Ma 31.1.2011 SaPKo - KooKoo

  • 12 013
  • 50

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sarjan kärkipaikka olisi maanantai TV-ottelussa tarjolla KooKoolle. Aika uskomatonta sinänsä, kun ottaa huomioon, että pahimmillaan KooKoo oli Jukureita perässä jo 14 pistettä. Mutta eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa. SaPKo on erittäin hyvä kotijoukkue. Tässä sarjassa helppoja pisteitä harvoin on tarjolla, kuten iloksemme HeKi osoitti lauantaina Jukureita vastaan. Eipä se ensimmäinen kerta myöskään olisi kun KooKoo tulisi Talvisalosta ilman pisteitä. Vierasvoittoon toki on vahva usko, vielä ottelua edeltävänä iltana.

Jatkoajan ennakossa uumoillaan, että KooKoolta olisi huomenna sivussa ainakin Ari Gröndahl ja Ville-Vesa Vainiola sekä mahdollisesti myös Jesse Lustberg ja Mikael Paunio. Mikä mahtaa Luigi Liukkosen tilanne olla. Joku taisi mainita viime pelissä, että Luigi olisi kymppitilin täytyttyä sivussa huomisesta matsista.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikä mahtaa Luigi Liukkosen tilanne olla. Joku taisi mainita viime pelissä, että Luigi olisi kymppitilin täytyttyä sivussa huomisesta matsista.

KooKoo:lta sivussa ovat puolustaja Ari Gröndahl (1+6), sekä hyökkääjät Ville-Vesa Vainiola (15+15) ja kymppitilinsä lauantaina täyteen saanut Mikko Liukkonen (13+18). Lauantain D Team-ottelussa loukkaantumisten takia kamppailun kesken jättäneiden puolustaja Jesse Lustbergin (2+4) ja hyökkääjä Mikael Paunion (2+11) pelaaminen on epävarmaa.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Nämä on niitä Mestiskauden helmiä. Perinteiset divarijoukkueet ottaa toisistaan mittaa, komposiitti halkeilee ja puumailastakin irtoaa tikkuja. Vielä kun pelattaisiin ulkojäällä..Talvisalo kuulostaa jo nimensä puolesta vanhalta kunnon "stadionilta".

18.15 alkaen siis Veikkauksen sivuilta livevedosta tiiraamaan ilmaista MTV3:n streamia! Vaatii veikkauksen ilmaiset tunnukset.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Veskielellä odottelen KooKoon kokoonpanotietoja. Toivottavasti putoavat tulospalveluun ennen kuin lähden täältä Joensuusta kurvailemaan kohti Talvisaloa.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Nyt alkoi hiljalleen tippua KooKoon kokoonpanotietoja Tulospalveluun. Ehditään nekin nähdä ja sepkuloida ennen kuin lähdetään ajelemaan.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo tänään:

1.kenttä:
JOUHKIMAINEN Miikka - HOKKANEN Iivo - SIREN Niklas
GÄRDSTRÖM Tuomas - JÄRVINEN Pasi

2.kenttä:
VILKMAN Samu - KEINÄNEN Jani - BAKER Kory
NIEMI Toni - JULKUNEN Olli

3.kenttä:
YAWORSKI Blair - PAUNIO Mikael - TUOMAINEN Marko
TARKIAINEN Mikko - LEHTONEN Jaakko

4.kenttä:
APPELGREN Niklas - KOSKELAINEN Eemeli - VEISTOLA Jiri

Maalivahdit:
RÄMÖ Mikko
VUORIO Mikael (AM)

Sivussa tänään Liukkonen, Vainiola, Gröndahl, Porthen ja Lustberg
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Taitaa Mestiksen kärkipaikka vaihtua tänään ensi kerran pitkään aikaan. Kovalta näyttää KooKoon kokoonpano vaikka sieltä puuttuu muutama kärkitason mies. Toki ei tää matsi KooKoolle mikään läpihuutojuttu ole, SaPKo on pelannut hyvin viime aikoina. Mielenkiintonen TV-matsi siis luvassa.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Kolmospakkiparia täytyy seurata kaukoputkella tai ainakin silmät auki. On melkoinen veto, mutta ymmärtäähän tuon, kun ei ole pakkeja enempää.

Toivotaan Tarkiaiselle voitokasta paluuta. Nyt kysytään muutenkin joukkueeltä sitä pudotuspelihenkeä kun noin paljon puuttuu rosterista vakioäijiä.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Veikkaan että tänään painotetaan viisikkopuolustusta. Eli sitä pelitapaa, josta tuolla Pelitapapuolella kirjoittelin. Sehän tuon tarkastelujakson aikana onnistui todella loistavasti.

Veikkaan tulokseksi 2 - 4 ja viimeinen tyhjiin. Jos taas puolustuksellinen pelitapa epäonnistuu niin SaPKolle 5 - 2.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Aijai, Tarkiainen kehissä, jes jes jes!! Toivotaan, että pääsee vielä viime kauden vauhtiin, olisi hyvä kolmosparin mies KooKoolle pleijareissa.

Fiilistellääs vielä Taren komealla maalilla (youtube), jolle Vatasenkin maalit kalpenee ;)
 

Rankkari

Jäsen
Tänään on tarjolla Mestissarjan johtopaikka. Kookoolla on niinpaljon poissaoloja, että työläs ilta on tulossa. Kolmospakkipari ei vakuuta, ja maalilla on pelituntumaa hakemassa Vuorio.

Veikkaan että ottelu päättyy tasan varsinaisella peliajalla. Tarkiaiselle pari jäähyä, koska hän on tilanteissa myöhässä.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viimeksi Savonlinnassa KooKoo voitti vasta jatkoajalla 2-3 ja peli oli kaiken kaikkiaan tasaista vääntöä.

Marraskuun alussa KooKoo voitti SaPKo 3-1. Tämäkin taisi olla TV-peli. Otteluhan oli hienokseltaan SaPKon hallintaa. Torjunnat Rämö 47, Oinonen 28, eli oikeastaan tuolloin Rämö pelasi KooKoolle pisteet.

Joulukuun puolessa välissä KooKoo sitten voitti SaPKo hieman selvemmin numeroin 5-1.

Odotan tänään tiukkaa peliä. Pisteet eivät tänään helpolla irtoa. SaPKo on laadukas joukkue, joten parastaan saa Mikael Vuorio tänään esittää KooKoon maalinsuulla.

Aika paljon KooKoolta tänään tärkeitä pelaajia sivussa, Liukkonen, Vainiola sekä uusi vahvistus Porthen ja puolustajistakin Gröndahl ja Lustberg.

Sarjan piikkipaikka olisi joka tapauksessa tänään tarjolla KooKoolle, mutta pisteet olisivat elintärkeitä SaPKollekin.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Veikkaan että ottelu päättyy tasan varsinaisella peliajalla.

Tämä riittää ainakin minulle ja sitten bonuspiste jääkööt Savonlinnaan vaikka arvonnasta ja vielä VäärinTehtynä. SaPKo saa jalkeille kuumat ykkös- ja kolmosketjun ja tasonnostoa sopii odottaa Koposen johtamalta viisikolta. Yhden miehen merkitystä yleensä ei kannata nostaa, mutta nro 38:n pelatessa (17 ottelua) SaPKo:n voittoprosentti on 64,7 ja pisteitä näisä otteluissa SaPKo on kerännyt 32. Ilman Koposta sama saldo on 26 ottelua, voitto-% on 42,3 ja pisteitä 32. Sen saa jokainen päättää onko tämä joku tilastollinen harha, sattuma vai mitä.

SaPKo saa myös lisäboostia Tirkkosen uudesta 1+1 jatkopahvista penkintaakse, joten veikataan tylsää ja vähämaalista nyhjäystä 5-5 ja arvottakoot lisäpiste =).


Huom. Iiro Vehmanen tekee hattrickin ja Jouhkimaisen kanssa käy tiukan väännön, mikä tuomitaan showtappeluksi ja molemmille joukkueille tarjotaan 1 000€ sakkoja, kulttuuriministeri voivottelee eduskunnassa tapausta ja kukkahattutäti tekee asiasta rikosilmoituksen.


Let's play good hockey.

edit.
Otteluun oman lisämausteensa tuo suuressa suosiossa oleva tuomaripari Metsälä-Vepsäläinen, ketkä pääsevät nyt ihan telkkariin näyttämään osaamistaan Mestistasolla. Toivottavasti he eivät varasta show'ta.
 
Viimeksi muokattu:
Varmaan vaikea peli KooKoolle kun on niin paljon vakiokamaa poissa. Aatelkaas, jos jostain muusta jengistä olisi pois ketju Liukkonen-Porthen-Vainiola ja pakkeina Lustberg-Gröndahl! Siinä on tehopisteitä, vankkaa puolustuspeliä ja vauhtia paljon poissa. No toivottavasti kentällä olevat kaverit taistelevat nyt näidenkin puolesta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei mikään läpihuuto, Savonlinna on aina vaikea paikka pelata ja pässit on hyvässä iskussa. KooKoota painaa myös ketjulotto, joka on mainittujen poissaolojen myötä sekoittanut pakkaa urakalla.

Gröndahl siis puuttuu edelleen, onko mies muuten nyt varmasti (alleviivaus) loppukauden meillä?

Ottelun "seuraa häntä"-pelaaja on oltava Tarkiainen. Mies tulee "ylimmältä kuntokiekkotasolta" takaisin Mestikseen ja vieläpä hänelle epätyypilliseen puolustavaan pariin. Toki Tare paransi puolustuspelaamista viime kaudella, mutta kova paikka tuon ekan pelin on oltava.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Erittäin suurella mielenkiinnolla seurataan lähinnä sitä, että onnistuisiko KooKoo kärkipaikan ollessa tarjolla oikein tv-ottelussa kerrankin pelaamaan loistopelin paineen alla, vai käykö niinkuin liian usein ollaan totuttu, eli KooKoo jäätyy täysin? Noh, kyllä mie uskon, että tänään näytetään närhen vehkeet ja voitto otetaan jo varsinaisella peliajalla. Ja erityis silmäilyssä tietysti Tare, WELCOME BACK!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikkei lottoaminenkin on helpompaa kuin pelikieltojen arvailu tällä kaudella, niin eiköhän Yawolle tuosta pannaa peli tai kaksi laiteta. Oli vähän samaa tyyliä kuin siinä SaPKo-Jukurit-matsin tilanteessa, mistä tuli muistaakseni kolme matsia.

Toivottavasti Hokkasen viime hetkillä sivuun jääminen ei johdu ainakaan mistään pelaajakaupoista...
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Pitkästä aikaa erittäin huono esitys KooKoolta. Vaikka leveyttä on, niin kun sellaiset pelaajat kuin Hokkanen ja Liukkonen puuttuvat, näkyy se näköjään pelissä.

Täytyy toivoa, että Rämö pysyy ehjänä. Vuorio ei kyllä vakuuttanut maalilla tänään. Tuo sivuttaisliikkuminen on aika vaikean näköistä vielä ja otteet ymmärrettävästi vähän haparoivia. Rämö tuo puolustuspelaamiseen rauhallisuutta ja varmuutta.

Tarkiainen pelasi yllättävän kypsästi olosuhteet huomioon ottaen. Ylärimaankin laukoi ja näytti lopussa, että taklausvoimaa löytyy edelleen. Ihan hyvä esitys Tarelta. Muita onnistujia olivat mielestäni Veistola, Sirén ja Koskelainen. Heiltä ainakin löytyi yritystä.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ika ei tiedä mahdollisista hankinnoista. Eli pitää seurata vielä 3½ tuntia tilannetta, jos sieltä saataisiin vielä puolustaja.

Mutta onnea Savonlinnaan vaikka KooKoo oli surkea, niin kyllä tämä oli vastustajan hyvyyttä. Upea peli heiltä ja olen Ikan kanssa eri mieltä - nuo numerot olivat ihan oikein.

Perjantaina voi palauttaa kasvot kotiyleisön edessä.

edit: Sama kauhukuva tuli mieleen Hokkasesta kuin mitä Everton tuossa kirjoitti, mutta en halunnut edes moista spekulointia avata. Hokkanenhan kuitenkin vilahti juuri ennen peliä olleissa pätkissä pukuhuoneesta pukemassa pelipaitaa päälle...aika nopeasti se kuume siis nousi. Lisäksi mies jutteli lämpimästi liigasta erätauolla (luonnollisesti), tuli ihan mieleen liiga-Markku, jonka kevät meni KooKoossa aikanaan plörinäksi energian mennessä liigan mietintään eri tiedotusvälineissä - mutta nyt kaveri vetää kyllä huikeasti Jukureissa.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Erittäin suurella mielenkiinnolla seurataan lähinnä sitä, että onnistuisiko KooKoo kärkipaikan ollessa tarjolla oikein tv-ottelussa kerrankin pelaamaan loistopelin paineen alla, vai käykö niinkuin liian usein ollaan totuttu, eli KooKoo jäätyy täysin? Noh, kyllä mie uskon, että tänään näytetään närhen vehkeet ja voitto otetaan jo varsinaisella peliajalla.
Niinpä niin, siinä sitten taas nähtiin ne närhen värkit, olisihan se pitänyt arvata. Eikun hei, niinhän mie arvasinkin, en vain itsekkään uskonut omia jorinoitani.
No ei siinä mitään, KooKoo oli tänään täysin paska ja SaPKo taas puolestaan erittäin hyvä, onnittelut sinne. Ei kai voi muuta sanoa, kun että joskushan sen pisteettömän ottelunkin oli tultava, joten minkäs teet. Ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Muutama tärkeä pelaaja sivussa ja hieman painetta pelissä (runkosarjan kärkisija), kookoon eväät oli syöty.
Onko hypetys ollut liian kovaa joukkueen ympärillä? Eikö Ika osaa valmistaa joukkuetta paineen alla?

Onnea Sapkolle miehekkäästä selkäsaunasta. Jukurit muuten jatkaa runkosarjan kärjessä :)
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onnea SaPKo. Vahva esitys kotijoukkueelta. SaPKo nousee hienosti taistelemaan jo kotiedusta. No onneksi tänään hävitään SaPKolle eikä Jugurteille, jos Jugurteilta saataisiin tämmöistä kyytiä, niin kellään ei olisi kivaa. SaPKo nousee tätä menoa sille kuuluvalle paikalle, eli mestiksessä Savon ykkösjoukkueeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös