MM-kisat (5. päivä) 03.05.11

  • 43 714
  • 273
Tila
Viestiketju on suljettu.

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Rybyjen tähdet nauttii jotain koskemattomuutta näköjään. Aiemmat mailalla ronkkimiset menee läpi, mutta kun jotain iljaa koukataan, niin saman tien nousee räpylä pystyyn. Siis ei sillä, etteikö Satan olisi ronkkinut, mutta silti linja heittelee kuin SM-liigassa pahimmillaan.

Ja taas jäähy, mitä vittua? Buu, 3-3.
 

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Valko-Venäjän NHL- ja KHL-tähdet eivät saaneet toisessa erässä oikeastaan yhtään kontrolloitua hyökkäystä Ranskan liigapelaajista ja Mestisjyristä koostuvaa Ranskaa vastaan.

Grabovski ja Kostitsyn olivat täysin näkymättömiä. Outo peli. Valko-Venäjältä käsittämätöntä yksin kuljettamista, roiskimista ja harhasyöttöjä. Aivan toinen jengi kentällä kuin Kanadaa vastaan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
No sinne meni, perhana. 3-3.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jumalauta tuo Hanzus on äijä alivoimalla. Ei vaan voi mitään, ei noihin Kovalchukin ja Nikulinin vetoihin loputtomasti viitsi mennä eteen. Ja Kovalchukille turneen neljäs syöttöpiste, jalluveti kiittää!

On muuten hieman eroa Bykovin ja Hanlonin aitiokäyttäytymisessä :D Hanlon on kuin mikäkin ADHD-lapsi ja huitoo ja huutaa joka suuntaan, kun taas Bykov käyttäytyy hiieman arvokkaammin.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Tuon Gaborikin kentän peliä on hieno katsella. Taitavia yksilöitä Venäjälläkin, mutta kyllä nuo Slovakkien kuviot välillä lähentelee taidetta.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Jumalauta tuo Hanzus on äijä alivoimalla. Ei vaan voi mitään ei noihin Kovalchukin ja Nikulinin vetoihin loputtomasti viitsi mennä eteen.

En ole varma, oliko tämä sarkasmia, mutta onko silloin hyvä AV-pelaaja, jos ei viitsi ihan joka vetoa yrittää blokata? Mielestäni ei.

Ihan hyvä peli ja varmasti hieno kolmas erä tulossa.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Päättyy tämä peli miten tahansa, mutta Slovakian pelin taso on noussut kivasti Slovenia- ja Saksa-otteluista. Ainakin alivoimaa on saatu treenata rauhassa :) Tietenkin piste(et) lämmittäisi(vät).
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Venäjä ei ole vielä kertaakaan joutunut alivoimalle tässä pelissä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Philly Flyers, Larva ja Todd Timantti
Hakkaako Pietarin Apina Saarisen?

edit: pistevoitto?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös