Torilla tavataan! Nettilähetyksiä Helsingistä?

  • 212 360
  • 607
Tila
Viestiketju on suljettu.

pongo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
MTV3 myöntää heikkoutensa: "Täällä haastattelussa on maikkarin kiekkotiimin ehkä tunnetuin ja suosituin jäsen Timo Harjakainen..."
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Nyt Harjakainen vittuun ja kuva takaisin lavalle. Vituttaa tuollaisen teko-julkkiksen haastatteleminen tälläisellä hetkellä.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Timo Harjakaisella aivan väärät tiedot. Siis jo 90-luvulta saakka on ollut tiedossa, että "artisti maksaa."
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksköhän mun WMP:ssä video pyörii ylösalaisin? No, meneehän tää näinkin, niskat kenossa.

Ja joo, Harjakainen vittuun sieltä nyt.

Se taiskin loppua jo.
 

ApZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Beijing Nordic Vikings
Ei tarvitse tuntea myötähäpeää yhtään. Jokainen tavallaan ja pidetään huoli omista asioista, niin elämä on paljon helpompaa.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
On se Nupe kyllä kone. Kaveri osaa ainakin tota kuppia ottaa riittävästi. Hieno jengi ja kaikki ansaitsi kullan upeella suorituksella! Jopa Aaltonen oli finaalissa jopa loistava!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Hieno jengi ja hienot otteet kentällä, mutta pakko myöntää, että nuo bileet olivat aika uskomatonta junttipaskaa Finlandiaa lukuunottamatta siihen saakka, kun jaksoin katsoa. Pari katujätkää jengistä perseet olalla ja Harjakainen sekä Halonen sekaan. Loiri veisaa virsiä, kun joukkue saapuu paikalle. No, toivottavasti on hyvä fiilis, eihän se multa sinänsä ole mitään pois.
 

trap

Jäsen
Anssi Salmelan suorittaminen YLEn haastattelussa ennen torijuhlaa ja touhu lavalla... Priceless. Kyllähän tuo myötähäpeää aiheuttaa, mutta samalla repeilytää ihan törkeästi.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Sanotaanko että ihan hyvä pippalot nyt loppujen lopuks. Musiikkivalikoima oli aika heikko, poislukien Sakke ja Poju. Lisäksi Halonen ja Harjakainen vitutti allekirjoittanutta, mutta onneksi sankarit ottivat lavan haltuun lopulta ja juhlasta jäi positiivinen maku! Kiitos leijonat!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös