviikkoa naamat, mutta sen jotenkin hyväksyy. Jalonenkin oli selvästi kännissä, mutta hänestä ei paljoa puhuta.

Sitä en ymmärrä, että kännissä ei osaa käyttäytyä ja kännissä tehdyt typeryydet ovat jotenkin sallitumpia.

No turhaa tästä nyt enää on puhua vaan nautitaan mestaruudesta. Se on kuitenkin tärkeintä.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Eipä nää ainakaan jääkiekkoon ihan helvetisti liity. Tää vois ihan hyvin olla vaikka Seiskan keskustelupalsta.
Kyllä ne enemmän liittyvät, kuin sinun lukemattomat itsemoderointiviestisi. Kyllähän nyt on keskusteltava, kun on aihetta. Eikä tarvitse edes mistään juoruista tms. keskustella, vaan nämä kohdehenkilöt ovat ihan itse julkisesti antaneet aihetta tähän. Ei tarvitse edes mitään kukkahattuilla, vaan voi ihan muuten vaan naureskella ihmisten typeryyttä.

Onko tuo Kummola oikeasi ihan pihalla asioista vai kuvitteleeko se, että ihmiset uskovat mitä tahansa? Eikö tämä sankari harrasta pientä fanien aliarvioimista.

- Juti sai sairaskohtauksen
- Jutilla on nilkkatulehdus
- Pokaali on aito

Seuraava toimenpide leijonajoukkueelle voisi olla se, että palkataan sinne jotain mediavastaavia tai ihmisiä, jotka oikeasti tietävät, miten pitää toimia. Jätetään muutama suojatyöpaikka täyttämättä ja palkataan väkeä sinne, missä on oikeasti huutava tarve.
 
Kummola lähti hätäpäissään valehtelemaan Jutin puolesta. Ei kyllä paljon leikannut jos ei tajunnut kuinka lyhyet jäljet sillä valheella on.

Joku pätevä tiedottaja olisi ihan paikallaan. Jutihan on kerennyt sitäkin hommaa kokeilemaan. Annetaanko toinen kierros kun ei tästä maskotin hommastakaan mitään tullut?
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Sinällään oli ainoa oikea ratkaisu laittaa ämpärikänninen Juti selviämään, nyt tällä selittelyllä paisutetaan asiaa ihan liikaa. Aika hauska oli Nurmisenkin kertomus parista oluesta ja hajonneesta kengästä.

Pientä tsemppiä ensi kerralla tyyliin pidetään kaljat ja nuuskat piilossa, sekä Salmelalle esiliina. Mainiota viihdettähän nämä juhlat olivat, vaikka kaikkein parhaat osuudet eivät ehkä olleet tarkoituksellisia.
 

Schadowan

Jäsen
Mahtaa Jutilaa vituttaa, kun missasi juhlien kliimaksin kokonaisuudessaan sen takia, ettei kasetti kestänyt. Kuinka sekaisin voi itsensä juoda noinkin lyhyessä ajassa? Muutenkin alan olemaan totaalisen kyllästynyt tähän ihmisraunioon. Mitään fiksua ei hänen suustaan kuule edes selvinpäin saati sitten jurrissa. Aina kun matsin aikana kamera zoomaa GM Kurriin niin kyllä mua hävettää, että siinä on vieressä tämä 140kg valas.

Hieno pelaajaura takana, mutta kyllähän tämä suojatyöpaikka voitaisiin antaa jollekkin toiselle pikkuhiljaa.

Nurmiselle antaisin vielä mahdollisuuden, koska hänellä oli varmasti osuutta Suomen kultaan. Mahtava hengenluoja ja lätkämies henkeen ja vereen, jolla nyt sattuu olemaan "snadi" ongelma viinan kanssa.

Muuten joukkue juhli mielestäni varsin sivistyneesti, mitä nyt Salmela sai vähän liikaa ruutuaikaa. Esim. Granlund oli selkeästi humalassa, mutta hän hoiti median ihan loistavasti, vaikka silmät vähän pyöri päässä. Sääli pelaajien kannalta, että managementin viinapää ei kestänyt.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Keskustelun perusteella voisi saada kuvan, että Jutila ja Nurminen ovat täydellisiä alkkiksia. Julkisuudessa molemmat ovat olleet kännissä tai kännin takia about 16 ja 10 vuoden välein. Hirveitä suppoja siis. Ja Jutila vielä lihavakin.

Salmelan viinapään kestävyydestä taas voi esittää arvailuja. Mieshän teutaroi jo about vartti pelin jälkeen kopissa poika kädessä jo miten sattuu.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Keskustelun perusteella voisi saada kuvan, että Jutila ja Nurminen ovat täydellisiä alkkiksia. Julkisuudessa molemmat ovat olleet kännissä tai kännin takia about 16 ja 10 vuoden välein. Hirveitä suppoja siis. Ja Jutila vielä lihavakin.

Salmelan viinapään kestävyydestä taas voi esittää arvailuja. Mieshän teutaroi jo about vartti pelin jälkeen kopissa poika kädessä jo miten sattuu.

Tamperelaisena on tuota Jutia tullut enempi nähtyä ja täytyy myöntää että aika usein on ollut melko solmussa. Toki mahdollisuus on tuurilla ja että mä näen kaverin vaan aina väärään aikaan
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Tulihan se sieltä - ei se tosiaan oikeasti niin vaikeaa ole, ohessa lainaus Hesarin uutisesta:

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola pahoittelee Leijonien kosteaksi äityneitä kultajuhlia. Kummola korostaa keskiviikkona julkaistussa tiedotteessa, että rankka juhliminen on vastoin Jääkiekkoliiton arvoja.

"Tulemme kiinnittämään jatkossa tarkempaa huomioita, ettei vastaavia ylilyöntejä enää tapahtuisi", Kummola toteaa.

Kummolan mukaan Jääkiekkoliitto ei enää kommentoi maanantaista juhlaa.

"Toivomme, että nyt huomio kiinnittyisi juhlimisen sijaan Leijonien hienoon urotekoon, maailmanmestaruuteen. Saavutus oli kerrassaan hieno ja ansaitsee arvoisensa juhlan."


Oli selvästi käynyt käynyt katsomassa näistä ketjuista neuvoja...
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tamperelaisena on tuota Jutia tullut enempi nähtyä ja täytyy myöntää että aika usein on ollut melko solmussa. Toki mahdollisuus on tuurilla ja että mä näen kaverin vaan aina väärään aikaan

Ja tuo tietosi varmasti kiinnosti ihan kaikkia. Tarkkaile tämä viikko ainakin jossain baarissa ja odota, näkyykö pelimiehiä. Me muut vaan vietämme normaalia viikkoa nyt off seasonilla ja vilkuilemme ehkä vielä NHL:n etenemistä sen mitä nyt jaksamme, terassilta kotiin tultua.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Ja tuo tietosi varmasti kiinnosti ihan kaikkia. Tarkkaile tämä viikko ainakin jossain baarissa ja odota, näkyykö pelimiehiä. Me muut vaan vietämme normaalia viikkoa nyt off seasonilla ja vilkuilemme ehkä vielä NHL:n etenemistä sen mitä nyt jaksamme, terassilta kotiin tultua.

Hmm, tarkkailu. Missä mainittu? Kerro toki.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hmm, tarkkailu. Missä mainittu? Kerro toki.

Eihän kenenkään tarvitse selvinpäin olla baarissa, ei edes Jutin. Siksi ihmettelin tuota viestiäsi. Ja tuota melko solmussa, joopa joo. Sinne baariin Tampereella mennään pitämään hauskaa ja on ihan jokaisen oma juttu, paljonko on pohjia otettu ennen sinne menoa. Tärkeintä on se, että baari pysyy pystyssä ja ne hanat auki. Asiakaskuntaan kuuluu sitten tottakai legendaarisia kiekkoilijoita ja myös tavallisia tallustelijoita.
 

Schadowan

Jäsen
Mihin faktoihin perustat väitteesi,että Jutilla on suojatyöpaikka?

Ihan omaan ajatteluuni väitteeni perustan. Mielestäni Kurri voisi hyvinkin hoitaa Jutilan tontin,koska eihän jutin toimenkuvaan kuulu juuri muuta kuin haastattelut ja vissiin hotellien buukkaus tms. En mä ole koskaan ymmärtänyt jutin roolia valmennustiimissä. Omissa juniorijoukkueissakin oli pätevämpiä jojo:ja. Voisi ne liiton varat paremminkin käyttää.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Eihän kenenkään tarvitse selvinpäin olla baarissa, ei edes Jutin. Siksi ihmettelin tuota viestiäsi. Ja tuota melko solmussa, joopa joo. Sinne baariin Tampereella mennään pitämään hauskaa ja on ihan jokaisen oma juttu, paljonko on pohjia otettu ennen sinne menoa. Tärkeintä on se, että baari pysyy pystyssä ja ne hanat auki. Asiakaskuntaan kuuluu sitten tottakai legendaarisia kiekkoilijoita ja myös tavallisia tallustelijoita.

Seuraava kysymys, missä vaiheessa kerroin nähneeni baarissa?
 

Lucius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
En ymmärrä yhtään Timo Jutilan kännäämisen puolustelua ja vähättelyä

Joukkueenjohtajana Jutilan olisi tullut olla vesiselvänä niin kauan kuin maajoukkue on koossa.

Hänen tilanteensa on aivan eri kuin Nurmisen, pelaajien, tai vaikka Jalosen joiden homma oli ohi silloin kun summeri soi ja mestaruusjuhlat alkoivat. Ja koska työn tulos oli noin mahtava, niin kunnon juhlinta Nupella ja kumppaneille suotakoon.

Joukkueenjohtajan sen sijaan ainakin pitäisi olla myös matkanjohtaja, siis henkilö joka huolehtii muista ja varmistaa matkojen menevän sujuvasti kommelluksista.

Miten ihmeessä tässä toimessa oleva henkilö voi olla ympäripäissään kesken työrupeaman?
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Valas,läski,possu,täysalkkis.

Siinä vain osa adjektiiveista jolla Timo Jutilaa on täällä pastalla nimitelty. Ottakaa nyt ihmiset järki käteen kun Jutilaa parjaatte; työn teosta ja sen tuloksista voi jokainen olla mitä mieltä on, mutta kenen tarkoitusperiä palvelee moinen turha nimittely? Ja monellako Jutilaa alkoholistiksi nimittävällä on faktatietoa Jutilan suhteesta alkoholiin?

Koko kohu Leijonien juhlinnasta on saanut ylisuuret mittasuhteet ja tuo itse saavutus MM-kulta jää jo miltei tuon kohun alle. On aikalailla kaksinaismoralistista paasata,että Leijonat näyttää huonoa esimerkkiä nuorille. En usko, että yksikään kiekkojunnu tai nuori aloittaa alkoholin käytön nähtyää Leijonat päihtyneenä juhlimassa. Vastuu kasvatuksesta myös alkoholin suhteen on edelleen siellä kotona ja vanhemmilla,ei jääkiekkoliitolla tai Leijonilla.
 

ahtikullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Ihan omaan ajatteluuni väitteeni perustan. Mielestäni Kurri voisi hyvinkin hoitaa Jutilan tontin,koska eihän jutin toimenkuvaan kuulu juuri muuta kuin haastattelut ja vissiin hotellien buukkaus tms. En mä ole koskaan ymmärtänyt jutin roolia valmennustiimissä. Omissa juniorijoukkueissakin oli pätevämpiä jojo:ja. Voisi ne liiton varat paremminkin käyttää.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

Ihan sama mieltä! Katsoin myös, etta Vehasella oli selvästi tolkutomaan paljon vapaa aika. Se vaan seiso ja ilmiselvästi ei tehny yhtä mitään noin 50% peliajasta tai jopa enemmän. Voisihan kaveri käydä käynistämässa hyökayksia ja ampua pari maalia siina välissä, ei tartis raahata mukaan kännikaloja. Vehanen voisi hoita Salmelan tontin! En ole koskaan ymmärtänyt salmelan roolia siellä kentällä. Ja taas olisi mahdollisuus säästä pari euroa liiton kassaan!

Lisa tuommosia ehdotuuksia tänne, tehdän yhdessä Suomen maajoukkueesta juniorijoukkeen tasoinen!
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kunnon jeesustelu ja moralisointi käynnissä taatuun Jatkis-tapaan. Jutila sitä ja tätä, olihan se kännissä joo mutta ketä vahingoitti sillä ettei noussut lavalle muun joukkueen kanssa?

Koko keskustelu juhlimisesta ja sen vahingollisuudesta lapsia ja nuorisoa kohtaan (tämä kai tässä monella on pääpointti?) on täysin ylimitoitettua. Ei ongelma ole se jos jääkiekkomaajoukkue on julkisesti humalassa kerran 15 vuodessa, vaan ne ongelmat alkoholin suhteen ovat yhteiskunnassa paljon syvemmällä. Se mitä tapahtuu yksityisasunnoissa viikolla tai viikonloppuisin, sieltä ne ongelmat lähtevät liikkeelle.

Ymmärrän että monen harrastuksiin kuuluu noin muutenkin elämässä toisten ihmisten alkoholinkäytön seuraaminen ja siitä raportointi tuttujen kesken. Tätä samaa media harrastaa nyt niin kauan kuin se myy. Naurettavaa toimintaa, mutta varmaan inhimillistä.
 

ahtikullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Valas,läski,possu,täysalkkis.

... On aikalailla kaksinaismoralistista paasata,että Leijonat näyttää huonoa esimerkkiä nuorille. En usko, että yksikään kiekkojunnu tai nuori aloittaa alkoholin käytön nähtyää Leijonat päihtyneenä juhlimassa. Vastuu kasvatuksesta myös alkoholin suhteen on edelleen siellä kotona ja vanhemmilla,ei jääkiekkoliitolla tai Leijonilla.

Älhhän nyt! Katsoin eilen Tallinkin Starin tulevan Tallinnaan. Olihan siellä aikamonta(sata) kännikala. Se on siksi, että kaikki halusivat vain olla Jutin kaltaisia. Viellä viimeviikolla Tallinkin laivat olivat kun sunnuntaiaamun Pyhä koulu. Kaikki oli ihan selvin päin ja alkoholi oli täysin tuuntematon käsite. Ihmiset lauloi hosiannaa ja pitelivät toinen toisia käsistä. Nyt joka kolmas yrittä Nurmisen ilmaveivia. Sitä vain kahdessa päivässä. Aikamoinen muutos, mikä perustuu yksinomaan Leijonien esikuvaan! Suomi on varmaan shokissa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös