Kuka Varmasen tilalle?

  • 32 742
  • 98

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Uskoakseni Lipari olisi hyvä vaihtoehto. Täysin uudelle organisaatiolle ja pelaajistolle olisi Pekalla varmasti paljonkin annettavaa. Jukurit alkoi olla liian tuttu. Lipiäisen oma siviilityö saattaa tosin estää koko homman, jos hän nyt on edes oikeasti ollut Jokipoikien valmentaja haussa mukana.

Erittäin paljon erimieltä. Lipiäisen näytöt lienee annettu jo ihan useempaan kertaan..ei siellä Mikkelissäkään mikään ihan huono jengi ollut valmennettavaksi ja tulos oli suorastaan surkea. No, siellä se Mikkelissä pysyykin, eli ei ole susirajan miehiä jatkossa.

Kuka se sitten on? Eipä tiiä ei. Mutta ilmeisemmin useempikin kortti on käännelty ja neuvotteluja käyty. Homma jatkunee Joulun jälkeen jos ei mitään mullistavaa tule vastaan.

Jouluja vaan palstalaisille!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Erittäin paljon erimieltä. Lipiäisen näytöt lienee annettu jo ihan useempaan kertaan..ei siellä Mikkelissäkään mikään ihan huono jengi ollut valmennettavaksi ja tulos oli suorastaan surkea. No, siellä se Mikkelissä pysyykin, eli ei ole susirajan miehiä jatkossa.!

Pysyköön tämä nimi jatkossa kaukana Jokipoikien valmentaja spekulaatioista. Hui helveta! miten se on päässytkin sotkeutumaan niihin mukaan..huh.

Huono homma, että ei asiaa saatu ratkaistua. Tauon jälkeen on heti kolme erittäin tärkeää peliä. Olisi ollut suotavaa että noihin oltaisiin päästy jo uusin voimin, hiukan jo uusin opein harjoitellen. On olemassa yksi valmentaja joka tässä tilanteessa olisi se, joka nopeinten saa joukkueen hetkellisesti sellaiseen henkiseen tilaan, että tulokset voisi kääntyä nopeastikin. Toivottavasti se on myös edelleen Jormakan tiedossa. En epäröisi hetkeäkään, jos tästä suosta halutaan vielä tulla pinnalle.

Do it, Jormakka!!

Rauhallista joulua kaikille ja pisterikasta uutta vuotta!
 
Tulevalla valmentajalla on myös NHL-kokemusta pelaajaana. Ensimmäisenä tuli mieleen Jere Lehtinen, mutta hän asuu vielä Dallasissa, joten voisiko uusi valmentaja olla vaikkapa 4SportPron asiantuntija Tuomas "Osku" Grönman?
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Tuliko Kyltsille NHL-pelejä Pohjois-Amerikan reissullaan? Jarno Kultasella on NHL-kokemusta ja valmentaa tällä hetkellä KooKoon A-junioreita. Reijo Ruotsalainen on yksi mahdollinen valmentajavaihtoehto niinkuin Petri Skrikokin.
 

jaedhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Voi olla esim. Kari Makkonen Edmonton Oilers 1979-1980 9ott 2+2 =4, vaikka toivonkin että se olisi myös 9 ottelua NHL:ssä Winnipeg Jetsissä tehoin 0+2=2 pelannut oman kylän poika Markku "kynä" Kyllönen. No näitä änäriukkojahan riittää, eikä se välttämättä ole edes suomalainen.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Eiköhän se Kyllönen ole. Ei nyt mikään huippuvalmentaja ehkä, mutta pitkän linjan joensuulaisena kiekkopersoonana varmaan ihan hyvä valinta tähän saumaan.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Tuli kuka tuli, mutta jotenkin jäi sellainen maku tuosta Jormakan lausunnosta, että mies on "löydetty" vasta tänään ja se, että tiedotustilaisuus järjestetään maanantaille voisi viitata siihenkin, että mies tulee jonkun matkan takaa. Mutta arvailuahan tämä vaan on - mutta mielenkiintoista sellaista.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
No niin. Vihdoinkin.

Vaihtoehtoja noilla tuntomerkeillä on montakin. Oma lottorivi:

1. Reijo Ruotsalainen
2. Kari Makkonen (toivottavasti menee huti) Jos tulee, niin tuokoon Joni Puurulan mukanaan.

edit: uusimman tiedon mukaan ei ole Kyllönen. Nyt rupesi kiinnostamaan hitusen lisää...
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Aika puskista tulee, jos saamani huhu pitää kutinsa... Jokipojista tulee helposti Mestiksen, ellei koko Suomen kiinnostavin tiimi, jos HTT:n tiedot osuu...
 

jarnoz1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Seppo Räty
Tuskin sieltä kummonen tulee.. Mutta toivotaan että HTT tietotoimiston huhuissa sitten olisi perää. Mielenkiintoista..
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllä, tällaista kuulin. Mutta mikään ei ole tietenkää varmaa, muuta kuin epävarma. Toivottavasti pitää paikkansa. Olisi hienoa nähdä Tiki johtamassa joukkoja, seurasta riippumatta. Aika optimaalinen paikka olisi aloittaa kyllä.

Toivotaan, että nyt olisi lähteet kunnossa! Tulisi varmasti Tikin myötä aikamoinen buusti joensuussakin. Olisi aika huikea veto tähän kohtaan ihan kokonaisuuttakin ajatellen. Siitä en tiedä, osaako mies valmentaa, mutta olisihan tuo erittäin mielenkiintoista seurattavaa ja herralla olisi varmasti paljon annettavaa nuorelle joensuulaisjoukkueelle.

Huikeaa on myös sian äässi, joten nautitaan siitä nyt ensin!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Muistelen hämärästi, että joskus uutisoitiin Tikkasen aloittavan valmennusuransa Aasian liigassa. Ja oliko jotain kytkyjä myös Norjaan ja Kirkkonummen Salamoihin?

Huonomuistisen kysymys kuuluukin: onko Tiki-talk ollut jo käytössä jonkun vaihtopenkin takana?
 
Aika raju teko olisi pelillisesti huonosti menestyneen joukkueen peräsimeen palkata Tiki, jolla ei varsinaista valmennuskokemusta juurikaan ole. Toisaalta jos tällä halutaan herätellä niin joukkuetta, kuin joensuulaisia kiekkoihmisiä niin siinnä varmasti onnistutaan (vaikka miehen tähti kovassa laskussa on ollutkin). Onko sitten Tikistä kuitenkaan apua pelillisesti?
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Onko sitten Tikistä kuitenkaan apua pelillisesti?

Tuskin. Mahdollisuus jopa huonompiin tuloksiin.

Vetonaulana kuitenkin omaa luokkaansa. Porukkaa eksyisi halliin nykyisiä määriä enemmän - ainakin aluksi.

Tosin valinta kuulostaa tilanteeseen nähden niin hurjalta että sanattomaksi vetää. Uskon vasta kun virallisesti tiedotetaan.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Ei isäkissan iso vi**u, jos se uusi valmentaja on Esa Tikkanen. Mennään ojasta vielä suurempaan allikkoon sekä seuran tuhoon. Johtavaa Analyytikkoa mukaillen: onko Esa Tikkasella pelikirjaa? Jos on, niin millainen? Aasialainen, norjalainen vai vanuatulainen? En olisi uskonut sanovani/kirjoittavani tätä ääneen, mutta ennemmin Jukka Varmanen kuin Esa Tikkanen. Jukka tuu takas!
Tamminenkin pesee 100-0 tämän Tikin. Saatana!

Hyvät joulut todellakin, jos näin on. Viimeinen sammuttaa sitten valot.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kari "Piri" Elorannasta kuiskittiin tänään kahvipöydässä. On kuulemma tekemässä paluuta suomen valmennnuskartalle. Olisiko Joensuu oikea sijainti?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kari "Piri" Elorannasta kuiskittiin tänään kahvipöydässä. On kuulemma tekemässä paluuta suomen valmennnuskartalle. Olisiko Joensuu oikea sijainti?

Eloranta olisi urheilullisesti huomattavasti Tikiä mieluisampi. Eloranta osaa myös valmentaa.

Tulis jo maanantai tai syvempiä vinkkejä valmentajasta. Liikaa vaihtoehtoja löytyy vielä spekulointiin :)
 

Paus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkueet
Yksi on ainakin hyvin. Nimittäin jutun juoni. Jormakka voisi tulevaisuudessa ruveta kirjoittamaan käsikirjoituksia Harlinille, on sen verran hyvä draama tämä valmentajan valinta. Ja kun fanit pidetään jännityksessä joulun yli niin nehän rupeaa repimään jo pelihousujaan. Mielenkiinto seuraa kohtaan vain kasvaa kun muuten kaikki touhuisivat vain joulujuttuja.
Pisteet Jormakalle oli valmentaja kuka tahansa !
 

urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
Huhuilevat uuden koutsin olevan A Haanpää, liekö perää asiassa??

No maanantainahan tuo selviää.
 

jaedhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Ihmetyttää kyllä kovasti jos tuo Haanpää on valittu vai oliko sittenkin ainoa joka haki? No toivossa on vielä hyvä elää huomiseen asti, jos sieltä kuiteskin tulis joku muu. Kyllönen kelpaisi minulle tähän tilanteeseen paremmin kuin hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös