Siim Liivik – HIFK-ikoni

  • 291 324
  • 834

scholl

Jäsen
Toki tuon työn olisi voinut tehdä kuka tahansa muukin koutsi ja iso kiitos menee myös urheilutoimelle, joka on määrätietoisesti pyrkinyt nostamaan urheilullista ja työtä pelkäämätöntä junnupotentiaalia luomaan tulevien vuosien HIFK-runkoa.

Niin mutta olisiko kuka tahansa muu coachi tehnyt sen? Jalosen aikana IFK:ssa on ollut hyvä se, että runko on ollut melko edullinen. Noiden lisäksi mm. Ramu ja Ahtola eivät ole olleet kalliita miehiä. Niinpä siihen on ollut helppo hankkia muutamia tähtipelaajia, eikä silti ole mennyt turskalle. Penan aikana ensin kokeiltiin omat pojat -projektia ja kun se kusi niin sen jälkeen alettiin maksamaan perussarjajyrillekin 100 tonnia.

Toki onhan aiemminkin joku valmentaja löytänyt aina jonkun nuoren pelaajan kuten Baxterkin nosti joukkueeseen Keräsen, mutta kyllä Jalonen on jotenkin kokonaisvaltaisemmin onnistunut nostamaan nuorten pelaajien tasoa. Yleensä aina ennen nuoret ovat flopanneet ja lähteneet muualle hakemaan peliaikaa (Salonen, Holmberg, Seppänen jne.)
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Oli Jalosesta mitä mieltä tahansa, niin mielestäni hän on tehnyt hyvää duunia meidän "young guns" -osaston (Liivik, Wärn, Pöysti, Nyholm, Melart) kanssa ja toivottavasti Petu sitten jatkojalostaa tuosta porukasta ensi kaudella voittavan jätkälauman. .

Toiveeni olisikin nähdä tämän porukan nousevan joukkueen ikoneiksi pitkillä IFK-urillaan, johon ei mahdu hairahduksia maakunta kieroksille.

Nyholm - Liivik - Wärn kolmikko on jo näissä playoff-peleissä osoittanut pystyvänsä kantamaan suurempaa ja monipuolisempaa vastuuta, joten toivottavasti heistä pystytään pitämään kiinni.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
edit: Lisättäköön vielä, että Liivik on HIFK:n kuntotestien kärkimies varsinkin puntissa, mutta yllättäen myös aerobisessa kondiksessa. Lähteenä eräs joukkuekaveri. Nimiä en paljasta, mutta sen verran vihjaan, että kyseessä on Ville Peltonen.

Sorry Jei, jos tämä oli sulta saatu tieto, nyt en muista mistä tämän kuulin kesällä. Mutta todellakin kovat tulokset, Simo on vetänyt 30min juoksutestissä 7km. Sitä voi jokainen käydä kokeilemassa. Vitun kova tulos.

Edit:
Vielä tarvitaan nuorelta mieheltä malttia. Pari tyhmää ja "tyhmää" jäähyä, toisesta kolahti ja toisesta kuivui kokoon juura tulossa ollut yv.
Bobilta hieno teko oliko ma pelissä, kun kiekko oli ollut jo jonkin aikaa meidän päädyssämme. Bobby nappasi kiekon, rynni A-sivun laitaa pitkin kolmen narri pelaajan ja laidan välistä kiekko potkien ja tehden vaikka mitä, jotta limppu saatiin omista pois.
 
Viimeksi muokattu:

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tilanteessahan Riksman HIFK:n uuden käytännön mukaan käytti oikeuttaan torjua kenttäpelaajan moka ja peruutti täten videoclippikerhon kokouksen.

Tästä mun pitikin jo kysellä aiemmin: Miksi videoclippikerho ei ole kokoontunut tämän vuoden pleijareissa vielä kertaakaan? Säälittävää! Joiko Levonen oluet, vai mitä helvettiä?

Ja itse ketjun aiheeseen, eli Siim Liivikiin. Meikkis diggaa Simosta aivan älyttömästi. Simo on kehittynyt todella paljon monipuolisemmaksi kuin mitä oli aloittaessaan edareissa. Kuten olen aiemmin jo todennutkin, Liivik on neloskentän sielu. Äijät ympärillä voi vaihtua, mutta jos Simon vetää nelosesta pois, siitä poistuu enemmän kuin pelkkä sentteri.

Sarjassamme "pakko pitää" pelaajia. Me likes!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Sorry Jei, jos tämä oli sulta saatu tieto, nyt en muista mistä tämän kuulin kesällä. Mutta todellakin kovat tulokset, Simo on vetänyt 30min juoksutestissä 7km. Sitä voi jokainen käydä kokeilemassa. Vitun kova tulos.

Onko tuo nyt ihme, jos kaverilla on kunto kohdillaan, on harrastanut maastopyöräily koko pienen ikänsä ja vieläkin polkee hallille tsygällä. Siinähän tuo kunto kasvaa aivan itsestään. Tämän päivän jääkiekkoilijalla pitääkin olla aerobinen kuntotaso kovaa luokkaa, enää ei pärjää röökiä polttelemalla ja parilla juoksuaskeleella kesällä.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Onko tuo nyt ihme, jos kaverilla on kunto kohdillaan, on harrastanut maastopyöräily koko pienen ikänsä ja vieläkin polkee hallille tsygällä.
Vieläkin? Korsosta Pirkkolaan poika polki aikanaan, mutta että vieläkin. Hienoa jos näin on. Simo on muutenkin jalat maassa oleva kaveri, äiti on Simolle kaikki kaikessa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Vieläkin? Korsosta Pirkkolaan poika polki aikanaan, mutta että vieläkin. Hienoa jos näin on. Simo on muutenkin jalat maassa oleva kaveri, äiti on Simolle kaikki kaikessa.

Mun mielestä, jossain haastattelussa sanoi polkevansa hallille. Jätkä diggaa pyöräilystä, niin mikäs siinä. Autot ovat yliarvostettuja kapistuksia, vaikka itse en ilman sitä voisikaan elää.
 

scholl

Jäsen
Sorry Jei, jos tämä oli sulta saatu tieto, nyt en muista mistä tämän kuulin kesällä. Mutta todellakin kovat tulokset, Simo on vetänyt 30min juoksutestissä 7km. Sitä voi jokainen käydä kokeilemassa. Vitun kova tulos.

Mitä saa palkinnoksi? Jos juoksee esim. tuota samaa nopeutta ylläpitäen vaikkapa kolminkertaisen matkan? Painavalle jääkiekkoilijalle tuo on hyvä tulos, muttei se mikään vitun kova tulos ole. Aika on kuitenkin niin lyhyt, joten muutama sata metriä tuloksessa vaikuttaa jo huimasti siihen juoksuvauhtiin. 7500m olisi normaali kaduntallaajalle mielestäni jo vitun kova tulos.

Tosin Suomessa kytee kansanterveydellinen pommi. Ei juosta, ei hiihdetä, ei pyöräillä, vaan hakataan pleikkaria yötä päivää niin sen takia on jotenkin yleisesti hyväksyttyä olla nyt huonossa kunnossa ja kävellä tuolla kaduilla paskamaha pystyssä. Olen miettinyt juuri tuon takia näin vaalien alla, että yrityksiin pitäisi tulla kuntsarit. Päättää, että meidän firmassa jokainen juoksee maratonin vähintään alle neljään tuntiin ja progressiivinen kuntsari sitten sen mukaan menikö alle 4, alle 3½ vai alle 3. Jos joku tykkää enemmän puolimaratonista tai kympistä tai vaikkapa jostain hiihto- tai pyöräilykilpailusta niin kunto voitaisiin mitata niissäkin. Pääasia, että työntekijät ovat huippukunnossa, koska silloin väestön ikääntyessä säästettäisiin terveydenhuoltomenoissa.

Toki noin painavalle tyypille kuten Liivikille ihan kunnioitettava tulos. Olisi kiva tietää kuinka huonossa kunnossa muut pelaajat ovat. Jokeriosioissahan jo epäilin joku aika sitten, että lätkäpelaajat ovat huonossa fyysisessä kunnossa, koska tosiaan löysät housut, pipot, pleikkarit ja muut vetelän kulttuurin ainekset ovat vallanneet heidän mielet.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täh? Paljon siihen 30 minuuttiin pitäisi sun mielestä juosta. 42km?
Huippu-urheilijan, jonka ammatti on urheilu niin enemmän...
Esim. kolmekymppisenä minäkin juoksin n.95kiloisena eli vankkarakenteisena enemmän pehmeällä pururadalla.... pohjina peruspelailua ja n.1krt/vko pitkä lenkki parin kk ajan... itseasiassa 14km meni tuntiin... ja me pelattiin silloin harrastelija tasolla II-div salibandya... ja joukkueesta löytyi kovempiakin juoksijoita.
Siihen vertaan ja ammattiurheiljalla luulisi olevan parempi kestävyys... cooper vauhtina 2800m/12min. Nykykunnossa pelkällä salikuntoilulla 1500m meni syksyllä 7-ottelun kuuden tunnin session päätteeksi alle 6min... eli 7,5km tasaisella tahdilla... lähelle 7km olisin päässyt ilman kunnon treeniä.
Ei mulla muuta kuin, että pleikkari kansalle tuo 7km voi olla paljon ;-)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
pleikkajengin puolustuspuheenvuoro

Mä luulen, että joku lukuarvo tossa Siimin kuviossa on pielessä. Ei kande noita SM-liigan pelaajia kuitenkaan dumata pleikkarikansaksi, kyllä lähes joka jamppa vetää cooperissa, joka on pisara meressä koko laji/kuntopohjasta puhuttaessa, about 3km. Tosin cooper ei mittaa milläänlailla intervallikestävyyttä ja -kuntoa ja omien kokemusten(kin) perusteella intervalliominaisuuksien kehittäminen syö peruskestävyyttä. Lätkäpelaajalla joka jolkottaa 4 kilsaa cooperissa ilman sen kummempaa räjähtävän voiman tuottokykyä, ei ole niin paljon käyttöä kuin 3 kilsan miehellä, joka pystyy räjähtävään voimantuottoon lyhyissä sykleissä = per vaihto. Heitätkö lätkässä kentälle mieluummin hitaan, mutta kestävän jarilitmasen vai lujilla maksimitehoilla minuutin polkevia Pöystejä ja Liivikkejä? Tää on sinänsä loputon suo ja monenlaista säätäjää löytyy, mutta tiedän pelaajien jään ulkopuoliset treenauskuviot hyvin ja voin vakuuttaa, että kovakuntoisia sällejä he ovat.

80/90 -luvuilla oltiin vielä ihan lapsenkengissä koko show'n suhteen ja pelimatkoilla liigajoukkueet pysähtyivät syömään pizzerioihin pelipäivän ateriansa. Rane Korpi, tuo puunaamainen Pispalan portaiden kyykyttäjä, loi Tapparan 80-luvun suuruuden vaatimalla pelaajiltaan hyvää aerobista kuntoa. Nykytietämyksellä Rane tinki liikaa voimasta (ja varsinkin intervalleista) suosien yleiskestävyyttä, mutta ajat olivat silloin toiset ja pääosa vastustajista katsoi pelaamisen ja jäätreenien riittävän myös kuntopohjan luomiseen. Hyvin suuri osa HIFK:n ja monen muun liigajengin pelaajista oli 80-luvulla naurettavassa rapakunnossa verrattuna nyky-HIFK:n / Jypin / Saipan etc. neloskentän sälleihin. Kasarimiehet häviäisivät kestävyyden ja voiman aivan satanolla tässä kisassa. Tässä on kyse siis pelkästä fyysisen kunnon vertailusta. Jokainen voi tsekkailla menneiden aikojen lätkää ja fudista ja siihen perään nykyaikaa. Tai vaikkapa tennistä. Ei ole vaikea huomata, että lajissa kuin lajissa yleisnopeus ja pelaajien oma nopeus- ja voimataso ovat nousseet eksponentiaalisesti. 80-luvun McEnroe jaksaisi juosta 15 minuuttia Nadalin ja Federerin tahtia ja lisäksi McEnroe häviäisi voimassa aivan sairaasti. Ei ole mahdollista, että nykykiekkoilijat olisivat paskemmassa kunnossa kuin kiekkoilijat ennenmuinoin, sillä nykykiekkoilijat luistelevat ja taklaavat lujempaa ja joutuvat pelaamaan kauden aikana huikeasti enemmän kuin vanhat starat hidasta pappalätkäänsä. Aika kultaa muistot ja tottakai koko väestön suhteen kuntotaso on laskenut. Huippu-urheilussa kehitys on täsmälleen päinvastainen. 80-luvulla pystyi (todistetusti) pelaamaan liigassa huikealla tasolla vaikka röökasi askin päivässä ja pääsi Cooperissa 1500m. Nykyään hyvä fyysinen kunto on ihan perusedellytys, jonka jälkeen tsekkaillaan lajiosaamista. Tässä syy esimerkiksi Eetu Holman uran lopahtamiseen. Hän ei halunnut olla urheilija, hän halusi olla "vain" kiekkoilija. Eikä jälkimmäinen onnistu ilman ensimmäistä.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Tässä syy esimerkiksi Eetu Holman uran lopahtamiseen. Hän ei halunnut olla urheilija, hän halusi olla "vain" kiekkoilija. Eikä jälkimmäinen onnistu ilman ensimmäistä.

Totta. Tuosta on hieman ilkeä kaskukin olemassa. Hyvä on, kerron sen. Holmalla oli kylki paskana ja oli sivussa jonkun aikaa. Siitähän sitten viritettiin muka seuraavanlainen sananvaihto." Eetu mites kylki? - Ihan jees oikean kastikkeen ja perunamuusin kanssa..."
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti Liivik jatkaa tulevaisuudessakin HIFK:ssa. Todella särmä, IFK:n näköinen, jätkä, joka on nostanut tällä kaudella hurjasti tasoaan/rooliaan IFK:ssa.
 

scholl

Jäsen
Huippu-urheilussa kehitys on täsmälleen päinvastainen.

Mielestäni tuo ei pidä täysin paikkaansa. Valmennusosaaminen on mennyt eteenpäin, joten tiedetään, mitä pitää treenata ja mihin se vaikuttaa, mutta monessa lajissa taso on romahtanut pelkästään sen takia, että nyt treenataan vähemmän kuin ennen. 70- ja vielä 80-luvulla oli äijiä, jotka juoksivat toistakymmentä tuhatta kilsaa vuodessa, nyt joku 6000-7000km on jo ihan huippumääriä. Niinpä jos katsoo jotain yleisurheilun tilastoja minkä tahansa lajin osalta niin taso ja ennenkaikkea sen laajuus on mennyt Suomessa huikeasti alaspäin. Harva on valmis uhraamaan elämänsä siihen, että juoksee vaikkapa 40km joka päivä kuten Lydiardin oppien mukaan mentiin.

4000m on cooperissa niin paljon, etten usko yhdenkään lätkäpelaajan siihen pystyvän tai edes futispelaajan, vaikka niissä on todella nopeita laitureita. Itseasiassa vaikea kuvitella, että juoksijoiden lisäksi muita kuin suunnistajia tai hiihtäjiä (kuten Harri Kirvesniemi ja Jari Isometsä parhaimmillaan) siihen yltäisivät. Eli henkilöt, jotka ovat vähän päälle 15min juosseet 5 tonnia niin voisivat olla mahdollisia kandidaatteja, mutta tuo 3min/km on kyllä hirveätä vauhtia. Itse juoksisin nyt ehkä max 3400m, jos kaikki menisi nappiin, enkä voisi kuvitellakaan juoksevani edes lyhyempiä vetoja 3min/km. Tosin olen hidas diesel, mutta silti. 4000m vaatii ihan v:unmoista hapenottoa.

Ehkä lätkä on poikkeuksellinen urheilulaji siinä mielessä, ettei siinä ole aiemmin tarvinnut olla urheilija lainkaan. Sama voi koskea vaikkapa tennistä, rallia ja formula ykköstä. On pärjätty pelkällä taidolla, mutta urheilulajeissa harjoiteltiin Suomessa ennen enemmän kuin nykyään ja junnut harjoittelevat joka lajissa nykyään liian vähän. Moni teki ennen vielä urheilun lisäksi ruumiillista duunia ja liikkui lähes kaikki matkat fillarilla tai jalkaisin. Sen takia joku peruskunto oli ihan eri luokkaa kuin nykyään.

Oli miten oli niin kyllähän se kuulostaa hyvältä, että Liivik ajaa fillaria ja on kondiksessa. Esim. Teemu Selänteen en usko olleen kovin monena kautena kummoisessa kondiksessa. Sen verran keitto on maistunut ja urheilu rajoittunut lähinnä tennikseen ja golfiin. Pari kesää sitten hän sanoi, että kun tietää, että on viimeinen kausi niin haluaa panostaa ja treenasi itsensä kondikseen, eikä aikaa jäänyt golffiin.
 

Kurkirannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tekstari lähti multakin heti eteenpäin siitä visiirien kalinasta. Narripakki oli suloisen pieni rimpula siinä Simon vastapäätä. Järjettömän psykoottinen katse kruunasi kaiken. Sanokaa mun sanoneen, Liivik pelaa vielä maajoukkueessa siinä missä Tyrväinenkin. Ja Komarov aikanaan. Liigapelaajien keskuudessa Simo on jo kärkihaminoissa Lennun, Tyrväisen ja parin muun kanssa "vittumaisena, siis TODELLA VITTUMAISENA vastustajana". Lainaus HPK:ssa pelaavalta pakilta. Nimiä en paljasta, mutta sen verran vihjaan, että kyseessä on Marko Tuulola.

edit: Lisättäköön vielä, että Liivik on HIFK:n kuntotestien kärkimies varsinkin puntissa, mutta yllättäen myös aerobisessa kondiksessa. Lähteenä eräs joukkuekaveri. Nimiä en paljasta, mutta sen verran vihjaan, että kyseessä on Ville Peltonen.

Pakko oli lainata koko teksti ja tulla antamaan oma näkemys. Nimittäin tismalleen samaa mieltä ja vaikka naapurin kannattaja olenkin, niin omilta pelivuosilta(samaa ikäluokkaa kun ollaan) tunnen kaveria jonkun verran ja täytyy sanoa että ilolla on seurannut Liivikin murtautumista vakioäijäksi kivikovaan rosteriin ja nykyisin jo isossa roolissa. Aina ollut ja tulee aina olemaan asennepelaaja parhaasta päästä, ja kovempaa luonnetta nimenomaan kamppailupelaamisen ja pelkäämättömyyden suhteen saa hakea. Taistelija ja niin HIFK:n näköinen kuin olla ja voi.

Tuosta kondispuolesta, ihan uskomaton äijä. Pyöräilyharrastus on antanut Siimille ihan älyttömän kuntopohjan ja luistelukestävyyden. Tuntuu ettei väsy ikinä kentällä. Ihan C-junnuista asti ollut mieletön teräsmies. Osa varmasti luontaista ja osa ihan puhtaasti raa`an työnteon tulosta. Juoksi tosiaan elokuussa 30min testijuoksussa joukkueen ylivoimaisesti parhaan tuloksen. Hieno pelaaja, jollaista jokainen joukkue kaipaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kurkirannari: Rispektit sinne, joskus on osattava avata silmät ja havaita hienoja pelaajia muuallakin kuin omassa jengissä.

HIFK:n A-junnuissa kolme sälliä pääsivät lähelle 4 kilsaa cooperissa. Kukaan ei ole alle 85-kiloinen. Nuoren miehen hapenottokyky ja tehontuotto ovat ihailtavalla tasolla tuossa iässä. Ammattiurheilijoiden urheilullisuuden kehittymisestä on olemassa useita mielenkiintoisia tutkimuksia. Eivät lätkä ja tennis ole mitenkään erityisasemassa lajeina, joissa "ei ole tarvinnut olla kova urheilija" 20-30v. sitten. Otetaan kuningas jalkapallo. Suomalainen Jyrki Nieminen oli maajoukkuekamaa ja veti hienon uran AIK-ammattilaisena. Teki mm. Wembleyllä maalin Englannin verkkoon Suomen paidassa. Jykke veti 1,5 askia norttia per päivä ja oli totaalinen boheemi muutenkin. Yleisurheilu: Kiekossa, kuulassa ja keihäässä oli täysin järkyttäviä laardikasoja aivan maailman huipulla. Joo, isoja, mutta rasvaprossaakin oli aivan saatanasti. Vertaus nykyaikaan: myös voimalajien äijät ovat järjestään urheilijan näköisiä ja pirun vähissä ovat ne lajit, joissa voi päästä maailman huipulle selkeästi ylipainoisena. Siis väärällä tavalla ylipainoisena. Kyllä tästä on helvetisti selkeää dataa. Ammattiurheilija haluaa tehdä ison tilin ja hänen täytyy pitää koneistonsa kunnossa vuosikausia. En nyt saivartele dopingista, koska myös 70-luvulla se oli käytössä laardikasojen parissa. Paras tapa tehdä pitkä ura, on pitää kroppansa kunnossa ja ruokavalio aivan timanttisena. Suomen ja muiden maiden punkerot ähkäisivät aikanaan mitalin yhdessä tai kahdessa kisassa ja sitten paukkuivat jo paikat rikki. Thorkildsen, Pitkämäki, Zelezny....viiltäviä urheilijoita, jotka tekevät tasaisen, pitkän uran.

Katselin Eurosportilta fudiksen -74 MM-kisoja, joissa Länsi-Saksa kuittasi mestaruuden. Voi herranjestas miten herrasmiesmäistä seisoskelua ja pikkuhölkkää se pelaaminen oli kun vertaa 2000-luvun koneisiin, jotka juoksevat yhdessä matsissa enemmän kuin Cruyff yhden kauden aikana. Vanha kunnon Cruyffkin oli röökimiehiä, veti muistaakseni Gauloisea. Vanhan ajan äijät olivat kuitenkin aikansa parhaita, mutta fysiikaltaan aivan lapasia nykyjätkiin verrattuna. Näin sen pitääkin mennä. Valmennustietous on kasvanut ja osa valmennustietoutta on tietenkin ravinto-oppi. Nyt tajutaan enemmän kaikesta. Otetaan rinnakkain Jarkko Nieminen ja Veli Paloheimo uransa huipulla. En todellakaan ole Jarkko-fani, kuten kaikki meikäläisen tuntevat tietävät. Minulle hän on tenniksen Jan Lundell. Mutta hillitön on äijän kondis ja se kondis on tuonut hänelle vuosikausien ajan hyvät tulot. Veli Paloheimo veti pizzaa ja cokista ja juoksi intissä cooperin 2.000 metriä. Ja oli maailmanlistalla Jarkon sijoilla.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Simpassa on muuten hyvin paljon samaa Melartin kanssa. Lähes samanikäisiä jannuja, omia tuotteita ja 120% taisteluluonteita. Eipä ihme että HIFK haluaa pitää molemmat kotona ja pitkään.

Molemmista on tullut kaveripuolen kautta kuultua lähes identtinen seikka: siviilissä ovat kilttejä kuin pikkukissat, oikeita anopin unelmavävyjä. Suurinpiirtein auttelevat mummoja ylittämään tiet vapaa-aikoinaan. Helvetin hyvin kasvatettuja nuoria miehiä siis. Mutta avot. Annapa molemmille lätkäkypärä päähän ja tilalle astuu near-psychotic tuijotus ja tappamisen meininki. Tämä siis kaikella asiaankuuluvalla hyvyydellä.

Veikkaan että tuli HIFK:n valmentajaksi kuka tahansa tulevaisuudessa, nämä jampat halutaan pitää kotona. Let's face it, ei Lädä tule ikinä olemaan ykkösprofiilipakki mutta omaa kaikki edellytykset olemaan meidän ikioma Kanki vol 2:nen. Helvetin kovalla duunilla ja snadilla Leidi Fortunan avustuksella voi ihan hyvin jonain päivänä olla meidän ykkösparin fyysisempi puoli. Mutta varmasti tulee olemaan tärkeä tekijä joukkueen rakentamisessa seuraavat lähivuodet. Jos kehityskaari jatkuu nykyiseen malliin, en päästäisi pois.

Liivik omaa jopa, kuten Jhag jo totesi, suuremman potentiaalin. Ehkä sellainen tulevaisuuden Komarov? Kuitenkin takuuvarma ja oman alansa huippu jo nyt liigassa. Vielä kun saisi kehitettyä kiekollista peliään snadisti tai erikoistuisi vaikkapa hyvää skodeen, voisi ennustaa tulevaisuudessa tälle kaverille pientä KHL-reissua. Muuten kyllä tulee kuulumaan ja kelpaa mun HIFK:n any given day.

Ketjun otsikkoa mukaillen meidän tuleva ikoni. Runkopelaaja yhdessä Lädän, Lennun ja ehkäpä jopa Pöystin kera. Noin niinkus 2-4v säteellä.
 

Kurkirannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelasko Simo silloin jo sentterin roolissa vai enemmän laitaa? Oliko kova poika ihan junnuissa jo hanskaamaan?

Sentteri on ollut ihan pikkujunnusta asti. Ja siitä erilainen tapaus kuin monet muut liigaan nousseet omat junnut, että ei ole koskaan junnuissakaan mikään älytön pistenikkari ollut. Kovalla duunilla ja omilla vahvuuksilla raivannut oman tiensä.

Kova poika on luonteeltaan ollut aina, kilpailija joka solullaan. Ei pelkää eikä väistä ketään. Junnuissa noita hanskaamisia ei hirveesti noin yleisesti ottaen esiinny mutta en usko että ois silloinkaan kieltäytynyt kutsusta :) A-junnujen Kanadan reissulta 2006 on ainoa mieleen jäänyt tappelu Simon junnuvuosilta. Pätkä tuosta ottelusta tappeluineen tuossa: http://www.youtube.com/watch?v=gxpizT2c6o0&feature=related
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
4000m on cooperissa niin paljon, etten usko yhdenkään lätkäpelaajan siihen pystyvän tai edes futispelaajan, vaikka niissä on todella nopeita laitureita.

Anteeksi offtopic, mutta vastataan nyt tähän väittämään. Ässien Uusitalo on joussut ainakin lähelle tuota 4000m cooperissa: Pataljoona

Linkissä olevassa Pataljoonan haastattelussa sanotaan näin:

"Karri Kivi kertoi taannoin Satakunnan Kansassa, että olet juossut Cooperin testissä 4000 metriä. Pitääkö tämä paikkansa ja mikä on tämän kovan tuloksen takana ?

- Olen aina tykännyt juoksemisesta ja se sopii omalle ruumiinrakenteelle hyvin. En muista ihan tarkkaan oliko se tulos juuri 4000 metriä, mutta niillä nurkilla kuitenkin."

Ville Uusitalo nyt onkin aikamoinen poikkeus lätkänpelaajien keskuudessa, esimerkiksi juuri ruumiinrakenteeltaan. Mutta kyllähän kaveri huikeassa kunnossa on.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Siis faktahan on se et täs kaupungis on vaan yks sheriffi, ja se oon mä."

Toisin sanoen Simo näköjään siirtynyt mikin taakse, jos nyt en ihan kujalla ole:

http://www.youtube.com/watch?v=BPMryRK3iCE (linkki vie Jare&VilleGalle - Pienissä Häissä -biisiin... 2:08 ->)

Simo on äänessä välillä 2:08-2:25 (kuten tuossa mainitsitkin) eikä ollenkaan huonosti. Eihän tuo biisi nyt mitään kaikkien aikojen notkeinta riimittelyä ole, mutta kaikki kesähitin elementit löytyvät. Erityismaininta Pena-viittauksesta.
 
Viimeksi muokattu:

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Oli kyllä hieno peli märkä-simon johtamalta neloskentältä, vauhdikasta menoa. Jalka kulkee ja peli pyörii enemmän vastustajan päädyssä kuin omassa. Sen perusteella itse antaisin neloselle (nyholm-liivik-pöysti) enemmän peliaikaa ja sitä kautta lepoa kärkimiehillä.
Yhdenkin vaihdoin aikana Lukko pelaajat yrittivät taklata Liivikkiä siinä onnistumatta; olivat itse rähmällään.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Nyt on pakko "liikuttuneessa mielentilassa" sanoa, että Siim Liivik oli LOISTAVA veto Nybarilta. En perusta tätä kommenttia tähän peliin, vaan koko kauteen. Siim on suuri HIFK-soturi, sanokoon kuka muu mitä tahansa. "Päärynäpallo" on tälle miehelle ihan yhtä sopimaton lempinimi, kuin "Paloposti" Kimmo Kuhdalle.

Siim, I salute you.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös