Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Harmittaa Timosen puolesta, mutta Flyers on kyllä ollut sukka.

Isaa

James laittaa kavennuksen tauluun. Hyvä, hyvä!

Tämä peli tuleekin sitten olemaan koko sarja pienoiskoossa. Ensin Bruins 3-0 johtoon, mutta Flyers tulee takaa ja vie lopulta pelin 3-4.

Kuival

KalPa & Philadelphia Flyers
3-1 JVR.. Muuten hyvä että kaveri sai "hanat auki" mutta ihan pikkuisen liian myöhään.

Kaukosäädin

Ilves 365 ja Real Madrid
Joko rillataan? Ei vais. Käsittämätöntä miten Boston on saanut tähän kuoleman (ja mahdollisuuksien) peliin tällaisen latauksen ja tason noston. Toivotaan, että tämä johto kestää toisin kuin tässä koko sarjassa.

Edit: Jep jep. 3-1.

Eager

Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joopa no se oli siinä sitten sillä tästä suosta ei Flyers enää nouse. Bruinsilla on hurmio päällä, kotiyleisön tuki takana ja Leightonille näyttäisi menevän kaikki siis ihan kaikki. Tuon aikalisänkin olisi voinut ottaa jo toisen maalin jälkeen.

Nyt kyllä vituttaa ja rankasti. Upea nousu 3-0 tilanteesta 3-3 lukemiin ja vain siksi että voidaan kusta kaikki 20 minuutin aikana. Tyhmiä jäähyjä, virheitä ja maalissa Leighton on epävarma miltä jo hivenen näytti viime pelissäkin, mutta silloin puolutus tuki kaveria...

Aha JVR ja maali!!! Siis JVR ja maali. Miehen uran eka poffimaali. Richardsilta upea pelaaminen. No katsellaan nyt, mutta Leightonin pitää saada jatkossa ne kiekot kiinni mikä on kyllä helpommin sanottu kuin tehty. Kaukana ollaan vielä, mutta edes jotain taistelun merkkejä olisi ilmassa.

Jarvis

Philadelphia Flyers, JYP (Never stop the madness)
Boston johti (taas) 3-0. Tullaan tasoihin ja ohi. Nyt Leighton herätys, PERKELE, siellä on peli käynnissä!

Eager

Olipas surkea erä Flyersilta. Yksinkertaisesti paska. Piste. Olihan toki siellä niitä omiakin paikkoja useampaankin maaliin, mutta nekin luonnollisesti sössittiin yhtä kimmoketta lukuunottamatta. Kuin kruununa Leightonkin oli epävarma mikä nyt ei ole sinänsä ihme kun takana on pitkä loukkaantuminen, mutta nyt vain tarvitaan parempaa ja olihan ne pari Bruins maalia melkoisia lapsuksia, joilla ei vain voi voittaa varsinkaan tuollaisessa hurmoksessa pelaavaa Bruinsia. Bruins jatkoi siis siitä mihin viime pelissä jäi eli tulivat helvetillisellä raivolla Flyers pakkeihin kiinni ja jakoivat niittejä niittien perään. Tätä samaa kaivattaisiin Flyersiltakin. Jalat liikkeelle, omista vauhdilla pois, kiekkoa Bruins päätyyn ja sama homma käyntiin. Siis sitä mitä nähtiin niin Devilsiä vastaan kuin tässäkin sarjassa game 5:ssa. Se on sitä kiekkoa millä Flyers voi voittaa. Tämä nykyinen omissa pyöriminen ei sitä ole.

Tuo erän lopun kavennus piti tämän ottelun vielä jotenkin hengissä, mutta löysässä hirressä roikutaan yhä ja aika vaikea on nähdä että Flyers tätä pystyisi voittamaan sillä viimeistely tuntuisi tuonkin erän perusteella tutun vaikealta ja tuskaiselta ja kun Leightonin itseluottamus on mitä on niin saadaan yhtälö mikä ei hirveämmin mairittele Flyersia. Niin ja yhtään tyhmää jäähyä ei enää kaivata se jos mikä on varma juttu.

Kuival

Hartnell kuittaa... 3-2.

Eager

SCOTTY!!! Muutenkin aivan erilaista pelaamista kuin ensimmäisessä erässä.

edit. Aika jännä homma muuten. Maalintekijöinä JVR ja Hartnell. Kaksi loppukauden (runnakkarin loppu + poffit) ehkäpä kovimmassa jäässä noin maalien muodossa ollutta kaveria ovat nyt tehneet Flyersin maalit.

Evil

Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Jumalauta, tämä menee tiukille. Parikin ystävää saa parasta aikaa sydänkohtauksia, molemmin puolin.

Kuival

TASOISSA!TASOISSA!!TASOISSA!!!

Eikä mitään, videotarkastukseen mennään.

Maali! Brière tekijänä.

Jarvis

hell yeah!!!

Isaa

Nyt saattoi tulla tasoitus, mutta tarkastetaan vielä videolta.

Kyllä se sisällä oli.

//Jos vaikka nyt pidettäisiin maali tyhjänä alivoimalla.

TurtleDef

Carolina Hurricanes
En kyllä alusta alkaen tajunnut tätä Flyers fanien "nyt kesälomille" itkua 2-0 tilanteen jälkeen.. Jääkiekossa voi tapahtua ihan mitä vain.

Red Wursti

HPK, AIK, TPS(sympatiat)
ei voi kun ihmetellä, 3-0 muuttuu nopeasti 3-3 ja nyt näyttis momenttum Flyersilla.

tämä onkuin sarja 3-0 muuttuu hetkessä 3-3 ja nyt on kaikki auki.

Lonkeroa lisää koneeseen

Isolation

NHL
Nyt on taas sitä tuttua Bruinssia, ei laukauksia - ei maaleja. Ja vastassa olisi vielä epävarma kassari. Ekan kympin jälkeen vedot vieraille 7-0 ja maalit 2-0.