KooKoon kokoonpanot kaudella 2010-2011

  • 178 410
  • 742

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ota ihmeessä talteen, jos Paunio tekee pisteitä loppukaudesta niin tulen varmasti muistuttamaan sua näistä sanoista. Katso nyt vaikka kaverin viime kautta. Vain tosiasiantuntija voi sanoa noin parin pelin perusteella ja keksiä vielä idioottimaisen lempinimen, keväällä sitten nähdään miten Paunio pyörittää peliä vai pääsetkö naureskelemaan oman joukkueen kustannuksella.

Vain tosifanilla voi olla noin herkkä hipiä ja huumori noin tiukasti matkassa. Useampi A-junioreista Mestikseen tullut on epäonnistunut kuin onnistunut, eli mielestäni viime kauteen on aika turha viitata. On näitä pistepörssin kärkinimiä A-junioreista täällä ennenkin pyörinyt, harvempaa on keväällä hurrattu. Paunion suoritusta pitää ja saa tarkastella siinä missä kenen tahansa muunkin joukkueessa esiintyvän pelaajan, vaikka tämä voi kipeää tehdäkin.

Vertailuna voi karkeasti sanoa, että ansaitseeko Blair kunnon viharyöpyt, kun on epäonnistunut muiden nostattamiin odotuksiin nähden. Ja saako taas Paunio armahduksen, koska häneltä ei kai (juuri) kukaan oikeasti odota mitään ja hän on vasta kypsymässä tälle sarjatasolle - kun kuitenkin peliesityksiä katsottaessa Blair on ollut parempi.

Toki se on totta, että Pauniolla on takanaan vain 5 ottelua ja eiköhän ne otteet tuosta vielä parane. Odottelen ja toivon, että pääset minua vielä muistuttamaan Paunion granlundmaisuudesta. Eli taas kerran toivon, että olen väärässä.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jobinpostia KooKoon puolustukseen.
KooKoo-pakisto koki pelissä kovia. Avauserässä voittomaalin iskenyt Jaakko Lehtonen loukkasi itseään toisessa erässä taklaustilanteessa ja isokokoinen puolustaja saattaa joutua pitkällekin huilille. Päätöserässä Toni Niemi sai kiekon kasvoihinsa – hänen sairaslomansa pituus on vielä epäselvä.
Jos Lehtonen ja Niemi joutuvat sairaslomalle näyttää puolustuksen tilanne erittäin huonolta. Nyt olisi jostain pakko saada vahvistuksia puolustukseen ja pikaisesti, muuten pohjoisen reissulta ei pisteitä ole luvassa.
 
Jobinpostia KooKoon puolustukseen.
KooKoo-pakisto koki pelissä kovia. Avauserässä voittomaalin iskenyt Jaakko Lehtonen loukkasi itseään toisessa erässä taklaustilanteessa ja isokokoinen puolustaja saattaa joutua pitkällekin huilille. Päätöserässä Toni Niemi sai kiekon kasvoihinsa – hänen sairaslomansa pituus on vielä epäselvä.
Jos Lehtonen ja Niemi joutuvat sairaslomalle näyttää puolustuksen tilanne erittäin huonolta. Nyt olisi jostain pakko saada vahvistuksia puolustukseen ja pikaisesti, muuten pohjoisen reissulta ei pisteitä ole luvassa.

Lehtonen tosiaan on poissa pidempää, mutta uskon Niemen pelaavan pohjoisen turneella. Kiekko osui leukaan, mutta onneksi suht kaukaa ja rannarilla ammuttuna.
 

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Houston, we have a problem! KooKoon puolustus on ihan uskomatonta kuraa, jopa heikommassa jamassa kuin takalukossa oleva hyökkäjäarsenaali.

KooKoo on päästänyt neljänneksi vähiten maaleja, mutta puolustus on silti aivan kamalaa katsottavaa. Jännä yhtälö, mutta se selittynee hyvällä maalivahtipelaamisella ja pelien hallinnalla - maaleja ei montaa päästetä vaikka paskaa ollaankin.

KooKoo-puolustajat kaudella 2010-11

Pasi Järvinen, 14gp - 4+6, +3
Toni Niemi, 17gp - 3+6, +8

Miro Rahkola, 11gp - 2+2, -3
Antti Oksa, 12gp - 0+3, -3

Ari Gröndahl, 12gp - 0+2, +1
Tuomas Gärdström, 11gp - 0+2, +0

Nikke Hirvihuhta, 12gp - 0+2, -2
Jesse Lustberg, 2gp - 0+0, -1
Jaakko Lehtonen, 15gp - 1+0, +1


Onnistunut, Epäonnistunut, Siltä väliltä

Lisäksi joukkueessa oli hetken pelannut Mikael Aaltonen, mutta hänet lähetettiin jo maitojunalla takaisin Suomen Turkuun, joten en poikaa tähän vertailuun ottanut. Yhdeksän puolustajaa ja heistä neljä on tehotilastossa miinuksella ja yksi +0:ssa - toisaalta vain kaksi puolustajaa on pystynyt tekemään yli 1/3pts per peli. Nämä tilastot kertovat siitä, mikä peleissäkin mättää - puolustus on kädetön ja huono omaan päähän, huonoja peruspuolustajia täynnä.

Onnistujia puolustuksessa on vähän, tasan kaksi. Niistäkin toinen, Pablo, on ollut lievä pettymys pisteiden valossa ja omassa päässä hieman hukassa pienen kokonsa johdosta kuten aina. Niemi on nostanut profiiliaan hienosti ja mies on tärkeä palanen YV:lläkin. Kiekollinen peli parantanut hurjasti ja omassa päässä edelleen varmaa pelaamista.

Siltä onnistumisen ja epäonnistumisen väliltä ovat olleet Arska Gröndahl ja Tuomas Gärdström. Iso-Arska on ollut lievä pettymys - edelliskaudella vielä 32 pelissä +11 ja fyysisempää peliä. Nyt ollut kohtalainen omassa päässä mutta kärsinyt parien kädettömyydestä ja statsit ovat rumemmat, kuin kuuluisi. Gärdi sen sijaan on ollut kyllä heikohko, mutta tämän katastrofaalisen puolustuksen valopilkkuja - odotin jotain paljon huonompaa mutta nyt on omassa päässä kyllä vähintään kohtalainen. Vielä kun unohtaisi kiekollisen pelin, sillä laukaus aiheuttaa suurta myötähäpeää ja avaukset ovat luokkaa naurettavan surkea.

Epäonnistujien lista on valitettavan pitkä. Lussu Lustberg on ollut juuri niin huono kuin peljättiin eikä ole päässyt edes pelaamaan kuin kahdessa satunnaisessa pelissä huonoutensa takia. Ei voi kuin ihmetellä tätä sainausta... Miro Rahkola omaa potentiaalia kehittyä, mutta luistelu on jotain niin kamalaa, että miehen voisi lähettää takaisin Poriin - ja pian! Kiekollisesti Mestikseen kelvollinen ja kokoa sekä näköä löytyy, mutta tuolla luistelulla ei ole mitään apua joukkueelle, päinvastoin. Antti Oksa oli huono jo viime kaudella A-junioreissa ja kesän preseasonilla, mutta silti nuorelle miehelle tarjotaan roolia illasta toiseen. Alkaa olemaan jo katsottu kortti, eikä tällä kertaa osunut voittoarpaa kohdalle. Oksan junnukausien pakkipari Nikke Hirvihuhta oli preseasonilla todella hyvä, kiekollisesti ja kiekottomana paranneltu versio Mikko Tarkiaisesta mutta tosipelien alettua on tullut kova ikävä Tarkya - Hirvihuhdan laukaus ei ole enää sivaltanut harjoituspelien tapaan ja luistelukin on jotain ihmeellistä räpellystä puhumattakaan oman pään pelaamisesta. Tähän yhtälöön kun laitetaan vielä Jaakko "sai sopimuksen kun seurustelee pj-Frimodigin sukulaistytön kanssa" Lehtonen niin soppa on valmis. Lehtonen ei ole esittänyt yhtään mitään, vaikka on saanut vastuuta ykkösparissakin. Peliäly on lapsen tasolla, säntäilee päättömästi joko kiekon tai miehen perään sen enempää ajattelematta seurauksia. Pahinta on se, että taklaukset eivät osu ja kiekkoa ei saisi pois edes E-juniorilta. Kokoa on ja kiekon kanssa Lehtonen on kohtalainen mutta puolustajana pitäisi osata puolustaa. Joku Koskelainen-Ruisma-Lehtonen neloshyökkäsketjuna voisi toimia, mutta Lehtonen-Järvinen ykkösparina? Ei helvetissä.

Muutoksia tarvitaan nopeasti. Se on niin nähty, että suuret kesken kauden tulleet muutokset johtavat yleensä pelin vaan entistä pahempaan disasteriin mutta tässä tapauksessa muutoksia on tultava, tai KooKoo-seurajohdon liigapaikkapuheet kaudella 2010-11 tulevat olemaan loistovitsi vielä vuosikymmenien päästäkin kun kausi päättyy puolivälieriin kolmessa pelissä.

Tarvitaan kolme, tai jopa neljä uutta pelaajaa ja samalla pitäisi päästä eroon viisikosta Lehtonen, Lustberg, Hirvihuhta, Oksa & Rahkola. Rahkolasta pääsee helpolla sillä mies on Kouvolassa vain lainalla, Lehtosen voi siirtää hyökkäykseen jossa mies pelasi jo viime kaudella joitain pelejä mutta sitten tämä kauhukolmikko Oksa, HH, Lussu - ei hyvältä näytä. Kavereiden palkat eivät toki ole suurensuuria, mutta silti jotain menoja pitäisi saada karsittua jotta uusia pelaajia voitaisi ottaa mukaan. Hirvihuhdassa on potentiaalia, ehkä johonkin toiseen Mestis-seuraan? Oksa lainapestillä vaikka Suomi-sarjaan ja Lussu voi jatkaa poppareiden syöntiä katsomossa.

Uusia pelaajia... Kaksi puolustavaa puolustajaa ja yksi-kaksi kiekollista, kiitos. "Kimmo Eronen", "Mikko Tarkiainen" ja "xx". Tarkiaisen paluuta pidän todennäköisenä, Tarky liittyy kolmospariin siirtorajalla. Hälle kaveriksi viime kaudelta tuttu Eronen tahi joku samantyylinen todella varma puolustava puolustaja - maksoi mitä maksoi. Sitten vielä Gröndahlin kaveriksi kakkoseen vaikka Yaworskista vapautuvilla palkkarahoilla toinen kissaeronen.
 
Viimeksi muokattu:
Ensinnäkin ei siitä Yaworskista mitään rahoja vapaudu, koska miehellä on sopimus ja se pitää ostaa ulos. Toiseksi vahvistukset todennäköisesti tulevat juuri ennen siirtoikkunaa, koska kärkytään ale-miehiä. Näin ainakin uskoisin, koska seura on ollut aika hiljainen ja puhunut vain sitä "katsotaan tulevaisuudessa"-jargonia.

Mutta faktahan on, että peli ei tule missään vaihessa parantumaan oleellisesti ennen kuin puolustajat pystyvät pelaamaan kiekollisesti ylöspäin. Tällä hetkellä näitä pelaajia on tasan yksi ja se on Pablo Järvinen. Seura tehkööt päätökset tästä, mutta asia on simppeli.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Lehtonen poissa n. 3vk tai alle. Niemestä ei tietoa. Pakkeihin tarvitaan populaa,muuten ei hyvä heilu. Kaivettais vaikka omia junnuja,eikä roudattais mistään Turusta populaa. A.Siermankin olisi menny Lussusta ohi heittämällä.
 

sergo91

Jäsen
Itse olen ihmetellyt Antti Siermanin kohtaloa.

Eikö ole aika lupaava oma junnu ja sitten kun ika puhuu omistaja pojista niin hankkii sinne Gärdströmin ja Lustbergin. Sillä välin Sierman on HC Kuusankoskessa.
 

Fordél

Jäsen
Käsittääkseni niistä seuroista, joiden kanssa KooKoo on tehnyt yhteistyötä, ei ole tarjolla pakkeja. Bluesilla on jo Näkyväkin käytössä kun Kurki on vielä toipumassa. HPK:lla on käsittääkseni myös aika pahasti loukkaantumisia eikä käsittääkseni ole ketään tarjolla. TPS:llä on laaja rinki pakistonkin osalta, mutta tänään oli Palmroth ja Vittasmäkikin tositoimissa, joten siellä ei ole Aaltosta kummempaa tarjolla. Kiitos ei. Ässiltä olisin ajatellut Sammalmäkeä, joka on käsittääkseni ollut toipumassa ja olisi kelvannut meille hakemaan vauhtia. No kaveri on jo Ässien kokoonpanossa (ollut ehkä jo jonkin aikaa), joten ei sieltäkään ole ketään saatavilla. Rahkola meillä jo on.

Näin ollen tähän hätään en usko, että on ketään saatavilla, mutta onhan meillä Tiku ja Taku sekä Lustberg. Näillä mennään. Toki mulle kelpaisi kyllä Siermankin.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Jep, hankitaan vaan Sierman, nii saadaan taas yksi "ihan ok"-tason mikkihiiren kokoinen peruspakki heittämään kiekkoa ränniin. Niitähän meillä ei tarpeeksi ole ja puolustuksen ongelmat ratkeavat. Nyt tarvitaan TEKIJÄMIEHIÄ tonne alakertaan. No, ehkä väliaikaisratkaisuna pakkipulaan Sierman menettele.
 
Tuskin se Sierman sieltä Kuusankoskelta enää takaisin tulee. Jos ei harjoittelu kiinnostanut ennenkään niin tuskin mieli on pienen höntsäilyn jälkeen muuttunut mihinkään. Omista junioreista en tiedä onko siellä ylipäätään lupaavia puolustajia kasvamassa. Kertokoon joku ketä tietää enemmän?

Tarkiainen taas olisi varsinainen kultakimpale nyky pakistoon. Tare ja joku toinen tekijä loppukaudeksi niin hyvältä näyttää.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Vain tosifanilla voi olla noin herkkä hipiä ja huumori noin tiukasti matkassa.

Kyllä ensimmäiseen, ei jälkimmäiseen. Tuli näköjään vähän tosikkomainen viesti sensuuriharavan läpi ja hymiön olisi johonkin väliin voinut tunkea. Klisee on että A-junnut ei pärjää Mestiksessä, mutta niin vain veljekset Granlund ja Vatanen pärjäävät liigassa. Pulkkinenkin on tainnut olla ok, joten miksei Paunio sitten vahvistaisi sentteriosastoa KooKoolla.

Jos kaverista on minkäänlaiseksi aloittajaksi, niin on jo kova vahvistus, sillä Keikka on ainoa joka on niitä vienyt, kun Iivon prosentit olleet jostain syystä vähän heikompia. Kolmas pystyvä kaveri täytyy löytää, tai erikoistilanteissa annetaan liikaa tasoitusta. Niin miksi Ika kaipaili Keinästä yv:lle? ;)

Mutta tosiaan viime kauden pisteet ja sarjan paras sentteri kertoo mulle tarpeeksi vaikken pelejä nähnyt, joten en epäile etteikö olisi vahvistus tän kauden joukkueeseen. Huillakin oli viime kaudella yksi parhaita senttereitä ja suurimpia yllätyksiä itselle. Tulevaisuus kertoo onko Paunio tämän kauden koponen vai hokkanen.. Joukkue kaipaisi roolitukseltaan tällä hetkellä enemmän koposta, joka veisi aloituksia, tekisi peliä ja tappaisi alivoimaa.
 

Fordél

Jäsen
Ota ihmeessä talteen, jos Paunio tekee pisteitä loppukaudesta niin tulen varmasti muistuttamaan sua näistä sanoista. Katso nyt vaikka kaverin viime kautta. Vain tosiasiantuntija voi sanoa noin parin pelin perusteella ja keksiä vielä idioottimaisen lempinimen, keväällä sitten nähdään miten Paunio pyörittää peliä vai pääsetkö naureskelemaan oman joukkueen kustannuksella.

Mutta tosiaan viime kauden pisteet ja sarjan paras sentteri kertoo mulle tarpeeksi vaikken pelejä nähnyt, joten en epäile etteikö olisi vahvistus tän kauden joukkueeseen. Huillakin oli viime kaudella yksi parhaita senttereitä ja suurimpia yllätyksiä itselle. Tulevaisuus kertoo onko Paunio tämän kauden koponen vai hokkanen.. Joukkue kaipaisi roolitukseltaan tällä hetkellä enemmän koposta, joka veisi aloituksia, tekisi peliä ja tappaisi alivoimaa.

Paunion viime kauden pisteistä ei voida vetää suuriakaan johtopäätöksiä. Paunio pelasi neljättä kauttaa A-SM:ssä ja pisteet syntyivät kun valtaosa muista pelaajista on ikäluokkaa 1990-1992 eli Pauniota 1-3 vuotta nuorempia. Tuossa iässä nuo vuodet merkkaavat todella paljon. Jos kiekkoilijan ammatista aikoo vähääkään haaveilla niin tuossa seurassa on yli-ikäisenä synnyttäväkin todella kovat tehot.

Jos Paunio olisi nakutellut nuo tehot pari kautta sitten, hän olisi taatusti HIFK:n liigaringissä. Nyt siellä on muuan Markus Granlund, joka teki hyvät tehot ollen Pauniota neljä vuotta nuorempi (-93 syntynyt). Myös muut yli-ikäiset HIFK:n junnut (esim. Tallberg ja Piiparinen) ajoivat Paunion ohi ja pääsivät näyttämään taitojaan liigaan. Esimerkiksi sentteri Piiparinen meni Pauniosta ohi nokkimisjärjestyksessä ja on saanut Jaloselta kehuja otteistaan liigassa.

Tarkoitukseni ei ole mitenkään tuomita Pauniota, koska en ole edes tarpeeksi nähnyt hänen pelejään. Tarkoitus oli vain selventää, että turhaan hän ei pelaa tällä kaudella mustassa paidassa Mestistä ja moni muu joukkuekaveri punaisessa paidassa liigaa. Sille on siis syynsä vaikka pisteet olivat viime kaudelta kuinka kovat tahansa. Paunion kanssa on oltava kärsivällinen ja ei kannata odottaa liikoja ainakaan tällä kaudella. Jos saa tehtyä vaikka 15-20 pistettä runkosarjassa niin se on jo mielestäni hyvä suoritus. Samanikäinen Siren takoi viime vuonna ensimmäisellä Mestiskaudellaan tehot 12+12 ja mielestäni se oli kova suoritus. Tosin silloin roolikin lienee ollut isompi kuin mitä Pauniolla on nyt KooKoossa, mutta kun näiden kahden otteita vertaa niin onhan Siren ainakin tällä hetkellä monta askelta edellä.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Igorilta kerrassaan erinomainen pohdinta puolustuksen osalta. Allekirjoitan sen pääpiirteissään täysin, puolustuksen on saatava vahvistuksia. Siitä olen hieman eri linjoilla, että kyllä Gärdin ja Lehtosen voi mielestäni reilusti mainita onnistujiin - odotuksiin nähden. Gröndahlin otteista en taas ole ollut niin vakuuttunut. Rahkolan osalta on todettava, että hän aloitti hyvin, mutta luistelee nyt hyytelössä muun joukkueen tavoin. Liekö sitten olympiakuuri iskenyt hänellekin.

Mutta kuten tässä mainittiin, niin eiköhän vahvistuksia vielä jossain vaiheessa tule. Tamihan sanoi maanantaina, että Frimodig ei paljoa vanhoja velkoja lyhentele vaan laittaa kaiken kiinni tämän kauden joukkueeseen...hmm.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässiltä olisin ajatellut Sammalmäkeä, joka on käsittääkseni ollut toipumassa ja olisi kelvannut meille hakemaan vauhtia.

Sammalkangas ja Malkamäki. Ässiltä ei KooKoolle pakkipuolelle apuja tule, on tällä erää vajausta omastakin takaa. On mahdollista, että jos yksikin loukkaantuminen/pelikielto tulee, niin Rahkolakin kotiutetaan. Tämä siis jos Ässät ei saa hankituksi lähiaikoina uutta puolustajaa...
 

Fordél

Jäsen
Sammalkangas ja Malkamäki. Ässiltä ei KooKoolle pakkipuolelle apuja tule, on tällä erää vajausta omastakin takaa. On mahdollista, että jos yksikin loukkaantuminen/pelikielto tulee, niin Rahkolakin kotiutetaan. Tämä siis jos Ässät ei saa hankituksi lähiaikoina uutta puolustajaa...

Sammal kuin sammal, mutta tosiaan hyvä kun varmistit, että apuja ei ole sieltä odotettavissa. Ja kun Rahkola ei ole mikään selkeä vahvistus Mestikseenkään niin tuskin Ässät hänen varaansa paljoa laskee. Jos pidempiä loukkaantumisia tulee niin luulisi, että Ässät hankkii korvaajan muualta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Sivuhuomautuksena vielä tuosta Igorin hyvästä analyysistä, itsekin ihmettelen että mitä ihmettä tapahtui Takulle (Hirvihuhta). Harjoituspelien perusteella odotin tosiaan Taren stunttia, mutta peli ei ole kulkenut alkuunkaan - viime aikoina, jopa Tikku on ajanut rinnalle ja tämä on jo aika äärimmäisen vakava tilanne. Kaikki perustat Takulla on kunnossa.

Toivottavasti KooKoon pohjoiseen suuntaava bussi ei aja Hämeenlinnan kautta.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Igorilta kerrassaan erinomainen pohdinta puolustuksen osalta. .

Kyllä tässä ne ongelmat on tiivistetysti ja suoraan ilmaistu, mutta aika inhorealistiseen tyyliin. Asioista pitää puhua oikeilla nimillä ja itsekin helpommin kritiikkiä kirjoitan kuin kehua, mutta tässä kyllä tuli niin sanotusti "täysilaidallinen".

Suhteessa KooKoon tavoitteisiin kritiikki on osuvampaa, mutta jos puhutaan pelkästään mestiksestä, niin on ne jätkät jossain onnistuneetkin.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Toivottavasti KooKoon pohjoiseen suuntaava bussi ei aja Hämeenlinnan kautta.
Kyllä tuo suositeltavaa olisi, säästyisi tämänkin kaksikon menolipun hinta. Nykyisillä vr:n hinnoilla se on jo iso säästö..
Ika voisi niellä ylpeytensä ja pistää näitä turhuuksia takaisin sinne mistä ovat tulleet.
 

The Rock

Jäsen
Tamihan sanoi maanantaina, että Frimodig ei paljoa vanhoja velkoja lyhentele vaan laittaa kaiken kiinni tämän kauden joukkueeseen.

MTV3 MAXillako Tamminen on näin sanonut ja vielä suorassa lähetyksessä? Ei kovin ruusuista tulevaisuutta kyllä voi KooKoolle povata jos nyt vedetään "kaikki tai ei mitään" -asenteella liiganousun suhteen.

Nykyisellä puolustuspelaamisella kun ei ole mitään asiaa edes Mestiksen mestariksi, niin paljon pitää vielä tapahtua (= rahaa käytettävä uusiin vahvistuksiin), että jengi on keväällä mestariainesta saati liigakarsintapaikan arvoinen.

Pääsikö Tamin suusta siis sammakko vai mitä vittua mies tuolla kommentilla meinasi? Ollaanko KooKoon johtoportaassa oikeasti noin lyhytkatseisia, että vanhat velat jätetään tarkoituksella maksamatta ja tehdään lisää velkaa kun yritetään väkisin nousta Mestiksestä SM-liigaan?

Tuon kommentin jälkeen varmasti kaikki KooKoon velkojat kiittävät ja kumartavat syvään pelkästä ilosta. Voi jessus sentään.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Odotellaan vastausta mutta en kyllä itse kuullut tuollaista kenenkään sanovan. Tami sanoi vaan, että gaalan tuotot menisi pelaajiin eikä vanhoihin velkoihin, eli no big deal. Gaaloja tulee lisää, seuraava ja ensimmäistä suurempi pidetään joulukuussa. Ensimmäistä ei mainostettu kuin päivä tai kaksi, niin ei kai kukaan odottanutkaan yli sataa vierasta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Odotellaan vastausta mutta en kyllä itse kuullut tuollaista kenenkään sanovan. Tami sanoi vaan, että gaalan tuotot menisi pelaajiin eikä vanhoihin velkoihin, eli no big deal. Gaaloja tulee lisää, seuraava ja ensimmäistä suurempi pidetään joulukuussa. Ensimmäistä ei mainostettu kuin päivä tai kaksi, niin ei kai kukaan odottanutkaan yli sataa vierasta.

Voin muistaa väärin, mutta hän viittasi muuhunkin kuin gaalaan eli yleisesti tuottoihin - gaalahan oli vasta "ensimmäinen näyttö". Voi toki olla, että ymmärsin asian täysin väärin ja Tamin viittaus pohjautui vain tämän ko. gaalan tuottoihin.

Mutta eiköhän pääsylipputuloilla yms. myös jotain muutakin makseta - siis muuta kuin pelaajabudjettiin kuuluvia menoja.
 
Suosikkijoukkue
Go On KooKoo, X-Men
Odotellaan vastausta mutta en kyllä itse kuullut tuollaista kenenkään sanovan. Tami sanoi vaan, että gaalan tuotot menisi pelaajiin eikä vanhoihin velkoihin, eli no big deal. Gaaloja tulee lisää, seuraava ja ensimmäistä suurempi pidetään joulukuussa. Ensimmäistä ei mainostettu kuin päivä tai kaksi, niin ei kai kukaan odottanutkaan yli sataa vierasta.

No yks asia tuli selväksi, gaalasta tuli tuottoo ja se menee oikeeseen osoitteeseen. Pelkkää positiivista. Lisää vastaavaa "helppoo" rahaa vaa. Toivottavasti ihmiset on useimminkii kiinnostuneita ko. tilaisuuksista. Itsekin menisin, mutta joulun alla rahareikiä on muutenkin riittämiin.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Odotellaan vastausta mutta en kyllä itse kuullut tuollaista kenenkään sanovan. Tami sanoi vaan, että gaalan tuotot menisi pelaajiin eikä vanhoihin velkoihin, eli no big deal. Gaaloja tulee lisää, seuraava ja ensimmäistä suurempi pidetään joulukuussa.
Itse kuulin sen taas että "menee uusiin pelaajiin eikä mahdollisiin vanhoihin velkoihin".
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Itse kuulin sen taas että "menee uusiin pelaajiin eikä mahdollisiin vanhoihin velkoihin".

Näinhän se taisi tarkalleen mennä, mutta tuskin tarvitsee hirveästi arpoa sitä, että onko niitä velkoja vai ei.

Mutta toivottavasti rahaa löytyy toiminnan järkevään ylläpitoon ja vahvistuksien hankintaan, sehän olisi se mukavin yhtälö. Ostakaa siis niitä hienoja (öhöm) KooKoo-verkkareita.

KooKoolta toivoisi fanimyyntiin vintage kamaa, vanhat logot käyttöön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös