Parhaat huudot

  • 78 014
  • 341

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Emännän siskonmies, joka on näitä Nordiksen elinkautisvankeja, kertoi vallan osuvasta huudosta, jonka hän kuuli aiemmin syksyllä. Kausarikatsomolaiset voinevat vahvistaa, ehkä.

Pelattiin maaottelutauon jälkeistä ensimmäistä peliä Nordiksella ja IFK oli häviöllä jotain 0-3 tai vastaavaa, kun Jalonen otti aikalisän. Joku sitten lohkaisi... "Mitä sä sitä aikalisää nyt otat, sulla on ollut kaksi viikkoa aikaa puhua pelaajille!!!" Joukkueen peliesitykset huomioonottaen aika osuvaa tekstiä, sanoisin.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Joskus 90-luvun alussa Nordiksella IFK oli häviöllä kai Jypille tyyliin 0-5... peli oli yhtä halutonta ja surkeaa kuin tällä kaudella... ja Iiro Järvi istui viidettä kakkostaan, ja ämyreistä tuli mainos tyyliin "IFK:n taistelutahto ja kova taklauspeli löytyy aina juomalla HartSportia".

Sitten joku vanhempi äijä huusi helvetin vihaisella ja räkäisellä äänellä "Juokaa sitä sitten perkele!"
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pari huutoa Töölöstä

Viime kevään säälipleijareissa TPS:ää vastaan pelikatkolla kaikunut huuto on jäänyt elämään vierustoverinani istuskelleen kaverini kanssa. Yksinkertainen ja kaunis sanoma kruunaa kokonaisuuden:

"Salak..... HUORA!"

Kyseinen alatyylisiin ilmaisuihin erikoistunut katsoja oli muutenkin aivan liekeissä alusta lähtien. Keittoa oli nautittu ihan huolella ja silmitöntä huutoa ja suoranaista raivoa riitti purettavaksi kunnes koko äijä taisi lopulta torkahtaa penkilleen ja heitettiin lopulta ulos hallista. Eiköhän joku muukin sinä iltana paikalla olleista JA:n jäsenistä kuullut miehen panoksen todelliseen kannattamiseen.


Kuitenkin, katsojaurani helmenä säilyy edelleen kymmenisen vuotta sitten samaisessa kiekkopyhätössä raikunut turhautuneen katsojan vinkki kentälle. Kiekko oli hädin tuskin pudonnut jäähän ja yleisö oli vielä aivan hiljakseen ja vasta asettumassa aloilleen, kun yläriviltä karjaistiin varsin osuvasti:

"Paskat pisteistä, tapelkaa!"
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taannoisessa JYP - Blues pelissä Espoolais kannattaja huutaa "Hyvä ismo!" ja hieman kauempaa joku vastaa (Laitela!).
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Kulta-Curren aikana, Suomen pelissä - en muista kuka oli vastasssa - Suomi oli varsin tahmeella pelipäällä. Eräs asiallisesti siistiin pukuun pukeutunut herrasmies oli ollut hiljaa koko pelin ajan, kunnes kolmannen erän alussa hän vilpittömästi huusi suoraan sydämestään surkealla äänellä:

"Curre tee jotain... kaadu ees!"
 
Suosikkijoukkue
Justin Morrison
Jossain Lukon kotimatsissa vierasjoukkueen, en nyt muista minkä, kannattaja huusi kun Vehanen oli hakemassa kiekkoa maalin takana ja oman joukkueen pelaaja luistelemassa kohti Vehasta: "Aja se! Tää on kyl paskin ohje ikinä, mut ei se mitää..."
 

passenger

Jäsen
Muistuu mieleen Porin Isomäestä se kausi kun Timo Jutila pelasi viimeistä kauttaan Tapparassa. Pelikatkon aikana Juti oli liukumassa vaihtoon ja yleisö oli aika hiljaa kun möreä-ääninen kaverini huutaa täysillä "Juti, sulla on makkaraa suupielessä". Repesi koko seisomakatsomo pikku nauruun ja taisi Jutiakin hiukan hymyilyttää.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Tuossa taannoin Tps-KalPa ottelussa Turussa joku viisas huusi Ville Varakkaan saatua jäähyn, "Varakas,...Vitun köyhä". Vaikka osui oman joukkueen pelaajaan, niin silti sai hymyn leviämään korviin saakka =)
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tapahtui joskus monta monta vuotta sitten.

Jyväskylässä seisomakatsomon vakkari (nainen), jonka repertuaariin kuuluvat lähestulkoon vain huudot "pelle" ja "vitun pelle" jäätyi jokseenkin pahasti. JYP pelaajaa rikottiin ja yleisö tottakai mylvi tapojensa mukaisesti kovaa ja halusi vastustajalle jäähyä, sitä ei kuitenkaan tullut ja nainen huusi yleisön hieman hiljennyttyä tuomarille "hommaa kuulolaite". Ilmeisesti tottunut, että jäähy tulee jos vähän huudetaan?

Noh tästä pieni puna nousi poskille ja meidän vieressä olleiden naurun loputtua sitten tokaisi hieman hiljempaa "eikun silmälasit".
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Viime MM-karsinnoissa Suomi-Saksa -matsissa, tilanteen ollessa 3-2 Suomelle, tuli ilmoitus katsojamäärästä, jonka jälkeen kuuluttaja totesi sen normaalin "Palloliitto kiittää." settinsä siihen loppuun. No, tästä vain muutama sekunti ja Mario Gomezilla on paikka pistää matsi tasoihin mutta saa jotenkin kustua tilanteen käytännössä maaliviivalta. Yleisön kohahduksien jälkeen tulee hiljaisuus ja jostain laukaisee mies kovaan ääneen, "Palloliitto kiittää.".

Tuli jotenkin niin helvetin hyvään kohtaan että pudotti kyllä kun tuon kuuli.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1990-luvun alkussa Jelsingin paikallismatsissa Jokerit taisi ottaa samaan matsiin parikin jäähyä väärästä vaihdosta, jonka jälkeen IFK:n fanikatsomo aloitti huudon "HELMITAULU MAJOROV". Huudossa oli hieman enemmän tyyliä kun nykyään "jos sä vihaat vitun narrei taputa" tai vastustajan hatahata-huudoissa.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Heh, taidankin tietää tämän kyseisen huutelijan. Toistuvat huudot olivat joskus toissa kaudella ainakin vielä "hyvä pelle", "alivoimamaaaaaliii" ja "hopihopi pojat". Taitaa olla todellinen jääkiekko_asiantuntija.

Tällä kaudella on valitettavasti kuulunut joka kerta kun kotijoukkueen molari menee maalialueen ulkopuolelle "Pallo jalkaan!" Ärsyttää ihan ...keleesti, koska Peki oikeasti osaa sielläkin kiekkoa pelata. Jos se menee 10 kertaa pelissä maalin taakse katkomaan/syöttämään kiekon omille ja onnistuu yhdeksän kertaa, ei kyllä ansaitse tuota määkäisyä palkkiokseen.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tällä kaudella on valitettavasti kuulunut joka kerta kun kotijoukkueen molari menee maalialueen ulkopuolelle "Pallo jalkaan!" Ärsyttää ihan ...keleesti, koska Peki oikeasti osaa sielläkin kiekkoa pelata. Jos se menee 10 kertaa pelissä maalin taakse katkomaan/syöttämään kiekon omille ja onnistuu yhdeksän kertaa, ei kyllä ansaitse tuota määkäisyä palkkiokseen.

Mutta kyllähän tuo "alivoimamaali"-huuto on, se joka saa kiehumaan. On muutaman kerran tehnyt mieli mennä sanomaan suhteellisen suorasti että pitäisi sen naamansa kiinni joskus. Ja kun se kaikuu saakeli koko hallissa! Ihan sama missä on niin sieltä se aina vähän väliä kuuluu.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Kun "mailasta kiinnipitäminen" tuli jäähyn arvoiseksi rikkeeksi - en muista vuotta - ja se kuulutettiin ensimmäistä/ensimmäisiä kertoja jäähyn syyksi, muuan Puti avasi suunsa ja huusi : "eihän ne saatana voi pelata jos ne ei pidä mailasta kiinni". Hyvin oivallettu ja yleisöllä oli hauskaa. Nykyäänhän se usein kuulutetaan "vastustajan mailasta kiinnipitäminen".

Mainittakoon, että Puti (nykyisin jo vainaa) oli useimpien pääkaupunkiseudun jäähallien katsojille tuttu näky. Jonkinlainen "kylähullu", joka kuuleman mukaan ajoi mopolla jopa Tanskaan seuraamaan lätkää. Monet pelaajat lahjoittivat hänelle kaikenlaista pientä lätkäkamaa ja saivat hänestä vankkumattoman kannattajan. Putin huudoista/mielipiteistä olisi ainesta jopa jonkun kirjan täytteeksi.
 

Kece

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa
Muistan kun takavuosina Kärpät - Tappara pelissä eräs mies huusi aivan helvetin kovalla äänellä Tapparan Sami Venäläiselle: "Painu ny helevettii sieltä saatanan ryssä!" Siinä pari katsomonosaa hörähti aika kiitettävästi.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Viime torstaina runkosarjan viimeisessä kotiottelussa HIFKiä vastaan Tapparan palkitessa vuoden tapparalaista jne. pelin aloitus viivästyi ja viivästyi. Joku huusi Tapparan fanikatsomosta jälleen yhden palkinnon jakamisen jälkeen, että "MITÄ VIELÄ!?". Huuto aiheutti pientä repeilyä katsomon puolella.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olen tämä Lukko-puolella vastaavassa ketjussa kertonutkin, mutta menköön taas, kun minua kovin huvitti aikanaan.
Jokunen kausi sitten jossain pelissä Äijänsuolla Otto Honkaheimolla oli kiekko omalla kenttäpuoliskolla, ja Otto-poika heitti siinä sitten jonkun pikkunäppärän veivin, jolla pelasi kärkikarvaajan ulos tilanteesta. Seisomakatsomosta kuului tällöin huuto:
"Otto huijaa niinku isänsä!".
Ja Isä-Honkaheimohan on Raumalla kohtuu tunnettu kiinteistönvälittäjä.

Muuten nuo seisomakatsomon parhaat huudot tulevat yleensä sieltä hiukan ylempää, uskoakseni niiltä jo vuosikymmenten pettymysten parkkiinnuttamilta pitkän linjan seisojilta. Tilannekomiikkaahan ne on, itse huuto voi olla ihan tyhmäkin, mutta naurattaa silti.
Oma lukunsa on sitten ne muutamat persoonat, kuten se siinä seisomakatsomon päädynpuoleisen käytävän vieressä tiukasti seisova perusraumalainen partaveikkomököttäjä, jolla on aina painavaa sanottavaa sekä tuomaritoiminnasta, että järjestyksenvalvonnasta. "Mää en siirry mihinkä!".
 
Muistaakseni vuonna 1997 Suomessa pidettiin joku tällainen tempaus, jossa kaikilla Suomen liikuntapaikoilla oli tarkoitus viettää kolmen minuutin hiljaisuus tiettynä kellonaikana. Hakametsässä Ilves-Ässät-ottelu keskeytettiin kolmeksi minuutiksi ko. tempauksen merkeissä. Ässiä valmensi tuohon aikaan herra Aurinkokuningas. Kolmesta minuutista oli ehkä puolet kulunut, kun katsomosta kuului huuto: "Tamminen, kuinka sää pystyt!"
 

Ralph

Jäsen
Lajilla ei liene väliä..?

Salibandyottelussa KrP-Classic tuossa tämän vuoden helmikuussa Classicin Veli-Matti Virtanen hermostui kun ottelua oli jäljellä viisi sekuntia ja ottelu oli jotain 4-10 Classicille. Kello siirrettiin sekunti eteenpäin, sekunti taaksepäin, ei saanut vielä vaparia antaa jne. Siinä sitten V-M Virtanen karjaisi "Koittakaa nyt saatana, mua odotetaan kotona jo!"
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Tapahtui Hakametsässä: Ottelu oli puolivälieräottelu Ilves-Kärpät, kaudella 2007 - 2008, pelit oli 2-3 ja jatkoaika oli juuri alkamassa.

Joku katsomossa (tiedän kyllä kuka) huusi, että "jos nyt hävitään, niin kaikki huutaa sitten että "haista Sakke vittu!"".

Tämähän oli siis ihan vitsi huuto, ja Sakari Pietilä oli luotsannut Ilveksen melko kovaan vireeseen ja Ilves haastoi tulevan mestarin, Kärpät, todella hyvin. Kärpät lopulta voitti tämän ottelun kyseisellä jatkoajalla Hannes Hyvösen maalilla.

Parhaiten peli muistettanee siitä, että ottelu oli Raipen viimeinen peli.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuopiossa löytyy myös vastaava vakkarihuutelija, naispuolinen täälläkin. Samat kailotukset löytyy tuomareille. Tämän huutelijan lisäksi tätä huutaa moni muukin, mutta tämän huutaessa se tietysti jää mieleen.

"Kiekko pois!"

No niin, nyt on opastettu niitä tietämättömiä oman joukkueen kiekkoilijoita siellä kaukalossa. Enää ei voi olla epäselvää, mitä tehdä.

Kyllähän tuo huudettaessa enemmän vituttaa kuin naurattaa, mutta kertoohan se nyt aika paljon lätkätietämyksestä yleensä.
 

Timppa73

Jäsen
Oulussa aikoinaan 1986 istuimme Raksilassa vastustajan sinisen kohdalla alimmalla rivillä ja peli oli Kärpät-TPS. Virran Hantta oli siinä viivalla odottamassa kolmannessa erässä aloitusta keskialueelta, kun isäni päätti avautua: "Joko virta on loppu?" ja Hanttahan vastasi että: "ei vielä, mutta katsotaan uudelleen kohta". Taustalla oli se, että kyseinen herra pelasi koko pelin läpi joka toista vaihtoa ja irvistys oli sen mukainen.
Mieleen jäi Hantan virne ja vastaus, nykyisin ei pelaajat katsomon huuteluihin paljoa reagoi.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Mieleen jäi Hantan virne ja vastaus, nykyisin ei pelaajat katsomon huuteluihin paljoa reagoi.

Sama koskee myös tuomareita, mutta harmittaa kun en viime viikolla kuullut mitä JYP - HPK -pelissä yleisöstä huudettiin Aleksi Rantalalle. Rantala kääntyi katsomaan huutajan suuntaan ja nauroi ihan kunnolla. Sai purskahduksen kuriin vasta kun kiekko oli jo jäässä ja peli käynnissä. Jotenkin vielä Rantalaa on pitänyt semmoisena vähän ylimielisenä kaverina, mutta hyvä jos pystyy itselleen tuleville huudoille nauramaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös