Otteluseuranta la-su yö (30.-31. lokakuuta)

HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Nyt tuli kovaa kamaa Pekka Rinteen avaruuslennolle lähtevästä pelipaidasta. Kopran Timppa ja kumppanit.

Muhkea

Kärpät, NHL:n suomalaiset
Torontolla oli puoli minuuttia 5-3 YV:tä, mutta ei onnistunut tekemään maalia. Paras yritys siunaantui ylivoimien lopussa Beaucheminille. Hän sai vapaan vetopaikan b-pisteiden välistä, mutta veto oli huono ja Lundqvist torjui sen.

Tällä hetkellä 7 min pelattu toista erää ja 0-1 edelleen tilanne Rangersin eduksi.

Jay79

Philadelphia Flyers
Leino jatkaa myös vahvoja otteita, tässä matsissa jo 0+2 ja kauden saldo 2+7. Siinä oli pari paikkaa alivoimalla tehdä maali, Bobrovsky pelannut pirun hyvin tähän asti.

edit 5vs3 ylivoima tulossa, Hunter helpohkosti sai 5 minuuttia laitataklauksesta.

Viimeksi muokattu:

Kuival

KalPa & Philadelphia Flyers
Hunter ajettiin ulos Philadelphiassa. Sen lisäksi DiPietrolle minuutteja, Flyers pelaa nyt kaksi minuuttia kahden miehen ylivoimaa.

Muhkea

En kyllä ihmettele, että Toronto on tehnyt vain 7 maalia edelliseen viiteen peliin. Tuskaista, tuskaista on maalinteko heillä.

Isaa

Nyt tuli sitten kyllä sellainen "tosta ei olis NHL:ssä lentäny ulos, ei vittu nää SM-liigan tuomarit on paskoja" -tilanne tuossa Hunterin tapauksessa.

Nik Antoropov syöttää heti riparinsa jälkeen Peverleylle, ketä pistää Atlantan 1-0-johtoon Bluesia vastaan ylivoimalla.

Heti perään St.Louis tasoittaa. Videolle meni, kun Pavelecin eteen kaaduttiin, mutta maali se oli.

Jay79

Rankkari Islesille ja maali siitä, 4-1. Nielsen maalin tekijä.

edit Pronger illan toinen ja ylivoimalla 5-1, ylivoima jatkuu.

Viluyo

Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Prongerin toinen ja 5-1, Timonen tarjoilee. Ylivoima jatkuu vielä kolmisen minuuttia.

Kuival

Mielenkiintoinen rankkari kyllä, ei ollut kauhean selvästi läpi. Mutta Prongerille illan toinen joten annetaan anteeksi. 5-1.

Meikku

Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Maailman paras taas nöyryyttää, 3-1 Wings.

tuuriman

Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Datsyuk 3-1. Tästä miehestä meinaa pian ylisanat loppua. Loistava yksilösuoritus. Taas kerran.

Jay79

JVR ottaa hemmetin typerän jäähyn ja siihen loppu hyvä pyöritys, kyllä on ollut ylivoimakin ihan erinlaista kun kaudella aikaisemmin.

Taas ylivoimalla Atlantalle maali ja peli 2-1:een. Nik Antropov hereillä maalin edessä ja pistää riparista sisään. Peverleyllä myös tehot 1+1 tässä vaiheessa ja Andrew Laddilla kaksi syöttöä.

Kahdeksassa viime ottelussa vähintään yksi ylivoimamaali Thrasherseilla.

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL
Uskomattomia noi Datsin maalit. Periaatteessa kiekosta on kaiken tyyliset maalit tullut nähtyä, mutta Pavel osaa aina yllättää.

#_6

Aivan pakko kommentoida FS Detroitin selostajien kyvyttömyyttä lausua Pekka Rinteen nimi. Kertalleen kuulosti siltä kuin maalissa olisi joku "Pakarinen" ja nyt äskettäin ihan ilmiselvä Reneé-neito.

Jay79

Nödl 6-1!

Viluyo

Nödl ja 6-1, hieno oli syöttökin!

Muhkea

Callahan kaadettiin läpiajossa, mutta hän pystyi syöttämään vielä Dubinskylle, joka epäonnistui. Rankkari tilanteesta kuitenkin tuli, ja Callahan rankaisi. 0-2 tilanne Torontossa, minuutti jäljellä erää.

Bartholomew

Red Wings

Nyt vaan odotellaan, että ilta-höpinät saa kuulla tästä. Otsikko on varmaan mallia: Kaksi suomalaista avaruuteen, Sisunautti ottaa Rinteen mukaansa avaruuteen...

No joo ei kovin vahva erä Detroitilta mutta kahen maalin johdossa silti. On se Pavel kova.