Siim Liivik – HIFK-ikoni

  • 291 163
  • 834

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Otetaan rinnakkain Jarkko Nieminen ja Veli Paloheimo uransa huipulla. En todellakaan ole Jarkko-fani, kuten kaikki meikäläisen tuntevat tietävät. Minulle hän on tenniksen Jan Lundell. Mutta hillitön on äijän kondis ja se kondis on tuonut hänelle vuosikausien ajan hyvät tulot. Veli Paloheimo veti pizzaa ja cokista ja juoksi intissä cooperin 2.000 metriä. Ja oli maailmanlistalla Jarkon sijoilla.

Tähän on hieman myöhässä pakko kommentoida, että ei Paloheimo oikeastaan kovin lähelläkään ollut Niemistä oikein millään mittarilla. Tuo yksi pieni syksyinen kuntopiikki ei vastaa samalla tavalla Jarkon maailmanlistan sijoja. Veli oli kuitenkin pitkälti yhden päivän hyttynen.

Itse ketjusta voi sanoa, että Liivik on aika legendaarinen loistava 3/4-ketjun takuumies, jolta IFK saa juuri sitä mitä mestaruusjengin pitääkin.
 

Antib

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, old time hockey, Florida Panthers
Mahtava pommi tänään Liivikiltä karvaustilanteessa. Siiinä jyrättiin sekä pakki että veskari maaliin ja sekä HIFK että yleisö saivat hengen tilanteesta päälle. Tunnetuin seurauksin :).
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mahtava pommi tänään Liivikiltä karvaustilanteessa. Siiinä jyrättiin sekä pakki että veskari maaliin ja sekä HIFK että yleisö saivat hengen tilanteesta päälle. Tunnetuin seurauksin :).

Oliko tää se ekan erän lopun tilanne, josta IFK pääsi yv:lle ja Ahtola teki avausmaalin? Hinkkanen ja Hakki myönsivät radiossa Liivikille kolmannen syöttöpisteen Jerryn maaliin.
 

auvo11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, maajoukkue, NHL:n suomalaiset
Joo kyllä on mahtava pelaaja tää meidän Liivik!!!
Hienosti ajoi Heiskasen maaliin ja sekoitti kaverin pelin samalla, näitä lisää!!!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tamia lainatakseni: "tässä kohtaa nähtiin ottelun turning point". Olin juuri pari minuuttia aikaisemmin jurputtanut, että mikä tässä on, kun jopa Liivik ajelee suhteellisen varovaisesti. Eipä tarvinnut jurputtaa enää pitkään. Pomminvarmasti valmennuksemme oli teroittanut ennen ottelua, että jäähyjä pitää varoa ja yhtä varmasti väittäisin, että erän lopussa valmennus vinkkasi kolmoselle ja neloselle, että hyvin olette varoneet jäähyjä, mutta taklaukset saa kuulkaas ajaa ihan laillisestikin loppuun asti. Nelonen tuli tuohon täsmävaihtoon silminnähden lujalla ajeluasenteella.
 

Jiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Stadi HC, Jatkoaika HC, Slavia Praha
"tässä kohtaa nähtiin ottelun turning point". ... Nelonen tuli tuohon täsmävaihtoon silminnähden lujalla ajeluasenteella.
Nimenomaan. Ja sitä kääntökohtaa ei jääty (jäädytty) odottamaan, vaan se haettiin ja tehtiin itse. Ei tuolla tule kukaan tarjoamaan sitä kuskin paikkaa yhdessäkään ottelussa. Se täytyy hakea.

Roolitettu täsmävaihto, tai pari Liivikin rikollislaumalta ja seuraavaksi tähtikentät voivat alkaa latomaan mustaa kaappiin. Tämä on toteutunut monessa pelissä tällä kaudella, ja miksei myös playoffeissa. Tullaan näkemään varmaan tänään Espoossa samanlainen "nouto" kuin eilen Stadissa.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Peli oikeastaan alkoi vasta siitä. Märkä-Simo on hieno mies!

Märkä-simo tai kevätkääryle, aivan sama, mutta Heiskasen ilme on kyllä näkemisen arvoinen Hesarissa (paperiversiossa ainakin). Ilme kertoo kyllä olennaisen siitä, että miltä tuntuu joutua Liivikin kanssa samalla raiteelle.

Way to go Simo!
 
Viimeksi muokattu:

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Youtubesta löytyy vajaa 5 min mittainen haastattelupätkä menneeltä talvelta, jossa Simo mm. kertoo kenen pelikaverin kanssa EI haluaisi viikoksi neljän seinän sisälle.

Haastattelusta saa väkisinkin sellaisen fiiliksen, että tämän kauden HIFK on todella hienosti yhteenhitsautunut "jätkälauma", jossa kemiat pelaa. Ramstedtille tehty käytännön pila nauratti, kuten myös se, että joku piilotti viime kesänä Siimin fillarin. :D

Linkki youtubeen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt viimeistään alkaa olla legendan ainekset kasassa. Varmaan ainoa jätkä liigassa, joka tulee takaisin tollaisen niitin jälkeen! Tätä voisi kutsua asenteeksi!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt viimeistään alkaa olla legendan ainekset kasassa. Varmaan ainoa jätkä liigassa, joka tulee takaisin tollaisen niitin jälkeen! Tätä voisi kutsua asenteeksi!

Eikä ylipäätänsä pitkäksi aikaa jäänyt jäälle itseään keräilemään tuon tolkuttoman kovan pommin jälkeen, kova juttu ottaen huomioon että heikompi kaveri olisi tuon jälkeen lojunut levynä siihen asti että apujoukot tulevat kantamaan raatoa pois laatikosta.

Yksi toivottavasti tulossa olevan mestaruuden kulmakiviä, nelosketju on ollut helvetin kovassa iskussa pudotuspeleissä ja Liivik yhtenä isona palasena sitä kokonaisuutta. Nykyinen nelonen voisi olla ensi kauden tai sitä seuraavan kolmonen, vaikka mikäpä noilla numeroilla on merkitys kun vaan peli sujuu ja jengi sen avulla pärjää.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Pakko huudella vieraisiin pöytiin, mutta jumalauta mikä äijä tämä kaveri on! Tuollaisen niitin jälkeen lähes jokainen pelaaja liigassa kuin liigassa olisi jättänyt leikin kesken tai ainakin jäänyt pidemmäksi ajaksi jäähän makaamaan, mutta mitä vielä. Omin avuin ylös, kymmenen tikkiä huuleen ja paluu kentälle samassa erässä!

Lakki pois päästä tällaisten pelaajien kohdalla, oli paidassa mikä logo tahansa. Ei tuollaisesta spiritistä voi olla pitämättä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varakas on ilmeisesti lukenut Jatkista ja yritti noutaa meidän kovimman kaverin. Tough luck :) Nelonen pelaa elämänsä kevättä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liivik alkaa kohta nousemaan samalle tasolle meikäläisen suosiossa kuin Lennu. Ihan sama vaikka polvi menisi ympäri, pistetään se takaisin paikalleen ja hypätään takaisin kehiin perkele. Ei tästä jätkästä voi ollaa diggaamatta. Toivottavasti Siimistä saadaan samanlainen "henkeen ja vereen IFK:n mies" kuin Petrellistä. Asennejätkä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Varakas mahtuu mun joukkueeseen tuollaisen kauden ja tuollaisten pommien jälkeen.

Täysin sääntökirjan mukaanhan tuo tuomio meni (eikä tarvitse mutista edes mistään SM-liigan linjasta), Varakas tuli aavistuksen kädet ylhäällä, osui naamaan ja verta jäälle. Helppo tuomio tuomareilta, kun pelaajaa loukkaantuu, niin 5min. ja pihalle.

Liivikiltä kyllä äijämäistä meininkiä, kaveri koppiin paikattavaksi ja entistä ehompana takaisin kehiin. Toivottavasti saadaan Lennu kehiin seuraavaan matsiin, niin saadaan noi bluuserin kaveritkin maatakiertävälle radalle.
 

Kurkirannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vitun hieno mies. En missään vaiheessa epäillyt ettei se sieltä palais peliin kunhan mitään aivotärähdyksen oireita ei ilmene.

Taklauksenahan se oli täysin puhdas. Rintaan se taklaus osuu eikä siinä käsiä käytetä kun vasta saattovaiheessa. Tuli vaan tosiaan kiekottomaan mieheen ja liian myöhään joten ajoitus tossa sen ulosajon oikeutti.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Rispektit sekolustille ja Kurkirannarille! Tiesin, että narrifanien joukossakin on runsaasti lätkäjätkiä. Tein sen virheen ottelun aikana, että kävin ensimmäistä ja viimeistä kertaa näissä pleijareissa Otteluseurantaketjussa. Huh mikä "keskustelun" taso ! Kaikki saatanan osattomat naukujat purkamassa pahaa mieltään ja HIFK-angstejaan, kun oma jengi on kesälomalla. Oma vika, mitäs menin ja korostan: minä olen väärässä, Otteluseuranta -ketju on oikeassa. Sen linja on vakaa omalla "tasollaan" ja se pitää hyväksyä, jos sinne päänsä pistää. Samaa shittiä saivat myös monet Blues-pelaajat. Jatkoaikaan kirjoittaa todella moni sohvaperuna, jolla ei ole mitään tuntumaa mihinkään fyysiseen lajiin. Niin kovalla asiantuntemuksella raukat huutavat rannalta, miten pelaajan pitäisi ottaa järjetön pommi vastaan. Mä nostan hattua joka jätkälle joukkueeseen katsomatta sekä hienoista niiteistä (Varakas, Väänänen, Liivik) että niiden hienosta vastaanottamisesta (Liivik, Heiskanen, Lahti..). Ilman taklauksia tämä laji olisi todella tylsää ja taklauspeliä ei saada aikaiseksi siten, että vain oma joukkue saa taklata.

Liivik on hieno hahmo ja koko nelosketju on vetänyt aivan mykistävät pleijarit!
 

Kurkirannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitokset JHagille rispekteistä. Jääkiekko pitää kuitenkin nähdä pelinä omien värilasienkin takaa. Ja jos pitää itseään lätkäjätkänä niin Liivikin kaltaista pelaajaa ja hänen toimintaansa tuollaisen pommin jälkeen täytyy arvostaa.

Tuohon sohvaperunaviittaukseen liittyen sain taas nauraa arvon Johtavalle. Hänen mielestään modernissa jääkiekkoilussa ei enää juuri tarvita taklauksia. Ja tää kaveri pitää itseään lätkäjätkänä. Voi v***u. Linkki tuohon juttuun tässä: Matikainen pehmenemässä paineiden alla - "Blues palaamassa ajokoirajääkiekkoon" | SM-liiga | Urheilulehti.fi jos joku haluaa tutustua. Suosittelisin Johtavalle siirtymistä salibandyn ja jalkapallon seuraamiseen ja analysoimiseen jos ei oikeasti ymmärrä Siimin kaltaisten pelaajien ja yleensäkin fyysisyyden hienoutta ja arvoa tälle lajille. Noita kommentteja ei suomalainen jääkiekko tarvitse.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kentälle taisi ehtiä vasta kolmanteen, mutta heti ekassa vaihdossa kiekko hoidettiin Tarkin taakse.

Pahoittelut, matsia tuli kateltua enemmänkin sivusilmällä, joten tuli oletettua vähän liikaa. Ilmeisestihän ainakin penkille tuo palasi, lieköhän tuosta jäänyt päähän väärä mielikuva. Ei siinä, eipä tuo vähennä yhtään miehen arvoa joukkueelle ja tapahtumasarjan miehekkyyttä.

Sim Liivik hattutemppu: 10 minuuttinen + 10 tikkiä + alustus maaliin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Noita kommentteja ei suomalainen jääkiekko tarvitse.

Lopetan lätkän seuraamisen siinä vaiheessa, kun taklauksia pidetään ylimääräisenä elementtinä, joka häiritsee jumalaisten pelikirjojen toteuttamista. Silloin ollaan Stiga-ukko -kiekon äärellä. Mun mielestäni lentopallo, työ älykkäiden ihmisten laji, olisi ihan passeli kontakteja kaihtaville. Älykkäistä lentopalloilijoista nostan kärkeen Mauno Koiviston, josta Jouko Turkka sanoi aikanaan: "Näyttää ihan autoon unohdetulta susikoiralta"
 

skolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Guti.HAZ
Jare&VilleGalle feat. Märkä-Simo - Häissä (Häävideo)

http://youtu.be/OZ5PUSgFF6g?hd=1 (linkki vie siis otsikon viittaamaan videoon)

Laitetaan linkki tänne niin ne jotka ei vielä tätä mestariteosta ole nähnyt pääsee katsomaan.

Simo on kyl **tun kova jätkä.




EDIT: Videolta voi siis bongata Liivikin, Wärnin, Pöystin ja Peltosen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös