Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

  • 669 217
  • 3 229

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Ensi perjantain ja lauantain luentosessiot siirretty helmikuulle! Iloitsen siihen asti kunnes koittaa helmikuu.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Kävin ostamassa vessapaperia. Nyt pääsen paskantelemaan. I just got this feeling... mua ja mun persereikää ei pysäytä enää mikään.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
YLE Teksti-TV:n sivun 220 otsikko: Kumpi on kovempi, Cocks vai Dicken?
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Kaverin kanssa kimppa pitkäveto tuotti 285€ molemmille =) Kiitos Kärpät, kiitos HPK, kiitos Ässät ja kiitos Blues.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Veti iloiseksi, kun tajusin, että nyt lähden kentälle, sieltä madridiin, pari päivää keittoa ja nähtävyyksiä, sunnuntaina Realin matsi, lisää noita edellämainittuja ja alkuviikosta takaisin kotomaahan.

Ja lähtö on nyt.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kävin tuossa paikallisessa marketissa ja ulos tullessani tapahtui hauska pieni episodi. Marketin edustalle kurvasi taksi, josta vääntäytyi vaivoin vanha papparainen ulos. Toinen vähiintään yhtä vanha (85-90v) seisoi marketin edustalla ja tokaisi taksipappalle "jaa oot sitte huoriin lähtenyt".

Sitten kumpikin hekotteli siinä. Sen verran tunnen paikallisia hahmoja, että taksipappa oli lähtenyt Alkosta hakemaan viikonlopun juomia ja tuttu papparainen antoi tästä välittömästi kuitin. Veti kyllä hymyn naamalle. Näillä kavereilla olisi varmasti monta hyvää tarinaa takataskussa.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Onhan tuo Shefki Kuqi Newcastleen-juttu jotain aivan käsittämättömän upeaa! Jos kannattaisin Newcastlea en olisi kovin onnellinen, mutta näin sivustaseuraajana koko kuvio saa minut hyrisemään mielihyvästä!
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
Onhan tuo Shefki Kuqi Newcastleen-juttu jotain aivan käsittämättömän upeaa! Jos kannattaisin Newcastlea en olisi kovin onnellinen, mutta näin sivustaseuraajana koko kuvio saa minut hyrisemään mielihyvästä!

Mutta Sefkihän sopii Newcastlen pelityyliin aivan witun hyvin. Näitkö arsepelin lauantaina, Sefkillähän tuosta olisi tullut 6-4 voitto. Sefki tullee n. 15m/peli peliajallaan tekemään yhden maalin, mutta onnistuu kalastamaan Castlelle jokusen pilkun. Tai sitten ei.

t. hanu
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Missasin tänään täpärästi bussin ja vittuuntuneena istuin odottamaan seuraavaa, joka oli tulossa 20 minuutin päästä. Siihen samalle pysäkille iskeytyi tämä mummo, jonka seurassa ei ollut todellakaan tylsää. Luulen, että molemmille tuli hyvä mieli, mummulle siitä että joku kuunteli ja mulle hänen huikeista tarinoistaan.

Rouva oli 91 vuotta nuori ja sain kuulla uskomattomia tarinoita natsien hirmuteoista, evakkoreissuista, kahdesta hävitystä sodasta, pientilan viljelemisestä Laatokan rannalla jne. Viime kesänä tasavallan presidentti oli tullut häntä tervehtimään siirtolapuutarhalle, josta mummu omistaa mökin. Mummu jutteli, että vaikka en mie ihmisestä pidäkään, niin oli se mahtavaa. Siinä mie surkia karjalan tyttö kättelin maan presidenttiä. Hää ol hyvin lämmin ja piti tällä lailla (samalla rouva otti kädestäni kiinni ja demonstroi) näin kädestä kiinni.

Jotenkin vaan veti iloiseksi siinä rouvan tarinoita kuunnellessa, vaikka aihe tietenkin vakava olikin. Palanen historiaa siirtyi häneltä minulle ja arvostan sitä todella.
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Islanders Vs Penguins matsi vetää kyllä iloiseksi ja onnelliksesi.
Talbottia lyödään kuin vierasta sikaa. Tappeluita, maaleja, tunnetta. Aivan uskomattoman hienoa.
80-luvulla oli tälläisiä matseja, ei se Buttman ole sittenkään onnistunut pilaamaan kiakkoa. :) <--- Hymiöni on tänään naamallani.
 
Viimeksi muokattu:

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Veti kyllä vilpittömän hymyn naamalle kun magneettikuvien perusteella päässäni ei vikaa ole ja kuulokin oli pikkasen noussut vasemmassa korvassa lääkityksen ansiosta. Vasemmassa korvassa siis entuudestaan huomattavasti huonompi kuulo kuin oikeassa. (Menieren tauti)
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Kummallista, kuinka hyvälle mielelle voi hammaslääkärikäynnistä tulla. Torstaina alkoi hampaassa pieni kipu, perjantaina paheni, ja lauantai ja sunnuntai olivatkin sitten jo yhtä helvettiä. Kolme vuorokautta meni oikeastaan aivan nukkumattakin pieniä torkahduksia lukuunottamatta. Huh, tuntuu kuin koko elämä olisi muuttunut kertaheitolla kun voi ajatella jotain muutakin kuin kipua.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Tämä(linkki youtuben myllytysvideoon) vetää meikäläisen suun hymyyn. Usein näkee pätkiä, joissa sivulliset vain seuraavat vierestä vastaavia päällekarkauksia. Kiva nähdä näitä poikkeuksiakin välillä.

#25 saapuu mestoille ja game over. :) Mahtoikohan olla jotain herran tuttuja tuossa mukana, kun noin innolla pistää linkoa päälle?

(Suomessa tämä oikeudenjakaja istuisi todennäköisesti linnassa tuon tempun jälkeen...)
 
Viimeksi muokattu:

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Loma :)
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Nukuin helvetin hyvin ja pitkään. Pirteänä nousin ylös, ulkona on hieno ilma ja kahvi maistuu hyvältä. Mukavaa on.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Päättötyö on viimeistä silausta vaille valmis. Vielä pieniä korjauksia ja sitten veljen vaimolle oikoluettavaksi, ennen palauttamista. Eipä tuossa mennytkään kuin pari vuotta aikaa, oli hyvä tekosyy pitkittää tekemistä, kun käy duunissa samalla. Nyt se on kuitenkin tehty, olen tyytyväinen lopputulokseen. :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Hienoa! Poika lahjoitti minulle Jokereiden pelipaidan, jossa on hänen sukunimi ja syntymävuosi. Olenko opettanut ironian näin pitkälle? Hieno lahja!

Tarkennuksena. Kyseessä täysi-ikäinen töissä käyvä tapaus, jonka "varafaija" olen ollut viimeiset 13 vuotta.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Posiitivinen yllätys tämä soneran nettitv. Ei pätkinyt ja hallin äänet kuului. Selostajakaan ei ollut aivan paska.
Vähän kamera oli väärässä paikassa välillä, mutta kaikenkaikkiaan :peukku:.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilo lähtee pienestä, sain nimittäin kuulla, että Voddler alkaa ilmeisesti ensi kuussa toimia kuten esim youtube, eli video latautuu pausellakin. Mukava ominaisuus hitaan laajakaistan omistajalle.
edit: perkele, tässä kuussa jo!
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Paras päivä pitkään aikaan! Tuntuu ihan uskomattoman hyvältä tajuta aina vain uudestaan ja uudestaan, että on hyvä jossain sellaisessa missä haluaakin olla! Joskus tuntuu, että omat kyvyt riittää vaikka avaruuteen asti. Ja tää on just sellainen hetki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös