MM-kisat (4. päivä) 02.05.11

  • 115 880
  • 659
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Kärpät, Philly Flyers, Larva ja Todd Timantti
Mertsi: "Ny kannattais kiekosta luopua, rangaistus tulossa.."

Miksi Antero, miksi? Aikaa on kolme minsaa jälellä.
 

Ralph

Jäsen
Jos menee rankkareille, olisi parempi ettei Berzins käy vetämässä tai kerro kaverille miten Lassilalle uppoaa. Siinä liusut n. viiteen metriin ja ammut ranteella alakulmaan ja kiekko maaliin. Berzins tuon osaisi, Saulietis hakisi kyllä kynää.
 

J.Petke

Jäsen
Tuo antsa alkaa kyllä vuosi vuodelta olemaan enemmän pihalla.

Aaltonenkin voisi joskus vaikka ottaa hieman suoraviivaisuutta noihin maalitilanteisiin. Aina ei tarvi veivata sitä viimeistä veiviä vaan joskus voisi myös laukaista.

Koivu ja Aaltonen ei jotenkin vaan sovi samaan kenttään. Koivusta ei ole mitään hyötyä kun Aaltonen pitää showtaan yllä.
 
Montako passia saa Mikke jakaa, että nämä Suomen "maalintekijät" niitä sisään saavat? Myös Juhilta hyviä jakeluita, mutta enemmän suoraviivaisuutta kaivattaisiin. Koko Suomen pakisto saa itsessäni aikaan puistatuksia: Välivaara...Puistola...Kukkonen...Väänänen...Jaakola + "huikeat" änäripakit. Tasuri ei kyllä ihmetytä ollenkaan tällä materiaalilla.
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti nyt ratkeaa ylivoimalla! Eikös "kiva-harri" sanonut joskus kaudella, että "Lassila on Pohjoisen pallonpuoliskon huonoin rankkarien torjuja".. Ei se ainakaan lupaa hyvää, jos rankuille mennään.. :D
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Surullista on se, että ihmiset ei taida kattoa peliä - kaikki vaan kuuntelee Mertsiä. Tästä syystä Selänne on paska (sun se sillon kerranki vaan katto kun vastustaja tekee maalin) ja esimerkiksi Pihlström on lähes jumala...

... näin Suomessa, ehkä Mertsi siirtyy ensi kaudella valmentajaksi.

Näinhän tämä tätäkin ketjua lukemalla näyttä olevan.

Mertaranta hehkutti Suomen toisessa maalissa ensin Granlundin maalisyöttöäa ja täällä alkoi hirveä hehkutus. Hidastuksen jälkeen vasta moni näki Immosen antaneen sen ratkaisevan syötön. Mitään ottamatta Granlundilta pois.

Huomenna työpaikoilla ylistetään niitä pelaajia joita Antsa hehkutti ja haukutaan Antsan haukkumia. Omia johtopäätöksiä ei osata tehdä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Immonen tykitteli jatkuvasti plekseihin. Perkele.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Koitetaa ny pelaa vetopaikkaa Immoselle...
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Joka vuosi toivotaan niitä käsiä joukkueeseen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös