Kiekko-Vantaa 2010–2011

  • 73 628
  • 136

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Toivottavasti ovat KHL-tyyliin pyytäneet liksan etukäteen, ettei tarvitse Harri Aholan tapaan jälkikäteen periä. Oli nimittäin viime viikolla Kauppalehdessä Kiekko-Vantaan 'mainos', jossa Ahola ja SBS-radiot kaipasivat rahojaan.
 

Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Toivottavasti ovat KHL-tyyliin pyytäneet liksan etukäteen, ettei tarvitse Harri Aholan tapaan jälkikäteen periä. Oli nimittäin viime viikolla Kauppalehdessä Kiekko-Vantaan 'mainos', jossa Ahola ja SBS-radiot kaipasivat rahojaan.

Toni Mäkiaholla on ottelukohtainen sopimus eli eiköhän homma mene niin, että Mäkkäri saa aina ennen K-Vantaan peliä seuralta ruskean kirjekuoren.
 

ahal

Jäsen
Vauhti näemmä kiihtyy Valtin ovissa. Tätä menoa varmaan uusi rosteripelaajien kausiennätys on vaarassa, nyt heiluttaneen jo 40:n nurkilla eikä esim. 60 liene lainkaan mahdottomuus.

En oikein tiedä, mitä ajatella näistä muukalaisista ja heidän sitoutumisestaan. Mäkiahon pesti ei kestäne kauaa, kunnes joku pulaan joutunut liigajoukkue äijän sainaa. TPS, KalPa, HPK...? (Vrt. esim. Tuominen tai Honkanen viime vuonna). Onpahan kaveri valmiiksi näytillä, jos peli vähänkään kulkee. Ikijulli Porthenin diili jouluun asti kuulostaa paremmalta, mutta tuskin silti helmikuussa enää Stidilässä skulaa. Nyt aletaan olla tilanteessa, että joka pelissä on uusi kokoonpano ja useita nimettömiä paitoja. Siinä sitten arvuutellaan, että kukahan se tuo ja tuo onkaan... Toivottavasti ovat voittamaan oppineita kavereita ja muiden tavoin vantaanenergisiä.
 

Wilson-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Mäkkäristä tulee kyllä olemaan teikäläisille vielä paljon iloa. Viime kausi Espoossa meni ihan mukavasti ja olen suuresti ihmetellyt mikäli tosiaan näin on että ottajia liigasta ei löydy. Uskon kyllä Mäkkärin siirtyvän siirtorajan kynnyksellä johonkin liigaseuraan etenkin jos pelit Vantaalla menevät hyvin. Joka tapauksessa kyseessä edelleen kova pelimies ja huippuvahvistus mestikseen.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Toivottavasti Mäkiaho on paremmassa kunnossa, kuin Porthen. Porthen on aivan keskenkuntoinen vielä. Kajaanissa Porthen puuskutti, joka vaihdon jälkeen, kuin kuolema olis tullut. 40 pelaajaa on jo käynyt kokoonpanossa. Kyllä Lohi jonkinlaisen ennätyksen tähän lyö varmasti.
 

ahal

Jäsen
HeKi-KiVa 5-0

Syysloman päätteeksi retki Heinolan halliin, toiveena nähdä hyvää hokia. Esittihän sitä väläyksittäin kotijoukkue ja siinä ohessa naputti 5 komeaa maalia. Välillä kuitenkin miekkailtiin ja koomailtiin oikein urakalla. Lohipaitaiset vieraat pelasivat kuin räkäkiisket, täysin luokaton esitys koko jengiltä. Puhtaat paperit saavat vain veskarit Kautto ja Norja.

Muu jengi oli aivan umpisurkea, kuin suoraan baarista olisi jäälle hypännyt. Viisikkopeli ihan hukassa, yv onnetonta ja av ponnetonta. Halutonta seisoskelua täydet 60 min. Onneksi pääsymaksu meni isäntäjoukkueen hyväksi, muuten vaatisin rahani takaisin.

Olisikohan aika antaa omille pojille enemmän tilaisuuksia, tuota huonommin eivät hekään takuulla pelaa. Liigalainat ovat häpeäksi liigalle ja seuralleen. Mäkiahon voisi panna takaisin työttömyyskorvaukselle, mitään hyötyä ei ole muutamassa pelissä joukkueelle ollut. Ei taklaa, ei hämmennä, häviää vääntöjä, syöttää mihin sattuu, sotkee vaan ketjunsa pelin. Liigapaikka jää noilla otteilla haaveeksi. Katkera ruutanahuuto katsomosta kuuluikin: Mäkiaho, sä oot ihan paska! Ruutanat olivat ylivoimaisesti paras lohipaitajengi.

Kuitusen pitäisi järjestää Tikkurilassa yöluistelut, kun bussi hallin pihaan kaartaa. Kuutamoyössä sopisi hakea kadotettua motiivia ja ylpeyttä.

Mutta HeKi jatkaa hyviä otteitaan. Halusi voittaa, taisteli ja voitti kaksinkamppailut, hyökkäsi komeasti rintamana. Onnittelut!

Onneksi SaiPa voitti naapurikaupungissa ja Jukurit Turussa. Muuten olisi jäänyt sysimusta mieli.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Surkea esitys Heinolasa. Oikeesti jos Mäkiaho ja Porthen haluu jonnekin muualle,niin fanit toivottaa terve menoa. Norja oli ainoa joka pelasi tasollaan, vaikka kämmäs yhden. Kuitusen pelikirja on pahasti hukassa. Aholalla oli sentäään jonkinmoinen,vaikka ei sekään toiminut. Kuitunen, päästä vaikka Mäkiaho IRTI, jos et muuta keksi.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Mäkkäristä tulee kyllä olemaan teikäläisille vielä paljon iloa. Viime kausi Espoossa meni ihan mukavasti ja olen suuresti ihmetellyt mikäli tosiaan näin on että ottajia liigasta ei löydy. Uskon kyllä Mäkkärin siirtyvän siirtorajan kynnyksellä johonkin liigaseuraan etenkin jos pelit Vantaalla menevät hyvin. Joka tapauksessa kyseessä edelleen kova pelimies ja huippuvahvistus mestikseen.

Ei ole vielä ollut pahemmin iloa Mäkiahosta. Eikä noilla näytöillä Liigaovet aukene. Mäkiahoa vois kokeilla jonkun muun rinnalla esim. Mäkiaho-Pallassalo-Vauhkonen, jos se piristäis...

Tuominen-Siren kokoonpanoon, he olivat Joensuussa pirteitä ja olis luullut heidän jatkavan, mutta kun ei, niin ei.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Parempi peli, kuin eilen, mutta kolme pistettä tärkein. Onneksi löytyy Loheakin huonompia joukkueita, kuten Tuto oli. Del Grossokin on parantanut paljon, mutta häntä vois kokeilla hyökkääjänä. Tuominen-Siren kehiin, kun nyt kentällä on paljon vain surffaajia.
 

Kouhia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

ahal

Jäsen
16 matsia takana

Korutonta kertomaa: KiVan viidestä viime pelistä olen nähnyt kolme, ja kaikki ovat olleet tappioita. Välillä on voitettu niukasti TuTo ja Sport. Lienee siis parempi, että pysyttelen poissa hallilta.

Toinen syy on se, ettei tuo peli ota sujuakseen. Kovin on sattumanvaraista yhä. Omista lähdetään yleensä samalla tavalla. Joku (sentteri) hakee kiekon maalin takaa, luistelee b-pisteiden väliin ja heittää vasemmalle toimitsija-aition edessä seisovalle laiturille ja tämä poikki kentän toiselle laidalle, jossa toinen laituri on jo päässyt vauhtiin. Tosin matkaa on paljon, eikä kiekko usein sinne asti yllä. Tai sitten se jää jalkoihin pyörimään ja vauhti pois ja kiekko vastustajan kautta keskialueelle.

Toinen variaatio on, että kiekollisempi pakki (DelGrosso, Ahonen tai Manelius) kuskaa kiekon punaviivalle, jos karvaus sallii, ja heittää sen ristikulmaan. Sinne sitten muut painimaan, jos ehtivät.

Toisin sanoen pitkiä syöttöjä haetaan kuin futiksessa konsanaan. Lyhyet nopeat syötöt ovat harvinaisia, tai ne annetaan jo ennestään ahtaisiin paikkoihin. Sitten pelataan flipperiä. Ja vaikka olisi käsiäkin, niin ei ole tilaa. Mutta kun ei ole oikein käsiäkään joukkueessa, toiseksi pienin maalimäärä ei ole ihme. Kuitenkin paikkoja tuossa flipperissäkin silloin tällöin siunaantuu.

Jokipo-pelissä eka erä oteltiin tasaisesti. Toisessa annettiin kaverin viedä ja itse vikistiin. Vieraat olivat höveliä ja päästivät lopussa Lohen maalin päähän kahdella jäähyllä. Kolmas oli kotijoukkueen hallintaa, mutta kun mistään ei mene niin kaveri käy tekemässä omansa. Norja oli saanut vapaaillan ja Lundell tuurasi mutta huonosti, ainakin kaksi saa ottaa kontolleen.

KiVan kotitaika alkaa olla mennyttä. Joukkeesta henkii jotenkin alistunut olo, kunhan nyt pelaillaan. Ja kaverit rinnalla vaihtuu myötään. Tänään parasta esitti Vauhkonen-Pallassalo-Hämeenheimo, mutta he ovatkin saaneet useamman pelin polkea yhdessä. Niin myös mäkiaholaiset, mutta se toimii vain hetkittäin - nyt sattui kolahtamaan kahdesti yv:lla. Eniten kauhua herätti tänään kolmonen, peli pyöri enimmäkseen oman maalin ympärillä. Arima ja Salmivirta eivät oikein kuulu tähän sarjaan. Myöskään nelonen ei toiminut, ja Tuomiselle sarjaporras alempana tekisi hyvää. Miksi ihmeessä esim. kapteeni Grönholm ei saa peliaikaa?

Jonkin ryhtiliikkeen tuo porukka nyt kaipaa. Esimerkiksi selkeän, ajanmukaisen pelitavan, jossa olisi myös jokunen variaatio. Muttei liikaa, sillä alati vaihtuva rosteri ei sitä ehdi omaksumaan. Asema sarjassa on nyt yhdeksäntenä, eikä nousua ole näköpiirissä, jos otteet eivät tuosta parane. Liiga-apujen lähdettyä tammikuussa loput saavat huiskia vielä viidessä pelissä ja sitten ensin hiihto- ja perään kesälomille. Elleivät karsinnat kutsu.

Ylihuomenna Mikkelissä nähdään konkreettisesti, mikä on sarjan kärjen ja tyven ero. Norjaa taas tarvitaan pitämään luvut siedettävinä.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Järkyttävä paska jatkui Mikkelissä. Pelikirjaa ei ole! Kuitusen olisi aika mennä jääkiekkoliiton kurssille, jossa opetetaan yksinkertainen pelikirja? Joten peli on just tätä sontaa, mitä se on ollut jo pitempään. Omat kasvatit(Jeskanen) potkitaan pois ja jullit ja narrit saa peluuttaa, miten lystään omia pelaajiaan farmissa. Lohen suunta on pohjamutiin päin, joten jonkun olisi herättävä ja tehtävä kiireesti, jotain?? Fanin kärsivällisyys(konkurssi uhka, yrityssaneeraus,täys farmius jullien ja narrien kanssa, Bluesin pelleily Talajan kanssa, omien kasvattien pois potkiminen...) on ollut jo vuoden koetuksella ja koetukset jatkaa jatkamistaan. Kärsivällisyys alkaa olla loppumaisillaan.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Taas oma sopimus purettu. Tuomiselle toivotan hyvää jatkoa ja hyvää loppukautta. Vantaalla ei ymmärretty Tuomisen taitoja, joten toivottavasti Tuto tajuaa? On tää kummallista pelleilyä, kun omia sopimuksia puretaan ja syytä ei tiedoteta missään, että miksi? Arvailujen varaan menee, mutta luulen, että Julleista ja Narreista on tullut tieto, että Pallassalo, Helenius, Vauhkonen, Manelius, Tallberg, Melart, Ahonen... pelaavat loppukauden Lohessa. Liigassahan on alkanut kilpavarustelu, joten Julleissa ja Narreissa on ylimääräisiä pelaajia, joille pitää tehdä tilaa Lohessa.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Muutama KiVan kotipeli mitä on tullut tällä kaudella katsottua näytti ainakin minun silmiin siltä, että Tuominen ei ollut paskempikaan pelaaja, ei KiVan huonoin ja jäi jopa välillä mieleen. Parempaa tulevaisuutta herralle TuTossa.

Hieman häirtsee joukkueen valuminen alaspäin sarjatilanteessa. Norja pelaa illasta toiseen mukiinmenevästi, juuri niin että sen pitäisi pohjustaa joukkueelle enemmän pisteitä, mutta se ei riitä kun maalinteko on pitkälle Mäkiaho - Porthen - Pehkonen akselin varassa.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikko Strömberg tulee Vantaalle Jan Lasakin saavuttua Jokereihin. Varmaan teille hyvä saada joku about Norjan tasoinen kaveri paikkaamaan, jos väsymys jossain vaiheessa alkaa Norjalla painaa.

Lasakin sopimus kestää alustavasti tammikuun lopulle asti, joten ilman loukkaantumisia Strömberg lienee teillä ainakin siihen asti.
 

ahal

Jäsen
Mikko Strömberg tulee Vantaalle Jan Lasakin saavuttua Jokereihin. Varmaan teille hyvä saada joku about Norjan tasoinen kaveri paikkaamaan, jos väsymys jossain vaiheessa alkaa Norjalla painaa.

Lasakin sopimus kestää alustavasti tammikuun lopulle asti, joten ilman loukkaantumisia Strömberg lienee teillä ainakin siihen asti.
Ok, MS on parhaimmillaan mestiksen eliittiä (vrt. Jukurit 2003–05) ja pystyy kannattelemaan joukkuetta. Kysymysmerkkinä vain pyörii pelituntuman taso... Toivottavasti Norja saa jatkaa niin kauan kuin jaksaa ja on tikissä.

Toinen sainaus tulee pohjoisesta: Henrik Juntunen.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Juntuselle samantien loppukauden sopimus kouraan. Miksi? Mies ei ole viime vuosina ollut kummoinen, joten miksi otteet tästä paranisivat. Taisi "hieno" CV häikäistä Vantaan pelaaja-scoutin. Muutenkin ukkoa tulee ja menee kuin stockmannin ovista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös