Otteluseurantaketju SM-Liiga Ti 23.11.2010

  • 184 722
  • 698

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Uusitalo kun olisi Kaaneissa seiskapakki, niin en edes yritä kuvitella millä numerolla Pelsuja namutellut Tappio Saunakaljas olisi pisnissitin ylpeyden lähtöruudukossa, hyvä jos kaksi numeroa riittää. Siitä huolimatta kolme pinnaa Poriin, taitaa olla vuoden urheilutekopysti tällä naputeltu himaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Kannatti näköjään 5 - 2 tilanteessa iskeä radio kiinni, ja mennä ulos pakkaseen murjottamaan. Haiskahtaa, notta ainakin piste saadaan?

Yllätys oli tilanne, kun palasin kotio.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Upeeta mahtavaa, tämän takia olemme näin korkealla sarjataulukossa, joukkueelta löytyy venymiskykyä. Lunkka piti joukkueen mukana erän alussa ja jätkät otti pelin haltuun jäähyjen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Voi vitun JYP. Sen kerran kun pitää luottaa veikkauksessa valtroihin niin menevät kusemaan.. ja vielä 2-4 johdon. Onneksi TPS sentään taisteli voiton, HUNAJATA!
 

Jeihki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kolmannen erän alkuun kaksi tyhmää jäähyä ja tyhmääkin tyhmempi rankkari. Siihen nähden pistekin on helvetin kova suoritus.

Ja ei sovi unohtaa huimaa nousua kolmen maalin takaa. Tää alkaa vaikuttaa samalta toiminnalta ku kärpissä aikoinaan. Ihan sama mikä oli kahden erän jälkeen tilanne, aina tuli Kärpät silloin tasoihin ja ohi. Liekkö valmentajalla jotain vaikutusta asiaan?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kiitos IFK! Upea nousu, jonka jälkeen oikeastaan sama, tuleeko 1 vai 2pistettä. Oishan se toki kiva nöyryyttää vielä ottamalla se voitto kaverin nenän edestä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaahas, Tampereella jatkoille. Pistän postissa korvausvaatimuksen Uramalle toisen erän alun koomailusta.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Pisteen varmistus suoritettu.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Tuli kirjoitettua tuonne otteluketjufoorumiin, etta se joukkue voittaa Hakametsassa, joka pelaa taydet 60 minsaa. Olin vaarassa. Jatkoaika tarvitaan. Tasan nyt 5-5.
 

Ralph

Jäsen
Voi vittu teitä Narrit!

Laitoin pitkävetoon 5 kohdetta tuplana. Mm. HPK - JYP+1 X ja Jokerit - HIFK+1 X joilla olisi pelkästään tullut 60 euroa.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitäs ihmettä siellä Hämeenlinnassa on tänään tapahtunut? JYP päästänyt NELJÄ maalia?!

KalPalle ansaittu voitto 6-2 lukemin. Ilahduttavaa oli se, että tehoista vastasivat omat kasvatit (Pakarinen, Rissanen, Jokinen) ja muutenkin maalit oikeille miehille.

Niin no, ei se mitään jos JYP päästi tänään neljä, ne tietysti vaan varmistelee että voi taas lauantaina kiusata kuopiolaista kiekkoyleisöä.

Todella erikoinen kierros. Ehdin jo iloita että Junnila johdattaa SaiPan voittoon mutta kun katsoin tuloksia TPS olikin voittamassa 2-3... Otan osaa tuskaanne.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huh huh. Lukon pelit ne vaan venyvät ja venyvät. 5-5, jatkoajalle mentiin. Kolmannen erän torjunnat Hurme 4-Raanta 5.

Tossa kolmannen erän lopussa Lukko oli jopa lähempänä voittomaalia, mutta kyllä tämä pistekin ihan hyvä saavutus tällaisen esityksen jälkeen on. Kolmea tai kahta pistettä tietysti odotin ja toivoin, ja kahteen on vieläkin mahdollisuus mutta ihan hyvän nousun Lukko kumminkin teki ja sen takia pinnakin tuntuu kivalta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitä ihmettä tuossa Ilves-Lukko pelissä oikein tapahtuu? Viimeksi kun vilkaisin niin tilanne oli 5-2 ja nyt jo tasan. Kosto edellisestä kerrasta?
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Jokerit voittoon jatkoajalla. Mafioson munauksesta Lahti pisti ratkaisun.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Kerholle JYPin kaadosta. Loistava suoritus! IFK:lta myös loistava nousu paikallispelissä. Aika hieno kiekkokierros kaiken kaikkiaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös