La 16.10.2010 KooKoo - Jukurit

  • 11 579
  • 75

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mites Yaworski? Alkaako olla jo nähty?

Ei ainakaan tänään nähty. Jokunen hajavaihto ja alle viisi minsaa peliaikaa. Hidasta totuttautumista varmaankin :-)
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Tärkeät pinnat siipirikolla joukkueella Kouvolasta. Miltäs peli näytti paikanpäällä? Lämmin paikalliskamppailu päätellen muutamassa nujakointijäähystä.
Miltä Tillasen työskentely näytti, näyttäisi toimivan hienosti stunttina Seppäselle.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit jatkaa sitten putkeaan, KooKoo ei. Paikan päällä olleilta kuultujen kommenttien mukaan Jukurit hallitsi peliä KooKoon 2-0-johdon jälkeen, eka erän lopun eniten. Upea nousu kuitenkin Jukureilta. Pikkaraisen Jukurit ei vaan nyt taida suostua häviämään. Tillanen oli ollut mies paikallaan, KooKoon maalit oli tekomaaleja, joille Touko-Poukokaan ei voinut mitään. Loukkaantuneita vaan taisi tulla Jukurileiriin lisää.
 

Liba Leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Herätys Ika

Jukurit oli parempi ja sillä siisti. Kuka näitä Tikuja ja Takuja tänne raahaa? Karmea ja ratkaiseva virhe Hirvihuhdalle. Jälleen oma peli miehelle -2. Voisiko jo sovinnolla antaa hänelle pelin ajaksi kynän ja tukku papereita katsomoon, niin hänestäkin olisi hyötyä joukkueelle.

Perusasiat eivät taida olla kunnossa numerolla neljäkään kun Jukurit teki ensimmäisen maalin. Pieni vinkki hänelle, että yleensä vastustaja tekee maalinsa mailallla.

Kertokaa minulle kun en tätäkään ymmärrä, mitä tarkoittaa kiekollinen puolustaja?Se ei aivan auennut kun katselin tätäkin peliä.

Jukurit oli aktiivinen ja antoi liikkeellä koko ajan painetta KooKoo:n ns kiekollisiin pakkeihin. Tillanen oli kentän paras. Hän torjui taidolla sekä tuurilla.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Jukurit jatkaa sitten putkeaan, KooKoo ei. Paikan päällä olleilta kuultujen kommenttien mukaan Jukurit hallitsi peliä KooKoon 2-0-johdon jälkeen, eka erän lopun eniten.

Jukurit hallitsi peliä koko ajan ja ansaitsi voiton. KooKoolla peli ei kulje varsinkin Liukkonen ja Keinänen ovat olleet suurimmat pettymykset tällä kaudella. KooKoon puolustus on heikompi kuin viime kaudella ja ei tuo hyökkäyskalustokaan kovin vakuuttava ole ollut. Jukurit on kyllä vahvin mestariehdokas sitä ei käy kiistaminen. KooKoo sen sijaan kyntään tällä hetkellä todella syvällä. Järvinen peluutetaan tätä menoa aivan puhki. Ei hyvältä näytä. Yleisöäkin paikalla vain 2386 katsojaa ja tätä menoa yleisömäärä senkun pienenee pienenemistään.
 

Rankkari

Jäsen
Suomi-Ruotsi 2-4

Ottelu oli kuin Suomi-Ruotsi kiekko-ottelu! Vahva alku kotijoukkueelta. Sitten vieraat pääsivät hiljalleen peliin mukaan. Pientä nokkapokkaa oli ajoittain.

Lopussa kotijoukkue haki voittomaalia, mutta vieraat tekivätkin sen. Ansaittu tasoitus oli lähellä, mutta onni oli hannuhanhilla.

Varsin tasainen ja viihdyttävä ottelu.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Jukurit hallitsi peliä koko ajan ja ansaitsi voiton.

Ei nyt sentään. Ainakin yhden kahden-kolmen vaihdon mittaisen jakson KooKoo pyöritti kiekkoa tasaviisikoin Jukuripäässä ja vaihtoi kaksi hyökkääjääkin, Jukurit oli ihan seisovin jaloin liikkeellä ja siinä oli iskun paikka mistä ei vaan tehty maalia. Yv oli taas tehotonta kun kiekkoa pidettiin ja syöteltiin, mutta Jukureiden av oli toimivaa eikä vetopaikkoja tullut. Tillanen oli mies paikallaan, mutta hurjasti oli tuuriakin kun katseli kiekkojen pomppivan tolppien ohi milloin mistäkin sekä ne pari-kolme Tillasen/pakin ihmepelastusta missä kiekko oli jo täysin kadotettu. Mm. Hokkasella oli alivoimalla huippupaikka, joka tuli aivan yllättäen ja Kaitsu sai patjan vaivoin futistorjunnalla eteen. Sitten se toinen missä Iivo sai kiekon hosuttua tolppaan asti, kun ei osunut kunnolla. Jos tollaisia paikkoja ei käytetä eikä peliä hallita kiekollisesti, niin on aika selvää kummalle voitto menee.

Luigilla oli paraatipaikka ajassa 19.56 mutta yritti turhan hienoa längeistä, sekä yksi hyvä 2vs1 paikka jotka Jukurit kyllä käytti jo viime kaudella hyväksi (mm. Lindholmin playoff-maali Kouvolassa), mutta KooKoolla ne kuivuvat järjestään kasaan. Vastuunkantajia esiin KooKoo!

Peli oli täysin KooKoon ensimmäiset minuutit, Jukurien tamilisä tuotti sitten tulosta ja ilman sitä olisi KooKoo mennyt varmaan menojaan. Sen jälkeen alkoikin KooKoon peruuttelu ja se viipyily omalla alueella kun kiekkoa ei uskallettu pelata. Jukurit hallitsi kiekollista peliä aika täysin, Vainiola pelasi ihmeen vähän, ja jopa vähemmän kuin Liukkonen mitä voi jälkikäteen kovasti ihmetellä. VVV oli erottuvin muutenkin kuin kypärän ansiosta.

En pysynyt muuten laskuissa monta liigapelaajaa oli Jukureilla tänään, joten mistään siipirikkojoukkueesta ei kannata puhua. Taisi olla muutama Saipa ja Blues-pelaaja, mielenkiintoista että monen aikaan ne ilmoitettiin Mestikselle kun niitä ei ollut paria tuntia ennen peliä vielä kokoonpanoissa. Kai siinäkin joku aikaraja on?

Ottelu oli kuin Suomi-Ruotsi kiekko-ottelu! Vahva alku kotijoukkueelta. Sitten vieraat pääsivät hiljalleen peliin mukaan. Pientä nokkapokkaa oli ajoittain.

Varsin tasainen ja viihdyttävä ottelu.

Totta..heh. Tunnetta oli mukana reilusti ja itse ainakin olen nyt jo ihan hyvillä mielin kun peli ei sentään ollut samanlaista pas*aa kuin edelliset. Pettymys on kova, mutta oli sentään hieno kiekkoilta.

Varmaa on vain, että Jukurit on nyt syksyn mestari ja KooKoo hikoilee tänäänkin pelin jälkeen hallilla.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Maalinteko tuottaa joukkueelle hirveästi ongelmia, jostain tarvisi takuuvarman maalintekijän. Jokohan olisi aika antaa Yaworskille kenkää. Hyvin kaveri ainakin kolmannessa erässä aukoi vaihtoaition luukkua. Siitä taisivat O-P ja Lehkonen puhua kun sanoivat, oletko koskaan nähnyt tämän kaltaista pelaajaa. Loistava hankinta kerrassaan.
Jukurien aikalisän jälkeen he alkoivat hallita peliä enemmän ja enemmän.
Voi sanoa että oli mukava katsoa peliä kun oli vauhtia ja kunnon nokkapokkaa. Ja Jukureiden puolelta taklauksia, tosin kyllä KooKooltakin pari taklausta tuli.
Tämän pelin perusteella puolustus on heikko ja maalintekijöitä puuttuu. Miksi Jouhkimainen pois, loukkaantuminen?? Ihmettelen miksi kuitenkin Yaworski saa pukea paidan päälle aivan syyttä. Paska mikä paska.
KooKoon onneksi meillä on Rämö mikä antaa joukkueelle illasta toiseen mahdollisuuden voittoon, ilman häntä kaudesta tulisi todellinen painajainen.
 

Reis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuomarilinja vaihteli kovin ottelun sisällä. Harmillista kaikille osapuolille ja sehän on omiaan edesauttamaan kahinoiden syntymisessä. Tästä ei nyt monet omien poikien puoltajat pidä mutta...Liukkonen. Mikko Liukkonen. Mitä jos vaihdettaisi oman kylän Mikko toiseen oman kylän Mikkoon muutaman pelin ajaksi. Pirteästi, rohkeasti ja maaliahneesti pelannut nuorimies Virtanen tai Sierman vaikka tilalle joksikin aikaa.

Puolustukseen tarvisi myös jotakin herättelyä tai lisäkiloja, en nyt puhu varsinaisesti tästä pelistä vaan yleisellä tasolla. Joku luutamies joukkueeseen? Pelote joka tekee likaisen työn maskimiehenä ja näyttää vastustajalle minne ei sovi tulla. On totta että pelillisesti ei nykykiekossa, eikä varsinkaan Ikan luistelevassa kokoonpanossa semmoisille ole suurta painoarvoa mutta jospa se "painoarvo" näkyisi kuitenkin positiivisena ja kaivattuna muutoksena?

Kiitokset mikkeliläisille kannattajille paikalle saapumisesta. On aina positiivista kun vieraskannattajia tulee tapahtumaan.
 

Konkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onnittelut jukureille, vahva taktinen esitys ei häkeltynyt KooKoon hyvästä alusta vaan jaksoi uskoa itseensä ja väänsi pelin mikkeliin, mutta me tulemme vielä.
+ Iivon ketju
+Rämö
+Lihikset
+Tunnelma ja viihdyttävä peli(tulos ei vaan ollut kohdallaan)


-Muut KooKoon ketjut ja varsinkin Liukkonen(ei muuta kuin katsomoon seuraavassa pelissä)
-Tuomari nelikko, eipä ole tällä kaudella noin paskoja viirupaitoja näkynyt eikä toivottavasti näy.
-Kuudeskenttäpelaaja oliko sitä hallilla,sarvisletit veivät 100-0
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Jokohan olisi aika antaa Yaworskille kenkää.

Jo olisi ja samalla kenkää myös Liukkoselle ja Keinäselle. Laittakaa tuo surffikolmikko vaikka samalla kyydillä Kuusaalle vauhtia hakemaan. Yaworski tuskin kyllä vauhti löytää Suomi-sarjastakaan ja aika epäileväinen olen Liukkosen ja Keinäsenkin suhteen. Keinäsen tilalle nyt voisi ainakin kysäistä vaikka Marko Jantusta.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Hävittiin sitten, mutta ei nyt tällä kertaa kuitenkaan omaa huonoutta, vaan Jukurit oli kyllä ehkä juuri lukemien verran parempi. Tosin haukutaan ne omat silti, ei tätä paskaa jaksa, TULOKSIA KIITOS!

Tillanen oli Jukuri maalilla kyllä todella hyvä, pakko myöntää. KooKoon ketjuista ainoastaan Hokkasen vitja sai jotain aikaan, eniten ottaa päähän tuo ns. ykkönen. Liukkonen, huomasitko että kausi on alkanut? Julkunen, missä maalit? Keinänen, vittu tee nyt edes jotain, ihan mitä vain.

Myöskin Yawo alkaa olla nähty kortti, nelosketjussa muutaman minuutin peliajalla, huikeaa suorittamista. Kaverin olisi voinut vaikka heittää ilman hanskoja jäälle siinä vaiheessa kun peli hieman kuumeni, kun ei kerran ole pelillisesti mitään annettavaa niin olisi ollut ihan sama jos olisi uhrattu kaveri pelistä ulos, vai olisiko kaverista sitten ollut edes siihen.

Ei mulla muuta, kiekko on kivaa.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jukurit hallitsi peliä koko ajan ja ansaitsi voiton.

Katin kontit. Ei Jukurit koko aikaa hallinnut. KooKoo hallisi peliä varmaankin kahden ensimmäisen vaihdon verran sen jäälkeen Jukurit vei ja KooKoo vikisi. Onneksi KooKoolla on maalilla Mikko Rämö, muuten tänään olisi tullut takkiin rumin numeroin. Harmittaa kyllä Rämön puolesta kuinka yksin hänet jatkuvasti jätetään. Ansaittu voitto Jukureille. KooKoolla pelikonsepti on aivan sekaisin. Hankkikaa lisää valmentajia, jospa se peli sitten alkaa sujumaan.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Katin kontit. Ei Jukurit koko aikaa hallinnut. KooKoo hallisi peliä varmaankin kahden ensimmäisen vaihdon verran sen jäälkeen Jukurit vei ja KooKoo vikisi. Onneksi KooKoolla on maalilla Mikko Rämö, muuten tänään olisi tullut takkiin rumin numeroin. Harmittaa kyllä Rämön puolesta kuinka yksin hänet jatkuvasti jätetään. Ansaittu voitto Jukureille. KooKoolla pelikonsepti on aivan sekaisin. Hankkikaa lisää valmentajia, jospa se peli sitten alkaa sujumaan.
On hassua kun hankitaan vaan miehiä taustalle eikä itse joukkueeseen joka kuitenkin pelaa. Ei ne valmentajat tai mitkään muutkaan taustaihmiset ole kentällä missä kaikki kuitenkin tapahtuu. Tällä joukkueella edes kotietu keväällä on JO aikamoinen saavutus, tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä. Kovat on toimisto- ja valmentajilla puhe mutta missä teot, tosin joukkue on mikä on mutta jos puhuvat liiga-karsinnoista niin miksi peli on tälläistä kuraa. Itse ovat kasanneet joukkueen, luulisi palasten olevan kohdallaan. Parhaat hankinnat katsomossa ja paskat pelaa, siis mitä hittoa nuo KALJUT ajattelevat tuolla penkin takana. Valmentajan vaihto toisi piristystä
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Halutonta ja munatonta liian monilta, ei ole homma täydessä kuosissa. Usko tekemiseen pitkällä tähtäimellä on kuitenkin kova, kuten Ikaankin.

Jos johonkin uskoi, niin se oli hyökkäyksen tehokkuus ja se on pettänyt pahasti. Esim. parjattu puolustus pysyi jotakuinkin koossa, paitsi jos joku vielä tuon jälkeen väittää Pablon&Niemen kuormitusta sopivaksi, niin he ovat sokeita.

Turhan sen Ikan on kuitenkaan Yawoa liikaa ruotia, keskittäisi huomionsa Mikko "jääkausi" Liukkoseen, ei hänestäkään ole juuri mitään apua, penkille vain jos tuota logiikalla mennään ja lisää aikaa Veistolalle ym.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Olet oikeassa Ika Lehkonen on KooKoo:n heikoin lenkki.

Se on valinnut pelaajat ja jos tulos on tämä niin mikä tässä on niin epäselvää. Ainoa mikä häneltä tuntuu onnistuvan on kaljun kiilloitus peleihin
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Miksi muuten Yaworski on pudotettu jo neloskenttään? Lähtölaskenta alkanut?

Jatkoajan raporista kopioitu: "– Ei Yaworski oikein pysty auttamaan joukkuetta, se on ihan vaan kylmä fakta, Lehkonen pohti." Tuskin tarviin linkittää.

Eli Yaworski ei tainnutkaan olla koskaan ikinä paras Mestiksessä nähty pelaaja. Koko kauden soppari taisi olla kuitenkin? Media huomiota nyt ainakin tuli, jos ei muuta.
 

emz1

Jäsen
Ihan näin neutraalina seuraajana pieni sananen faniryhmien toiminnasta, jotka molemmat olivat tänään esillä.

Kookoon porukalta hyvänkuuloista meininkiä. Lauluja löytyi ja kuuluivat toiseenkin päätyyn hienosti. Jos nyt jotain paranneltavaa pitäisi hakea niin kaks'keppisiä ja muuta materiaalia vain kehiin. Mutta hyvää eteenpäinmenoa.

Ja sitten nämä Mikkelin ihmemiehet. Rumpu paukkuu ja läpsytellään toiseen käsivarteen joillain viuhkoilla joista lähtee helvetin ärsyttävä ääni. Nämä rummut + viuhkat kun lyötiin yhteen niin aika hiljaiseksi jäi se huutojen osuus. Ei näin. Ajattelin pari vuotta sitten että tuosta rummusta tuskin enää alaspäin pääsevät mutta näytti olevan vielä mahdollista.

Katsomon puolella kamppailu Kookoolle suurinumeroisesti.
 

Sinkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Järvisen taklaus menee jatkokäsittelyyn jos on kiekko.länsi-savoa uskominen.

"KooKoon Pasi Järvinen taklasi Jukurien pörssiykköstä (6+6) Tomi Leivoa aivotärähdyksen arvoisesti joutumatta istunnolle.
– Tarkkailija raportoi tilanteesta, joten asiaa käsitellään vielä, Pikkarainen totesi."


Hieno voitto Jukureita, kun saatiin iso ja mahtava KooKoo kaadettua. Tärkeät pojot saatiin ja tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikon pelejä.
 
Viimeksi muokattu:

Rankkari

Jäsen
Järvisen taklaus menee jatkokäsittelyyn jos on kiekko.länsi-savoa uskominen.
KooKoon Pasi Järvinen taklasi Jukurien pörssiykköstä (6+6) Tomi Leivoa aivotärähdyksen arvoisesti joutumatta istunnolle.

Pari Vinkkiä Leivolle. Valmistaudu ottamaan taklausta. Pidä kypärännauha niin tiukalla, ettei se irtoa kaatuessa. Noh, täytyy katsoa itse taklaus kuvanauhalta, että oliko siinä rikettä vai ei. Loukkaantumista en toivo kenellekään.
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Sellainen kiekkonäytös tällä kertaa. Ihan viihdyttävää peliä lauantai-iltaan ja ajoittain kaukalossa oli ihan tunnettakin mukana. Pientä nokittelua puolin sekä toisin ja Leivokin kolattiin komeasti ja puhtaasti(?). Itse en tuota Jukureiden täyshallintaan lähtisi allekirjoittamaan, ehkä jo mainittua ensimmäisen erän toista puoliskoa lukuunottamatta, koska aika tasaisesti siellä loppupeleissä mentiin ja molemmilla oli paikat maaleihin. Rämö pelasti KooKoon useasti pelin aikana, mutta toisaalta Tillanen heitti viimeiseen pariin minuuttiin kaksi sellaista jalkatorjuntaa, joilla pisteet hoidettiin Mikkeliin. Toki Iivokin voisi sutia tolpan sijasta limpun verkkoon. Onnea pisteistä kuitenkin Etelä-Savoon, eivät ne vääryydellä sinne lähteneet. Voittomaalissa taisi olla juuri Hirvihuhta, joka kierrettiin aika tylysti, mutta kyllä tuosta löysäilystä saa ottaa koko kentällinen ison miinuksen Empun lepsusta karvauksesta lähtien. Ei tuollaisella "vähän sinnepäin" suoralla hyökkäyksellä pitäisi antaa voittomaalia. Noh, nahkeaa peliä kaiken kaikkiaan, mutta ehkä tämä tästä vaikka matka pitkältä vielä vaikuttaakin.

Liukkosesta samoja huomiota kuin muillakin kirjoittaneilla. Ei vaan näytä kiinnostavan jostain syystä miestä. Pelaa pelin ulkopuolella, ei mene esim. maalinedustilanteisiin totutun röyhkeästi. Ihan kuin miestä vituttaisi, että VVV on vienyt tahtipuikon. Vainiola olikin tänään, Iivon ohella, selkeästi paras hyökkääjä/pelaaja.

Ai niin,

Eikö Yaworski ollutkaan kovin Mestiksessä koskaan ikinä nähty pelaaja?

Eli Yaworski ei tainnutkaan olla koskaan ikinä paras Mestiksessä nähty pelaaja.

Missä viipyy tämän tunnin päivitys? "Kuka muu tahansa Mestiksen koskaan ikinä parhaaksi pelaajaksi paitsi Blair Yaworski?"
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Missä viipyy tämän tunnin päivitys? "Kuka muu tahansa Mestiksen koskaan ikinä parhaaksi pelaajaksi paitsi Blair Yaworski?"

Anteeksi. En tiennyt, että olet moderaattori. Poistan sen ensimmäisen, joka jäi ilmeisen turhaksi, koska Lehkonen kertoi faktat Jatkoajan raportissa.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Katin kontit. Ei Jukurit koko aikaa hallinnut. KooKoo hallisi peliä varmaankin kahden ensimmäisen vaihdon verran sen jäälkeen Jukurit vei ja KooKoo vikisi. Onneksi KooKoolla on maalilla Mikko Rämö, muuten tänään olisi tullut takkiin rumin numeroin.

Kyllä siellä oli muitakin myllyjä Jukureiden päässä kun ekat minuutit ja maalit. Tilastoista poimittuna laukaukset 38-42, maalit maalivahdeille 2-3, torjunnat 25-22, torjuntaprosentit 89-91, jäähyminuutit 18-20, yv-maalit 1-1. Ottelu oli tasainen niinkuin luvuistakin voi nähdä.

KooKoo vei maalisektorilaukaukset ja paremmalla viimeistelyllä peli olisi ollut aivan erilainen lopputulokseltaan; ainakin kaksi paikkaa oli joissa kiekko pomppi tolppiin ja suojuksiin ja peli olisi päättynyt sillä skenaariolla (lue hypoteesilla) 4-2 tai 5-2 tyhjiin. Eli ei kannata päätä puskaan laittaa, marginaalit on pienet ja tänään ei onnistunut. Ainakin nähtiin hyvää kiekkoa..

Mielestäni KooKoolla oli selkeästi paremmat läheltä-piti maalipaikat, mutta niissä onnistuminen ja varsinkin yv-tehokkuus oli surkeaa. Keskialueen peli ja omasta päästä lähtö meni selvästi Jukureille, joka antaa kuvitelman että peli oli selkeästi heidän, mutta muistetaan nyt että peli oli 2-2 51. minuutille asti.

*Pari pientä mutta sitäkin tärkeämpää asiaa Jukurit vei, eli aloitukset ja kiekon pelaaminen syvään. Tämä keissi vaivaa edelleen KooKoota, eli ei tökitä sitä pikkumustaa kuin hiiltä makkaratikulla vaan lämätään se sinne vastakulmaan ja sitten helvetin lujaa perään. Turhaa arastelua oli monellakin viivalla nähtävissä, mutta tuolla vältettäisiin ainakin nopeat siniviivamenetys-vastahyökkäykset. Lisäksi todella moni hyökkäysaloitus valui hukkaan kun ei tapeltu kiekkoa omalle joukkueelle. Koposta tulee kohta ikävä, ja Hanaa yv:llä viivassa..

Pelkästään jos yv-tehokkuus saadaan paremmaksi, tulee tulosta jo eri tavalla. Tasakentällisin harvemmin tulee maaleja huippujengien kohdatessa, tämä ilta oli poikkeus siinä mielessä.

Tällä pelillä mitä tänään nähtiin KooKoolta olisi kaatunut melkein mikä vaan muu jengi, joten sama draivi vaan Vantaalle mukaan. Sielläkin on tosin liigapelaajia reippaasti, joten vastus kotiedulla on melkeinpä samaa tasoa.

ilevan ja ventos, kiven alta on varmaan mukava tulla välillä huutelemaan, mutta viimeistään voittoputki vaientaa paskanpuhujat (tämä ei ole henkilökohtaisuus, vaan faktaa)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös